-
Σχετικά με την κατανάλωση αυτή δεν νομίζω να ενδιαφέρει κάποιον που έδωσε χρήματα για αυτοκίνητο 3000+ cc (αυτός που το παίρνει ξέρει πολύ καλά τι παίρνει).
Όσο για τους ρύπους από προσωπική εμπειρία η Porsche μου ρυπαίνει πολύ λιγότερο από το Daihatsu 1.0L που έχω γιατί πολύ απλά άντε να την κάνω καμιά βόλτα 1 φορά την εβδομάδα (και αν).
Συμφωνώ με την απόκριση. Έχω όδηγήσει Turbo (όχι βέβαια S3 ή TT) αλλά προσωπικά έχω κόλλημα με τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες.
Βέβαια… άγνωσται αι βουλαί της VW
-
Ο χρήστης Braker έγραψε:
Συμφωνώ με την απόκριση. Έχω όδηγήσει Turbo (όχι βέβαια S3 ή TT) αλλά προσωπικά έχω κόλλημα με τους ατμοσφαιρικούς κινητήρες.
Τί θα έλεγες για μία 911 turbo?
-
ή μια gt2 που ειναι και πισωκουνα
ΥΓ @ braker.
αυτο με τους ρυπους το ανεφερα, γιατι φανταζομαι τι θα λενε οι ανθρωποι της πορσε στη παρουσιαση του μοντελου αν αυτο βγει 2λιτρο τουρμπο
εδω λενε τα ιδια για την υβριδικη s class που αν δε κανω λαθος ειναι ακριβοτερη
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τί θα έλεγες για μία 911 turbo?
έχω κάνει με 996... αλλά δεν ξέρω.. πες το κόλλημα πες το όπως θέλεις.... πάλι ψηφίζω ατμόσφαιρα...
-
Πάντως Γιώργο η καινούρια Cayman S με τον άμεσο ψεκασμό είναι τρομερά γρήγορη, ταχύτερη και από TTRS.
-
ναι το εχω δει...
αλλα σε πιστα , οχι σε ευθεια
το ΤΤ εχει ορια και το στησιμο της cayman ειναι το κοφυφαιο σε αυτη τη κατηγοριαπαντως αν θα μπει το tfsi στα πορσικα δε θα μπει με 265 αλογα , γιατι θα κακοφανει που θα κακοφανει στους υποψηφιους αγοραστες η μειωση κυβικων και η υπαρξη τουρμπο, αμα τους πεις οτι θα εχουν και λιγοτερα αλογα (εστω και ετσι να μην ειναι) και μαλιστα μοτερ απαραλλαχτο απο audi και vw (θα μπει και στα sirocco , μην ξεχνιομαστε) θα τα παρουν ασχημα
με ενα ΦΠΕ θα το πανε στα 300+ και ετσι και πιο λιγο lag θα εχει (εφοσον μεινει η ιδια τουρμπινα) και θα εχει ξεκαθαρη διαφορα με τα κατωτερης καταγωγης μοντελα και θα ειναι πολυ πιο δυνατος απο οτι τωρα.
αυτο αλλωστε το κανουν πολλοι με aftermarket βελτιωσεις και δεν εχουν κανενα προβλημα, αμα φροντισει να γινει και απο την ιδια την εταιρεια θα ειναι πολυ πιο αξιοπιστο.
δεν ειναι κατι ακατορθωτο παντως...μιας και ειπες cayman παντως θα ηθελα να δω μια cayman με σημα audi
αφου εγινε με τη gallardo στην porsche θα κολλησει το vag?αφου ειναι γνωστο οτι δε σεβονται τιποτα
-
Και σε ευθεία, και σε ευθεία... 5 λίγο γράφει 0-100 η καινούρια S PDK. Όσο για το άλλο... ίσως το δεις κι αυτό... πρόσεχε μόνο μη βγει VW από κάτω (από το πρωτότυπο Bluemotion).
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και σε ευθεία, και σε ευθεία... 5 λίγο γράφει 0-100 η καινούρια S PDK.5 λίγο γράφει η προ-facelift.
Η καινούργια S PDK γράφει 4.9 -
Ναι, μπερδεύτηκα...
-
Ναι, μπερδεύτηκα...Να για να μάθεις:
-
Δεν νομίζω ότι θά υπάρξει κανιβαλισμός ανάμεσα σε porsche και vag τουλάχιστον όσο με τις κοινές μάρκες άντε το πολύ πολύ να προκύψει καμία boxter ή cayman με tfsi όπως είχε συμβεί και παλαιότερα με 914 ,924 και 944 τώρα χρήση κοινών μερών σασί κλπ. δεν νομίζω ότι θα συμβεί τουλάχιστον όχι τόσο εκτεταμένα όπως μέσα στον όμιλο.
-
Ο λαός απαιτεί Cayman 1.8 TSI
Η Ελλάδα θα γέμιζε με τέτοια, δε θα χωρούσε τπτ άλλο να περάσει απ τα τελωνεία μας με τόσες παραγγελίες -
Ο χρήστης JpoLgr έγραψε:
Ναι, μπερδεύτηκα...
Να για να μάθεις:
Αν είναι να με τιμωρείτε έτσι, να κάνω πιο συχνά τέτοια λάθη...
-
Και σε ευθεία, και σε ευθεία... 5 λίγο γράφει 0-100 η καινούρια S PDK. Όσο για το άλλο... ίσως το δεις κι αυτό... πρόσεχε μόνο μη βγει VW από κάτω (από το πρωτότυπο Bluemotion).που ειδες αυτα τα νουμερα? στους 4Τ που λενε οτι δεν ξεκιναει καλα το haldex?
ρεπριζ μονο καταλαβαινω -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και σε ευθεία, και σε ευθεία... 5 λίγο γράφει 0-100 η καινούρια S PDK. Όσο για το άλλο... ίσως το δεις κι αυτό... πρόσεχε μόνο μη βγει VW από κάτω (από το πρωτότυπο Bluemotion).
που ειδες αυτα τα νουμερα? στους 4Τ που λενε οτι δεν ξεκιναει καλα το haldex?
ρεπριζ μονο καταλαβαινωΤόσο πιάσανε οι 4Τ αλλά και το Drive με την Cayman S PDK. Δεν ξέρεις να κάνεις σωστές εκκινήσεις για αυτό είσαι ρεπριζάκιας...
-
ξερω , απλα το αποφευγω το χουμε πει αυτο..
θα πιασω gps με τηλεμετριες και χαμους και θα σου βγαλω καλυτερο νουμερο απο τα περιδικα και μετα θα στο ποσταρω για να μαθεις..δεν ξερω τι κανει το drive και οι 4Τ απο εκκινηση , το δικο μου ο πατελός το εκανε 0-100 σε 6' και οι 4Τ σε 6.3' το οποιο ειναι διαφορα οχι μ@λακιες
για αυτο προτιμω να βλεπω 80-110 και αλλες τετοιες ρεπριζ οι οποιες λενε περισσοτερη αληθεια καθως επηρεαζονται λιγοτερο απο τον ανθρωπινο παραγοντα
-
0,3 μπορεί να είναι διαφορά μεταξύ γεμάτου ή άδειου ρεζερβουάρ, 'ανοιγμένου' ή 'κλειστού' μοτέρ, διαφορά θερμοκρασιας κλπ. Εγώ δέχομαι ότι κάνει 6 το S3. Δέξου κι εσύ ότι κάνει 4.9 η Cayman S... Όσο για το 80-110 (όπως έχουμε πει 100000 φορές) δείχεν το γρανάζωμα μόνο. Αν μιλούσαμε για 80-180 από 2α τότε ναι...
-
οκ κοιτα εσυ επιδοσεις απο σταση..
βασει των 4Τ εγω κανω 400αρι σε 14.2 και το 370Ζ σε 14 το οποιο γινεται (και για μενα) 14αρι στο drive με την καλυτερη εκκινηση..
για μενα η σταση δε λεει τιποτα και στο κατω κατω νουμερα εχουμε απο το rs ειναι για το cabrio
και δε σου λεω να δουμε μονο μια ρεπριζ γιατι οντως σε μια ταχυτητα μπορει το γραναζωμα να ευνοει το ενα και να αδικει το αλλο.κοιταμε τι γινεται σε ολες τις ταχυτητες , το ανακατευουμε λιγο μες στο μυαλο μας και βγαζουμε ενα γενικο συμπερασμα
η σταση απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο δινει αλλο πλεονεκτημα και ας πουμε οτι το haldex δεν κανει καλη εκκινηση, δεν κανει καλη εκκινηση και το evo ή δεν θα κανει χαλια εκκινηση το opel gt το οποιο απο ρεπριζ σου υπογραφω οτι ειναι πανισχυρο
-
Κάνεις 3 προσπάθειες με το καθένα στα 0-200 χλμ/ώρα και 0-1000 μέτρα και τελειώσαμε!!!
-
δε λεω, το θεμα ειναι ποιος τις κανει και πώς τις κανει...
απο τη στιγμη που θα ξεκινησουν, την αλλαγη σχεδον ολοι θα την κανουν ολοσωστα και δεν ειναι τυχαιο (επειδη το εχω κοιταξει) οτι οι ρεπριζ βγαινουν συνηθως ιδιες.
το προβλημα ειναι στο 0 - anything
για αυτο κι εγω απλα το κοιταω και μετα το προσπερναω και βλεπω ποιο ειναι γρηγορο καθως κινεισαι , οχι στο φαναρι που στο κατω κατω δε θα ξεκινας συνεχεια γιατι ολο και κατι θα σου μεινει στο χερι καποια στιγμη
αλλα περα απο αυτο οι ρεπριζ ουσιαστικα δειχνουν την πραγματικη ταχυτητα του αυτοκινητου
Porsche Forum