-
κιτρινη
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ την θέλω λευκή με κόκκινα δέρματα... Αλλά κλειστή, όχι spider...+1
Γούστα
Το άσπρο είναι το χρώμα που επανήλθε στη μόδα και ταιριάζει στο αμάξι - βέβαια προσθέτει στο υπεραυτοκίνητο αλλά αφαιρεί από το 'φεράρι'
-
Αφού θα είναι Spyder, πρέπει να είναι σε διακριτικό χρώμα αναγκαστικά... Κι αφού έχει άλλες 3 (καλά να είναι ο άνθρωπος να τις χαίρεται), οι επιλογές είναι ή ανθρακί ή λευκό. Εγώ θα διάλεγα το ΛΕΥΚΟ παντως και ακριβώς επειδή είναι ανοιχτή Ferrari, δεν θα διάλεγα έντονο χρώμα για το σαλόνι, αλλά ούτε και το μουντό μαύρο... Κάτι σε καφέ-ταμπά αρκετά ανοιχτό που πορτοκαλίζει δηλαδή...
Αχχχχ! Και στα δικά μας βρε παιδιά! -
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αφού θα είναι Spyder, πρέπει να είναι σε διακριτικό χρώμα αναγκαστικά...Δεν είναι υποχρεωτικό αυτό, απλά η Φεράρι είναι λεπτή και όμορφη και της πάει το άσπρο - βάψε κανένα ογκώδες SUV άσπρο να δεις γέλιο.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αφού θα είναι Spyder, πρέπει να είναι σε διακριτικό χρώμα αναγκαστικά...
Δεν είναι υποχρεωτικό αυτό, απλά η Φεράρι είναι λεπτή και όμορφη και της πάει το άσπρο - βάψε κανένα ογκώδες SUV άσπρο να δεις γέλιο.
Βασικά ήθελα να βρω λογικά επιχειρήματα για να απορρίψω το ...κίτρινο!
Είμαι της άποψης του Clarkson: δεν αγοράζεις ανοιχτή Ferrari, γιατί ΚΑΙ θα σε βλέπουν ΚΑΙ θα σε ακούν!
Αλλά αυτά ισχύουν όταν δεν έχεις άλλες...3 στο γκαράζ σου! Στη συγκεκριμένη περίπτωση, θες και μια ανοιχτή και ψάχνεσαι με τα χρώματα! Αν ήταν η πρώτη , τότε θα μιλούσαμε μόνον για ΚΟΚΚΙΝΗ , ΚΛΕΙΣΤΗ F430...
Σε ό,τι αφορά τα SUV που λες, συμφωνώ απόλυτα! -
Αφού είναι η τέταρτη που θα πάρει...
Τα χρώματα που θα διάλεγα θα ήταν ή κίτρινο ή άσπρο...
Κίτρινο ψήφισα πάντως! -
Tώρα πια μπορεί να πηγαίνει και για την πέμπτη!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tώρα πια μπορεί να πηγαίνει και για την πέμπτη!Μακάρι...
Καλά να 'ναι να πάρει και 6!
Αλλά ας θυμηθεί πως υπάρχουν και άλλα supercars! -
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Tώρα πια μπορεί να πηγαίνει και για την πέμπτη!
Μακάρι...
Καλά να 'ναι να πάρει και 6!
Αλλά ας θυμηθεί πως υπάρχουν και άλλα supercars!Aυτό θα πει ανασκαφή θέματος
Εννοείται ότι το τόπικ ήταν για πλάκα, από την αρχή.Σοβαρολογώντας πάντως, ΔΕΝ υπάρχουν άλλα ζούπακααζ.-
-
Εγώ ψηφίζω ή κίτρινη ή ανθρακί!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
tour de france bleu (σκουρο mple, ΟΧΙ αυτο το ξεπλυμενο 'γαλαζιο' που δειχνεις) με κρεμ δερματαΤο αυτό ! Δεν βρήκα φωτό σε 430 αλλά το TdF είναι κλασσικό χρώμα της Ferrari. Σκούρο μπλε αλλά όχι πολύ ...'scuro' που λένε και με γκρι μέσα του...κάπως! Σερβίρεται με κρεμ αλλά και τα μπεζ δέρματα και δείχνεις ότι δεν έχεις μόνο φράγκα αλλά και γούστο
-
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
tour de france bleu (σκουρο mple, ΟΧΙ αυτο το ξεπλυμενο 'γαλαζιο' που δειχνεις) με κρεμ δερματα
Το αυτό ! Δεν βρήκα φωτό σε 430 αλλά το TdF είναι κλασσικό χρώμα της Ferrari. Σκούρο μπλε αλλά όχι πολύ ...'scuro' που λένε και με γκρι μέσα του...κάπως! Σερβίρεται με κρεμ αλλά και τα μπεζ δέρματα και δείχνεις ότι δεν έχεις μόνο φράγκα αλλά και γούστο
+1
Αν εκεί που μένεις υπαρχουν πολλές Ferrari και αρκετές από αυτές κόκκινες τότε είναι η καλύτερη επιογή για να ξεχωρίζεις. Στην Ελλαδίτσα όμως κόκκινη και πάλι κόκκινη...
-
Ανθρακί ψήφισα...γιατί δε βρήκα ένα μπλε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ που είχε η 430 Scuderia στο τρέχον Drive.
Όποιος το δει...θα πάθει τη πλάκα του...
-
Ξέρει κανείς πόσο ακριβώς κοστίζει στην Ελλάδα η F430; Ψάχνω από περιέργεια και δεν το βρίσκω πουθενά. Μιλάμε τιμή με το κλειδί στο χέρι.
-
240 αρχική νομίζω.
-
Ένα 250άρι κομπλέ δηλαδή;
-
Για αμάξια που μπορεί να έχουν ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ αναμονή, έχει διαφορά;
-
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Ένα 250άρι κομπλέ δηλαδή;10000 ευρώ επιπλέον ... τέλη, πινακίδες, ταξινόμιση, μεταλ. χρώμα?
-
Για τους περισσότερους, είτε 240, είτε 540 είναι το ίδιο πράγμα...
Χρώμα για... F430 Spyder