-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για εξήγησέ μου ρε Γρηγόρη τι θα πει σχετικός και άσχετος στην αγορά ενός αυτοκινήτου ?
Aσχετοι, οχι με την αγορα, αλλα με τον χωρο της αυτοκινησης γενικοτερα, και δη του σπορ αυτοκινητου...
Δεν σημαινει οτι αυτο ειναι κατι κακο, αλλα δεν θεωρω οτι ειναι και φυσιολογικο (κατα την ταπεινη μου γνωμη)
να ειναι και ο κανονας...Δηλαδή γιατί δεν είναι φυσιολογικό να θέλει η κόρη μου Boxter ή Carrera ?
Δεν ειπα αυτο, μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν εχω πει.
Δεν θεωρω φυσιολογικο (ταπεινη μου αποψη) να ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ να παιρνουν ΚΥΡΙΩΣ ασχετοι, με την δυνατοτητα
να πανε γρηγορα και με ασφαλεια τετοιου ειδους αυτοκινητα.
Σαφως και δεν ειναι αφυσικο, η κορη σου, ή μια οποιαδηποτε γυναικα, κυρια, να εχει μια Boxster/Carrera, απλα
εμενα με ξενερωνει να βλεπω ΜΟΝΟ ανθρωπους τον τελευταιο καιρο που εκμεταλλευονται το 10-20% των δυνατοτητων ενος
κατασκευασματος που εχει δημιουργηθει ετσι κι αλλιως για κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο.
Το ιδιο με ξενερωνει πχ και στα gadget, το να εχει ψωνισει ακομα και καποιος γνωστος μου το απιστευο κιν. τηλ. με
απιστευτες λειτουργιες, μονο και μονο για να λεει οτι το εχει, χωρις να ξερει, και χωρις καν να θελει να μαθει να στελνει
ενα e-mail πχ μεσα απο αυτο ή να κανει βιντεοκληση... -
Νομίζω πως απαιτείται ΑΜΕΣΗ επέμβαση από την κα. Βακαλάου, διακρίνω υφέρποντα σεξιστικά σχόλια...
λινκ δια τους νέους αναγνώστας: viewtopic.php?p=1733481#p1733481
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Για εξήγησέ μου ρε Γρηγόρη τι θα πει σχετικός και άσχετος στην αγορά ενός αυτοκινήτου ?
Aσχετοι, οχι με την αγορα, αλλα με τον χωρο της αυτοκινησης γενικοτερα, και δη του σπορ αυτοκινητου...
Δεν σημαινει οτι αυτο ειναι κατι κακο, αλλα δεν θεωρω οτι ειναι και φυσιολογικο (κατα την ταπεινη μου γνωμη)
να ειναι και ο κανονας...Δηλαδή γιατί δεν είναι φυσιολογικό να θέλει η κόρη μου Boxter ή Carrera ?
Δεν ειπα αυτο, μην βαζεις στο στομα μου λογια που δεν εχω πει.
Δεν θεωρω φυσιολογικο (ταπεινη μου αποψη) να ειναι ΚΑΝΟΝΑΣ να παιρνουν ΚΥΡΙΩΣ ασχετοι, με την δυνατοτητα
να πανε γρηγορα και με ασφαλεια τετοιου ειδους αυτοκινητα.
Σαφως και δεν ειναι αφυσικο, η κορη σου, ή μια οποιαδηποτε γυναικα, κυρια, να εχει μια Boxster/Carrera, απλα
εμενα με ξενερωνει να βλεπω ΜΟΝΟ ανθρωπους τον τελευταιο καιρο που εκμεταλλευονται το 10-20% των δυνατοτητων ενος
κατασκευασματος που εχει δημιουργηθει ετσι κι αλλιως για κατι πολυ περισσοτερο απο αυτο.
Το ιδιο με ξενερωνει πχ και στα gadget, το να εχει ψωνισει ακομα και καποιος γνωστος μου το απιστευο κιν. τηλ. με
απιστευτες λειτουργιες, μονο και μονο για να λεει οτι το εχει, χωρις να ξερει, και χωρις καν να θελει να μαθει να στελνει
ενα e-mail πχ μεσα απο αυτο ή να κανει βιντεοκληση...Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι είναι φτιαγμένη η καπιταλιστική κοινωνία ....
Και θα αναφέρω και πιο τρανταχτό παράδειγμα :
Κατοικούν σε σπίτια 1000 τμ 3 άτομα ενώ οικογένειες με 7 παιδιά (σε ένα δωμά) κατοικούν σε 50τμ.
Ναι είναι άδικο, αλλά έτσι το φτιάξαμε ...
-
Eίναι πάρα πολύ απλό: ως petrolheads αναγνωρίζουμε μια 997ΤΤ (ή F430, ένα gt-r, ένα Clio RS, ένα rallye 1,3 κλπ κλπ) ως μηχανήματα ΟΔΗΓΗΣΗΣ. Όταν κάποιος τα παίρνει ως μέσο επίδειξης κάποιοι που σκέφτονται με τον προαναφερθέντα τρόπο λογικό είναι να παραξενεύονται και να το σχολιάζουν.
Από την άλλη, με τα ταιριαστά σετ βαλίτσας, τα φωτιζόμενα καθρεφτάκια και τις θήκες για σαμπάνιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δείχνουν σε όλους μας ότι τα μοντέλα αυτά πλέον δεν πλασάρονται στους εραστές της οδήγησης και μόνο.
ΥΓ: κανείς δεν περιμένει από κάποιον με μια 911 να πηγαίνει τάπα στο σουπερμαρκετ, έλα όμως που τέτοια αυτοκίνητα τα βλέπεις σπάνια να οδηγούνται και αντί αυτών σκίζονται σε στροφιλίκια matiz, scenic κλπ.
Προσωπικά, επειδή καταλαβαίνω τι δουλειά έχει πέσει στην εξέλιξη ενός αυτοκινήτου ώστε να μπορεί να στρίβει σε γλιστερή κατηφορική φουρκέτα στο όριο και να μην τουμπάρει επειδή πέτυχε σαμαράκι στο άπεξ και να μεταφέρει παράλληλα στον οδηγό τι σκ@τά συμβαίνει, στεναχωριέμαι όταν βλέπω τέτοιες κατασκευές να μπουκώνονται με παντιλικάκια 1ης-2ας ή κανένα ψευτοάνοιγμα μπροστά στην καφετέρια. Ως εκεί όμως, δεν θα σκάσω κιόλας.
-
Αυτά με τις βαλίτσες πάντα υπήρχαν δεν είναι καινούργια. Α και ξέχασες να αναφέρεις το Golf R
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γιατι υπο κανονικες συνθηκες δε θα ειχε την εμπειρια να χειριστει ενα κεντρομηχανο ή πισωμηχανο οχημα. Αλλα η Porsche καλως η κακως τα εκανε τα πιο user friendly everyday superκαρα.
Αν ήταν γιος λογικά θα ήξερε;
Bγηκε αυτο το συμπερασμα απο τα λεγομενα μου?
Θα μπορούσε... Από τα λεγόμενά σου, δεν κατάλαβα τελικά σε ποιον... επιτρέπεται ν' αγοράσει μια Boxter...
- Δε 8α μπορουσε γιατι δεν αναφερθηκα πουθενα σε κορη ή γιο.
- Δεν καταλαβες γιατι δεν προσπαθησα ουτε εχω το authority να καθορισω εγω κατι τετοιο.
-
Ειναι τραγικο γμτ να ασχολουμαστε περισσοτερο με τους κατοχους παρα με τα αυτοκινητα.
4ΤForum γραφει το banner πανω, οχι Cosmopolitan.Πρεπει να εξηγουμε τα αυτονοητα...
Περισσοτερο κομπλεξ βλεπω παντως απο αυτους που ουρλιαζουν για κομπλεξικους στην προηγουμενη σελιδα...
-
Πωωωωωωωωωω πάλι τα ίδια;
Όπως είχα ξαναγράψει και όσοι γαμάνε μοντέλα την έχουν μικρή. ΑΞΙΩΜΑ.
Πάλι η ίδια κουβέντα γιατί να πάρει κάποιος Porsche και όχι Audi και γιατί να πάρει Audi και όχι Opel και γιατί όχι Dacia και να κάνει μάνα.
Απλά λογάκια (αναφέρομαι στο Γρηγόρη περισσότερο):
ΤΑ ΚΩΛΑΜΑΞΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΑΡΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΧΑΛΒΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.Πιο απλά δεν γίνεται. Σίγουρα, είναι ανθρώπινο το σχόλιο ότι 'Κοίτα τον κωλόγερο αντί να πάρει κανά Polo να τον βολεύει και στο παρκάρισμα, πήρε το καρερικό', αλλά πιο πολύ για την πάρτη μας. Δεν είναι δυνατό να πάρουμε ένα τέτοιο καθαρά εσωτερικό σχόλιο (κακία για να κυριολεκτούμε) και να βγάλουμε θεωρία από αυτό.
Προσωπικά, ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βλέπω κωλόγερους με Καγιεν και σιλικονάτες τραβηγμένες θείες με ανοιχτές 911. Αν δω βέβαια τη θεία με GT2 να πηγαίνει στις λακούβες του Κολωνακίου για ψώνια θα πω 1) ρε τη χαζή δεν έπαιρνε τουλάχιστον την απλή μη σακατέψει τη μέση της και 2) κρίμα το αμάξι. Αλλά όπως και να χει ΣΤΟ ΡΙΡΙ ΤΗΣ. Δικά της (ή του πρώην/νυν άντρα της) είναι τα λεφτά, με τον ιδρώτα της (αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις) τα βγαλε, μαγκιά της να τα βγάλει ματσάκια και να τα κάψει.
ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσω να βγάλω κι εγώ τα μισά από αυτήν και να τα κάνω ότι γουστάρω.
Όλα τα άλλα είναι ΦΥΚΙΑ.Σχετικά με την διαμάχη tiptronic/manual. Αν έμπαινα στη διαδικασία να πάρω Cayman ή Boxster θα προτιμούσα να ήταν χειροκίνητο. Γιατί θα έδινα ένα σεβαστό ποσό και προφανώς θα ήθελα (ελέω και ηλικίας) να νιώσω στο έπακρο την αίσθηση μιας Porsche στο πλάκωμα. Από εκεί και πέρα ο sv2 έχει την άποψη που έχει γιατί μετά από ένα σκασμό χλμ σε Πορσικά-Φεραρικά κλπ δεν του κάνει αίσθηση και προτιμά την ευκολία και μάλιστα την πιο ομαλή γι αυτό και λέει tiptronic και όχι τόσο pdk. Προφανώς ξέρει και γνωρίζει περισσότερα από μένα, τον Κίκιζα και τον όποιο άλλο. Θεωρώ αρκετά πιθανό αν έπαιρνα manual να το έστιβα 1-2, μετά να έβλεπα πχ ότι δεν αντέχω το παραπάνω κόστος για να το βάζω συχνά στην πίστα και μετά να σηχτήριζα για το manual και όχι το tiptronic...
Ο δημοσιογράφος που το παίρνει για 1 ώρα βόλτα, εννοείται ότι θα γράψει με τελείως διαφορετικά κριτήρια. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πωωωωωωωωωω πάλι τα ίδια;Όπως είχα ξαναγράψει και όσοι γαμάνε μοντέλα την έχουν μικρή. ΑΞΙΩΜΑ.
Πάλι η ίδια κουβέντα γιατί να πάρει κάποιος Porsche και όχι Audi και γιατί να πάρει Audi και όχι Opel και γιατί όχι Dacia και να κάνει μάνα.
Απλά λογάκια (αναφέρομαι στο Γρηγόρη περισσότερο):
ΤΑ ΚΩΛΑΜΑΞΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΜΑΡΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΣΕΡΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΧΑΛΒΑΔΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.Πιο απλά δεν γίνεται. Σίγουρα, είναι ανθρώπινο το σχόλιο ότι 'Κοίτα τον κωλόγερο αντί να πάρει κανά Polo να τον βολεύει και στο παρκάρισμα, πήρε το καρερικό', αλλά πιο πολύ για την πάρτη μας. Δεν είναι δυνατό να πάρουμε ένα τέτοιο καθαρά εσωτερικό σχόλιο (κακία για να κυριολεκτούμε) και να βγάλουμε θεωρία από αυτό.
Προσωπικά, ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βλέπω κωλόγερους με Καγιεν και σιλικονάτες τραβηγμένες θείες με ανοιχτές 911. Αν δω βέβαια τη θεία με GT2 να πηγαίνει στις λακούβες του Κολωνακίου για ψώνια θα πω 1) ρε τη χαζή δεν έπαιρνε τουλάχιστον την απλή μη σακατέψει τη μέση της και 2) κρίμα το αμάξι. Αλλά όπως και να χει ΣΤΟ ΡΙΡΙ ΤΗΣ. Δικά της (ή του πρώην/νυν άντρα της) είναι τα λεφτά, με τον ιδρώτα της (αυτό ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις) τα βγαλε, μαγκιά της να τα βγάλει ματσάκια και να τα κάψει.
ΜΑΚΑΡΙ να μπορέσω να βγάλω κι εγώ τα μισά από αυτήν και να τα κάνω ότι γουστάρω.
Όλα τα άλλα είναι ΦΥΚΙΑ.Σχετικά με την διαμάχη tiptronic/manual. Αν έμπαινα στη διαδικασία να πάρω Cayman ή Boxster θα προτιμούσα να ήταν χειροκίνητο. Γιατί θα έδινα ένα σεβαστό ποσό και προφανώς θα ήθελα (ελέω και ηλικίας) να νιώσω στο έπακρο την αίσθηση μιας Porsche στο πλάκωμα. Από εκεί και πέρα ο sv2 έχει την άποψη που έχει γιατί μετά από ένα σκασμό χλμ σε Πορσικά-Φεραρικά κλπ δεν του κάνει αίσθηση και προτιμά την ευκολία και μάλιστα την πιο ομαλή γι αυτό και λέει tiptronic και όχι τόσο pdk. Προφανώς ξέρει και γνωρίζει περισσότερα από μένα, τον Κίκιζα και τον όποιο άλλο. Θεωρώ αρκετά πιθανό αν έπαιρνα manual να το έστιβα 1-2, μετά να έβλεπα πχ ότι δεν αντέχω το παραπάνω κόστος για να το βάζω συχνά στην πίστα και μετά να σηχτήριζα για το manual και όχι το tiptronic...
Ο δημοσιογράφος που το παίρνει για 1 ώρα βόλτα, εννοείται ότι θα γράψει με τελείως διαφορετικά κριτήρια.Έτσι ακριβώς
Το είπα και λίγες σελίδες πιο πίσω και το ξαναλέω εδώ: αν φέρετε κάποιον Κονγκολέζο που αυτοκίνητο έχει δει 1-2 φορές στη ζωή του σε μια οποιαδήποτε πόλη και δει πώς μεταχειρίζονται οι άνθρωποι τα αυτοκίνητα, θα πει ακριβώς τα ίδια πράγματα με κάποιον που βλέπει μια κυριούλα με Carrera. Απλά προσπαθήσετε να φανταστείτε μια τέτοια εικόνα.
Αν και οι άνθρωποι που ζόυνε κοντά στη φύση συνήθως είναι ακομπλεξάριστοι...
-
H GT3 του παραέπεσε σκληροπυρηνική μάλλον Γιώργο.
-
Ομοίως και όλες οι Ferrari, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eίναι πάρα πολύ απλό: ως petrolheads αναγνωρίζουμε μια 997ΤΤ (ή F430, ένα gt-r, ένα Clio RS, ένα rallye 1,3 κλπ κλπ) ως μηχανήματα ΟΔΗΓΗΣΗΣ. Όταν κάποιος τα παίρνει ως μέσο επίδειξης κάποιοι που σκέφτονται με τον προαναφερθέντα τρόπο λογικό είναι να παραξενεύονται και να το σχολιάζουν.Από την άλλη, με τα ταιριαστά σετ βαλίτσας, τα φωτιζόμενα καθρεφτάκια και τις θήκες για σαμπάνιες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δείχνουν σε όλους μας ότι τα μοντέλα αυτά πλέον δεν πλασάρονται στους εραστές της οδήγησης και μόνο.
ΥΓ: κανείς δεν περιμένει από κάποιον με μια 911 να πηγαίνει τάπα στο σουπερμαρκετ, έλα όμως που τέτοια αυτοκίνητα τα βλέπεις σπάνια να οδηγούνται και αντί αυτών σκίζονται σε στροφιλίκια matiz, scenic κλπ.
Προσωπικά, επειδή καταλαβαίνω τι δουλειά έχει πέσει στην εξέλιξη ενός αυτοκινήτου ώστε να μπορεί να στρίβει σε γλιστερή κατηφορική φουρκέτα στο όριο και να μην τουμπάρει επειδή πέτυχε σαμαράκι στο άπεξ και να μεταφέρει παράλληλα στον οδηγό τι σκ@τά συμβαίνει, στεναχωριέμαι όταν βλέπω τέτοιες κατασκευές να μπουκώνονται με παντιλικάκια 1ης-2ας ή κανένα ψευτοάνοιγμα μπροστά στην καφετέρια. Ως εκεί όμως, δεν θα σκάσω κιόλας.
Α μπραβο, να αγιασει το στομα σου, ακριβως αυτο θελω να πω, αλλα σημερα τελικα, ακομα και η απλη αναφορα ενος
περιεργου 'φαινομενου' (μεταξυ αλλων που παραπεμπουν την χωρα μας περισσοτερο σε...τρελοκομειο, παρα σε μια πανεμορφη συγχρονη Ευρωπαικη πολη της Μεσογειου, που θα μπορουσε ανετα να ειναι...) ακουγεται...γραφικη στα αυτια καποιων που εχουν συνηθισει τελικα να βλεπουν ΜΟΝΟ αυτου του ειδους τις περιπτωσεις.@Eddie
To αν και κατα ποσο ξερει ο sv2 περισσοτερα (μπορει και να ξερει ο ανθρωπος δεν τον εχω γνωρισει προσωπικα...),
δεν εχει να κανει στην τελικη, με την επιλογη του tiptronic ή οxι.
Σαφως και ειναι μια ενδειξη κατοχου τετοιων αυτοκινητων, και λαμβανεται υποψιν, το τι προτιμαει, και γιατι το προτιμαει.
Δεν υπαρχει ομως μονο ο sv2, ως κατοχος, υπαρχουν και αλλοι, καποιοι εκ των οποιων γνωστοι μου, συν ενας συγγενης, οι οποιοι χαιρονται και 'στιβουν' τα αυτοκινητα αυτα μετα απο μια δυσκολη μερα στο γραφειο, ειτε στον Διονυσο, ειτε στο Σουνιο, ειτε στα Μεγαρα, ολοι κατοχοι manual το οποιο δεν το αλλαζουν με τιποτα, και τους καταλαβαινω απολυτως γιατι.
Τωρα τα περι 'οποιος εχει το κασερι τα παιρνει' ειναι μια γενικοτερη φιλοσοφια που μας εφτασε και ως λαο σε ενα βαθμο
στα χαλια που βρισκομαστε. Φουλ στην ποζα, στο 'ποιος την εχει πιο μεγαλη?' και στην αξιοκρατεια τυπου 'i f@ck you money'
δηλαδη 'εχω τοσα χρηματα ωστε να μπορω ΚΥΡΙΩΣ να σε γ@μαω' γιατι αυτο ειναι πολιτισμος(?), αυτο ειναι η ουσια σημερα.
Οπως λεει και η γνωστη φραση ταινιας, 'καληνυχτα, και καλη μας τυχη'...
Σε οποιους δεν καταλαβαινουν, αν κανουν μια ολιγοημερη εκδρομη σε καποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ευρωπαικη πολη,
θα καταλαβουν ξαφνικα οτι ΟΛΑ αυτα που βλεπουν γυρω τους εχουν νοημα, εχουν ουσια και εξυπηρετουν συγκεκριμενους σκοπους, δεν ειναι για το ΔΗΘΕΝ... -
δηλαδη 'εχω τοσα χρηματα ωστε να μπορω ΚΥΡΙΩΣ να σε γ@μαω' γιατι αυτο ειναι πολιτισμος(?), αυτο ειναι η ουσια σημερα.
Σε γ@μ@ει επειδή πήρε Porsche ή επειδή πήρε 911 αντί για Cayman ή επειδή πήρε GT3 αντί για την απλή;
Διαφωνούμε σε αυτό.
Άλλο πράγμα η αλλαζονεία και ο εκμηδενισμός οποιουδήποτε δεν έχει τα ίδια υλικά αγαθά με μένα (τι να μας πεις κι εσύ με το golfάκι σου κλπ) και άλλο το τι αμάξι αποφασίζει να πάρει κάποιος.Επειδη αυτή η θεωρία περί ικανότητας πάει και προς τα κάτω, πώς θα σου φαινόταν να έπαιρνες πχ το Scirοcco και να ερχόταν ένα τσιπιρίκι 18 ετών με το datsun 30ετίας του πατέρα του (που του χει πιεί το αίμα από τα 14 και ο τύπος νιώθει Σουμάχερ και βάλε) και σου πει 'κρίμα το αμάξι που το πήρες και κανονικά θα πρεπε τέτοια εργαλεία να τα οδηγούμε εμείς οι χεράδες και κοίτα τον άσχετο πήρε Scirocco αντί για mx5 ή το mini που είναι πιο driver's car επειδή το είπε ο Πατέλος στο drive και κόψε ρε κάτι λουλέδες που τους δίνει ο Θεός λεφτά και παίρνουν αμάξι και σιγά μη το πήρε με δικά του κλπ κλπ κλπ κλπ'
Δεν θα του έλεγες ανθρώπινα; ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΗ, ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΓΚΑΦΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΑ ΚΑΝΩ. ΤΑ ΚΑΙΩ Η ΣΤΑ ΚΑΝΩ ΚΛΥΣΜΑ. ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΣΟΥΛΟΥΠΙ ΤΟΥ ΣΙΡΟΚΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΤΟ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΤΕΛΟΣ ΣΤΟ DRIVE ΓΙΑ DRIVERS KAI SCREWDRIVERSΕλπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.
Περί tiptronic όταν με το καλό έλθει η ώρα να πάρω Porsche (υγεία να χουμε πάνω απ' όλα) έστω και μεταχειρισμένη 15ετίας, ελπίζω να ποστάρω ακόμα εδώ για να σου πω αν είχε δίκιο ο sv2 ή όχι...
-
Γιατί ρε έντι, εκ των πραγμάτων έχω εγώ ή εσύ πρακτικά την δυνατότητα να κάνουμε κουμάντου στην τσέπη του καθενός; Δεν μπορώ να καταλάβω το butthurt σε αυτόν τον τομέα και όχι στο australia uber alles πχ.
-
Τι ειναι το butthurt ;
-
Εγώ λεω ότι τα αμάξια είναι όπως κάθε άλλο καταναλωτικό αγαθό (καλώς ή κακώς) και όπως είπες -επίσης καλώς ή κακώς- η Porsche και άλλοι κατασκευαστές δεν φτιάχνουν πλέον αμάξια μόνο για τους εραστές της οδήγησης (how KK was that?) αλλά περισσότερο για ποζεράδες. Επειδή σέβομαι τον κάθε άνθρωπο ως καταναλωτή δεν πρόκειται ποτέ να πω Α τη χαμούρα τη Βακαλάου, πήρε πορσικό αντί για 207 ΨΨ. Έτσι γούσταρε έτσι έκανε. Και στην τελική αν δεν υπήρχαν και οι ποζεράδες να σκάνε τα φράγκα κάθε τόσο και λιγάκι θα είχε κλείσει η εταιρεία. Αν περίμενε από τους χεράδες που μπορεί να έχουν ξεμείνει με μια 993 και να προτιμούν να κόψουν φλέβα παρά να αλλάξουν την αντίκα για μια 997 με pdk, θα είχε κλείσει το κατάστημα...
Σχετικά με τους κάγκουρες υπάρχει μια ένσταση στο αισθητικό κομμάτι, αν και τώρα τελευταία έχω φτάσει στο σημείο να μην με απασχολούν ούτε αυτοί. Πρόσφατα είδα ένα Megane ΨΨ πολύ darth vader φάση με 5 τόνους πλαστικό επάνω. Ούτε καν που του έριξα δεύτερη ματιά. Ακούνα ματάτα... -
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι ειναι το butthurt ;
Γουατ δε φακ!
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι ειναι το butthurt ;
-
Porsche Forum