-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν θυμαμαι καλα καποιος ειχε βαλει μια mirage στο carspotting αλλα εχω την εντυπωση πως ηταν κοκκινη.κόκκινη νομίζω ήταν η ctr 3 που είχε ανεβάσει κάποιος...και εκείνη Ελληνική είναι??αν ναι,πρέπει να πάρω πίσω την άποψή μου πως στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν τέτοια κοσμήματα...
-
Εδώ υπάρχει Enzo εν Ελλάδι, καγουρεμένη CGT δεν θα υπήρχε;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εδώ υπάρχει Enzo εν Ελλάδι, καγουρεμένη CGT δεν θα υπήρχε;για την enzo δε μου φαίνεται παράξενο γιατί την έχουν συλλέκτες.ενώ για την καγκουρεμένη cgt που λες, είναι πιο απίθανο να κυκλοφορεί!!!
υγ:λέγτεαι ότι υπάρχουν 3 enzo στην Ελλάδα.ισχύει?sorry για το
-
3 από τις 399 που παρήχθησαν μου φαίνεται σχεδόν απίθανο... 1 έχει ο Jigger. Από εκεί και πέρα εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη...
-
3 από τις 399 που παρήχθησαν μου φαίνεται σχεδόν απίθανο... 1 έχει ο Jigger. Από εκεί και πέρα εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη......και μια Carrera GT εχει ο Βωβος, για να ειμαι και on topic...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τρείς Carrera GT είχαμε στην Ελλάδα (με Ελληνικές πινακίδες) αλλά μείνανε δύο.Η μαύρη καταστράφηκε ολοσχερώς στα λιμανάκια.....Mια ασημι του Βωβου, αρα αυτος ειναι εκτος, αλλη μια νομιζω εχει ο Jigger (δεν τον εχω για τετοιες καταστασεις .xρωμα?)
και μενει αλλη μια...
Ποτε εγινε το ατυχημα? Ηταν σοβαρο? Ο οδηγος βγηκε οκ? (περα απο την πληγωμενη αυτοπεποιθηση...) -
Ο φίλτατος Γεώργιος με οδηγεί στα ψυχοφάρμακα με τις γνώσεις του!
-
3 από τις 399 που παρήχθησαν μου φαίνεται σχεδόν απίθανο... 1 έχει ο Jigger. Από εκεί και πέρα εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη...+1 ο Αγγελόπουλος (ο Θόδωρας...)
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
3 από τις 399 που παρήχθησαν μου φαίνεται σχεδόν απίθανο... 1 έχει ο Jigger. Από εκεί και πέρα εξ' όσων γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη...
+1 ο Αγγελόπουλος (ο Θόδωρας...)
Κάτι τέτοιοι με εκνευρίζουν! Σαν τον Φον Κάραγιαν που δεν ήξερε να οδηγεί και είχε μια F40 στο σαλόνι του σπιτιού του. Είπαμε, είναι έργα τέχνης οι Ferrari αλλά δεν φτιάχθηκαν για συλλέκτες και μουσεία...
-
Σίδερα είναι,όπως όλα. Καλά έκανε και ο Κάραγιαν και ο κάθε Κάραγιαν, έτσι γούσταρε ο άνθρωπος έτσι έκανε
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Σίδερα είναι,όπως όλα. Καλά έκανε και ο Κάραγιαν και ο κάθε Κάραγιαν, έτσι γούσταρε ο άνθρωπος έτσι έκανεΑθρακονήματα (για την Enzo λέω)!
Αλλά αυτή η λογική είναι slippery slope που λένε και στο χωριό μου... και ο Χίτλερ έλεγε ότι οι Εβραίοι είναι κόκκαλα και κρέας απλά... (καταλαβαίνεις πιστευω αυτό που εννοώ... ότι η απλούστευση πάντα λανθάνει!).
-
Βρε δεν πάει να είναι και από υλικά της nasa. Άψυχα είναι. Παιχνίδια για να υπηρετούν είναι όχι να τα υπηρετούμε
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ο Κάραγιαν ήταν Οδηγάρα...Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν οδηγούσε, δε νομίζω να είμαι τόσο λάθος...
-
και ο Χίτλερ έλεγε ότι οι Εβραίοι είναι κόκκαλα και κρέας απλά... (καταλαβαίνεις πιστευω αυτό που εννοώ... ότι η απλούστευση πάντα λανθάνει!).Φίλε sorry κιόλας, αλλά κάπου έχεις χάσει την μπαλα!
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
και ο Χίτλερ έλεγε ότι οι Εβραίοι είναι κόκκαλα και κρέας απλά... (καταλαβαίνεις πιστευω αυτό που εννοώ... ότι η απλούστευση πάντα λανθάνει!).
Φίλε sorry κιόλας, αλλά κάπου έχεις χάσει την μπαλα!
Είπα ότι συμφωνώ με τον Χίτλερ;;;
-
Φυσικά και δεν ειπα αυτό ρε συ!!! Για όνομα του Θεου!!!
Απλά ο συσχετισμός που έκανες με έστειλε!
-
Γιώργο... I stand corrected!
htanso: Έφερα ένα extreme παράδειγμα απλά... δεν περίμενα να ενοχλήσει κανέναν...
-
@SV2
Πες μας για την μαυρη Carrera GT τι εγινε, λεπτομερειες... -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Έχουμε ξαναπεί ότι ακριβό (ό,τι αυτό σημαίνει για τον καθένα) αυτοκίνητο, χωρίς μικτή δεν νοείται.
Αν δεν μπορείς να πληρώνεις τη μικτή, δεν μπορείς να έχεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Αυτό είναι το ουσιαστικό οικονομικό κριτήριο κτήσης ή όχι.Εγω παντως ποτε δεν ειχα μεικτη και ας ειχα αυτοκινητα που ''και καλα'' τη χρειαζονταν (mr2, mx5). Ειχα ομως τα αυτοκινητα. Μηπως δεν θα πρεπε να τα εχω?
Και ουτε προκειται να βαλω ο,τι και αν παρω...δεν θα δινω δυο μισθους το χρονο στις ασφαλιστικες
Αυτό απλώς σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα δεν ήταν 'ακριβά' για σένα.
Αν παρά ταύτα ήταν ακριβά για σένα (δεν μπορούσες να τα αντικαταστήσεις αν τα κατέστρεφες), αυτό απλώς σημαίνει ότι είσαι κωλόφαρδος.
Αλλά, δεν είναι κάθε μέρα τ' Αη-Γιαννιού... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ετσι.....
Μάλιστα εδώ στην Θεσσαλονίκη υπάρχει ιδιωτικό γκαράζ με πλέον των 300 αυτοκινήτων ( Porsche,Ferrari,Aston Martin,Rolls Royce,Bentley,Maserati,Cobra......κα κατά δεκάδες ανά μάρκα τοποθετημένα)και ο μερακλης που τα εχει πληρωνει για ολα τελη κυκλοφορίας?!?
Porsche Forum