-
Όχι επίσημες φωτό, αλλά κοντά στην πραγματικότητα (έτσι λένε, μάλλον, διότι δεν γνωρίζω την ιταλικήν εδώ ).
-
Xμ...κι εγώ έτσι νομίζω! Με βάσει τα όσα έχουμε δει ειδικά οι 2 που αφορούν τα Megane πρέπει να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα! Και μπορώ να πώ ότι μου αρέσουν τρελά και το 3θυρο και το 5θυρο, ειδικά το 3θυρο είναι όλα τα λεφτα!Πάντως έχω την αίσθηση ότι από κοντά θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά καθότι δείχνουν να έχουν πολλές ανάγλυφες επιφάνειες!
Πάντως από χτες που είδα τη δημοσίευση ότι η Renault θα μπει WRC με το Megane III ανυπομονώ να δω την 'φουσκώμένη' έκδοση WRC!
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
αφού στην Ελλάδα τα 3/4 του πληθυσμού ΔΕΝ έχουν ούτε καν το δικαίωμα να ψάξουν για τέτοιο αυτοκίνητο ;...Να πάνε να μείνουν αλλού.-
...μια ευγενική προσφορά της Corsair Logic - 'Επανάσταση στη βλακεία'
-
http://www.worldcarfans.com/9080724.012 ... -uncovered
Fully Uncovered!
-
Ο χρήστης neten έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9080724.012/renault-megane-iii-caught-fully-uncovered' target='_blankFully Uncovered!
Ωραιο φαινεται με μια μικρη ενσταση στα ασημι φιλετα στον προφυλακτηρα. Παντως βλεπω χαμηλο προφιλ στα παραθυρα τα πλαινα... τα δε πισω φανταζουν ανυπαρκτα....
ωραιο ωραιο.... ευγε...
- βεβαια ακόμα το πισω μέρος δεν το έχουμε δει... ελπίζω να μην έχουμε τιποτα δυσαρεστο εκει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9080724.012/renault-megane-iii-caught-fully-uncovered' target='_blank
Fully Uncovered!
Ωραιο φαινεται με μια μικρη ενσταση στα ασημι φιλετα στον προφυλακτηρα. Παντως βλεπω χαμηλο προφιλ στα παραθυρα τα πλαινα... τα δε πισω φανταζουν ανυπαρκτα....
ωραιο ωραιο.... ευγε...
- βεβαια ακόμα το πισω μέρος δεν το έχουμε δει... ελπίζω να μην έχουμε τιποτα δυσαρεστο εκει.
αυτό θα πρέπει να είναι και το τελικό
-
Ω, ναι !!
-
κατι με χαλαει στο τελειωμα του πισω μερους... Μου σε Focus το οποιο ξεχναει πως ειναι hatchback και τραβαει το πισω μερος σε σημειο αηδιας.
Με περισσότερες φωτος απο ποιο πολλες γωνίες θα έχω καλύτερη εκτίμηση. Μια καλη απο προφιλ θα βοηθουσε...
-
Και εμένα το πίσω μέρος δεν μου κάθεται ακόμα καλά. Το εμπρός είναι τέλειο. Θα προτιμούσα να το έβλεπα με έναν κώλο-εξέλιξη του υπάρχοντος (στο οποίο με χάλαγε το μπροστά)
Σε αυτό το βαθύ κόκκινο είναι υπέροχο και εμένα μου αρέσουν τα ασημί φιλέτα πάρα πολύ και με συγκεκριμένα χρώματα το αυτοκίνητο θα δείχνει πολύ φτωχό χωρίς αυτά. Θα προτιμούσα μικρότερο αρμό στο μπροστά καπώ. Είναι λες και έχει ξεμείνει ανοικτό.
Το εσωτερικό τέλειο!
@νδρέας
-
Το πίσω μέρος φέρνει και σε astra gtc (πολεμίστρα), αν εξαιρέσεις βέβαια τα φωτιστικά σώματα
-
καλούτσικο φαίνεται...
-
Ωραίο είναι...το φαντάζομαι το κουπεδάκι σε RS και φτιάχνομαι!
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Και εμένα το πίσω μέρος δεν μου κάθεται ακόμα καλά. Το εμπρός είναι τέλειο. Θα προτιμούσα να το έβλεπα με έναν κώλο-εξέλιξη του υπάρχοντος (στο οποίο με χάλαγε το μπροστά)Σε αυτό το βαθύ κόκκινο είναι υπέροχο και εμένα μου αρέσουν τα ασημί φιλέτα πάρα πολύ και με συγκεκριμένα χρώματα το αυτοκίνητο θα δείχνει πολύ φτωχό χωρίς αυτά. Θα προτιμούσα μικρότερο αρμό στο μπροστά καπώ. Είναι λες και έχει ξεμείνει ανοικτό.
Το εσωτερικό τέλειο!
@νδρέας
το εσωτερικό που μπορώ να το δω, γιατί δεν το βρίσκω..
-
Νομίζω πως ζωντανό θα ναι ακόμη καλύτερο, αν κρίνω απ το πρωτότυπο που είδαμε σε πρόσφατο Top Gear.
-
Από εμφάνιση είναι πολύ καλό, ειδικά το τρίθυρο.
Γνωρίζει κάποιος εάν θα έχει ανεξάρτητη ανάρτηση; Το Nissan Quasqai (ή όπως λέγεται τέλος πάντων) έχει; Σ' αυτό το πάτωμα υποτίθεται θα βασίζεται.
Σήμερα διάβασα ότι η νέα Laguna έχει ημιάκαμπτο και με πήραν τα γέλια -είναι σοβαροί αυτοί οι Γάλλοι; Εδώ οι Τσέχοι έβαλαν ανεξάρτητη στο νέο Superb η 'premium' Laguna κάνει οικονομία;
-
Τούμπανο είναι...!
-
Ωραίο! Απ τα λίγα σύγχρονα μικρομεσαία που με κάνουν να θέλω να το πάρω!Εσωτερικό έχουμε;;
-
Πιθανολογώ ότι θα βάλουν κάποιο.
Μάλλον κάτι σε στυλ Laguna θα έχει...
-
[/quote]
φωτο του εσωτερικού που έχει ξαναμπει βέβαια
-
Ακολουθεί σχεδιαστικές γραμμές από Laguna
Renault Megane III