-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Πάντως έστω και ιστορικά το γκολφ είναι οδηγός στην κατηγορία... Anti-golf υπάρχει anti-megane και anti-astra δεν έχω ακούσει... Πάντως θα συμφωνήσω ότι το Astra και το megane είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα αυτοκίνητα από το golf.Όποιος έχει ενημέρωση για τις τιμές με την νέα προσφορά ας κάνει ένα briefing, θα του το χρωστάμε χάρη... Πάντως δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο η προσφορά έτσι όπως την είδα, γύρω στα 1000 με 1500 ευρώ πάει η έκπτωση, αλλά από το ολότελα καλό είναι να υπάρχει κάτι να έχουμε να ασχολούμαστε...
Αν κυκλοφορείς με μετρητό, τότε υπάρχει έκπτωση 3.000 ...
-
δλδ βγαινει το privilege 1.4 tce γυρω στα 17.000-18.000...δεν ειναι κακη τιμη αυτη...τα 20000 νομιζω οτι ειναι πολλα γενικα αλλα με τις προσφορες που τρεχουν συνεχως καταφερνουν και το δινουν σε μια πιο λογικη τιμη...
-
Ενδεικτικές τιμές με το 50% μείωση του ΦΠΑ:
-
δηλαδη με το μεταλλικο χρωμα και τα λοιπα εξοδα το megane προκυπτει περιπου 19000-19500...οποτε με προσχημα διαφορες εκπτωσεις ειτε τα 100 χρονια ,ειτε το μισο ΦΠΑ, ειτε την εκπτωση 1200 που ειχε μεχρι προτινος εχουν διατηρησει την τιμη εκει στα 19000-20000 με το κλειδι στο χερι...
Μαλλον εχουν καταλαβει οτι στην τιμολογηση βγηκε λιγο τσιμπημενη η τιμουλα του και τη ριχνουν με καθε τροπο. Εκτος και αν ισχυει το σεναριο συνωμοσιας να χουν βαλει λιγο πιο ακριβη τιμουλα για να τους παιρνει να τρεχουν συνεχεια εκπτωσεις και ωστε να προβαλουν ενα καλο προσωπο στην αγορα
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί δεν είναι ικανοί ν' αλλάξουν τον τιμοκατάλογο στο σάιτ τους για ένα έστω δίμηνο (αφού το πρόγραμμα έκπτωσης του Φ.Π.Α. λήγει στις 31/01/10) και αναγκαζόμαστε να ψάχνουμε σε 2-3 λινκ για να βρούμε άκρη... Ενδεικτικά, ο επίσημος κατάλογος ισχύει από 10/08, υπήρχε πριν λίγες μέρες ένας άλλος με 'επετειακές' τιμές και τώρα ένας άλλος (με την έκπτωση του Φ.Π.Α.), με 'κάποια', 'ενδεικτικά' μοντέλα ...
-
εν τω μεταξυ ειναι πολυ πιθανον να πας να ρωτησεις σε μαγαζι τους και να μην ξερουν και οι ιδιοι...Κριμα γι αυτους βασικα και για τη μαμα Renault (η οποια εχει ευθυνη μεγαλη αν δεν μπορει να ελεγξει τους κατα τοπους αντιπροσωπους της), γιατι καλα αυτοκινητα εχουν και δεν μπορουν να τα προωθησουν..γιατι το clio και το megane ειναι απ τα καλυτερα στην κατηγορια τους , τα twingo και laguna αρκετα καλα ειναι και με το ζορι να πουλησουν...εμεις οι καταναλωτες κατι θα βρουμε ν αγορασουμε εν τελει.
-
Καλά, γενικά το site της Renault είναι πολύ κατώτερο του ανταγωνισμού... Οι προσφορές ισχύουν για σχεδόν όλα τα μοντέλα, σχεδόν όλες τις εκδόσεις και στα ενδεικτικά έχει 6 εκδόσεις μόνο... Για τα άλλα μπορείς μόνο με εκτίμηση να βγάλεις συμπέρασμα. Μπορείς φυσικά και να πας να ρωτήσεις στην αντιπροσωπεία, αλλά στην επαρχία που υπάρχει μονοπώλιο, μπορούν να σου πουν ότι τιμή θέλουν και να μην μπορείς να επαληθεύσεις να είναι φουσκωμένη ή όχι. Πάντως όποιος πετύχει πουθενά τιμές αναλυτικές χάρη θα του χρωστάμε να μας παραπέμψει.
Και αυτό για τα μετρητά, ισχύει; Αν πληρώσεις με μετρητά πας 3000 ευρώ κάτω; Ισχύει για όλες τι εκδόσεις; Δηλαδή να υπολογίζω βγαίνουν: 17600-3000=14600 η expression του coupe και 19100-3000=16100 η dynamic του 1.6 χωρίς χρώμα, χωρίς τίποτα επιπλέον;
-
Ο χρήστης pvnrt έγραψε:
Και αυτό για τα μετρητά, ισχύει; Αν πληρώσεις με μετρητά πας 3000 ευρώ κάτω; Ισχύει για όλες τι εκδόσεις; Δηλαδή να υπολογίζω βγαίνουν: 17600-3000=14600 η expression του coupe και 19100-3000=16100 η dynamic του 1.6 χωρίς χρώμα, χωρίς τίποτα επιπλέον;Σε μένα τουλάχιστον έτσι είπαν για το Estate (μην κοροϊδεύετε ...) 1.4 TCE Dynamique, που ρώτησα: τιμή καταλόγου 20.100-3.000+μεταλλικό+πινακίδες/τέλη κλπ.= 17.850 με το κλειδί ...
-
Το estate πιστευω οτι ειναι πιο ωραιο απο το hatch και μου φαινεται και πιο σπορ. Αλλα ειναι 20 cm pio μακρυ εχω την εντυπωση. το χουν καπου να το δουμε απο κοντα;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Το estate πιστευω οτι ειναι πιο ωραιο απο το hatch και μου φαινεται και πιο σπορ. Αλλα ειναι 20 cm pio μακρυ εχω την εντυπωση. το χουν καπου να το δουμε απο κοντα;Είναι κάπως μακρύ (σχεδόν 4,56 μέτρα) ... Έχει όμως 6,20 εκατοστά μακρύτερο μεταξόνιο από το 5θυρο και αντίστοιχα μακρύτερο (κατά 6,1 εκατοστά) χώρο για τα γόνατα των πίσω επιβατών (εκεί όπου το 5θυρο υστερεί ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ). Γι' αυτούς τους λόγους μ' ενδιαφέρει (και για τα 524 λίτρα του χώρου αποσκευών του-με ή χωρίς ρεζέρβα δεν ξέρω ...). Στις εκθέσεις θα βρίσκεται από τα μέσα Δεκεμβρίου .
-
πολύ καλή τιμη για το estate.. και πολύ πιο ομορφο από το 5θ..
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση για το τι κινείται στην αγορά... Όποιος γενικότερα περάσει από τις εκθέσεις ας μας πει του τι είπαν, γιατί είμαστε κόσμος που ενδιαφερόμαστε...
Το estate είναι ότι πρέπει για κάποιον με οικογένεια... Το hachback δεν θα τον χωρά σε λίγο, για το coupe δεν τίθεται καν θέμα, τα πίσω παράθυρα είναι μικρότερα από φινιστρίνια(προφανώς κάποιος που δεν έχει οικογένεια, αυτό δεν είναι μείον, μάλλον πλεονέκτημα είναι...)
-
Ρε παιδιά, για το grand scenic που ενδιαφέρομαι, η πριτεινόμεν τιμή με την έκπτωση είνια 23000 σ.υμφωνα με την ανακοίνωση, στο site εκεί που λέει για εξοπλισμό και τιμές ξεκινάει από 26 αντί 25000 (Privillege). Τελικά πόσο πάει μετρητοίς με τα νέα δεδομένα? Συγνώμη αν ποστάρω σε λάθος forum, αλλά πιστεύω ότι ως ερώτημα αφορά γενικότερα οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για renault
-
Ο χρήστης delta3 έγραψε:
Ρε παιδιά, για το grand scenic που ενδιαφέρομαι, η πριτεινόμεν τιμή με την έκπτωση είνια 23000 σ.υμφωνα με την ανακοίνωση, στο site εκεί που λέει για εξοπλισμό και τιμές ξεκινάει από 26 αντί 25000 (Privillege). Τελικά πόσο πάει μετρητοίς με τα νέα δεδομένα? Συγνώμη αν ποστάρω σε λάθος forum, αλλά πιστεύω ότι ως ερώτημα αφορά γενικότερα οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για renaultισως θα βοηθουσε να παρεις τηλεφωνο στην ανοιχτη γραμμη της pga
-
Αρχίζει και γίνεται ενδιαφέρον, ξέρετε πόσο καιρό προσπαθώ νας τους 'πείσω' να το αγοράσω, και αυτοί δε με αφήνουν?
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Ρε παιδιά, για το grand scenic που ενδιαφέρομαι, η πριτεινόμεν τιμή με την έκπτωση είνια 23000 σ.υμφωνα με την ανακοίνωση, στο site εκεί που λέει για εξοπλισμό και τιμές ξεκινάει από 26 αντί 25000 (Privillege). Τελικά πόσο πάει μετρητοίς με τα νέα δεδομένα? Συγνώμη αν ποστάρω σε λάθος forum, αλλά πιστεύω ότι ως ερώτημα αφορά γενικότερα οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για renault
ισως θα βοηθουσε να παρεις τηλεφωνο στην ανοιχτη γραμμη της pga
-
που πας και δεν σε εξυπηρετούν?...
-
Στην Πάτρα που πηγα στην αντιπροσωπεια, εχω παει κανα δυο φορες και δεν εχει ερθει ανθρωπος καν να με ρωτησει τι πως που και τα σχετικα! βεβαια σ αυτο το τομεα τα πρωτεια τα χει η audi που μπαινεις μεσα μπορει να κατσεις και μια ωρα μεσα και να μην ενδιαφερθει κανενας. Την αλλη φορα πηγα και του ειπα οτι ενδιαφερομαι σε 2-3 μηνες να παρω το αυτοκινητο και μου ειπε 'δες το αυτοκινητο δεν σου λεω τιποτα και ελα οταν αποφασισεις να το παρεις', την αλλη πηγα για test drive και οταν του ειπα αν υπαρχει αυτοκινητο διαθεσιμο ειδα μια δυσανασχετηση και μια βαρεμαρα στα προσωπα τους. Εκεινη την φορα δεν ξερανε και τη τιμη αυτοκινητου που δεν ηταν ετοιμοπαραδωτο και επρεπε να ρθει απο Γαλλια και με πηρανε μετα απο 15 μερες τηλεφωνο και μου ειπανε. Αν και για το τελευταιο εχω καταληξει οτι ειναι ευθυνη της pga γιατι πρεπει να τους εχουν πει να λενε μονο για τις τρεχουσες προσφορες. Γιατι οταν σου λεει ο πωλητης 'οι τιμες αλλαζουν συνεχεια, ελα οταν θα χεις αποφασισει' εχει καποιο δικιο, γιατι οπως εχω δει τρεχει διαφορες προσφορες συνεχεια η renault-pga που συνεχως αλλαζουν τις τελικες τιμες. Βεβαια το αποκορυφωμα ολων ειναι οταν το καλοκαιρι ο υπευθυνος μαλλον της αντιπροσωπειας κυκλοφορουσε με βερμουδα!!
Βεβαια ολ αυτα εχουν μικρη σημασια για μενα γιατι το αυτοκινητο θα το παρεις επειδη το γουσταρεις και οχι επειδη υπηρχε μια γλυκια πωλητρια η ενας πωλητης που ηξερε τα παντα. Αν και απο την αλλη σκεφτεσαι οτι αν εχω τετοια 'μπλαζε' συμπεριφορα τωρα που θελουν να με κανουν πελατη, μετα που θα μαι χουν σιγουρο τι γινετε?
-
Επαρχία, αλλά αν πω την περιοχή θα καρφωθώ αμέσως,έτσι πσιτεύω, διότι έχω δείξει ζωηρό ενδιαφέρον. Για test drive η απάντηση ήταν ότι δεν έχουμε αυτοκίνητο για αυτή τη δουλειά.Για 2η προσφορά που ζήτησα με προσθήκη 1-2 extras, μου λέει ο πωλητής (ναι, αλλά εγώ θα σου πω την προσφορά με τις νέες τιμές για την έκδοση αυτή, μετά εσύ πρόσθεσε τις τιμές των εξτρά'. 'Μα εγώ γιαύτο έρχομαι, να μου δώσεις ολοκληρωμένη προσφορά, και γιατί δεν ξέρω τις τιμές του έξτρα εξοπλισμού'...στο τέλος συμβιβάστηκε με το να μου δώσει τιμές για τον έξτρα εξοπλισμό. Δε λέω, αλλά αν ήθελε να μου πουλήσει το αυτοκίνητο, θα έπρεπε να μου δώσει ολοκληρωμένη προσφορά, στο κάτω κάτω αυτή είνια η δουλειά του. Ή μήπως σεν προλαβαίνει αν πουλάει αυτοκίνητα...
-
Ο χρήστης delta3 έγραψε:
Για test drive η απάντηση ήταν ότι δεν έχουμε αυτοκίνητο για αυτή τη δουλειά..γι αυτο φταιει ο αντιπροσωπος και οχι ο πωλητης. Και οταν ο πωλητης βλεπει οτι ο αντιπροσωπος ή ο υπευθυνος του καθε μαγαζιου δεν ειναι και πολυ προθυμος να πουλησει ξερεις μετα αποκταει το συνδρομο του βολεψιματακια. Σου λεει ¨αφου γενικα ειναι χαλαροι γιατι να κατσω να σχιστω εγω?'...δικαιολογειτε να μην εχουν για test drive το clio 1.2 tce και το megane 1.4tce? εμ ρε μαγκα δεν σου ζηταω τη laguna coupe με τετραδιευθυνση...
Πας στην vw στην ιδια πολη , που μεχρι προτινος ηταν τραγικη, και σου λεει παρε το golf μια ωρα μονος σου και ξερουν οτι θα κα*λωσεις και μετα αποκτανε ιδιαιτερο πλεονεκτημα...πας στη renault σου λενε το 1.6 εχουμε και πας μια 5λεπτη βολτα με τον πωλητη παρεα...εμ δεν γινετε ετσι...και σημειωτεον η δευτερη εταιρεια εχει μεγαλυτερη αναγκη να πουλησει...
αλλα αφου δεν δειχνουν να νοιαζονται οι ιδιοι εμεις θα τους φτιαξουμε..εμεις θα παμε να παρουμε το car που μας βολευει και που το αντεχουμε οικονομικα...αλλα καμια φορα με το σωστο μαρκετινκ σε μπερδευουν...εκεινη η μαγκια γι αυτους που πουλανε..
που στην ιδια αντιπροσωπεια, στο συνεργειο τους οταν τους ειπα οτι δεν προκειτε να με ξαναδειτε θιχτηκανε και αρχισανε να φωναζουν οτι πως μιλαω και τι τροπους εχω...
-
την προηγούμενη εβδομάδα επισκέπτηκα το κατάστημα της renault στο ηράκλειο κρήτης. οι άνθρωποι εκεί ήταν πολυ εξυπηρετικοί. συγκεκριμένα με πήγε κάποιος από τους πωλητές στον χώρο όπου υπήρχαν τα προς παράδοση αυτοκίνητα για να δω τα χρώματα που ήθελα απο κοντά. μάλιστα μου άνοιξε και μερικά για να δω το εσωτερικό τους. ακομά μου έδωσε πλήρης προσφορά για τις δύο εκδόσεις του renault megane coupe που με αφορούσαν .
Renault Megane III