-
Ειδικά σε Privilege είναι πολύ όμορφο
-
Πολύ ωραίο είναι επίσης στο coupe και συνδυάζεται με τους ασημί αεραγωγούς στη μάσκα. Για μένα είναι το καλύτερο από τα σκούρα χρώματα:
-
Για τα γουστα μου, το ομορφοτερο χρωμα στο coupe αν ειναι dynamic ειναι το πρωτο απο τα μπλε που εβαλε ο cosneo σε αυτη τη σελίδα viewtopic.php?f=15&t=18892&start=1830 (κυκλοοφορουν 2 τετοια στα Χανια και πραγματικα απογειωνουν τις γραμμες του αμαξωματος)
Αν ειναι priviledge, τοτε το κλασικο πορτοκαλι ειναι μονοδρομος
Ενω αν μιλαμε για πιο φτωχη εκδοση με τασια, τοτε μονο λευκο.
-
Η οδηγός επέλεξε την cassiopee τελικώς.
Ευχαριστώ παιδιά. -
Η έκδοση Energy σε σχέση με την Dynamic, έχει λιγότερο: 16άρες αντί για 17άρες ζάντες, δεν έχει ρυθμιστή κ περιοριστή ταχύτητας, δεν έχει δερμάτινο τιμόνι..
Έχει όμως κλιματισμό ως και η Dynamic.
Και κοστίζει 1200 ευρώ λιγότερο..
Μου ξεφεύγει τίποτα; -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Η έκδοση Energy σε σχέση με την Dynamic, έχει λιγότερο: 16άρες αντί για 17άρες ζάντες, δεν έχει ρυθμιστή κ περιοριστή ταχύτητας, δεν έχει δερμάτινο τιμόνι..
Έχει όμως κλιματισμό ως και η Dynamic.
Και κοστίζει 1200 ευρώ λιγότερο..
Μου ξεφεύγει τίποτα;Όχι
-
Τα παλιότερα Megane είχαν ηχητική ειδοποίηση σε κάποιες ταχύτητες (στο δικό μου σφύριζε στα 120 και στα 160 χλμ) το οποιο μπορούσαν στο συνεργείο να το ενεργοποιήσουν ή να το απενεργοποιήσουν . Αντί για περιοριστή ταχύτητας βολεύει και αυτό.
Στο QQ υπάρχει ο περιοριστής ως επιλογή μέσα στο cruise control. Μήπως στο energy δεν υπάρχει και cruise control? -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τα παλιότερα Megane είχαν ηχητική ειδοποίηση σε κάποιες ταχύτητες (στο δικό μου σφύριζε στα 120 και στα 160 χλμ) το οποιο μπορούσαν στο συνεργείο να το ενεργοποιήσουν ή να το απενεργοποιήσουν . Αντί για περιοριστή ταχύτητας βολεύει και αυτό.
Στο QQ υπάρχει ο περιοριστής ως επιλογή μέσα στο cruise control. Μήπως στο energy δεν υπάρχει και cruise control?Ρυθμιστής ταχύτητας = cruise control
Περιοριστής ταχύτητας = speed limiter -
Και στο καινουριο megane εχω την εντυπωση οτι κοκκινιζει το ψηφιακο ταχυμετρο...
-
Speed limiter = σύζυγος/μητέρα
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Speed limiter = σύζυγος/μητέραΆμα υπάρχει τέτοιο πράγμα η τεχνολογία υποκλίνεται
-
Υπερανω ομως ειναι η πεθερα...χοχοχο
-
Ο χρήστης Fulvia 3 έγραψε:
Speed limiter = σύζυγος/μητέραΟμιλών ESP είναι αυτό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Speed limiter = σύζυγος/μητέρα
Ομιλών ESP είναι αυτό
Μόλις το forum ανακάλυψε το νέο πολυσύστημα ενεργητικής ασφάλειας που συνδυάζει σύστημα ευστάθειας και περιοριστή ταχύτητας.Κι όχι τίποτε άλλο αλλά όλοι έχουν ένα στάνταρ με μηδενική τιμή ότι αυτοκίνητο κι αν έχουν όσο παλιο κι αν είναι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Στο QQ υπάρχει ο περιοριστής ως επιλογή μέσα στο cruise control. Μήπως στο energy δεν υπάρχει και cruise control?Ρυθμιστής ταχύτητας = cruise control
Περιοριστής ταχύτητας = speed limiterΑυτό λέω Ορέστη. Στο QQ με τα κουμπιά του cruise control επιλέγω αν θέλω cruise control ή speed limiter.
Στο παλιό Megane αυτή η ηχητική ειδοποιηση θα μπορούσε να είναι ένας πρωτόγονος 'μαιμού' περιοριστής ταχύτητας. Ακούς τον ήχο και παίρνεις το πόδι από το γκάζι!
-
πόσο χρήσιμο είναι ρε παιδιά το cruise control για το μέσο οδηγό στην Ελλάδα, που ακόμα και αντιπρόσωπος στην επαρχία να είσαι, δεν μπορείς να αναπτύξεις σταθερή ταχύτητα, λόγω των κακών δρόμων και των συνεχών έργων στους αυτοκινητόδρομους? Στο focus που είχα το είχα χρησιμοποιήσει δυό φορές για πλάκα στο Κηφισό, και στο megane αμφιβάλω αν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ.
-
Ο χρήστης dimitrfilop έγραψε:
πόσο χρήσιμο είναι ρε παιδιά το cruise control για το μέσο οδηγό στην Ελλάδα, που ακόμα και αντιπρόσωπος στην επαρχία να είσαι, δεν μπορείς να αναπτύξεις σταθερή ταχύτητα, λόγω των κακών δρόμων και των συνεχών έργων στους αυτοκινητόδρομους? Στο focus που είχα το είχα χρησιμοποιήσει δυό φορές για πλάκα στο Κηφισό, και στο megane αμφιβάλω αν θα το χρησιμοποιήσω ποτέ.Εγώ πάντως για να το χρησιμοποιήσω σε εθνική πρέπει να κινούμε με 140-150 για είναι φουσκωμένα τα πνευμόνια του μοτέρ και να μην κόβει το αυτοκίνητο
Συνήθως για να ξεκουράσω λίγο το πόδι μου το βάζω και ποτέ άλλοτε
Άσε που μου δημιουργεί μια αίσθηση ανασφάλειας πως δεν έχω τον έλεγχο του αυτοκινήτου -
Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ να έχω αυτοκίνητο χωρίς κρουζ, εδώ και δεκαετίες. Δεν θα πω πόσο το χρησιμοποιώ έξω, είναι μάταιο. Θα αναφέρω απλώς ότι το βάζω και στην Αθήνα...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Εγώ δεν μπορώ να φανταστώ να έχω αυτοκίνητο χωρίς κρουζ, εδώ και δεκαετίες. Δεν θα πω πόσο το χρησιμοποιώ έξω, είναι μάταιο. Θα αναφέρω απλώς ότι το βάζω και στην Αθήνα...Καλά σε ποιον δρόμο λαμβάνει χώρα αυτό
-
Κυριακάτικά πρωινά στην Κηφισίας, Αττική οδός καθημερινά, Αθηνών Λαμίας συχνότατα, Κατεχάκη πολύ συχνά από ΑΟΟΑ έως Καισαριανή, κ.α. Δεν έχω γνωρίσει άνθρωπο που χρησιμοποιεί περισσότερο κρουζ από εμένα. Σε ένα αυτοκίνητό μου που δεν είχε, εισήγαγα άφτερ σύστημα από αμερική, και το τοποθέτησα προσωπικώς.
Renault Megane III