-
http://www.renault.com/renault_com/en/i ... 800031.pdf' target='_blank
Παραπάνω το σημερινό δελτίο τύπου για το Megane III από το renault.com!
Κάποια βασικά points σε σχέση με απορίες και σχόλια που έχουν γίνει μέχρι τώρα:
Κινητήρες: 1.6 100 hp, 1.6 110 hp, 2.0 140 hp, TCE 180 με αυτούς θα λανσαριστεί αρχικά
To TCE 130 θα λανσαριστεί την άνοιξη του 2009.Μήκος: 4.30
405 L χώρο αποσκευών
8 kg ελαφρύτερο από το υπάρχον
Λανσάρισμα: Νοέμβριος 2008
-
http://www.renault.com/renault_com/en/m ... index.aspx
Εδώ περισσότερες λεπτομέρεις και φωτογραφίες! Το εσωτερικό του απλώς πανέμορφο και σε ποιότητα κατά τα πρότυπα της Laguna III
-
Ρε τους αθεόφοβους, πού το βάλανε εκεί κάτω το κουμπί της μίζας ;!
-
Σχεδιάζοντας το Megane... (Υπάρχει και το 'Τρακάροντας το Megane')
Πολύ ωραίο βίντεο που δείχνει συνοπτικά τη διαδικασία με την οποία το πρώτο σχέδιο στο χαρτί έγινε πραγματικό αυτοκίνητο.
@νδρέας
-
Επιτέλους κάτι νέο και χρηστικό στον πίνακα οργάνων.
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Ρε τους αθεόφοβους, πού το βάλανε εκεί κάτω το κουμπί της μίζας ;!Εκεί ήταν και στο παλιό... Με τη διαφορά ότι στο παλιό ακριβώς δίπλα ήταν και τα alarm...
@νδρέας
-
Παρά το κράξιμο που έφαγε το προηγούμενο megane για το σχεδιασμό (οπίσθια) νομίζω ότι ήταν πιο ξεχωριστό. Το συγκεκριμένο σχεδιαστικά δεν έχει να δείξει κάτι, είναι ένα ακόμα (μικρο)μεσαίο της σειράς.
-
Θα μπορούσε άνετα να έχει τα σήματα της Mazda... Σαν φουσκωμένο '2' είναι.
Το προηγούμενο Megane ΠΟΥΛΗΣΕ οπότε κανένα κράξιμο δεν ευθύνεται για τη σχεδιαστική πορεία της Renault. Απλά ο Ghosn μάλλον θα έπρεπε να μείνει στη Nissan. Όσο ικανός manager και να είναι, από τη στιγμή που επεμβαίνει με αυτό τον τρόπο στο σχεδιασμό των μοντέλων, δεν κάνει για τη Renault. Το κοινό έδειξε ότι αποδέχεται τη διαφορετικότητα (μην ακούσω βλακείες για Avantime και VelSatis) και ο Le Quement με τα πρωτότυπα δείχνει ότι για αλλού το πηγαίνει (πχ το Zoe που προόριζε για νέο Twingo) και αλλού τον αναγκάζουν. Όλοι θυμόμαστε ότι κατόπιν απαίτησης του Ghosn η Laguna άλλαξε σχεδίαση στο παρα πέντε (ο αρχικός σχεδιασμός βασιζόταν στο Fluence).
Ωραία η εμμονή στην ποιότητα και την αξιοπιστία (και μακάρι να του βγει) αλλά εδώ μιλάμε για έγκλημα! Α, θυμίζει και i30 εκτός των άλλων...Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πώς το τρίθυρο χωρίς να έχει τρομερές διαφοροποιήσεις καταφέρνει να είναι πολύ πιο όμορφο και ξεχωριστό.
@νδρέας
-
δε με χαλναει...
ο 180αρης ειναι ο 1.6Τ ε?
τα 2 μοτορια ατμοσφαιρα 1.6 τι ρολο βαρανε?
-
Το TCE 180 δεν αναφέρει τι κυβισμό θα έχει. Και επειδή δεν αναφέρεται σε νέο σύνολο έχω την αίσθηση ότι πρόκειται για το γνωστό 2.0 Τ των 175 μέχρι τώρα ίππων, λίγο βελτιωμένος και με νέο όνομα ώστε οι TCE να γίνουν οικογένεια( TCE 100, TCE 130, TCE 180).
Κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί 2 ατμοσφαιρικά 1.6! Στους 100 ίππους θα μπορούσαν να βάλουν σαν βασικό το 1.2 TCE! Και για Ελλάδα το 1.6 θα οδηγήσει σε λίγο τσιμπημένη βασική τιμή!
Το τρίθυρο είναι πραγματικά πολύ ανώτερο! Πάντως θεωρώ ότι οι φωτογραφίες δεν αναδεικνύουν τόσο τις επιφάνειες του Megane! Εχω την αίσθηση ότι από κοντά θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό!
-
οντως μπορει ναναι το διλιτρο τουρμπο...
εαν ειναι αυτος να στρωσουν τον κωλο τους να βγαλουν κατι αντιστοιχο με τα 1.6Τ και 1.4tsi....απο τα 130 ως τα 180 υπαρχει χασμα...
το σημειο με τα 1.6 ειναι υποπτο...δε καταλαβαινω γιατι!
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Το τρίθυρο είναι πραγματικά πολύ ανώτερο! Πάντως θεωρώ ότι οι φωτογραφίες δεν αναδεικνύουν τόσο τις επιφάνειες του Megane! Εχω την αίσθηση ότι από κοντά θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό!Μακάρι...
Η αλήθεια είναι ότι και η Laguna από κοντά είναι πολύ πιο όμορφη και επιβλητική, όμως η Laguna μου άρεσε και από τις φωτογραφίες.@νδρέας
-
Η αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα μετά την επαναφορά των τεκμηρίων παγώνει. Αυτοκίνητα που δεν θα διαθέτουν κινητήρες κάτω από τα 1401cc που είναι και το όριο των τεκμηρίων είναι τελειωμένα.
Εάν θέλουν λοιπόν να πουλήσουν στην Ελλάδα ας το φέρουν με τον TCE100 τουλάχιστον.
-
Γιατί ποιος είπε τελεσίδικα ότι τα τεκμήρια θα είναι πάλι βάσει κυβικών;
-
Συμφωνώ με την άποψη, ότι το προηγούμενο Megane είχε ξεχωριστό χαρακτήρα με το ιδιόμορφο (για πολλούς), ξεχωριστό (για άλλους) πίσω μέρος. Εμένα προσωπικά μου άρεσε, γιατί είχε χαρακτήρα. Το GT ειδικότερα, που δεν ήταν αγριεμένο και ξερό όσο το RS, αλλά για περισσότερο καθημερινή χρήση, με πάρα πολύ καλές επιδόσεις.
Τώρα, το καινούριο φαίνεται σαν κάτι συνηθισμένο. Βέβαια, πρέπει να περιμένουμε περισσότερες φωτογραφίες και να το δούμε από κοντά, γιατί πολλές φορές ξεγελιέται το μάτι από φωτό.
Αν βγάλουν και έκδοση με τον 2λιτρο τούρμπο λίγο βελτιωμένο, το αυτοκίνητο θα πετάει. Σχεδιαστικά, δεν κάνω παραπάνω σχόλια. Συνηθισμένο... Εμένα μου θυμίζει λίγο Astra... -
To 3θυρο είναι το κουκλί που κάνει τη διαφορά...!
-
Νομίζω ότι η RENAULT είναι στο σωστό δρόμο και δείχνει καλά δουλεμένο σχέδιο εξωτερικά και μόνο από κοντά θα δούμε τι παίζει. Εσωτερικά τώρα είναι ακόμη καλύτερο και εντυπωσιάζει με την απλότητά του (όχι κουμπάκια διάσπαρτα παντού!) αλλά εργονομικά θα φανεί όταν θα είναι εδώ. Καλή και η επιλογή να βάλουν οθόνη αντί για ταχύμετρο.
-
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... rt_id=8304
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εγώ το κόβω Μπράβο Του-λάστιχον...
Και εγώ κάτι σε συμμαζεμένο ... Bravo το κόβω.
Τελικά 4.30!
Και το Μπροβο 4.33 -
http://www.sportdrive.gr/2008/9/10/new- ... megane-iii' target='_blank
Renault Megane III