-
αψογη και ανετη με το τιμονι...εξαιρεση στον κανονα...μπραβο της..εχει μελλον νομιζω αλλα η εποχη δεν βοηθαει..
-
Είναι το ίδιο όχημα μου μου παραχωρήσανε για ένα ΣΚ……..
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
αψογη και ανετη με το τιμονι...εξαιρεση στον κανονα...μπραβο της..εχει μελλον νομιζω αλλα η εποχη δεν βοηθαει..η εποχή με youtube και πληθώρια social media δεν βοηθάει?! Οκέικ.
Είναι το ίδιο όχημα μου μου παραχωρήσανε για ένα ΣΚ……..
Κάποιος να το πει στην κοπέλα να χαρεί! (ΝΟΤ )
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Όσο δεν κολλάει να μιλάει ένας άντρας για καλλυντικά, μαλλιά και τα σχετικά άλλο τόσο δεν κολλάει να παρουσιάζει μια γυναίκα αυτοκίνητο και να μιλάει για μεταξόνια, ροπές και τα σχετικά.edit:
και μπάλα...Φυσικα και ένας αντρας εχει δικαίωμα να μιλάει για καλλυντικά, μαλλιά και τα σχετικά.
Μην δείτε έναν άντρα με γόβες, αμέσως αδερφή να τον πείτε
-
Δε μίλησα για δικαίωμα...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όσο δεν κολλάει να μιλάει ένας άντρας για καλλυντικά, μαλλιά και τα σχετικά άλλο τόσο δεν κολλάει να παρουσιάζει μια γυναίκα αυτοκίνητο και να μιλάει για μεταξόνια, ροπές και τα σχετικά.
edit:
και μπάλα...Φυσικα και ένας αντρας εχει δικαίωμα να μιλάει για καλλυντικά, μαλλιά και τα σχετικά.
Μην δείτε έναν άντρα με γόβες, αμέσως αδερφή να τον πείτε
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Είναι το ίδιο όχημα μου μου παραχωρήσανε για ένα ΣΚ……..για ποιο οχημα μιλαμε?
-
Σωστή η κοπέλα και μπράβο της, πλην τακουνιών, όπερ απαράδεκτο για οδήγηση.
Το συγκεκριμένο όχημα το οδήγησα κι εγώ πρόσφατα, και ομολογώ πως με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Βασικά, με ενθουσίασε...
-
Ειναι παλιο αυτο το βιντεο και εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν γυρισει αλλο μετα απο το συγκεκριμενο που ειναι αρκετα καλο.
Ο συνδυασμος χρωματων στο συγκεκριμενο μποξτερ ειναι λιγο περιεργος.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ειναι παλιο αυτο το βιντεο και εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν γυρισει αλλο μετα απο το συγκεκριμενο που ειναι αρκετα καλο.Ο συνδυασμος χρωματων στο συγκεκριμενο μποξτερ ειναι λιγο περιεργος.
+1
Πολυ καλη η κοπελα, ανετη, και μπραβο της, παρολα αυτα, θα προτιμουσα κατι σε στυλ Ισμηνης Φαμπιατου, Margot Laffite (κορη του γνωστου οδηγου της F1 Jacques Laffite) ...
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Σωστή η κοπέλα και μπράβο της, πλην τακουνιών, όπερ απαράδεκτο για οδήγηση.Το συγκεκριμένο όχημα το οδήγησα κι εγώ πρόσφατα, και ομολογώ πως με εξέπληξε πολύ ευχάριστα. Βασικά, με ενθουσίασε...
Μόνο σε εμένα μου θύμισε μπουζουκοκατάσταση; (πιθανώς να μη φταίει, βέβαια, η ίδια για αυτό και να την έντυσαν/στόλισαν με το ζόρι οι καλλιτέχνες, το αποτέλεσμα που βγαίνει, όμως, είναι εντελώς μπουρνάζι όπως κατεβαίνεις δεξιά).
Το αυτοκίνητο απλά πανέμορφο και ο συνδυασμός χρωμάτων κλασσικότατος! -
Καλά ρε Ντι-Τζετ μου, δεν την κριναμε ως γκόμενα (συμφωνώ με την εκτίμησή σου), όπως δεν κρίνουμε ως γκόμενο τον 'Πίθηκα' Harris, πχ
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Καλά ρε Ντι-Τζετ μου, δεν την κριναμε ως γκόμενα (συμφωνώ με την εκτίμησή σου), όπως δεν κρίνουμε ως γκόμενο τον 'Πίθηκα' Harris, πχΜε το μπαρδόν κιόλας, αγαπητό μου Κογιότ, αλλά ο κύριος Πίθηκας εκτός από το να μιλά ξέρει και να οδηγεί (ή τουλάχιστον έτσι νομίζω).
Δεν ξέρω αν η εν λόγω μανδάμ το κατέχει το άθλημα αλλά στο βίντεο κάτι τέτοιο δε φαίνεται. Αντίθετα ο καλλιτέχνης προσπαθεί να εστιάσει την προσοχή μας στο γεγονός ότι τη δοκιμή την κάνει γυναίκα (και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει εμάς αυτό).
Από την άλλη δε θα περίμενα και κάτι διαφορετικό μιας και στην Ελλάδα ήδη θα έχουν 'υποχρεωθεί' στην αντιπροσωπεία μόνο και μόνο που τους άφησε να το πάνε μια βόλτα, όχι να το γυρίσουν με τετράγωνα λάστιχα!Όπως και να έχει, μικρό το ζήτημα...
-
Eίναι αλήθεια ότι δεν το πάει σαν τον πίθηκα
-
-
-
Η οποία θεωρείται η πιο άσχημη porsche που έχει βγει...
-
Απο ανθρώπους που οδηγάνε 911 πχ;;
bitchplease.jpg
-
Γενικά δεν απέσπασε κολακευτικά λόγια. Σαφώς και θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα τους αρέσει...
-
Ξέρουμε τουλάχιστον έναν!
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Porsche Forum