-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Δεν ειναι υποχρεωτικη η παρουσια κανενος ,αν δεν σου κανει το φορουμ ανοιχτες ειναι οι πορτες και τα σκυλια δεμενα [mod]εγω θελω μπαν.. μου βγαζει βιτσια...
Περιοδος γιορτων ερχεται και αφου μπορω θα πραγματοποιησω την ευχη σου[mod]
-
Έτσι, δείξε στα μίζερα ανθρωπάκια ποια είναι η θέση τους.
Εγώ θα τους πάταγα με την Porsche μου....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έτσι, δείξε στα μίζερα ανθρωπάκια ποια είναι η θέση τους.Εγώ θα τους πάταγα με την Porsche μου....
patise tous olous.... mono vale alisides giati xionizi...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θοδωρή αρκετά έκανες.Φίλος έχει 997Τ από το 2006 και έχει κάνει μέχρι σήμερα 8.000 χλμ .Βέβαια χειρότερος όλων είμαι εγώ.Στην RR έχω κάνει από το 2003 που την αγόρασα 1.700χλμ .
Kαι να φανταστεις οτι απο τα 14.000 τα 2.100χλμ εγιναν φετος το καλοκαιρι που πηγα και ηρθα οδικος με αυτο Μονακο
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θοδωρή αρκετά έκανες.Φίλος έχει 997Τ από το 2006 και έχει κάνει μέχρι σήμερα 8.000 χλμ .Βέβαια χειρότερος όλων είμαι εγώ.Στην RR έχω κάνει από το 2003 που την αγόρασα 1.700χλμ .
Δεν νομίζω πως είναι ίδιας χρήσης η RR και μια πόρκα...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
έλα ρε μάστορα τωρα που έμαθες να ξεχωρίζεις και τα πρόχειρο-αυτοκόλλητα...
Καλα οτι πεις αρχηγε...Τραβα τωρα να γυαλισεις τη δικια σου...Σαββατο σημερα, εχει Γονιδη το βραδυ
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Μα αφήστε τα παιδία.. ξέρουν από Πόρσε βλέπουν video στο YouTube, συλλέγουν σε 1:18 και φαντασιώνονται στο car.gr (αν βγει το δάνειο)Αυτό που έχω καταλάβει εγώ εδώ μέσα είναι πως με εξαίρεση 4-5 άτομα (Γιώργο sv2, Θοδωρή) και μερικούς ακόμα οι υπόλοιποί το μόνο που ξέρουν είναι να το παίζουν ειδικοί, να κράζουν αλλά Πόρσε και φερραρι αλλά μόνο σε wallpapers τις βλέπουν και σε 1:18 τις αγγίζουν…
Δε νομίζω πως αυτός είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να δείξει κάποιο μέλος τη διαφωνία του με τα λεγόμενα ενός άλλου! Φόρουμ είναι και ο καθένας γράφει την άποψή του! Να σημειώσω στο μέλος Braker, πως και οι υπάλληλοι των συνεργείων και οι πωλητές της Sportscar δεν έχουν Porsche, αλλά ξέρουν πολύ περισσότερα για το συγκεκριμένο αμάξι. Το ίδιο ισχύει και για τους εργαζόμενους σε μη επίσημα συνεργεία για Porsche. Από τη στιγμή που δεν ξέρεις ποιος κρύβεται πίσω από ένα nickname, μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα για την ιδιότητά του και την οικονομική και κοινωνική του θέση. Εσύ δηλαδή που έκανες το σκ...ό σου παξιμάδι και αγόρασες μια καγκούρικη κίτρινη Boxster S σχεδόν δεκαετίας για να λες πως έχεις Porsche είσαι καλύτερος; Και από κόμπλεξ απέναντι στα υπόλοιπα μέλη του Porscheclubhellas δεν πηγαίνεις στις επίσημες εκδηλώσεις γιατί ντρέπεσαι να εμφανιστείς με το φτηνό 'ΤΑΧΙ' σου ανάμεσα στις Carrera. Και δεν είναι δικά μου αυτά. Μόνος σου τα γράφεις στο φόρουμ του Porscheclubhellas... Δεν σε κατηγορώ! Δικαίωμά σου είναι! Μη τη λες όμως με τέτοιο τρόπο σε άλλα μέλη, γιατί να ξέρεις πως πολλοί εδώ μέσα ξέρουν... πολλά! Και στην τελική, πολλοί από αυτούς που γράφουν σε αυτό το φόρουμ έχουν και πιο καινούρια, και πιο ακριβά και πιο γρήγορα αμάξια από το δικό σου, απλά γιατί δεν τους ενδιέφερε να πάρουν Porsche.
-
Αμάξι ταμάμ για τον sv2...
- Στην αρχή του πρώτου βίντεο δείτε πως βάζει όπισθεν...
- Στο δεύτερο απλά βάλτε διαπασών...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αμάξι ταμάμ για τον sv2...
- Στην αρχή του πρώτου βίντεο δείτε πως βάζει όπισθεν...
- Στο δεύτερο απλά βάλτε διαπασών...
Αν κοπανάει έτσι σε Γερμανικούς δρόμους...
Πολλήηηη δύναμη πάντως. -
Ειρωνικά το έγραψα για το κιβώτιο. Αν πρόσεξες ο τύπος ήθελε δυο χέρια για να βάλει την όπισθεν...
-
Δηλαδή τι περιμένατε ρε παιδιά; Ότι ένα κιβώτιο που έχει φτιαχτεί για να αντέχει ξύλο από 1.200 άλογα και κουβαλάει και τόσο κοντό short shift, θα μπορεί να το χειριστεί μια δεσποινίς;
-
Τί ήτανε ρε παιδιά; Διεγράφη λέει το car.gr
-
Ο χρήστης Alexkid έγραψε:
Τί ήτανε ρε παιδιά; Διεγράφη λέει το car.grΜουφα αγγελια ηταν,απαντηση σε καποιον που πουλαγε ακριβα κλπ.
-
Print screen την επόμενη φορά.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Print screen την επόμενη φορά.αμα θελω
-
-
cayenne gemballa tornado
Καλό, δε λέω, αλλά το δυνατό της σημείο είναι το πίσω.
Τι πιο όμορφο.
-
Υπαρχει ακομα gemballa?
-
δυστυχως ναι
-
Porsche Forum