-
ναι θα ρωτησω αν και ειναι λελτομερεις αυτα, δεν υπαρχουν πολλα διαθεσιμα χρωματα δυστυχως.
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
οποιος θελει να δοκιμασει τον TCe 180 εχει ενα megane 5d ομως για test drive στην dim (λυκοβρυση)kalimera
simera rwtisa stin dim kai den exoyn kan tce180
den exei erthi pote stin ellada....
mipos kanis lathos? -
δεν το ειχα διασταυρώσει, αλλά το megane που εχει για test drive ειχε δυο μπουκες πίσω στην εξατμιση και θεωρησα οτι ειναι το TCe 180 , γιατι πιο απλό megane εχει 2 μπουκες
ελπιζω να μην σε πηρα πολύ στο λαιμό μου.. παντως παραξενο να μην εχει ερθει το TCe 180, αφού ειναι κανονικά στον καταλογο
-
νταξει ισως να θεωρουν οτι δεν εχουν πιθανοτητα να το πουλησουν οποτε οκ...ρενω ελλαδας ειναι!
-
Ο χρήστης tigratwintop έγραψε:
οποιος θελει να δοκιμασει τον TCe 180 εχει ενα megane 5d ομως για test drive στην dim (λυκοβρυση)
kalimera
simera rwtisa stin dim kai den exoyn kan tce180
den exei erthi pote stin ellada....
mipos kanis lathos?Το αυτόκινητο έχει έρθει στην Ελλάδα...και τα πρώτα είναι ήδη στον δρόμο (coupe)Ετοιμοπαράδοτα δεν υπάρχουν με αυτή την τιμή εξαφανίστηκαν όλα...παράδοση τέλη Ιουνίου...αλλα αν μιλάμε για 5θυρο ίσως ναι, να μην έχει ερθει ακόμα...
-
Επειδή έχω κλείσει το νέο MEGANE III 5d COMFORT 110 ιππους 6 ταχύτητες (15.510 ευρώ κλειδί) (έρχεται μέσα Ιουνίου)
κάποιος έγραψε ότι καίει πολύ, αληθευει?
Έχω στεναχψρηθεί
Η εταιρεία γράφει ότι έχει μέση κατανάλωση 6,9.Πολύ είναι? Ισχύει άραγε?Οι 6 ταχύτητες σημαίνουν λιγότερο καύσιμα? -
Ο χρήστης vagpart έγραψε:
Επειδή έχω κλείσει το νέο MEGANE III 5d COMFORT 110 ιππους 6 ταχύτητες (15.510 ευρώ κλειδί) (έρχεται μέσα Ιουνίου)
Έχω στεναχψρηθεί
Η εταιρεία γράφει ότι έχει μέση κατανάλωση 6,9.Πολύ είναι? Ισχύει άραγε?Οι 6 ταχύτητες σημαίνουν λιγότερο καύσιμα?9,4 λίτρα μέτρησαν στο Autobild (αυτό βρήκα πρόχειρο). Μια χαρά για τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τα 6,9 λίτρα απλά ανήκουν στη σφαίρα του φανταστικού (ή τέλος πάντων στην Ελλάδα, ΔΕΝ μπορείς να τα επιτύχεις...) και δεν είναι λόγος ...στεναχώριας. Οι 6 ταχύτητες δεν ξέρω αν σημαίνουν 'λιγότερο καύσιμο', πάντως στην περίπτωση του Megane έχουν 'πυκνή' κλιμάκωση (η 6η δίνει τα, σχετικά λίγα, 35,5 χλμ./1000 στροφές, ήτοι περίπου 140 χλμ. με 4000 στροφές), κάτι που δεν είναι απαραιτήτως κακό για την εν γένει οικονομία καυσίμου, που μπορείς με συνετή οδήγηση να πετύχεις ...
-
Έχω στεναχψρηθεί
Η εταιρεία γράφει ότι έχει μέση κατανάλωση 6,9.Πολύ είναι? Ισχύει άραγε?Οι 6 ταχύτητες σημαίνουν λιγότερο καύσιμα?κορυφαία επιλογη το megane για ατμοσφαιρικό, και ο συγκεκριμένος κινητήρας ειναι και οικονομικός και κινει σβέλτα το αυτοκίνητο, δεν νομιζω οτι χρειαζεται να στεναχωριεσαι..
-
Βασικά ήθελα να πάρω το νέο fiesta για την οικονομία του όπως λένε.Γράφει ότι καίει μικτή 6,1 ενώ το meg;ane 6,9
Στην πραγματικότητα είναι μεγάλη η διαφορά λέτε?
Μέχρι τώρα είχα ένα accent του 1997 που έκανα 110 χλμ με 20 ευρώ
Τώρα με το megane τουλάχιστον θάναι οικονομικότερα?
Πάντως είμαι σε σε χωρίο και δεν είμαι Αθήνα για σταμάτα- ξεκίνα κλπ -
110 χιλιόμετρα με 20 Ευρω;;; Με 1η και στις 6000 στροφές έκανες όλη την διαδρομή; Με νορμάλ οδήγηση πρέπει να σου βγάζει πάνω από 250 χιλιόμετρα με 20 Ευρώ! Αυτό ισχύει και για το Μεγκαν. Καλορίζικο και καλοτάξιδο και από εμένα!
-
Ωπα λάθος 220 Km ήθελα να γράψω
-
Και κάτι άλλο να ρωτήσω
Το αυτοκίνητο έρχεται σε εναμίση μήνα περίπου
Έδωσα μια μικρή προκαταβολή να το κλείσω
Και ο υπάλληλος μου είπε να του δώσω τώρα και διαφορα χαρτιά για το δάνειο του διακονονισμού
Τόσο νωρίς?
Μήπως πρέπει να περιμένω νάρθει το αυτοκίνητο? -
Και κάτι άλλο να ρωτήσω
Και ο υπάλληλος μου είπε να του δώσω τώρα και διαφορα χαρτιά για το δάνειο του διακονονισμού
Τόσο νωρίς?
Μήπως πρέπει να περιμένω νάρθει το αυτοκίνητο?και βέβαια να του δώσεις τα χαρτιά ...να δει αν παίρνεις έγκριση...μην τρέχεις τελευταία στιγμή!
οι τράπεζες έχουν δυσκολέψει -
εμας ο ιδιος κινητηρας, αλλά με 5ταχυτο κιβώτιο, 5 ιππους παραπανω και με 100 κιλά τουλάχιστον παραπανω να κουβαλάει, καιει 8,7 λιτρα στην Αθήνα, αρα εσενα λογικά θα καιει αρκετα λιγότερα
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Και κάτι άλλο να ρωτήσω
Τόσο νωρίς?
Μήπως πρέπει να περιμένω νάρθει το αυτοκίνητο?και βέβαια να του δώσεις τα χαρτιά ...να δει αν παίρνεις έγκριση...μην τρέχεις τελευταία στιγμή!
οι τράπεζες έχουν δυσκολέψεικαι να πάρει τα λεφτά χωρίς εμένα να μου έχει έρθη το αυτοκίνητο?
-
και να πάρει τα λεφτά χωρίς εμένα να μου έχει έρθη το αυτοκίνητο?Πως θα τα πάρει?
Αρχικά γίνεται η ετοιμασία των χαρτιών, ο έλεγχος της τράπεζας και η έγκριση του δανείου αλλά για να πάρει λεφτά πρέπει να υπογραφούν απο εσένα η σύμβαση με την τράπεζα, να σου δωθεί το δοσολόγιο κλπ.
Σε εμένα προσωπικά πριν 2 χρόνια η διαδικασία του δανείου απο την αντιπροσωπία έγινε πολύ γρήγορα, μέσα σε 2-3 μέρες. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
και να πάρει τα λεφτά χωρίς εμένα να μου έχει έρθη το αυτοκίνητο?
Πως θα τα πάρει?
Αρχικά γίνεται η ετοιμασία των χαρτιών, ο έλεγχος της τράπεζας και η έγκριση του δανείου αλλά για να πάρει λεφτά πρέπει να υπογραφούν απο εσένα η σύμβαση με την τράπεζα, να σου δωθεί το δοσολόγιο κλπ.
Σε εμένα προσωπικά πριν 2 χρόνια η διαδικασία του δανείου απο την αντιπροσωπία έγινε πολύ γρήγορα, μέσα σε 2-3 μέρες.Ακριβώς αυτό.
Προέγκριση σημαίνει πως η τράπεζα (αφού επεξεργαστεί τα στοιχεία της αίτησης του δανείου και το εγκρίνει) επιβεβαιώνει πως εγκρίνει την χρηματοδότηση για να προχωρήσει η παραγγελία του αυτοκινήτου.
Οι συμβάσεις του δανείου θα εκτυπωθούν και θα υπογραφούν όταν φτάσει το αυτοκίνητο Ελλάδα (και τότε θα γίνει η εκταμίευση του δανείου).
-
Τι δώρα να ζητήσω λέτε?
σκέφτομαι για πατάκια και λασπωτήρες -
Τι δώρα να ζητήσω λέτε?
σκέφτομαι για πατάκια και λασπωτήρεςΑυτά μαζί ένα 50ευρο κοστίζουν και αν ... όχι και να τους τα ζητήσεις, λίγους μήνες πριν και για αρκετούς μήνες σκότωναν μύγες και πείναγαν.
Ζήτα τους δώρο την επέκταση της εγγύησης ή έκπτωση στη τιμή αγορας ή κάτι που σου πιθανόν να σου χρειάζεται (συναγερμός και αισθητήρες παρκαρίσματος κλπ).
Ο ανταγωνισμός τα πατάκια (όχι ίσως τα εργοστασιακά αλλά λίγη σημασία έχει) τα βάζει στο αυτοκίνητο κατα την παραλαβή και το θεωρώ αυτονόητο όπως και η Renault (το 2000 που πήρα δικό τους αυτοκίνητο) τουλάχιστον πατάκια τα είχανε με την φίρμα του αντιπροσώπου. -
Τι δώρα να ζητήσω λέτε?
σκέφτομαι για πατάκια και λασπωτήρεςσυνήθως τα δώρα τα διαπραγματεύονται πριν κλείσουν το αυτοκίνητο!!Και οι διανομείς τα δίνουν για να σε πίσουν να τους προτιμήσεις!.... Τώρα που το χεις κλείσει τι να ζητήσεις?
Renault Megane III