-
Στην πρώτη φώτο τουλάχιστον φαίνονται οι καλές δραμαμίνες...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
'Μπούκα' στη 'μπούκα' γίνεται ευθεία τελικά
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
'Μπούκα' στη 'μπούκα' γίνεται ευθεία τελικά
+1
-
Όταν πετυχαίνετε τέτοιο δρόμο άδειο κάνετε μπούκες ή δεν πάτατε την διαχωριστική και δοκιμάζετε το στρίψιμο τρένο?
Στην μπούκα πας πιο γρήγορα αλλά στο τρένο στρίβεις IMO
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όταν πετυχαίνετε τέτοιο δρόμο άδειο κάνετε μπούκες ή δεν πάτατε την διαχωριστική και δοκιμάζετε το στρίψιμο τρένο?Στην μπούκα πας πιο γρήγορα αλλά στο τρένο στρίβεις IMO
Έσυ καλά κάνεις cpp...
Βέβαια, έκαστος στο είδος του.
Για τους άλλους φίλους προτείνω USA για να χαρείτε τα carα:
-
Όλα τα ψαγμενα ατομα εδω εχουν μαζευτει ρε γμτ.....ευθειακιας οποιος κοβει ευθεια τα παραπανω εσακια
Το ιδανικο στριψημο ειναι να κανεις οσο πιο ευθεια γινεται την στροφη, να στριψεις δλδ οσο λιγοτερο γινεται. Το ταχυτερο περασμα ειναι να το κανεις ευθεια, το να στριβεις χωρις νοημα σε αυτον τον φιδισιο δρομο ειναι μαλακια, αν σου αρεσει το στριψιμο πιο κατω θα εχει στροφες που θα πρεπει να στριψεις ετσι και αλλιως. οποτε κοψε ευθεια τα εσακια να κρυωσεις φρενα και λάστιχα και στριψε παρακατω.
Αν παρολα αυτα εσυ θες να στριβεις μπες σε ενα τετραγωνο παρκιν και κανε μανουβρες
-
Είμαι ευτυχής που δεν κάνω μπούκες και στρίβω κανονικά γιατί δυο φορές μου έχει τύχει φίλερ τρελη νταλίκα σε δρόμο που περνάνε 5 αμάξια την ώρα
Και για το θέμα. δικαώση στο camera car
Youtube Video -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμαι ευτυχής που δεν κάνω μπούκες και στρίβω κανονικά γιατί δυο φορές μου έχει τύχει φίλερ τρελη νταλίκα σε δρόμο που περνάνε 5 αμάξια την ώραΚαι για το θέμα. δικαώση στο camera car
Youtube VideoΣτην μπούκα απλά είσαι πιο μέσα στον δρόμο, οπότε τι σχέση έχει ποιος έρχεται από απέναντι? Εκτός αν το λες με την έννοια ότι μπορεί να το χάσεις και να πέσεις στην νταλίκα..
-
Ως 'μπούκα' προφανώς ο Ναςς εννοούσε και αυτήν στο αντίθετο ρεύμα, προφανώς μόνον με πλήρη ορατότητα... Και αυτό (το εάν όντως υπάρχει ορατότητα και το τι βλέπεις) απαιτεί πείρα και προσοχή (ΔΕΝ συνιστάται 'γενικώς').
Εννοείται ότι η βέλτιστη οδήγηση, η αγωνιστική 'γραμμή', συνίσταται στο να ισιώνεις όσο γίνεται τις στροφές, να διανύει το αυτοκίνητο την ελάχιστη δυνατή απόσταση με στριμμένους τροχούς.
ΥΓ: Ωραίες οι φωτό του Jpol. Από που είναι; -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Ως 'μπούκα' προφανώς ο Ναςς εννοούσε και αυτήν στο αντίθετο ρεύμα, προφανώς μόνον με πλήρη ορατότητα... Και αυτό (το εάν όντως υπάρχει ορατότητα και το τι βλέπεις) απαιτεί πείρα και προσοχή (ΔΕΝ συνιστάται 'γενικώς').
Εννοείται ότι η βέλτιστη οδήγηση, η αγωνιστική 'γραμμή', συνίσταται στο να ισιώνεις όσο γίνεται τις στροφές, να διανύει το αυτοκίνητο την ελάχιστη δυνατή απόσταση με στριμμένους τροχούς.
ΥΓ: Ωραίες οι φωτό του Jpol. Από που είναι;παιδια ο nass μιλουσε για τη πρωτη φωτο στην οποια βλεπεις ξεκαθαρα ποιος ερχεται απο απεναντι και μπορεις ανετα να πατας οποια λωριδα θες..
εγω και με 50 να περνουσα απο κει θα πηγαινα στη μεση πατωντας και τις 2 λωριδες , δε θα ξερναγα κανοντας ανουσια ζιγκ ζαγκ
στις αλλες 2 φωτο ουτε για αστειο
-
γενικα ακολουθεις τις ιδανικες γραμμες.
Παντως σε μια δοκιμη του Auto Moto σε πιστα με 993 Carrera 2 και 4 που οδηγηθηκαν με τις ιδανικες γραμμες και μετα με το πλαι αποδειχτηκε οτι ο δευτερος τροπος ειναι οριακα ταχυτερος. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Παντως σε μια δοκιμη του Auto Moto σε πιστα με 993 Carrera 2 και 4 που οδηγηθηκαν με τις ιδανικες γραμμες και μετα με το πλαι αποδειχτηκε οτι ο δευτερος τροπος ειναι οριακα ταχυτερος.απο ποτε ειναι γρηγορο να πηγαινεις με το πλαι?
-
Από τότε που το τεστ το κάνει το AMS...
-
ειπαμε οριακα γρηγοροτερα...μη φανταστειτε μεγαλες διαφορες.το ειχε κανει ενας γερμανος οδηγος του DTM.Δηλ. καπου 1.38 με 1.38.5 αν θυμαμαι καλα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Παντως σε μια δοκιμη του Auto Moto σε πιστα με 993 Carrera 2 και 4 που οδηγηθηκαν με τις ιδανικες γραμμες και μετα με το πλαι αποδειχτηκε οτι ο δευτερος τροπος ειναι οριακα ταχυτερος.ααχαχαχαχαχαχαχα
χα
χαχ
αχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑχΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Ελεος, νταξ!!!!!
Μιλαμε και για πιστα δλδ. ΝΑ λεγαμε για χιονι ή χωμα να μην μιλησω. Αλλα για πιστα? δλδ ΕΛΕΟΣ!
-
Σήμερα το απόγευμα στην Πειραιώς νταλίκα ξεφόρτωνε 3 Panamera.
H μια λευκή... -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
EEEEEE.....
Αφήστε τις ρεπρίζ και τις στάσεις...Εδώ φαίνονται τα αυτοκίνητα:
ωραία ευθεία...
-
Ντρέπομαι που το λεω αλλά έχω αρχίσει να αναθεωρώ περί εξωτερικής εμφάνισης Panamera...
Πριν κάποιους μήνες, είχε αρχίσει να μου φαίνεται συμπαθητικό το Golf VI αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Τώρα με αυτό έχω αγχωθεί λίγο. Μήπως να το έγραφα στα ιατρικά θέματα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ντρέπομαι που το λεω αλλά έχω αρχίσει να αναθεωρώ περί εξωτερικής εμφάνισης Panamera...Πριν κάποιους μήνες, είχε αρχίσει να μου φαίνεται συμπαθητικό το Golf VI αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Τώρα με αυτό έχω αγχωθεί λίγο. Μήπως να το έγραφα στα ιατρικά θέματα;
δεν είσαι ο μόνος... ούτε εμένα μου αρέσει.
-
Χμ... Αυτό είναι το ανησυχητικό. Ότι στην αρχή όπως κάθε φυσιολογικός άνθρωπος την έβρισκα αντιαισθητική και τερατούργημα αλλά έχει αρχίσει να μου αρέσει...
Porsche Forum