-
Πάντως αυτό που λέει ο cpp στην προηγούμενη σελίδα περί έλλειψης χώρων, δεν το συνειδητοποιούν οι πιο πολλοί. Δεν είναι και τόσο παράλογο να μη σε βολεύουν ( ιδιαίτερα μάλιστα) αυτοκίνητα του d-segment, αν είσαι λίγο κάτω από 2m και δεν εννοώ ότι δε χωράνε εσένα, αλλά ότι δημιουργούν προβλήματα στη συμβίωση ενός ψηλού με αυτά. ( Προσωπική εμπειρία με A4 (B5) και C200K (W203), και στα δύο).
Cpp, τί αυτοκίνητα σας χωράνε με άνεση πίσω;
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Παίζει ρόλο και το ότι είναι ελληνικό, άρα τα χλμ πραγματικά.Μου εξηγείς, γιατί ισχύει αυτό;
Κάβουρα Cayenne πήρατε;
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Κάβουρα Cayenne πήρατε;
την απέρριψε ο father κυρίως για λόγου σήματος.
Όσο αστείο κι αν ακούγεται ντρεπόταν να λέει στη δουλειά ότι πήρε porsche.
Προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα ('φίλε τα είχα και την πήρα.το πρόβλημα που είναι?'), αλλά γούστα είναι αυτά (αν και οκ συμφωνώ ότι προκαλεί περισσότερο το να λες ότι αγόρασες porsche )Επιπλέον η προσωπική μου γνώμη είναι πως η απλή cayenne είναι πολύ αργή τόσο για τα δικά μου γούστα όσο και για τα γούστα του father.Αν κοιτούσα κάποια θα ήταν τουλάχιστον η S, η οποία όμως παραείναι πολλά κυβικά (4800 αν θυμάμαι καλά ), το οποίο και συνεπάγεται 'συγχαρητήρια, μόλις έγινες η χαρά της εφορίας'.
-
Και πάλι δε μας είπες τι πήρατε. Κάνε το στο κατάλληλο τοπικό όμως για να μη μας την πει ο BIll33.
-
απο τοτε που κανει ενα σκασμο λεφτα μαλλον
εγω παντως συμφωνω μαζι σου, δεν πρεπει να εχουν πολλα αλογα αυτα τα πραγματα, δε ξερεις τι μπορει να γινει
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και πάλι δε μας είπες τι πήρατε. Κάνε το στο κατάλληλο τοπικό όμως για να μη μας την πει ο BIll33.έλα μωρέ...για 1 γραμμή offtopic ακόμα?
Άντε...για σένα bill...για να μη σε βάζω να μας κάνεις όλους edit.btw, cpp έλαβες το pm μου?
μωρέ μια χαρά πάει, αλλά όχι για τα λεφτά που 'πουλιέται' και ειδικά όταν έχεις συνηθίσει σε ένα αμάξι που είχε 7,7 0-100km/h και ζητάς να πάρεις κάτι πιο γρήγορο στο επόμενο (αν και συμφωνώ ότι το 0-100 δε λέει όλη την αλήθεια).
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κάβουρα Cayenne πήρατε;
Προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα ('φίλε τα είχα και την πήρα.το πρόβλημα που είναι?'), αλλά γούστα είναι αυτά (αν και οκ συμφωνώ ότι προκαλεί περισσότερο το να λες ότι αγόρασες porsche )Επιπλέον η προσωπική μου γνώμη είναι πως η **απλή cayenne είναι πολύ αργή **τόσο για τα δικά μου γούστα όσο και για τα γούστα του father.Αν κοιτούσα κάποια θα ήταν τουλάχιστον η S, η οποία όμως παραείναι πολλά κυβικά (4800 αν θυμάμαι καλά ), το οποίο και συνεπάγεται 'συγχαρητήρια, μόλις έγινες η χαρά της εφορίας'.
Από πότε ένα αυτοκίνητο που κάνει 0-100 σε 8,5'' και έχει τελική 229 χλμ χαρακτηρίζεται αργό ?
Aπό τότε που του τα σκάει (ΟΚ, όχι σε τελική, λόγω κλιμάκωσης και μόνο) ένα μαμά σαξόραλλο με 120 ταπεινά αλογάκια.
-
μτχ με 45,000χλμ δεν παίρνω προς το παρων.
Δεν μου κάθονται καλα τα μτχ. Μέχρι 10,000χλμ θα το κοίταγα. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
απο τοτε που κανει ενα σκασμο λεφτα μαλλονεγω παντως συμφωνω μαζι σου, δεν πρεπει να εχουν πολλα αλογα αυτα τα πραγματα, δε ξερεις τι μπορει να γινει
Aπό τότε που του τα σκάει (ΟΚ, όχι σε τελική, λόγω κλιμάκωσης και μόνο) ένα μαμά σαξόραλλο με 120 ταπεινά αλογάκια.
Δηλαδη ενα αυτοκινητο κρινεται απο τα γκαζια του οσον αφορα την κοστολογηση του???
Ενα EVO πχ σου δινει γκαζια και απολαυστικη γρηγορη οδηγηση αλλα σου στερει ανεση και πολυτελεια σε αντιθεση με μια E200 που εχουν πανω κατω την ιδια τιμη η οποια σου στερει τα γκαζια αλλα σου προσφερει ανεση δεν μπορεις να τα χεις ολα και να ζητας κατι value for money.
Το Cayenne εχει πολυτελεια,ποιοτητα,ανεση και ικανοποιητικοτατες(για τα δικα μου δεδομενα τουλαχιστον) επιδοσεις και λογικη τιμη.Aν θες κατι παραπανω το πληρωνεις(βλεπε γρηγορες εκδοσεις) -
ναι δε διαφωνω (μαλιστα προσυπογραφω, ουτε εγω τα θυσιαζω ολα για τα γκαζια) , ομως αν μια αλλη εταιρεια εχει ενα καλυτερο πακετο που προσφερει σαφως παραπανω γκαζι, τοτε η συγκεκριμενη προταση της πορσε φαινεται υπερκοστολογημενη
επισης εχει να κανει και τι εχει ως προτεραιοτητα ο καθενας
ξαναλεω ουτε εγω θα ηθελα ενα γρηγορο suv( βασικα ουτε καν suv) , καποιοι αλλοι ομως θελουν
-
Μίλησα εγώ για κόστος, value for money, άνεση, πολυτέλεια κτλ?
Είπα ξεκάθαρα, αυτό που είναι κοινή πεποίθηση. Τώρα πια τα 8,5 για τα 100 και τα 230 δε θεωρούνται και κανένα νούμερο της προκοπής, από τη στιγμή που όλα τα μικρά gti έχουν καλύτερες ακόμα επιδόσεις και τα gti 15ετίας παραπλήσιες. Πόσο μάλλον αν φέρει και το σήμα της Πόρσε το συγκεκριμένο όχημα. Απλά τα πράγματα. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κάβουρα Cayenne πήρατε;
Προσωπικά δε θα είχα πρόβλημα ('φίλε τα είχα και την πήρα.το πρόβλημα που είναι?'), αλλά γούστα είναι αυτά (αν και οκ συμφωνώ ότι προκαλεί περισσότερο το να λες ότι αγόρασες porsche )Επιπλέον η προσωπική μου γνώμη είναι πως η **απλή cayenne είναι πολύ αργή **τόσο για τα δικά μου γούστα όσο και για τα γούστα του father.Αν κοιτούσα κάποια θα ήταν τουλάχιστον η S, η οποία όμως παραείναι πολλά κυβικά (4800 αν θυμάμαι καλά ), το οποίο και συνεπάγεται 'συγχαρητήρια, μόλις έγινες η χαρά της εφορίας'.
Από πότε ένα αυτοκίνητο που κάνει 0-100 σε 8,5'' και έχει τελική 229 χλμ χαρακτηρίζεται αργό ?
Τώρα συγκρίνετε λούτσες με βούρτσες… άμα είναι έτσι να πάρουμε όλοι Atom.
-
Διάβασε καλύτερα την αμέσως από πάνω σου δημοσίευση.
-
νταξ ρε μαγκα μου... αμα θες να το παιζεις ο γληγορος με το SUV παρε ενα Cayenne Turbo, ML 63 AMG η εστω ενα Grand Cherokee SRT 8
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
νταξ ρε μαγκα μου... αμα θες να το παιζεις ο γληγορος με το SUV παρε ενα Cayenne Turbo, ML 63 AMG η εστω ενα Grand Cherokee SRT 8κάτοχος SUV?
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
νταξ ρε μαγκα μου... αμα θες να το παιζεις ο γληγορος με το SUV παρε ενα Cayenne Turbo, ML 63 AMG η εστω ενα Grand Cherokee SRT 8
κάτοχος SUV?
daihatsu sirion 1.0L του 99´
-
Αργο ειναι,τo cinquecento σε κερναει τσαι.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Αργο ειναι,τo cinquecento σε κερναει τσαι.δε μαμιετε.... εχω γληγορους φιλους....
εεελλλλλλααααααα γιωργηηηηηηηηηηηηηηηη
lol...
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Αργο ειναι,τo cinquecento σε κερναει τσαι.
δε μαμιετε.... εχω γληγορους φιλους....
εεελλλλλλααααααα γιωργηηηηηηηηηηηηηηηη
lol...
LOL!!!
Τελικά στα πιο σοβαρά θέματα κάνουμε και την καλύτερη πλάκα.ΥΓ: εγώ για πλάκα ρώτησα το 'κάτοχος SUV'.
-
Εγω παλι θεωρω το απλο Καγιεν με τα 290 αλογα κορυφαια επιλογη. τι παραπανω δηλ. να απαιτησει κανεις απο ενα οχημα σχεοδον εκτος δρομου?
Προσωπικα αντι για ενα Καγιεν Τουρμπο θα προτιμουσα μια 997s που ειναι πραγματικο σπορ αμαξι και ενα Λαντ Κρουιζερ που ειναι τζιπ με @ρχιδι@ και οχι @ρχιδι@ τζιπ. Και δεν κοστιζουν και πολυ παραπανω και εχεις 2 οχι 2 σε 1 -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Εγω παλι θεωρω το απλο Καγιεν με τα 290 αλογα κορυφαια επιλογη. τι παραπανω δηλ. να απαιτησει κανεις απο ενα οχημα σχεοδον εκτος δρομου?
Προσωπικα αντι για ενα Καγιεν Τουρμπο θα προτιμουσα μια 997s που ειναι πραγματικο σπορ αμαξι και ενα Λαντ Κρουιζερ που ειναι τζιπ με @ρχιδι@ και οχι @ρχιδι@ τζιπ. Και δεν κοστιζουν και πολυ παραπανω και εχεις 2 οχι 2 σε 1Ι agree στην 997s (και προσθέτω το cabrio) αλλά... Jeep there is only one
Porsche Forum