-
Φίλε ευχαριστώ για την ενημέρωση Το κακό είναι ότι δεν το βλέπω και εγώ νωρίτερα στην Ελλάδα από ότι γράφεις και εσύ!!!
-
http://www.citroen.fr/Cwf/Citroen/Gener ... 23c20142ca
-
Μπήκε στο γαλλικό σάιτ !
Από 17.550 το ατμοσφαιρικό 1.6 με τους 120 ίππους ...
Άντε να δούμε πόσο θα κάνει εδωπέρα. -
Είδα ένα πριν τρείς εβδομάδες στη Γερμανία. Παραξενεύτηκα όταν το είδα γιατί περίμενα πως θα το έβλεπα αρκετά αργότερα. Αρκετά ρηξικέλευθο το σχέδιό του.
-
Μια και το C3 Picasso πλέον είναι πραγματικότητα το απλό C3 2ης γενιάς ξέρουμε πότε θα είναι προς παρουσίαση και διάθεση ατην αγορά;
Ήδη έχουν περάσει 7,5 χρόνια απο την είσοδο του 1ου C3 στην αγορά.
-
Ιούνιο 2009
-
http://www.euroncap.com/results/citroen/c3_picasso/2009/344.aspx
Δεν τους βγήκε πεντάστερο ... -
Λόγω έλλειψης στανταρ ESP...
-
χτες είδα για πρώτη φορά στην Ελληνική Tv και διαφήμιση του, μάλιστα ανέφερε για 12.500,00 το 1400 αν θυμάμε καλά!
-
Υπάρχει στην έκθεση του Ρουσσάκη νομίζω ότι το είδα εκεί.
-
εδώ Κόρινθο έχω δει τουλάχιστον 2!
Ένα ασημί κι ένα μαύρο...
Πολύ καλό!
Ειδικά το μάυρο έχει άφθονο δυναμισμό! -
Εγώ το είδα σε γνωστή αντιπροσωπεία της γνωστής πόλης που είναι νύφη του γνωστού κόλπου σε γνωστό δρόμο όπου δολοφονήθηκε γνωστός βασιλιάς της γνωστής χώρας που είχε τον Σωκράτη και το Μεγαλέξανδρο, στο γνωστό χρώμα που είναι και ο Παναθηναϊκός.
Δυστυχώς, δεν μου άρεσε, ενώ από τις φωτογραφίες έδειχνε πολύ καλό. 1289 κιλά το δοκίμιο του Euroncap;
-
θελω και εγω να το δω...μου εχει κινησει το ενδιαφερον.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ το είδα σε γνωστή αντιπροσωπεία της γνωστής πόλης που είναι νύφη του γνωστού κόλπου σε γνωστό δρόμο όπου δολοφονήθηκε γνωστός βασιλιάς της γνωστής χώρας που είχε τον Σωκράτη και το Μεγαλέξανδρο, στο γνωστό χρώμα που είναι και ο Παναθηναϊκός.Δυστυχώς, δεν μου άρεσε, ενώ από τις φωτογραφίες έδειχνε πολύ καλό. 1289 κιλά το δοκίμιο του Euroncap;
καλο
http://www.euroncap.com/results/citroen/c3_picasso/2009/344.aspx
Δεν τους βγήκε πεντάστερο ...το προσκεφαλο δεν προσφαιρει καμια ασφαλεια και ο θωρακας δέχεται μεγαλυτερη πίεσή!!
μα πως τους ξέφυγε αυτο. ..σιγουρα τα καινουργια στανταρτς θα εκαναν το μπερδεμα -
Μια χαρα ασφαλες το βλεπω εγω. Ισως φταινε τα καινουργια stadar του euroncap. Παντως εχει στυλακι αυτο το αυτοκινητο ιδιως αν αναλογιστει κανεις το σκοπο του και το κοινο που θα το επιλεξει. Μου θυμιζει αντιστοιχα την εντυπωση που μου εκανε η xsara picasso οταν βγηκε που σε αυτην την κατηγορια επαιζαν τα zafira κτλπ
-
φυσικα και ειναι πλακα κανουμε απλα κατι του λειπει σ συγκριση με τον ανταγωνισμο δηλ αυτο το αστερακι που τον απλο αγοραστη θα τον ξενίσει...ασε που χανει η μεαταπωλητικη του αξια και ακομα δεν βγηκε . αλλιως καθεται στο ματι το 5 και αλλιως το 4
-
Με τέτοιες αναλογίες κιλών/ίππο, δούμε πότε θ' αρχίσει να δίνει 'αστέρια' και η ενεργητική ασφάλεια (και δεν εννοώ ΜΟΝΟ τα ηλεκτρονικά βοηθήματα) ...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Εγώ το είδα σε γνωστή αντιπροσωπεία της γνωστής πόλης που είναι νύφη του γνωστού κόλπου σε γνωστό δρόμο όπου δολοφονήθηκε γνωστός βασιλιάς της γνωστής χώρας που είχε τον Σωκράτη και το Μεγαλέξανδρο, στο γνωστό χρώμα που είναι και ο Παναθηναϊκός.Σε ασημι δεν το εχει αυτος ;
-
Τους πιάνεις τους γρίφους!
Εγώ ένα πράσινο είδα. Μπορεί να μην ήταν του γνωστού αντιπροσώπου, αν και ήτο παρκαρισμένο ακριβώς απέξου.
-
Aυτο που ειδα μπορει να μην ειναι του ... γνωστου αντιπροσωπου .
Σε ασημι που το ειδα πραγματι δεν του παει . Ειναι πολυ ωραιο σχεδιο παντως .
Citroen C3 Picasso