-
Πολλοί πονηροί υπάρχουν
Εκτός από παλιομοδίτικο θα δείχνει και παππουδίστικο, μην ξεχνιόμαστε
ας πάρει τη Laguna σήμερα να τελειώνει το θέμα. Την καλύτερη αγορά θα κάνει
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Στα 24800 μην περιμένεις ότι θα βρεις πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο αυτής της κατηγορίας πάντως, ίσως και το Superb...Είναι και 27,5 κιλά ροπής αυτά...
Octavia Ι GT με 21.000, πως και δεν έχει αναφερθεί ακόμα;
Το περίμενα αυτό, έχεις γίνει προβλέψιμος! Είναι εξαιρετική αγορά, αλλά: Είναι μικρότερο (και δεν ξέρω αν τον νοιάζουν οι μεγάλοι χώροι, κρίνοντας όμως από τα αυτοκίνητα που έφερε προς σύγκριση, μάλλον) και δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην άνεση όπως επιθυμεί ξεκάθαρα ο xalkidaios. Αν κάνω κάπου λάθος...Superb δεν είπες τίποτα, που βγαίνει και σε καλά λεφτά, καλός κινητήρας όχι απαραίτητα τσιτωμένος (κατανάλωση), έχει και τρελούς χώρους, πιο μαλακές ρυθμίσεις...Και αυτό εξαιρετική αγορά κατά τη γνώμη μου.
lkar, πολλοί από εδώ δεν ήξεραν ότι η Laguna είχε ημιάκαμπτο...και αυτό κάτι μου λέει εμένα προσωπικά - δεν είχαμε την κατάρριψη του στερεότυπου, αλλά την απόκρυψή του.
ε ναι, τα στερεότυπα καλά κρατούν, αφού είναι γαλλικό θα στρίβει και θα 'χει καλή ανάρτηση, άρα δεν μας απασχολεί η αρχιτεκτονική.
Τότε (2001) είχε αποσπάσει τα απόλυτα κολακευτικά σχόλια και μέχρι το 2005 με τις τουρμπάτες εκδόσεις δεν τα πήρανε πίσω...Μόνο στη 205 αναφέρθηκαν μερικά φάουλ. Κάνω λάθος;
Αντίθετα ο ημιάκαμπτος του Octavia πχ (να μην πούμε για το Civic) είναι για τα μπάζα.
Οδηγώ ουσιαστικά ένα Octavia και δεν με ενοχλεί ο ημιάκαμπτος και το ξέρεις. Και ίσως στο Civic να είναι και καλύτερος. Για στερεότυπα αρχιτεκτονικής, τα γράφω σε ολόκληρο θέμα, μην μου κολλάς εμένα στο συγκεκριμένο, συμφωνούμε απόλυτα.
Ακόμα, το Passat ως γερμανικό δεν θα στρίβει κι ας έχει πολλαπλούς συνδέσμους πίσω (βέβαια είναι και εκείνα τα ταπεινά και φτηνά McPherson μπροστά), ενώ το προηγούμενο με διπλά ψαλίδια -τεσσάρων συνδεσμων μπροστά- έστριβε ( )
Η αμφιβολία μου εστιαζόταν στο quote του meco 'Σίγουρα θα στρίβει καλύτερα από τη Laguna'. Πρώτον, το 'σίγουρα' σε τέτοια θέματα μου μυρίζει άσχημα οπαδοποίηση και δεύτερον μιλάμε για αυτοκίνητο 115 με αυτοκίνητο 170 ίππων. Εσένα, από μακριά και μόνο, ποιο από τα δυο σου φαίνεται ότι θα είναι πιο προσεγμένο σε στρίψιμο; Υπόθεση κάνουμε, μην το πάρεις σκοινί κορδόνι...
Ούτε σε οδικές συμπεριφορές ούτε σε εμφάνιση θα τα έκρινα. Στα ίδια λεφτά, η ιπποδύναμη είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για ελληνικούς δρόμους. Αν ήμασταν στο Βέλγιο, δεν θα με ένοιαζει καθόλου. Εδώ όμως έχει τρακτέρ, βουνά και μ@@@@@ς οδηγούς από τους οποίους πρέπει να ξεφεύγεις.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το περίμενα αυτό, έχεις γίνει προβλέψιμος! Είναι εξαιρετική αγορά, αλλά: Είναι μικρότερο (και δεν ξέρω αν τον νοιάζουν οι μεγάλοι χώροι, κρίνοντας όμως από τα αυτοκίνητα που έφερε προς σύγκριση, μάλλον) και δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται στην άνεση όπως επιθυμεί ξεκάθαρα ο xalkidaios. Αν κάνω κάπου λάθος...Superb δεν είπες τίποτα, που βγαίνει και σε καλά λεφτά, καλός κινητήρας όχι απαραίτητα τσιτωμένος (κατανάλωση), έχει και τρελούς χώρους, πιο μαλακές ρυθμίσεις...Και αυτό εξαιρετική αγορά κατά τη γνώμη μου.
Απόρησα πως δεν έχει αναφερθεί. Δεν είναι πολύ πιο μικρό το Octavia και αντίθετα το Superb είναι πολύ πιο μεγάλο. Μιλάμε όμως για αυτοκίνητα 5-8 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχουν καλά αυτοκίνητα που δεν είναι πάντοτε καλές αγορές από πολλές απόψεις.
Τότε (2001) είχε αποσπάσει τα απόλυτα κολακευτικά σχόλια και μέχρι το 2005 με τις τουρμπάτες εκδόσεις δεν τα πήρανε πίσω...Μόνο στη 205 αναφέρθηκαν μερικά φάουλ. Κάνω λάθος;
Αντίθετα ο ημιάκαμπτος του Octavia πχ (να μην πούμε για το Civic) είναι για τα μπάζα.
Οδηγώ ουσιαστικά ένα Octavia και δεν με ενοχλεί ο ημιάκαμπτος και το ξέρεις. Και ίσως στο Civic να είναι και καλύτερος. Για στερεότυπα αρχιτεκτονικής, τα γράφω σε ολόκληρο θέμα, μην μου κολλάς εμένα στο συγκεκριμένο, συμφωνούμε απόλυτα.
Δεν σου κόλλησα εσένα, γενικό ήταν το σχόλιο, εσύ 'αρπάχτηκες' Σε σχέση με τη Laguna I δεν είχε αποσπάσει και τα καλύτερα σχόλια, ούτε για το τιμόνι, ούτε για τη συνολική συμπεριφορά.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7592
στα θετικά της αναφέρεται η άνεση και κοίτα που ήταν το προηγούμενο Passat
Η αμφιβολία μου εστιαζόταν στο quote του meco 'Σίγουρα θα στρίβει καλύτερα από τη Laguna'. Πρώτον, το 'σίγουρα' σε τέτοια θέματα μου μυρίζει άσχημα οπαδοποίηση και δεύτερον μιλάμε για αυτοκίνητο 115 με αυτοκίνητο 170 ίππων. Εσένα, από μακριά και μόνο, ποιο από τα δυο σου φαίνεται ότι θα είναι πιο προσεγμένο σε στρίψιμο; Υπόθεση κάνουμε, μην το πάρεις σκοινί κορδόνι...
Μην αμφιβάλλεις, άλλωστε δεν συζητάμε μόνο για το 1.6, αφού 'παίζει' και το δίλιτρο. Ούτε φυσικά πρότεινα το 1.6 σε σχέση με το τούρμπο. Από τη στιγμή που το 150άρι Passat παίζει στα ίσα με Mondeo και στον τομέα της συμπεριφοράς, δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.
Για τη Laguna υπάρχει κι ένα συγκριτικό με... Opel
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=9185
Ούτε σε οδικές συμπεριφορές ούτε σε εμφάνιση θα τα έκρινα. Στα ίδια λεφτά, η ιπποδύναμη είναι εξαιρετικά σημαντικός παράγοντας για ελληνικούς δρόμους. Αν ήμασταν στο Βέλγιο, δεν θα με ένοιαζει καθόλου. Εδώ όμως έχει τρακτέρ, βουνά και μ@@@@@ς οδηγούς από τους οποίους πρέπει να ξεφεύγεις.
Προφανώς, αλλά δεν αναφέρομαι στο 1.6 κι ούτε θα το παιρνα ποτέ στην απίθανη περίπτωση να έψαχνα οικογενειακό
316 θα παίρνα
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απόρησα πως δεν έχει αναφερθεί. Δεν είναι πολύ πιο μικρό το Octavia και αντίθετα το Superb είναι πολύ πιο μεγάλο. Μιλάμε όμως για αυτοκίνητα 5-8 ετών με ότι αυτό συνεπάγεται. Υπάρχουν καλά αυτοκίνητα που δεν είναι πάντοτε καλές αγορές από πολλές απόψεις.Προσωπικά, το Superb το βρίσκω εξαιρετική αγορά (Petran, άσε με να γράψω τη γνώμη μου!!! ), ειδικά αν ο φίλος μας δεν έχει πρόβλημα parking. Μεταπωλήσεις και ιστορίες δεν με αγγίζουν στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, ανταλλακτικά θα υπάρχουν για πολλά χρόνια, παλαιωμένο δεν δείχνει γιατί είναι κλασσικός ο χαρακτήρας του...Το Octavia επίτρεψέ μου να το θεωρώ μια κατηγορία κάτω σε χώρους (επιβατών πάντα, ε; ) από τα Laguna-Passat-Superb.
Δεν σου κόλλησα εσένα, γενικό ήταν το σχόλιο, εσύ 'αρπάχτηκες'
Το προσπερνάω χαρακτηριστικά, γιατί τα quotes υπάρχουν και είναι αρκετά σαφή για να καταλάβω σε ποιον απάντησες. Ας είναι οι απόψεις μας περί αρχιτεκτονικών, οδηγός για άλλους χρήστες και άλλα θέματα.
Σε σχέση με τη Laguna I δεν είχε αποσπάσει και τα καλύτερα σχόλια, ούτε για το τιμόνι, ούτε για τη συνολική συμπεριφορά.
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7592
στα θετικά της αναφέρεται η άνεση και κοίτα που ήταν το προηγούμενο Passat
Λυπάμαι πολύ που δεν έχω τα car και Drive εκείνης της εποχής για να σου παραθέσω τα σχόλια, τα οποία ήταν πολύ δυνατά - τόσο που μου είχαν κάνει εντύπωση.
Μην αμφιβάλλεις, άλλωστε δεν συζητάμε μόνο για το 1.6, αφού 'παίζει' και το δίλιτρο. Ούτε φυσικά πρότεινα το 1.6 σε σχέση με το τούρμπο. Από τη στιγμή που το 150άρι Passat παίζει στα ίσα με Mondeo και στον τομέα της συμπεριφοράς, δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.
Πόσο πάει ακριβώς το 2λιτρο passat;
Προφανώς, αλλά δεν αναφέρομαι στο 1.6 κι ούτε θα το παιρνα ποτέ στην απίθανη περίπτωση να έψαχνα οικογενειακό
316 θα παίρνα
Εγώ στην κατηγορία των οικογενειακών θα διάλεγα ΜΧ-5
-
Το προσπερνάω χαρακτηριστικά, γιατί τα quotes υπάρχουν και είναι αρκετά σαφή για να καταλάβω σε ποιον απάντησες. Ας είναι οι απόψεις μας περί αρχιτεκτονικών, οδηγός για άλλους χρήστες και άλλα θέματα.
σπανίως να απαντήσω κάπου χωρίς quote, γιατί μπορεί να μπει ανάμεσα κι άλλο μήνυμα. Για το συγκεκριμένο:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... c&start=75
έτυχε και ήταν κάτω από το δικό σου, δεν απαντούσα σε σένα, ίσως σου δόθηκε λάθος εντύπωση.
Λυπάμαι πολύ που δεν έχω τα car και Drive εκείνης της εποχής για να σου παραθέσω τα σχόλια, τα οποία ήταν πολύ δυνατά - τόσο που μου είχαν κάνει εντύπωση.
και μένα θα μου έκαναν εντύπωση αν ήταν τόσο θετικά, γιατί θα είχαμε οδηγήσει 'άλλο' αυτοκίνητο
Πόσο πάει ακριβώς το 2λιτρο passat;
Τιμή τιμοκαταλόγου: 2.0 Sportline 26.610
Εγώ στην κατηγορία των οικογενειακών θα διάλεγα ΜΧ-5
όχι Elise;
-
Δυομισι χιλιάρικα δηλαδή περίπου διαφορά με τη laguna; Για 7 κιλά ροπής λιγότερα και πιο φρέσκο αμάξωμα; Τώρα αρχίζουμε και το συζητάμε...
Ελίζ πολύ ελαφριά, το βαρύ αμάξ' πατάει καλύτερα στο δρόμο!
-
Η Laguna μπορεί να αλλάζει εντός ολίγου αλλά είναι κανόνας τα facelifted μοντέλα να έχουν απαλλαγεί και από προβλήματα νεότητας.Διαλέγετε και παίρνετε. Ή νέο και ωραίο ή παλιό και καλό !!!
@ Ikar : Οι τιμές καταλόγου είναι για τον .......... σκουπιδοτενεκέ Αν θέλετε να δείτε πόσο έχει ένα αμάξι πηγαίνετε σε μια έκθεση να ρωτήσετε. Passat 2.0FSi με 26610 υπάρχει μόνο στα χαρτιά κι αν....
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Άσχετο φίλε meco !!! Όταν λέω κινητήρα εννοώ τον κινητήρα αυτόν καθ'αυτόν και όχι τα περιφερειακά του εξαρτήματα όπως πολλαπλασιαστές,τρόμπες νερού,ψυγεία κτλ.
Ψάξτε να βρείτε Renault να κάει λάδια με λιγότερα από 150000χλμ.Ποια περιφερειακά εξαρτήματα? Μιλάμε για το γρανάζι που κινεί τους εκκεντροφόρους!! Περιφερειακό θεωρείς εσύ αυτό το εξάρτημα? Ναι δεν έκαιγε λάδια του φίλου μου αλλά ο κινητήρας ήταν απαράδεκτος στη λειτουργία του και έσβηνε από μόνος του χωρίς προφανή λόγο, κάτι που φάνηκε μόλις διόρθωσαν το πρόβλημα (ενώ το αυτοκίνητο είχε μόλις 35Κ χλμ.) Και όχι 300Κ όπως λες εσύ.
Συγγνώμη, αλλά μάλλον δεν διάβασες το post μου στο topic που παρέθεσα... -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
@ Ikar : Οι τιμές καταλόγου είναι για τον .......... σκουπιδοτενεκέ Αν θέλετε να δείτε πόσο έχει ένα αμάξι πηγαίνετε σε μια έκθεση να ρωτήσετε. Passat 2.0FSi με 26610 υπάρχει μόνο στα χαρτιά κι αν....
πήγες και ρώτησες και σου παν ότι ΔΕΝ υπάρχει; Οι τιμές τιμοκαταλόγου για ΟΛΕΣ τις εταιρείες είναι χωρίς τέλη, πινακίδες & μεταλλικό χρώμα.
Μήπως ξέρεις κάτι άλλο; ή μήπως δεν μπορείς να παραγγείλεις Sportline;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πήγες και ρώτησες και σου παν ότι ΔΕΝ υπάρχει; Οι τιμές τιμοκαταλόγου για ΟΛΕΣ τις εταιρείες είναι χωρίς τέλη, πινακίδες & μεταλλικό χρώμα.
Μήπως ξέρεις κάτι άλλο; ή μήπως δεν μπορείς να παραγγείλεις Sportline;
Ακριβώς πήγα και ρώτησα τότε που έψαχνα για αυτοκίνητο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μέσω παραγγελίας με 3 μήνες (αν είναι 3) αναμονή και με ανοικτή τιμή.
Εγω πάντως δεν το έκανα όπως και οι περισσότεροι.Γι αυτό άλλωστε και το 90% των αυτοκινήτων που πωλούνται είναι ετοιμοπαράδοτα και οι αντιπροσωπείες πουλάνε ότι θέλουν αυτές.
Εσείς που δεν φοβάστε το ρίσκο κάνετε ειδική παραγγελία και περιμένετε να έρθει , όποτε έρθει όπως έρθει και όσο έρθει. -
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Ακριβώς πήγα και ρώτησα τότε που έψαχνα για αυτοκίνητο και μου είπαν ότι δεν υπάρχει παρά μόνο μέσω παραγγελίας με 3 μήνες (αν είναι 3) αναμονή και με ανοικτή τιμή.
Εγω πάντως δεν το έκανα όπως και οι περισσότεροι.Γι αυτό άλλωστε και το 90% των αυτοκινήτων που πωλούνται είναι ετοιμοπαράδοτα και οι αντιπροσωπείες πουλάνε ότι θέλουν αυτές.
Εσείς που δεν φοβάστε το ρίσκο κάνετε ειδική παραγγελία και περιμένετε να έρθει , όποτε έρθει όπως έρθει και όσο έρθει.πως γίνεται να 'χει τότε 2-3 μήνες παράδοση το Passat και το 90% να 'ναι ετοιμοπαράδοτα
Εγώ που δεν φοβάμαι το ρίσκο, ειδική παραγγελία έκανα -σιγά μην υπήρχε άλλωστε GTI ετοιμοπαράδοτο όπως το θέλα - και το πήρα σε 3 μήνες με καμία διαφορά στην τιμή. Ορισμένες εταιρείες δεν μεταβάλλουν σχεδόν καθόλου τις τιμές τους κατά τη διάρκεια του έτους, ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω
Τελικά είναι 'χαζός' ο κόσμος... 2000 Passat στο 5μηνο όλα ετοιμοπαράδοτα να 'ταν; ή όλοι ρίσκαραν;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πως γίνεται να 'χει τότε 2-3 μήνες παράδοση το Passat και το 90% να 'ναι ετοιμοπαράδοτα
Ελληνικά μιλάω και λέω ότι 3 μήνες παράδοση έχουν οι ειδικές παραγγελίες!!!
Εγώ που δεν φοβάμαι το ρίσκο, ειδική παραγγελία έκανα -σιγά μην υπήρχε άλλωστε GTI ετοιμοπαράδοτο όπως το θέλα - και το πήρα σε 3 μήνες με καμία διαφορά στην τιμή. Ορισμένες εταιρείες δεν μεταβάλλουν σχεδόν καθόλου τις τιμές τους κατά τη διάρκεια του έτους, ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω
Εσύ όμως πήρες αμάξι με περισσότερα εξτρά προφανώς και γι αυτό η αντιπροσωπεία στο έφερε και τα χρέωσε κανονικά.Αντιθέτως όμως το Passat στην βασική του έκδοση χωρίς το 'Sport Paket' βγαίνει φθηνότερο και επομένως με μικρότερο περιθώριο κέρδους.Σωστά;
Επομένως σ'αυτό που λες:Τελικά είναι 'χαζός' ο κόσμος... 2000 Passat στο 5μηνο όλα ετοιμοπαράδοτα να 'ταν; ή όλοι ρίσκαραν;
To 99% αυτών είναι με το sport πακέτο και όσα είναι παραγγελία έχουν παραπάνω από αυτό.
Κανείς δεν είναι χαζός !!! Απλώς μερικοί το παίζουν !!!
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Εσύ όμως πήρες αμάξι με περισσότερα εξτρά προφανώς και γι αυτό η αντιπροσωπεία στο έφερε και τα χρέωσε κανονικά
Πιο απλό αμάξι δεν υπάρχει από του lkar. Άδειο τελείως είναι, δεν έχει κανένα έξτρα μέσα.
-
Ο χρήστης dimman έγραψε:
Ελληνικά μιλάω και λέω ότι 3 μήνες παράδοση έχουν οι ειδικές παραγγελίες!!!
λάθος κάνεις, όλες οι νέες παραγγελίες ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ εξοπλισμού έχουν τους ίδιους μήνες παράδοσης σε όλες σχεδόν τις εταιρείες. Πάνω κάτω 2-3 μήνες κυμαίνεται ο χρόνος παράδοσης στα περισσότερα αυτοκίνητα που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ Ευρώπη.
Εσύ όμως πήρες αμάξι με περισσότερα εξτρά προφανώς και γι αυτό η αντιπροσωπεία στο έφερε και τα χρέωσε κανονικά.Αντιθέτως όμως το Passat στην βασική του έκδοση χωρίς το 'Sport Paket' βγαίνει φθηνότερο και επομένως με μικρότερο περιθώριο κέρδους.Σωστά;
Λάθος και πάλι, δεν έβαλα κανένα έξτρα και περίμενα τον ίδιο χρόνο που περιμένουν και άλλοι με επιπλέον εξοπλισμό. Αν το έψαχνα πολύ μπορεί να βρίσκα ετοιμοπαράδοτο με επιπλέον εξοπλισμό που θα 'χει παραγγείλει για πάρτι του ο όποιος dealer. Επειδή δεν είμαι 'τεμπέλης', δεν καπνίζω για να θέλω ηλιοροφή, θέλω τα δικά μου φώτα κι όχι 'ξένα' παρήγγειλα βασική έκδοση.
Στο Passat δεν υπάρχει Sport Paket, υπάρχουν επίπεδα εξοπλισμού + επιπλέον εξοπλισμός
To 99% αυτών είναι με το sport πακέτο και όσα είναι παραγγελία έχουν παραπάνω από αυτό.
Λάθος και πάλι, τα περισσότερα είναι Sportline & Highline
Κανείς δεν είναι χαζός !!! Απλώς μερικοί το παίζουν !!!
Αυτό φαίνεται τελικά
-
Δεν καταλαβαίνω που το πάτε... στο αν το ένα αυτοκίνητο είναι καλύτερο από το άλλο, με καθολικό τρόπο; Βάσει της πολιτικής των αντιπροσωπειών;
Και τέλος πάντως, συγκρίνονται το 1.6 Passat με την 2.0T Laguna. Τι σχέση έχουν τα GTI κτλ, ή γενικά κάποιο άλλο μοτέρ της Renault? Άντε καλά, προχθές έκαψε φλάντζα το polo φίλου μου στα 80000 χλμ (όντως!). Έχει αυτό καμία σχέση (μα την παραμικρή όμως) με το Passat? Όχι βέβαια.
Απλό ερώτημα: 1.6 vs 2.0T. Δε γίνεται π.χ. να συγκρίνει κάποιος Golf 2.0 FSI με Megane 2.0 (136hp) και να βάλουμε στην εξίσωση το Megane RS (225hp) για να βγάλουμε ντε και καλά το renault καλύτερη επιλογή.
Από κει και πέρα, τι ακριβώς καινούριο έφερε στην αυτοκίνηση το Passat; Γιατί είναι τόσο καλύτερο από το προηγούμενο, ή από την προηγούμενη 3άρα (ιδίως από την προηγούμενα 3άρα- άλλο αν η 2.2 ήταν ακριβότερη); Μην πω και από ένα mondeo. Σίγουρα καλοφτιαγμένο, οδηγικά ασφαλέστατο, αλλά όχι και να παθιάζεται κανείς με το Passat (εκτός αν είναι στην ηλικία του εφ' άπαξ).
Τα ίδια βέβαια ισχύουν και για τη Laguna (απλά όχι για την 2.0Τ...).
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Επαναλαμβάνω,αφού τελικά το πολυδιαφημισμένο Passat συγκρίνεται με την πτωχή πλήν τίμια Laguna σχεδίασης του 2001,αυτό λέει πολλά για το γαλλικό αυτοκίνητο.Προσωπικά για μένα δε συγκρίνονται. Kάποιοι εδώ θεωρείτε ότι συγκρίνονται. μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνή η Laguna. Φτηνό είναι όμως και το Lantra και το Leganza και το Octavia GT που αναφέρθηκε πιο πάνω...
-
Να μεταφερθεί στα Funniest γρήγορα!
Λίγο κράτει ρε παιδιά...
-
Εγώ έθεσα το ερώτημα 2 δημοσιεύσεις πιο πάνω. Τι έχει το passat που δεν έχουν άλλα αυτοκίνητα... πλαστικά; Οκ, τι άλλο; Τίποτε; Α, οκ, αυτό ήθελα να μάθω...
Βέβαια, κάποιοι παραμυθιάζονται και θεωρούν πως το passat υπερτερεί κάπου από ένα mazda 6 ή ένα accord, ή μια laguna... οκ, δεν ξέρουν από μηχανολογικά και ερεθίζονται χαϊδεύοντας το ταμπλό. Δικαιώμα τους. Αλλά, έλεος πια!
-
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Εγώ έθεσα το ερώτημα 2 δημοσιεύσεις πιο πάνω. Τι έχει το passat που δεν έχουν άλλα αυτοκίνητα... πλαστικά; Οκ, τι άλλο; Τίποτε; Α, οκ, αυτό ήθελα να μάθω...Βέβαια, κάποιοι παραμυθιάζονται και θεωρούν πως το passat υπερτερεί κάπου από ένα mazda 6 ή ένα accord, ή μια laguna... οκ, δεν ξέρουν από μηχανολογικά και ερεθίζονται χαϊδεύοντας το ταμπλό. Δικαιώμα τους. Αλλά, έλεος πια!
Απλώς είναι το ... 'πουλ μουρ' που έλεγε κι ο Σταθάκης !!!!
Να δείτε σε λίγο που όλα τα γερμανικά θα έχουν όρθιο σήμα στο καπό αλλά Mercedes !!! -
Να μεταφερθεί στα Funniest γρήγορα!Λίγο κράτει ρε παιδιά...
Γιατί, τόσο τραγικό είναι αυτό που έγραψα?
Μάλλον παρεξηγήθηκα.
Passat vs Laguna