-
Εμένα πάντως, αυτό είναι το αγαπημένο μου τέρας της Porsche:
-
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...
και απο δρόμουαυτό!Αχχχχ........
-
To cayman(το 3,4 και οποια γρηγοροτερη εκδοση ερθει) θα πρεπει να ειναι φανταστικο πολυ καλυτερο απο 911(Μην παραμυθιαζεστε.Τα χρονια εχουν περασει η τεχνολογια παει μπροστα και αυτοι ακομα προσπαθουν να κανουν ενα αυτοκινητο με 'περιεργη' διαταξη να στριψει καλα).
Εμας (αναφερομαι σε ολους τους Porsche fans) μας αρεσει αυτη η περιεργη διαταξη Και δεν προσπαθουν ακομα να κανουν την 911 να στριψει (ενδιαφερον ορος αυτο το 'στριψει'), το εχουν καταφερει ηδη και μαλιστα πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο (βλεπε χρονους Ring)...
-
Eμένα από αγωνιστικά μακράν η 956 και φυσικά το video με τον Derek Bell να την οδηγεί στο Nurburgring μου έχει μείνει αξέχαστο!
-
http://img262.imageshack.us/img262/8201 ... ec22wx.jpg
Aφιερωμενο...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
http://img262.imageshack.us/img262/8201/boxstersportec22wx.jpgAφιερωμενο...
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
To cayman(το 3,4 και οποια γρηγοροτερη εκδοση ερθει) θα πρεπει να ειναι φανταστικο πολυ καλυτερο απο 911(Μην παραμυθιαζεστε.Τα χρονια εχουν περασει η τεχνολογια παει μπροστα και αυτοι ακομα προσπαθουν να κανουν ενα αυτοκινητο με 'περιεργη' διαταξη να στριψει καλα).
Εμας (αναφερομαι σε ολους τους Porsche fans) μας αρεσει αυτη η περιεργη διαταξη Και δεν προσπαθουν ακομα να κανουν την 911 να στριψει (ενδιαφερον ορος αυτο το 'στριψει'), το εχουν καταφερει ηδη και μαλιστα πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο (βλεπε χρονους Ring)...
Γιατι, ομως το καμαρι(carrera GT),και το πιο γρηγορο αυοκινητο , της Porsche ειναι κεντρομηχανο?Ειδες χρονους cayman s στο ring?
-
Ο χρήστης argi έγραψε:
Γιατι, ομως το καμαρι(carrera GT),και το πιο γρηγορο αυοκινητο , της Porsche ειναι κεντρομηχανο?Ειδες χρονους cayman s στο ring?
Φιλε μου εγω δεν διαφωνησα. Δικιο εχεις. Απλα οπως ειναι φανερο οι μηχανικοι εκει στη Στουτγκαρδη ειναι πεισματαρηδες (παραδοση 911) και την εχουν κανει develop γυρω απο το πως ειναι τοποθετημενο το μοτερ. Και για τη συγκεκριμενη θεση που ειναι τα εχουν καταφερει μια χαρα. Δεν μπορεις να κατηγορησεις κανενα γι αυτο ουτως η αλλως οταν παιρνεις 911 γνωριζεις τι παιρνεις. Εντελως ενδεικτικα ομως η καινουργια GT3 RS (εχω την εντυπωση δεν εχει κανει καποιο ενδεικτικο χρονο στο Ring ακομη) συμφωνα με τον Walter Rohrl μπορει να γυρισει γυρω στο 7.38 και η Carrera GT εχει κανει 7.32.44...Χρονο απο Cayman δεν εχω κοιταξει ακομη αλλα θα το ψαξω μιας και το ανεφερες.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Φιλε μου εγω δεν διαφωνησα. Δικιο εχεις. Απλα οπως ειναι φανερο οι μηχανικοι εκει στη Στουτγκαρδη ειναι πεισματαρηδες (παραδοση 911) και την εχουν κανει develop γυρω απο το πως ειναι τοποθετημενο το μοτερ. Και για τη συγκεκριμενη θεση που ειναι τα εχουν καταφερει μια χαρα. Δεν μπορεις να κατηγορησεις κανενα γι αυτο ουτως η αλλως οταν παιρνεις 911 γνωριζεις τι παιρνεις. Εντελως ενδεικτικα ομως η καινουργια GT3 RS (εχω την εντυπωση δεν εχει κανει καποιο ενδεικτικο χρονο στο Ring ακομη) συμφωνα με τον Walter Rohrl μπορει να γυρισει γυρω στο 7.38 και η Carrera GT εχει κανει 7.32.44...Χρονο απο Cayman δεν εχω κοιταξει ακομη αλλα θα το ψαξω μιας και το ανεφερες.
Δεν αμφιβαλω οτι οι 911 ειναι γρηγορα αυτοκινητα.Οπως ειχα γραψει οι μηχανικοι της πορσε μετα την boxster και τα cayene,οταν η εταιρια απεκτησε κερδη,εχοντας πολυ περισσοτερα λεφτα για τεχνολογια και εξελιξη αρχησαν να φτιαχνουν τα 911 πολυ καλυτερα και ποιοτικα και μηχανολογικα με πολυ καλυτερη οδικη συμπεριφορα,μην ξεχνας οτι η 993 ηταν ενα αυτοκινητο που κατα βαση ειχε ελαχιστες διαφορες απο τις 911 30 χρονια πριν,τοτε που δεν ειχαν τα καταληλα εσοδα οποτε παρουσιαζαν εξελιξεις αυτοκινητων τους χωρις στην ουσια να αλλαζουν τιποτα βασικο στο αυτοκινητο παρα μονο κατι λεπτομεριες καθε φορα!!!
-
Ένα μεγάλο πρόβλημα και παράπονο για όλους τους κατόχους Porsche είναι πως υπάρχουν στην Αττική μονο 2 επίσημα συνεργεία της Ελληνικής αντιπροσωπείας ( Sportscar ). Αυτό το πρόβλημα είναι ακόμα πιο έντονο καθώς ειδικά το συνεργείο της Γλυφάδας είναι παρά πολύ μικρό σε χώρο και σε εργατικό δυναμικό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί αρκετές φορές να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της και να υπάρχουν αρκετά μεγάλοι χρόνοι αναμονής.
Το καλό είναι ότι έχουν ήδη αρχίσει εργασίες σε ένα νέο κτήριο πάλι στην περιοχή της Γλυφάδας επί της Βουλιαγμένης που θα στεγάσουν στο άμεσο μέλλον και την έκθεση αλλα και το συνεργείο.
-
Ξέρει κανείς (τυχερός):
- οι πίσω 'θέσεις' στην 911, σε ποιό βαθμό είναι υποτυπώδεις;
- Υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης παιδικού καθίσματος πίσω;
-
Ψηνόμαστε, ψηνόμαστε, Βασίλη;
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ξέρει κανείς (τυχερός):- οι πίσω 'θέσεις' στην 911, σε ποιό βαθμό είναι υποτυπώδεις;
Ψηνόμαστε, ψηνόμαστε, Βασίλη;
Ψάχνω ένα βολικό οικογενειακό αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ξέρει κανείς (τυχερός):- οι πίσω 'θέσεις' στην 911, σε ποιό βαθμό είναι υποτυπώδεις;
Ειμαι 1.85/78 κιλα, κα8ησα πισω σκυμμενος κ με τα γονατα στο στη8ος αλλα μετα δεν μπορουσε να παει πισω το μπροστινο κα8ισμα (εχει κ σκληρη πλατη). Ισως να ηταν αρκετα πισω ρυ8μισμενο, αλλα οι +2 8εσεις οπως κ να εχει δεν ειναι για ενηλικες.
-
-
Ποτέ δεν συμπάθησα τα αυτοκίνητα του Nascar! Moυ δίνουν την εικόνα ότι είναι πίσω τεχνολογικά... Χίλιες φορές να έφτιαχνε ένα αμάξι για το DTM!! Έχω την εντύπωση ότι για άλλη μία φορά το marketing πάει πίσω μία εταιρεία... (δεν εννοώ από οικονομικής άποψης...)
-
-
Κα*λα είναι!
-
Porsche Forum