Ο χρήστης argi έγραψε:
To cayman(το 3,4 και οποια γρηγοροτερη εκδοση ερθει) θα πρεπει να ειναι φανταστικο πολυ καλυτερο απο 911(Μην παραμυθιαζεστε.Τα χρονια εχουν περασει η τεχνολογια παει μπροστα και αυτοι ακομα προσπαθουν να κανουν ενα αυτοκινητο με 'περιεργη' διαταξη να στριψει καλα).
Εμας (αναφερομαι σε ολους τους Porsche fans) μας αρεσει αυτη η περιεργη διαταξη Και δεν προσπαθουν ακομα να κανουν την 911 να στριψει (ενδιαφερον ορος αυτο το 'στριψει'), το εχουν καταφερει ηδη και μαλιστα πολυ καλυτερα απο το αναμενομενο (βλεπε χρονους Ring)...
Γιατι, ομως το καμαρι(carrera GT),και το πιο γρηγορο αυοκινητο , της Porsche ειναι κεντρομηχανο?Ειδες χρονους cayman s στο ring?
Φιλε μου εγω δεν διαφωνησα. Δικιο εχεις. Απλα οπως ειναι φανερο οι μηχανικοι εκει στη Στουτγκαρδη ειναι πεισματαρηδες (παραδοση 911) και την εχουν κανει develop γυρω απο το πως ειναι τοποθετημενο το μοτερ. Και για τη συγκεκριμενη θεση που ειναι τα εχουν καταφερει μια χαρα. Δεν μπορεις να κατηγορησεις κανενα γι αυτο ουτως η αλλως οταν παιρνεις 911 γνωριζεις τι παιρνεις. Εντελως ενδεικτικα ομως η καινουργια GT3 RS (εχω την εντυπωση δεν εχει κανει καποιο ενδεικτικο χρονο στο Ring ακομη) συμφωνα με τον Walter Rohrl μπορει να γυρισει γυρω στο 7.38 και η Carrera GT εχει κανει 7.32.44...Χρονο απο Cayman δεν εχω κοιταξει ακομη αλλα θα το ψαξω μιας και το ανεφερες.