-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Κατανάλωση:
Με την Carrera GTS μέσα στην πόλη σε σύντομες διαδρομές 15 λεπτών (που τις αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί δεν προλαβαίνει καν να έρθει το λάδι σε θερμοκρασία λειτουργίας πριν σβήσεις, όπερ εστί ο θάνατος του λαδιού και του μοτέρ), με το κιβώτιο στο αυτόματο να ανεβάζει σχέση στις 1500 σαλ, μέση κατανάλωση 16-19 λτ/100 χλμ
Λίγο το κακό, όταν εδώ πληρώνω την αντίστοιχη '100άρα' 0,7 Ευρώ το λίτρο (αφορολόγητη γαρ).Γενικά, μες στην πόλη, το έρμο το Πορσικό (κινητήρ, μετάδοση, ανάρτηση, τιμόνι) σου λέει 'πάρε από δω μέσα μανάρι μου, δεν αντέχω'. Είναι σαν αεροπλάνο που τροχοδρομεί στο έδαφος.
Σε μεγάλο ταξίδι αυτοκινητοδρόμου με 7η και 140-150, ήτοι 2500 σαλ, (και ελάχιστα αγανακτισμένα κατεβάσματα) έχω δει (μέση) 10,6 λτ/100 χλμ.
(όσα και η αείμνηστη Τσεχούλα μου)ασε τις βολτες, γεμισε ενα βυτιο αφορολογητη και φερτην, να γινεις πλουσιος σε μια μερα
-
...και με τι τιμολογια θα περασει τα συνορα...? Το 'λαδι' που θα χρειαστει για να ειναι 'οκ', πιθανοτατα θα κοστισει παραπανω και απο το περιθωριο κερδους...
-
Σπυράκο, θα φέρω για σένα ένα μπιτόνι τα Χριστούγεννα. Θα πληρώσεις όσο έχει, κέρδος από φίλους δεν βγάζω
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Σπυράκο, θα φέρω για σένα ένα μπιτόνι τα Χριστούγεννα. Θα πληρώσεις όσο έχει, κέρδος από φίλους δεν βγάζωφερε, να πλυθει το ρεζερβουαρ και στο πανω μερος του
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Yπερβολές ως προς τι;
Το βιντεάκι τι σχέση έχει με το ποστ μου;Yπερβολικα παραπονα περι μειωμενης καθημερινης χρηστικοτητας. Το βιντεακι αποδυκνυει ακριβως το αντιθετο
Τελος παντων, για οσους δε τους αρεσουν τα μεγαλα βιντεο και τα αναλυτικα κειμενα
-
Κανένα παράπονο δεν εξέφρασα. Αντικειμενικά το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην πόλη.
Αυτό που εξέφρασα είναι η υποκειμενική συναισθηματική μου άποψη περί ξενερώματος, όταν δεν χρησιμοποιείται εκεί για όπου προορίσθηκε. -
Χαζη απορια μιας και ποτε δεν ασχοληθηκα με τις κωδικες ονομασιες της Porsche.Γιατι αναφερετε η καινουργια ως 991??
Στο 997 δεν ειχαμε σταματησει?? -
Γιατί η Πόρσε αποφάσισε να την ονομάσει 991 αντί για 998.
-
Tην Πεζώ τώρα θυμάμαι που από το 305 πήγε στο ...309, και μετά που κατάλαβε την υπέρβασή της πήγε σιωπηρώς στα 306, 307, 308.
Τώρα τι θα κάνει? θα ξαναεφεύρει το 309? -
Η πρώτη 911 θα είχε ονομαασθεί κανονικά 901, αλλά τα τριψήφια με μηδέν στο μέσο είχαν κατοχυρωθεί από την Πεζώ, η οποία βεβαίως αντέδρασε.
Έτσι προέκυψε το 911. -
Τώρα που η Πεζώ ξέμεινε από νούμρα να δω τι θα κάνει... Θα το πει 310 το καινούριο; Εκεί πρέπει να βγει η Airbus και να την τρολλάρει, ζητώντας να το αποσύρει καθώς παραπέμπει στο Α310...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Κανένα παράπονο δεν εξέφρασα. Αντικειμενικά το αυτοκίνητο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην πόλη.
Αυτό που εξέφρασα είναι η υποκειμενική συναισθηματική μου άποψη περί ξενερώματος, όταν δεν χρησιμοποιείται εκεί για όπου προορίσθηκε.Bεβαιως και μπορει να χρησιμοποιηθει και στην πολη...σε περιπτωση αναγκης. Αυτα που λενε οι δημοσιογραφοι τελικα (απ τη πιστα στο σουπερ μαρκετ και αλλες παπαριες) ειναι τουλαχιστον χοντραδες. Ακομα και η 911ΤΤ που υποτειθεται οτι ειναι το πιο 'καθημερινο' σπορ αυτοκινητο υψηλων επιδοσεων ειναι ταλαιπωρια στην κινηση. Φαντασου για αλλα αυτοκινητα απο Ιταλια μερια...
-
Καμιά ταλαιπωρία δεν βλέπω στο να κινηθείς με μιά 911 στην πόλη και στο μποτιλιάρισμα....Μια χαρά περιορισμένες διαστάσεις έχει.....Και το αυτοκίνητο δεν δείχνει να ταλαιπωρείται καθόλου.
-
εγω θα ελεγα οτι υποφερει...
-
Στο κιβωτιο του υποθετω αναφερεσε.
-
Εγώ για την πόλη προτιμώ κανένα Πάντα πάντως. Τα σούπερκαρς/σπορτσκάρς για βουνά, εθνικές και πίστες.
-
στο Σπα πχ ποιό ειναι το αγαπημένο σου;
-
Με τα σημερινά δεδομένα η RB7, γενικότερα μια F2004! Εσένα;
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Tην Πεζώ τώρα θυμάμαι που από το 305 πήγε στο ...309, και μετά που κατάλαβε την υπέρβασή της πήγε σιωπηρώς στα 306, 307, 308.
Τώρα τι θα κάνει? θα ξαναεφεύρει το 309?Οff topic, αλλα υπηρχε λογος, που 'πηδηξε' το τελευταιο ψηφιο η peugeot με την αντικατασταση του 305...
'The 309 was originally intended to be badged as a Talbot and, as development progressed, to be called the Talbot Arizona. It was the replacement for the Talbot Horizon, which had started life as a Chrysler in Britain and a Simca in France, also being built in several guises for the American market.
In 1985, the PSA Group decided to discontinue the Talbot brand, with the last Talbot passenger vehicle being the Samba, and market the Arizona as a Peugeot 309 instead.
The 309 was not intended to replace Peugeot's own 305 model, but the out of step model number – the next small family car after the 305 should have been named '306' – was intended to distance it from the 305 in the marketplace and to reflect the car's Simca origins.'http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_309
On topic τωρα, ειχε αναφερθει απο καποιον χρηστη μια πολυ ενδιαφερουσα λιστα με ολους τους κωδικους μοντελων της Porsche...
-
τα 60΄ς με εξιτάρουν.
εκτος του ότι ειναι τα πιο όμορφα από όλα.
Porsche Forum