-
leventis σε παρακαλώ ηρέμησε και μην υποτιμάς τους συνομιλητές σου.
Αν διαφωνείς με την άποψη κάποιου, υποστήριξε την άποψή σου.
Η διαφωνία σου όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να μειώνεις ή/και να απαξιώνεις την αντίθετη άποψη. Σκέψου οτι το ιδιο θα μπορούσε να σου απαντήσει κάποιος και για τις δικές σου απόψεις.Ψάξε λίγο παραπάνω το Φόρουμ και ίσως να καταλάβεις καλύτερα πως σκέφτεται ο καθένας εδω μέσα.
-
Κι εγω θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο αντικειμενικος. Κοιταξε τι εγραψε ο traveller στην τελευταια παραγραφο του.
Οι κανονες συζητησης ειναι κοινοι ασχετως πως σκεφτεται ο καθενας. -
leventis
μπαινεις σ'ενα forum, και μας λες παλιομαλακες.. μετα ζητας αντικειμενικοτητα..
εκτος αν θεωρεις οτι εμεις σ'αυτο το φορουμ δεν ειμαστε νεοελληνες αλλα αρχαιοελληνες..το 'νεοελληνας - μαλακας' εχει γινει ακομα μεγαλυτερο κλισε απο αυτα που ειπες για καποια που πιστευει μια μεριδα ανθρωπων ( ελληνες στη ΝΑΣΑ, ολοι ασχολουνται με την Ελλαδα κλπ)
εχω βαρεθει, ειλικρινα.
ειναι σα να πω εγω οτι στην Αγγλια πανε ολοι οι αποτυχημενοι επειδη δεν πετυχαν στην Ελλαδα (φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις οπως λες και συ) -
Ο Καββαθας θα ειχε χασει τα μαλλια του μ'αυτα που γραφονται στο Φορουμ, απο ορισμενους.
-
τυχαινει να διαβαζει το φορουμ, και δεν εχει χασει τα μαλλια του μεχρι τωρα.
να επιστρεφαμε στο θεμα τωρα; -
Εγινε παλικαρι μου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ειναι σα να πω εγω οτι στην Αγγλια πανε ολοι οι αποτυχημενοι επειδη δεν πετυχαν στην Ελλαδα (φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις οπως λες και συ)
Έτσι πιστευα και εγω παλια αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι αυτοι που σπουδαζουν αγγλια εχουν μεγαλυτερες δυνατοτητες επαγγελματικης επιτυχιας και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. Εστω και αν 'απετυχαν' στην γενικες εξετασεις.
Σχετικα με το θεμα να ξερετε οτι δεν υπαρχει χωρα που να συνδυαζει τα παντα (εχω ζησει σε μερικες και κατι ξερω συν το οτι εχω κανει πολλες συζητησεις με ατομα απο διαφορες χωρες). Ο καθενας μένει οπου μπορει να μεγιστοποιησει το κοινωνικο και επαγγελματικο ωφελος του δεδομενων μερικων φυσικων περιορισμων (πχ γλωσσα, οικογενεια, περιορισμος μεταναστευσης κλπ).
Να διορθώσω κατι που αναφερθηκε παραπανω, συνφωνα με τα στοιχεια που ειδα πριν μερικες μερες η Ελλαδα εχει αρκετα μεγαλυτερο GDP απο την Πορτογαλια αρα ειναι πιο πλουσια ισως. Για μενα παντως υπαρχουν πολλα καλυτερα μερη για να ζησεις απο τις πολεις της Ελλαδας αλλα η Ελλαδα ειναι κατι παραπανω απο ωραια για διακοπες.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Έτσι πιστευα και εγω παλια αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι αυτοι που σπουδαζουν αγγλια εχουν μεγαλυτερες δυνατοτητες επαγγελματικης επιτυχιας και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. Εστω και αν 'απετυχαν' στην γενικες εξετασεις.Αυτό το θέμα wantone έχει συζητηθεί πολλές φορές και δε νομίζω να βρούμε άκρη..Αυτοί που γνωρίζουν (και ξέρουν ότι γνωρίζουν) τα έχουν πει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως έχουν ακούσει..Τέλος πάντων..μην είσαι σίγουρος ότι ισχύει αυτό που λες..μάλλον το αντίθετο ισχύει,χωρίς βέβαια να είναι απολύτως ορθό ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ..
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
ειναι σα να πω εγω οτι στην Αγγλια πανε ολοι οι αποτυχημενοι επειδη δεν πετυχαν στην Ελλαδα (φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις οπως λες και συ)
Έτσι πιστευα και εγω παλια αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι αυτοι που σπουδαζουν αγγλια εχουν μεγαλυτερες δυνατοτητες επαγγελματικης επιτυχιας και στην Ελλαδα και στο εξωτερικο. Εστω και αν 'απετυχαν' στην γενικες εξετασεις.
δεν ειπα οτι ισχυει αυτο που ειπα//
ειπα οτι θα μπορουσα να το πω με τον ιδιο τροπο και την ιδια ευκολια που καποιος λεει ολους τους ελληνες παλιομαλακες//η επαγγελματικη επιτυχια στην Ελλαδα εξαρταται πολυ περισσοτερο απο αλλους παραγοντες, και λιγοτερο αν εχεις τελειωσει στην Ελλαδα ή στην Αγγλια ( μιλαμε για την ιδια σχολη παντα, και κατα κανονα, υπαρχουν και οι εξαιρεσεις)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και μια και ζεις στην Αγγλία, πες τους να κοιτάξουν τα χάλια τους καλύτερα και ας μην ασχολούνται με τους άλλους.
Και να πλένονται περισσότερο, γιατί σκυλοβρωμάει το μετρό και τα μαγαζιά τους. Δε φαντάζομαι να είναι πολύ ακριβό το νερό και το σαπούνι.Μια επίσκεψη σε Ελληνικό ΜΜΜ θα σας πείσει για την σαφή υπεροχή των νεο-Ελλήνων και σε αυτό το θέμα.
Τρένα και λεοφωρεία συμφωνώ αλλά το Μετρό μας λάμπει.
+1 αλλά ορισμένοι επιβάτες τώρα το καλοκαίρι... ...
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Και μια και ζεις στην Αγγλία, πες τους να κοιτάξουν τα χάλια τους καλύτερα και ας μην ασχολούνται με τους άλλους.
Και να πλένονται περισσότερο, γιατί σκυλοβρωμάει το μετρό και τα μαγαζιά τους. Δε φαντάζομαι να είναι πολύ ακριβό το νερό και το σαπούνι.Μια επίσκεψη σε Ελληνικό ΜΜΜ θα σας πείσει για την σαφή υπεροχή των νεο-Ελλήνων και σε αυτό το θέμα.
Τρένα και λεοφωρεία συμφωνώ αλλά το Μετρό μας λάμπει.
+1 αλλά ορισμένοι επιβάτες τώρα το καλοκαίρι... ...
μα ναι ρε γμτ..
δε λεω, μερικοι ειναι απο full χειρωνακτικες δουλειες και ειναι σεβαστο και το καταλαβαινω. τί να κανει ο ανθρωπος;
αλλα για τους υπολοιπους.. δεν τους μιλησε κανεις για το rexona? -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μα ναι ρε γμτ..
δε λεω, μερικοι ειναι απο full χειρωνακτικες δουλειες και ειναι σεβαστο και το καταλαβαινω. τί να κανει ο ανθρωπος;
αλλα για τους υπολοιπους.. δεν τους μιλησε κανεις για το rexona?Off-topic:
Ο ιδρώτας κατά κανόνα είναι άοσμος! Για να μυρίσει, πρέπει να υπάρχουν βακτήρια στην περιοχή! Κοινώς, να είσαι άπλυτος...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
μα ναι ρε γμτ..
αλλα για τους υπολοιπους.. δεν τους μιλησε κανεις για το rexona?Off-topic:
Ο ιδρώτας κατά κανόνα είναι άοσμος! Για να μυρίσει, πρέπει να υπάρχουν βακτήρια στην περιοχή! Κοινώς, να είσαι άπλυτος...
Από ότι ξέρω:
Οσο πλυμένος και να είσαι,πάντα θα έχεις πάνω σου βακτήρια
Τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται εξαιρετικά γρήγορακαί αυτό που μυρίζει,ΔΕΝ είναι τα ίδια τα βακτήρια αλλά τα....περιττώματά τους
-
Σε μια χώρα με πεζοδρόμια και ποδηλατοδρόμια .
Σε μια χώρα με σωστά νοσοκομεία και ασθενοφόρα ακόμη και στα νησιά.
Σε μια χώρα που οι πολίτες σέβονται τους νόμους και τους γύρω τους. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Σε μια χώρα που οι πολίτες σέβονται τους νόμους και τους γύρω τους.Όσες χώρες ξέρω που να πληρούν τα παραπάνω που λες, τους λείπει το βασικότερο: δεν έχουν νησιά!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σε μια χώρα που οι πολίτες σέβονται τους νόμους και τους γύρω τους.Όσες χώρες ξέρω που να πληρούν τα παραπάνω που λες, τους λείπει το βασικότερο: δεν έχουν νησιά!
Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πφφφ... βουνίσιε!
-
Πφφφ... βουνίσιε!
Ναι αλλά όταν θέλετε στροφές στο βουνό έρχεστε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πφφφ... βουνίσιε!
Ναι αλλά όταν θέλετε στροφές στο βουνό έρχεστε.
Εμείς έχουμε στροφές ΚΑΙ στο νησί μας κύριε!!!
Και βουνό έχουμε, μάλιστα! -
Θα προτιμούσα να έρχομαι το καλοκαίρι Ελλάδα για να βρω τα νησιά και να έχω τον υπόλοιπο χρόνο όλα τα παραπάνω (και άλλα), παρά να πηγαίνω κάθε καλοκαίρι να βρω τα άλλα και να έχω τα νησιά τον υπόλοιπο χρόνο...
Σε ποια χώρα θα θέλατε να ζείτε;