-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα. Και το γεγονος οτι το golf υπερτερει σε ποιοτητα τοσο σε ποιοτητα εσωτερικου, οσο και γενικα σε ποιοτητα κατασκευης, ειναι ευδιακριτο και απο ενα μη εμπειρο ματι μηδενικες γνωσεις απο αυτοκινητα. Και να μην ξεχναμε οτι το golf υπερτερει και σε τεχνολογια, τοσο θεωρητικη, οσο και εφαρμοσμενη.Χρειαζονται να καταναλωσουν πολλα καρβελια ακομα στην renault για να ριξουν το golf, απο τον θρονο του.
για μενα το ποσο ποιοτικο ειναι το κουμπακι για τα αλαρμ η ποσο ποιοτικος ειναι ο μετεσες στο σκιαδιο δεν ειναι πολυ σημαντικο και δεν μου κανει μεγαλη εντυπωση ,τα θεωρω και λιγο ακραια Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του megan 3 ειναι εξαιρετικη και το παραπανω που εχει σε ασημαντες λεπτομερειες το golf ειναι θεμα marketing!
αλλα το γεγονος οτι δεν εχουν βαλει πολλαπλων πισω μου χτυπα ασχημα!! δεν λεω κατι τρελο για την κατηγορια π.χ να βαλουν διπλα ψαλιδια αλλα εναν πολλαπλων συνδεσμων να μην κοπαναει και να εχει καλλυτερο ελεγχο στο οριο το αυτοκινητο!η κατηγορια αυτη θα επρεπε να εχει ως στανταρτ τετοιες αναρτησεις!!! δεν λεω μπορει να ειναι τελεια σεταρισμενος αλλα δεν παυει να ειναι ενα κομματι........σιδηρο που ενωνει τις δυο αναρτησεις και επηρεαζει η μια την αλλη!!! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα. Και το γεγονος οτι το golf υπερτερει σε ποιοτητα τοσο σε ποιοτητα εσωτερικου, οσο και γενικα σε ποιοτητα κατασκευης, ειναι ευδιακριτο και απο ενα μη εμπειρο ματι μηδενικες γνωσεις απο αυτοκινητα. Και να μην ξεχναμε οτι το golf υπερτερει και σε τεχνολογια, τοσο θεωρητικη, οσο και εφαρμοσμενη.
Χρειαζονται να καταναλωσουν πολλα καρβελια ακομα στην renault για να ριξουν το golf, απο τον θρονο του.
για μενα το ποσο ποιοτικο ειναι το κουμπακι για τα αλαρμ η ποσο ποιοτικος ειναι ο μετεσες στο σκιαδιο δεν ειναι πολυ σημαντικο και δεν μου κανει μεγαλη εντυπωση ,τα θεωρω και λιγο ακραια Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ του megan 3 ειναι εξαιρετικη και το παραπανω που εχει σε ασημαντες λεπτομερειες το golf ειναι θεμα marketing!
αλλα το γεγονος οτι δεν εχουν βαλει πολλαπλων πισω μου χτυπα ασχημα!! δεν λεω κατι τρελο για την κατηγορια π.χ να βαλουν διπλα ψαλιδια αλλα εναν πολλαπλων συνδεσμων να μην κοπαναει και να εχει καλλυτερο ελεγχο στο οριο το αυτοκινητο!η κατηγορια αυτη θα επρεπε να εχει ως στανταρτ τετοιες αναρτησεις!!! δεν λεω μπορει να ειναι τελεια σεταρισμενος αλλα δεν παυει να ειναι ενα κομματι........σιδηρο που ενωνει τις δυο αναρτησεις και επηρεαζει η μια την αλλη!!!Χτύπησες διάνα!
Διακόπτες αλάρμ και μεντεσέδες πόρτας ήταν από τα ανταλλακτικά που αλλάζαμε συχνότερα στα πλαίσια των εγγυήσεων, όταν ακόμα ήμουνα στην δουλειά στο Μεγκαν 2 όμως. Και μπορεί όντως ο διακόπτης αλαρμ να μην είναι και τόσο σπουδαία βλάβη, αλλά ο μεντεσές είναι. Στην καλύτερη περίπτωση έκανε απαίσιο θόρυβο, στην χειρότερη άφηνε την πόρτα να κρεμάσε αφού στην ούσία είναι το μοναδικό σημείο σύνδεσης της πόρτας με το σασί, με ότι αυτό σημαίνει.
Τέλος πάντων
Μπορεί τα πράγματα τώρα να είναι καλύτερα-ο χρόνος θα δείξει, αλλά φοβάμαι μήπως μας δείξει αυτά που ξέραμε μέχρι τώρα και που είχα γράψει και όταν οδήγησα το Μεγκάν 3, ότι δηλαδή τα αυτοκίνητα της Ρενό, δείχνουν πολύ ποιοτικά όταν είναι καινούργια και μετά ¨χλωμιάζουν¨ απότομα, πράγμα που δεν συμβαίνει στα VW και αυτό κατά την γνώμη μου δεν είναι θέμα μαρκετινγκ, αλλά αντικειμενική διαπίστωση.Όσο για την διαφορά στα τεχνικά, θίγεις ένα πολύ σπουδαίο κομμάτι, προσθέτω, την διαφορά στα μοτέρ και στα συστήματα μετάδοσης πάντα με το Golf να προηγείται.
Οπότε βλέπεις ότι δεν είμαστε αυστηροί, κάτι το ένα κάτι το άλλο, υπάρχει πολύς δρόμος να καλύψει ακόμα η Ρενό για ¨χτυπήσει¨ την κορυφή στην κατηγορία και τελικά δεν ξέρω αν την ενδιαφέρει κιόλας. -
αλλα το γεγονος οτι δεν εχουν βαλει πολλαπλων πισω μου χτυπα ασχημα!! δεν λεω κατι τρελο για την κατηγορια π.χ να βαλουν διπλα ψαλιδια αλλα εναν πολλαπλων συνδεσμων να μην κοπαναει και να εχει καλλυτερο ελεγχο στο οριο το αυτοκινητο!η κατηγορια αυτη θα επρεπε να εχει ως στανταρτ τετοιες αναρτησεις!!! δεν λεω μπορει να ειναι τελεια σεταρισμενος αλλα δεν παυει να ειναι ενα κομματι........σιδηρο που ενωνει τις δυο αναρτησεις και επηρεαζει η μια την αλλη!!!Παρακολουθώντας τη συζήτηση στην οποία συμφωνώ με αυτά που λέτε, να προσθέσω ότι και η αντιστρεπτική είναι ένα κομμάτι σίδηρο που ενώνει τις δύο αναρτήσεις και επηρεάζει η μια την άλλη. Αυτά περί ανεξάρτητων και άνετων πίσω αναρτήσεων. Έχω βαρεθεί τις συγκεκριμένες ανακρίβειες. 106 δεν πάει για σένα, πάει γενικά για όλους όσους αρέσκονται στα στερεότυπα. Τα οποία δυστυχώς δεν κάνει κανένα περιοδικό τον κόπο να μας εξηγήσει. Μα την Παναγία, και χωρίς ίχνος περίεργης υπόνοιας, έπρεπε να βρεθεί κάποιος χρήστης εδώ μέσα να ξοδέψει τον χρόνο του για να μάθουμε μερικά πράγματα περί αναρτήσεων.
Ίσως το lagging behind στην ποιότητα ή/και στην τεχνολογική υπεροχή να είναι θέμα οικονομικό. Μην ξεχνάμε ότι το Golf V έφαγε το λιφτ (; ) γιατί θεωρούνταν ακριβή και χρονοβόρα η παραγωγή του. Όπως βλέπουμε, υπάρχει trial and error σε τέτοια θέματα, αν κάποια εταιρία δεν ρισκάρει τα ρευστά της διαθέσιμα είναι λογικό να μένει πίσω.
-
συμφωνω !! καποιος (αναρτησας)!!! να μας φωτισει!! αλλα εγω λεω αυτο που καταλαβαινω με τα αυτοκινητα που οδηγω!! π.χ χανω πολυ ευκολα το πισω μερος στο 307 μου και με το 207 μολις βρεθω με πολλα σε μια στροφη και υπαρχει λακουβα .γεγονος που ετυχε με golf φιλου να περναμε απο την ιδια στροφη με ιδια χιλιομετρα και να μην κουνηθει το πισω μερος! ασε και που ο θορυβος ειναι ανατριχιαστικος!!!
το 106 ειναι αλλη ιστορια και αλλο αυτοκινητο για αυτο και δεν το συγκρινω -
Παντως χθες ρωτησα για το coupe 2.0 με τα 180 αλογα και η τιμη του είναι 20.465€.
Δεν ξερω η διαφορα των 2.000+3.500€ που εχει με τα VW Scirocco + Golf 1.4 160ps DSG7 εαν αξιζει .
Bεβαια στην εκθεση που πηγα δεν υπαρχε καποιο coupe για να το δω απο κοντα, οποτε αναμενουμε , ενω περιμενω και κάποια δοκιμη απο τα περιοδικα αυτοκινητων για να δω τις εντυπωσεις τους. -
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Παντως χθες ρωτησα για το coupe 2.0 με τα 180 αλογα και η τιμη του είναι 20.465€.
Δεν ξερω η διαφορα των 2.000+3.500€ που εχει με τα VW Scirocco + Golf 1.4 160ps DSG7 εαν αξιζει .
Bεβαια στην εκθεση που πηγα δεν υπαρχε καποιο coupe για να το δω απο κοντα, οποτε αναμενουμε , ενω περιμενω και κάποια δοκιμη απο τα περιοδικα αυτοκινητων για να δω τις εντυπωσεις τους.το πρωτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας σε μια εκθεση να το δεις και από κοντά...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
αλλα το γεγονος οτι δεν εχουν βαλει πολλαπλων πισω μου χτυπα ασχημα!! δεν λεω κατι τρελο για την κατηγορια π.χ να βαλουν διπλα ψαλιδια αλλα εναν πολλαπλων συνδεσμων να μην κοπαναει και να εχει καλλυτερο ελεγχο στο οριο το αυτοκινητο!η κατηγορια αυτη θα επρεπε να εχει ως στανταρτ τετοιες αναρτησεις!!! δεν λεω μπορει να ειναι τελεια σεταρισμενος αλλα δεν παυει να ειναι ενα κομματι........σιδηρο που ενωνει τις δυο αναρτησεις και επηρεαζει η μια την αλλη!!!
Παρακολουθώντας τη συζήτηση στην οποία συμφωνώ με αυτά που λέτε, να προσθέσω ότι και η αντιστρεπτική είναι ένα κομμάτι σίδηρο που ενώνει τις δύο αναρτήσεις και επηρεάζει η μια την άλλη. Αυτά περί ανεξάρτητων και άνετων πίσω αναρτήσεων. Έχω βαρεθεί τις συγκεκριμένες ανακρίβειες. 106 δεν πάει για σένα, πάει γενικά για όλους όσους αρέσκονται στα στερεότυπα. Τα οποία δυστυχώς δεν κάνει κανένα περιοδικό τον κόπο να μας εξηγήσει. Μα την Παναγία, και χωρίς ίχνος περίεργης υπόνοιας, έπρεπε να βρεθεί κάποιος χρήστης εδώ μέσα να ξοδέψει τον χρόνο του για να μάθουμε μερικά πράγματα περί αναρτήσεων.
Ίσως το lagging behind στην ποιότητα ή/και στην τεχνολογική υπεροχή να είναι θέμα οικονομικό. Μην ξεχνάμε ότι το Golf V έφαγε το λιφτ (; ) γιατί θεωρούνταν ακριβή και χρονοβόρα η παραγωγή του. Όπως βλέπουμε, υπάρχει trial and error σε τέτοια θέματα, αν κάποια εταιρία δεν ρισκάρει τα ρευστά της διαθέσιμα είναι λογικό να μένει πίσω.
Να φανταστείς ότι και η αντιστρεπτική δοκός λένε η αυστηροί κριτές δεν είναι παρά η ύστατη προσπάθεια να καλυφθούν πρωτογενή προβλήματα από μία μέτρια ανάρτηση! Φαύλος κύκλος δηλαδή!
Τα περιοδικά που λες παλιότερα έβαζαν μηχανολογικά θέματα και τα ανέπτυσαν. Τώρα τα περιοδικά έχουν γίνει λαϊφ σταϊλ!Προσωπικά εγώ έπειδή πήγαινα στο τεχνικό λύκειο όλα τα μηχανολογικά του αυτοκινήτου τα έχω κάνει σαν μάθημα και τα έχω γράψει σε διαγώνισμα, αλλά άμα θέλει κάποιος να μάθει υπάρχουν και έντυπα και τεχνικά βιβλια κλπ.
Προτείνω να κάνετε και καμία βόλτα στο φόρουμ Ελληνικοί αγώνες, εκεί συχνά συζητάμε για τεχνικά θέματα.
-
Όταν δεν πέφτουν καντήλια και λοιπά εκκλησιαστικά
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Να φανταστείς ότι και η αντιστρεπτική δοκός λένε η αυστηροί κριτές δεν είναι παρά η ύστατη προσπάθεια να καλυφθούν πρωτογενή προβλήματα από μία μέτρια ανάρτηση! Φαύλος κύκλος δηλαδή!Παρακολουθώντας τη συζήτηση στην οποία συμφωνώ με αυτά που λέτε, να προσθέσω ότι και η αντιστρεπτική είναι ένα κομμάτι σίδηρο που ενώνει τις δύο αναρτήσεις και επηρεάζει η μια την άλλη. Αυτά περί ανεξάρτητων και άνετων πίσω αναρτήσεων.
δλδ. όλα τα αμάξια που έχουν αντιστρ δοκούς πλην lotus και f1 έχουν προβληματικό setup και γεωμετρία τα οποία καλείται να καλύψει η αντιστρ δοκός...
και αν κάνω ταξίδι με a4-golf στο πίσω κάθισμα θα είμαι λιγότερο άνετος από ένα astra με ημιάκαμπτο..
μήπως οι ανεξάρτητες ανάρτησεις (ψευτοανεξάρτητες κατά κάποιους), τα ψαλίδια και άλλα είναι μαρκετινίστικο τρικ?θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε
-
απο astra δεν ξερω αλλα απο 307 οταν θα ειναι φορτωμενο πισω θα εισαι (πιστευω) ...ρε ακουγεται το γκαπ και με φοβιζει πολλες φορες ενω με το golf δεν το ακουσα!!!
τις πρωτες μερες που πηρα το αυτοκινητο εβριζα γιατι νομιζα ειχε προβκημα πισω αλλα τελικα ετσι ειναι οι ημιακαμπτοι! -
απο astra δεν ξερω αλλα απο 307 οταν θα ειναι φορτωμενο πισω θα εισαι (πιστευω) ...ρε ακουγεται το γκαπ και με φοβιζει πολλες φορες ενω με το golf δεν το ακουσα!!!
τις πρωτες μερες που πηρα το αυτοκινητο εβριζα γιατι νομιζα ειχε προβκημα πισω αλλα τελικα ετσι ειναι οι ημιακαμπτοι!εγώ ρε παιδιά γιατί στο Golf ακούω γκάπα γκούπα..θόρυβο εννοώ....δεν φοβίζει... Στο FOCUS που είχα παλαιότερα δεν άκουγα τίποτα...Στο Megane II που έχω σαν εταιρικό πάλι δεν ακούω τίποτα....Ξερουμε κανένα καλό ΩΡΙΛΑ????
-
τις πρωτες μερες που πηρα το αυτοκινητο εβριζα γιατι νομιζα ειχε προβκημα πισω αλλα τελικα ετσι ειναι οι ημιακαμπτοι!Για ποιά γενιά Γκόλφ κάνεις λόγο, γιατί δεν είναι αντιληπτό το μοντέλο για το οποίο λές με το δεδομένο ότι η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων τοποθετήθηκε στις 2 τελευταίες γενιές.
Συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα. Και το γεγονος οτι το golf υπερτερει σε ποιοτητα τοσο σε ποιοτητα εσωτερικου, οσο και γενικα σε ποιοτητα κατασκευης, ειναι ευδιακριτο και απο ενα μη εμπειρο ματι μηδενικες γνωσεις απο αυτοκινητα. Και να μην ξεχναμε οτι το golf υπερτερει και σε τεχνολογια, τοσο θεωρητικη, οσο και εφαρμοσμενη.
Χρειαζονται να καταναλωσουν πολλα καρβελια ακομα στην renault για να ριξουν το golf, απο τον θρονο του.
**αλλα το γεγονος οτι δεν εχουν βαλει πολλαπλων πισω μου χτυπα ασχημα!! δεν λεω κατι τρελο για την κατηγορια π.χ να βαλουν διπλα ψαλιδια αλλα εναν πολλαπλων συνδεσμων να μην κοπαναει και να εχει καλλυτερο ελεγχο στο οριο το αυτοκινητο!η κατηγορια αυτη θα επρεπε να εχει ως στανταρτ τετοιες αναρτησεις!!! **δεν λεω μπορει να ειναι τελεια σεταρισμενος αλλα δεν παυει να ειναι ενα κομματι........σιδηρο που ενωνει τις δυο αναρτησεις και επηρεαζει η μια την αλλη!!!Η ιστορία των αναρτήσεων του Γκόλφ είναι και λιγάκι πλύση εγκεφάλου και μάλιστα απο τα γερμανόφιλα περιοδικα- Autotriti & Auto Moto Sport - όπου γίνεται και ο σχετικός όχαμος.
Όμως όποιος θυμάται τα γαλλικά της προηγούμενης δεκαετίας - 306, ΖΧ, Μεγκάν 1ης γενιάς- η ακόμα και τα ιταλικά της γενιάς του 90- Άλφα 145/146 , Δέλτα προηγούμενης γενιάς- γνωρίζει ότι χωρίς σώνει και καλά να έχουν πολλαπλών συνδέσμων αλλά με άλλες διατάξεις ανεξάρτητης ανάρτησης και εξαιρετικά κρατούσαν στο δρόμο και υψηλό επίπεδο άνεσης παρείχαν.
Απλά επιλογή Γάλλων και ιταλών ήταν να πάνε σε πιο οικονομικές λύσεις. Βλέπεις την δεκαετία του 90 και δη μετά το 93 το τότε τρίκ των Γερμανών λεγόταν 'παθητική ασφάλεια'. Και όλοι καθόντουσαν και ρωτάγαν τις εταιρίες πόσους αερόσακους η μπάρες προστασίας, έχουν τα αυτοκίνητα τότε.
Το λάθος ήταν ότι στην προσπαθειά τους να πιάσουν τους 'φρόιλαιν' , οι μεσόγειοι έχασαν άλλα πιο σημαντικά γνωρίσματα των αυτοκινήτων τους.
(Δεν θα ξεχάσω ποτέ την διαφήμιση γύρω στο 93΄όταν η εδώ αντιπροσωπεία της Σιτροέν έκανε διαφήμιση του άξονα παθητικής τετραδιέυθυνσης του ΖΧ με αντιπαραβολή ενός άλλου αυτοκινήτου που σε σχήμα ήταν αυτό του τότε νέου Ίμπιζα, με αποτέλεσμα η ελληνική Σέατ να πάει στα δικαστήρια για δυσφήμιση των προιόντος της. 10-15 χρόνια μετά δείτε πως στέκονται το μοντέλα της Σέατ απέναντι στα γαλλικά αυτοκίνητα σε θέματα οδικής συμπεριφοράς.)
-
Ο χρήστης ΔΝΤΖ έγραψε:
Όμως όποιος θυμάται τα γαλλικά της προηγούμενης δεκαετίας - 306, ΖΧ, Μεγκάν 1ης γενιάς- η ακόμα και τα ιταλικά της γενιάς του 90- Άλφα 145/146 , Δέλτα προηγούμενης γενιάς- γνωρίζει ότι χωρίς σώνει και καλά να έχουν πολλαπλών συνδέσμων αλλά με άλλες διατάξεις ανεξάρτητης ανάρτησης και εξαιρετικά κρατούσαν στο δρόμο και υψηλό επίπεδο άνεσης παρείχαν.ανεξάρτητες ή ημι-ανεξάρτητες διατάξεις είναι και οι ημιυστερούντες που έδιναν αυτά τα φοβερά χαρακτηριστικά στα παλιά γαλλικά... και όχι σε ακριβά αυτοκίνητα αλλά ακόμα και στα φτηνά saxάκια..
απλά και αυτοί πισωγύρισαν με τους κ@@@@ημιάκαμπτους -
τα γαλλικα τα εχω φαει με το κουταλι και θα τα τρωω!! ,η οικογενεια μου και οι συγγενεις και φιλοι ειχαν ολα σχεδον τα γαλλικα!!!
και πραγματι σαν τις ανεξαρτητες πισω δεν εχει απλα κανω λογο για πολλαπλων μιας και ειναι στην μοδα !!! και οντως εχουν διαφορα με τους ημιακαμπτους!!! -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Όμως όποιος θυμάται τα γαλλικά της προηγούμενης δεκαετίας - 306, ΖΧ, Μεγκάν 1ης γενιάς- η ακόμα και τα ιταλικά της γενιάς του 90- Άλφα 145/146 , Δέλτα προηγούμενης γενιάς- γνωρίζει ότι χωρίς σώνει και καλά να έχουν πολλαπλών συνδέσμων αλλά με άλλες διατάξεις ανεξάρτητης ανάρτησης και εξαιρετικά κρατούσαν στο δρόμο και υψηλό επίπεδο άνεσης παρείχαν.
ανεξάρτητες ή ημι-ανεξάρτητες διατάξεις είναι και οι ημιυστερούντες που έδιναν αυτά τα φοβερά χαρακτηριστικά στα παλιά γαλλικά... και όχι σε ακριβά αυτοκίνητα αλλά ακόμα και στα φτηνά saxάκια..
απλά και αυτοί πισωγύρισαν με τους κ@@@@ημιάκαμπτουςτο saxo 1100 της θειας μου ηταν το χειροτερο μικρο που οδηγησα!!!!αληθεια λεω
-
Kοίταξες καλά από κάτω μήπως ήταν η έκδοση με τον ημιάκαμπτο?
-
το saxo 1.1 όπως και όλη η σειρά 106, saxo από 954cc μέχρι 1600cc είχαν ίδια φιλοσοφία ανάρτησης.. άλλα απλά είχαν αντιστρ άλλα όχι... γι'αυτό μάλλον δε σου άρεσε... κατά τ' άλλα αν είχες οδηγήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακόμα και το saxo 1.1 της θείας (και δε στο έδωσε απλώς για τα ψώνια) και προσπερνούσες τις μεγάλες κλίσεις στις στροφές λόγω έλλειψης αντιστρ μπρος-πίσω, θα ανακάλυπτες ακόμα και στοιχεία υπερστροφικότητας στις εξόδους λόγω παθ 4διευθ... όσο για άνεση στο πίσω κάθισμα ασύγκριτη σε σχέση με σημερινά ας πούμε colt.. αυτά
-
Εγώ πάντως από τα Saxo 1100 αντικατάστασης που έχουν περάσει από τα χέρια μου είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,φυσικά πάντα τους συμπεριφερόμουν με την απαραίτητη καφροσύνη και ποτέ δεν τρόμαξα από τις κλίσεις.
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
το saxo 1.1 όπως και όλη η σειρά 106, saxo από 954cc μέχρι 1600cc είχαν ίδια φιλοσοφία ανάρτησης.. άλλα απλά είχαν αντιστρ άλλα όχι... γι'αυτό μάλλον δε σου άρεσε... κατά τ' άλλα αν είχες οδηγήσει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ακόμα και το saxo 1.1 της θείας (και δε στο έδωσε απλώς για τα ψώνια) και προσπερνούσες τις μεγάλες κλίσεις στις στροφές λόγω έλλειψης αντιστρ μπρος-πίσω, θα ανακάλυπτες ακόμα και στοιχεία υπερστροφικότητας στις εξόδους λόγω παθ 4διευθ... όσο για άνεση στο πίσω κάθισμα ασύγκριτη σε σχέση με σημερινά ας πούμε colt.. αυτάτο σαξο δεν ειχε απο τι θυμαμαι παθητ,4διευθυνση,μονο το ZX KAI TO PUNTO EIXAN.
-
Ξαναθυμίσου. Μέχρι και το 406 έχει.
Renault Megane III