-
Συγκριτική παρουσίαση Renault Megane 1.6 110 hp vs Honda Civic 1.4 vs Opel Astra 1.6
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /95493.asp
-
ειναι δυνατον να κοιταξει καποιος την ατμοσφαιρικη εκδοση ενος μοντελου, την ωρα που υπαρχει η υπερτροφοδοτουμενη?
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
ειναι δυνατον να κοιταξει καποιος την ατμοσφαιρικη εκδοση ενος μοντελου, την ωρα που υπαρχει η υπερτροφοδοτουμενη?Φυσικά... Clio RS πχ...
-
Κάποιος που δεν έχει εμπιστοσύνη στα turbo ή κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει μια turbo έκδοση ίσως....
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Κάποιος που δεν έχει εμπιστοσύνη στα turbo ή κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει μια turbo έκδοση ίσως....Θέμα εμπιστοσύνης ίσως να τεθεί, οικονομικό όμως όχι: η διαφορά είναι μόνο +700 € για το TCE ...
-
Κι αλήθεια, γιατί στο site της renault αναφέρεται η έκδοση του Megane ως Tce 140, όταν λίγες γραμμές παρακάτω αναφέρει ως αποδιδόμενη ισχύ τους 130hp ?
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Αn μιλαμε για Fun to Drive χαρακτηρα τοτε Clio .Ευχαριστιεσαι οδηγηση βρε παιδι μου...
Στη κατηγορια 130 αλογων οντως ειναι μονο του το Punto αλλα στις υπολοιπες κατηγοριες ειναι πολυ σκληρος ο ανταγωνισμος και ολα τα αυτοκινητα ειναι πολυ καλα.Από τα clio μόνο το RS αξίζει. Δε νομίζω ότι στις απλές εκδόσεις ένα clio είναι καλύτερο από το fiesta ή το mazda 2 π.χ.
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τα πατάκια που κουμπώνουν πόσο κάνουν για το megane 3 1600ρι?
οταν το πήρα μου έβαλαν κάτι μικρά, απο clio μάλλονΚάποια σαν τα παρακάτω δηλαδή;
( ÉVOLUTION)αυτο ειναι το καλυτερο...τα αλλα μπορει να κολλησουν πανω στο γκαζι οταν και αν ξεκολλησουν απο την μοκετα
Ναι ναι αυτά θέλω.Υπάρχουν στην Ελλάδα?Έχουν καμιά ιδιαίτερη ονομασία ή κωδικό?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αn μιλαμε για Fun to Drive χαρακτηρα τοτε Clio .Ευχαριστιεσαι οδηγηση βρε παιδι μου...
Στη κατηγορια 130 αλογων οντως ειναι μονο του το Punto αλλα στις υπολοιπες κατηγοριες ειναι πολυ σκληρος ο ανταγωνισμος και ολα τα αυτοκινητα ειναι πολυ καλα.Από τα clio μόνο το RS αξίζει. Δε νομίζω ότι στις απλές εκδόσεις ένα clio είναι καλύτερο από το fiesta ή το mazda 2 π.χ.
τα θες και τα λες?
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
Από τα clio μόνο το RS αξίζει. Δε νομίζω ότι στις απλές εκδόσεις ένα clio είναι καλύτερο από το fiesta ή το mazda 2 π.χ.
τα θες και τα λες?
Δε μου λες, γνωριζόμαστε και από χθες για να νιώθεις την οικειότητα να μου απευθύνεις έτσι το λόγο; Τέλος πάντων, θέλεις να πεις ότι ένα clio είναι πιο ενδιαφέρον οδηγικά από ένα mazda 2, ή από ένα fiesta;
Ενδιαφέρον, θα ήθελες να το στηρίξεις κάπου αυτό; -
αρχικα εσυ δεν αναφερεσαι σε οδικη συμπεριφορα και μονο, αλλα γενικοτερα..
τωρα ειδικοτερα σε οδικη συμπεριφορα, λογικα το mazda ειναι καλυτερο και πιο διασκεδαστικο.. το fiesta μονο καλυτερο τιμονι εχει, κατα τα αλλα ισως να μου διεφυγε κατι λογω μοτερ και μεγεθους ελαστικου, αλλα μου φανηκε πολύ κατωτερο -
Ο χρήστης rafi έγραψε:
αρχικα εσυ δεν αναφερεσαι σε οδικη συμπεριφορα και μονο, αλλα γενικοτερα..
τωρα ειδικοτερα σε οδικη συμπεριφορα, λογικα το mazda ειναι καλυτερο και πιο διασκεδαστικο.. το fiesta μονο καλυτερο τιμονι εχει, κατα τα αλλα ισως να μου διεφυγε κατι λογω μοτερ και μεγεθους ελαστικου, αλλα μου φανηκε πολύ κατωτεροΌχι, κάνω quote το ποστ του Evgenios ο οποίος κάνει αναφορά σε 'Fun to Drive χαρακτήρα'...
Το γενικότερα ήταν δικό σου αυθαίρετο (αν μου επιτρέπεις την έκφραση) συμπέρασμα.
Προσωπικά πάντως ακόμα και γενικότερα, το fiesta θα προτιμούσα από το clio, αλλά αυτό είναι off-topic. -
O evgenios παντως δε τα λεει ετσι κουβεντα να γινεται οπως καποιοι που δε τα εχουν οδηγησει..εχει το tce και εχει και το gp 120..Μαντεψτε πιο ευχαριστιεται περισσοτερο να οδηγει..
Υ.Γ. τον ξερω προσωπικα τον evgenio και τα συζηταμε..
-
Ο χρήστης vagpart έγραψε:
Ναι ναι αυτά θέλω.Υπάρχουν στην Ελλάδα?Έχουν καμιά ιδιαίτερη ονομασία ή κωδικό?Ο κωδικός του ανταλλακτικού είναι: (RELIEF DAG BD95- ) 7711425286.
-
Ημουν σήμερα σε αντιπροσωπεία της Renault.
**Από 3 Μαίου θα ισχύσει νέος τιμοκατάλογος για όλα τα Renault, γιατί θα μπουν οι αυξήσεις του ΦΠΑ **που μέχρι τώρα δεν είχαν ενσωματωθεί, αφού η PGA είχε παγώσει τις τιμές. Οπότε για το Megane υπολογίστε αυξήσεις της τάξεως 300-400 euro.
Επίσης θα πάψει να ισχύει ο άτοκος διακανονισμός!
Αυτά για όποιον ενδχωμένως ενδιαφέρεται άμεσα για αγορά κάποιου Megane!
-
και τοτε τι βγηκανε και διαφημιζανε οτι η renault πληρωνει το φπα...για ενα μηνα το κανανε;
προφανως απ οτι εχουμε δει θα αυξησουν τις τιμες, θα βαλουν κανα 500-1000 ευρω εκπτωση μετα απο κανα μηνα και θα ερθουν στα ιδια επιπεδα οι τιμες...
-
Πριν μερικές εβδομάδες ήμουν στην αντιπροσωπεία και ο πωλητής μου είπε ότι θα απορροφήσουν το Φ.Π.Α και δεν θα περάσει στις τιμές , εκτός αυτού πριν 1 εβδομάδα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι μου επιπλέον μου κάνει δώρο και τα τέλη κυκλοφορίας
-
Η προσφορά για απορρόφηση του ΦΠΑ είναι επίσημη προσφορά της Renault. Υπάρχει κ στην ιστοσελίδα της. Αλλά από 3/5 αλλάζει. Θα ισχύσει νέος τιμοκατάλογος. Γι'αυτό το γράφω και ενημερώνω. Για κάποιους που ίσως είναι στα τελευταία βήματα πριν την παραγγελία και ίσως τους ενδιαφέρει.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Η προσφορά για απορρόφηση του ΦΠΑ είναι επίσημη προσφορά της Renault. Υπάρχει κ στην ιστοσελίδα της. Αλλά από 3/5 αλλάζει. Θα ισχύσει νέος τιμοκατάλογος. Γι'αυτό το γράφω και ενημερώνω. Για κάποιους που ίσως είναι στα τελευταία βήματα πριν την παραγγελία και ίσως τους ενδιαφέρει.Καλημερα ,
Απο 3/5 θα ειναι αυξημενες οι τιμες? Αν απορροφησουν το ΦΠΑ δεν θα μεινουν οι ιδιες?
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
και τοτε τι βγηκανε και διαφημιζανε οτι η renault πληρωνει το φπα...για ενα μηνα το κανανε;προφανως απ οτι εχουμε δει θα αυξησουν τις τιμες, θα βαλουν κανα 500-1000 ευρω εκπτωση μετα απο κανα μηνα και θα ερθουν στα ιδια επιπεδα οι τιμες...
Μα είδη, πέραν του ΦΠΑ, τρέχει εδώ και καιρό και προσφορά 800 ευρώ για πληρωμή μετρητοίς. Την οποία η ...large (στη διάθεση -κομψότατη κατά τ' άλλα) υπάλληλος της επαρχιακής αντιπροσωπείας μου την έκανε 1000άρικο.
Τώρα κλάφ'τα Νικολή...
Επειδή δεν μου 'βγαιναν άρχισα να συνηθίζω στην ιδέα ενός λευκού expression (-2000 σε σχέση με μεταλλικό dynamic). Αν είναι να χάσω άλλο ένα 500άρι ή πρέπει να τρέξω ΤΩΡΑ να το κλείσω ή να περιμένω το ...ΔΝΤ
Renault Megane III