-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ποιό ζωάκι έχει στο άβαταρ του ο Krusenstern;Δεν είναι ζωάκι, είναι ο ίδιος ο Κρους
Emu υποτίθεται πως είναι. Στην πραγματικότητα το emu είναι μια άσχημη στρουθοκάμηλος. Όχι ότι υπάρχουν και όμοφφες στρουθοκάμηλοι.
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Ποιό ζωάκι έχει στο άβαταρ του ο Krusenstern;kiwi
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
Ποιό ζωάκι έχει στο άβαταρ του ο Krusenstern;
kiwi
ακτινίδιο;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν είναι ζωάκι, είναι ο ίδιος ο Κρους
Emu υποτίθεται πως είναι. Στην πραγματικότητα το emu είναι μια άσχημη στρουθοκάμηλος. Όχι ότι υπάρχουν και όμοφφες στρουθοκάμηλοι.
Κρους Emu-lator
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
kiwi
ακτινίδιο;
καμμια σχεση , αλλα μαλλον emu (australlis κολοπουλα )
-
Τώρα θα μπει και θα γράψει.
'Εμου είναι.
(Το έχει ξανακάνει. )
-
Ο χρήστης ammophila έγραψε:
kiwi
Emu είναι και είναι γλυκύτατο
edit: Tazio
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
kiwi
Emu είναι και είναι γλυκύτατο
edit: Tazio
γλυκύτατο είναι το ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ που έχεις για άβαταρ
Εκτός και έχεις την ίδια άποψη και γι αυτό:
οπότε να σε προσέχουμε -
Το διάβασα στο σημερινό 'Βήμα' και το μεταφέρω:
- Μια κοπέλα κρατείται αιχμάλωτη σε χώρο περιφραγμένο από κυκλικό συρματόπλεγμα, όχι πολύ ψηλό, που θα μπορούσε εύκολα να το υπερπηδήσει και να ξαναβρεί την ελευθερία της, αλλά ακριβώς απέξω βρίσκεται ένας άγριος σκύλος-φρουρός που μπορεί να τρέξει ως και τέσσερεις φορές πιο γρήγορα από εκείνη. Επειδή όμως είναι εκπαιδευμένος να μην απομακρύνεται από το συρματόπλεγμα ο,τι και αν συμβεί, θα μπορούσε η κρατούμενη να κερδίσει την ελευθερία της αν έφτανε πριν απο το σκύλο σε ένα σημείο του πλέγματος. Είναι αυτό δυνατόν? *
Α. ΓΑΛΔΑΔΑΣ
Νομίζω ότι έχω βρει μια απάντηση.... τι λέτε?
-
Έστω οτι η γυναίκα ξεκινάει απο το κέντρο του κύκλου προς την αντίθετη κατεύθυνση απ αυτή που βρίσκεται το σκυλί (δέν βγάζει αλλιώς νόημα το πρόβλημα).
Η γυναίκα επομένως έχει να διανύσει απόσταση r (η ακτίνα του κύκλου) με ταχύτητα v. Το σκυλί έχει να διανύσει απόσταση πr (το ημικύκλιο) με ταχύτητα 4v. Ο χρόνος που χρειάζεται η γυναίκα είναι t=r/v. Ο χρόνος του σκυλιού είναι t=(πr)/(4v) = 0,785*(r/v). Άρα το σκυλί προφτάνει τη γυναίκα.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έστω οτι η γυναίκα ξεκινάει απο το κέντρο του κύκλου προς την αντίθετη κατεύθυνση απ αυτή που βρίσκεται το σκυλί (δέν βγάζει αλλιώς νόημα το πρόβλημα).Η γυναίκα επομένως έχει να διανύσει απόσταση r (η ακτίνα του κύκλου) με ταχύτητα v. Το σκυλί έχει να διανύσει απόσταση πr (το ημικύκλιο) με ταχύτητα 4v. Ο χρόνος που χρειάζεται η γυναίκα είναι t=r/v. Ο χρόνος του σκυλιού είναι t=(πr)/(4v) = 0,785*(r/v). Άρα το σκυλί προφτάνει τη γυναίκα.
Συμφωνω: το κοριτσάκι είναι καταδικασμένο...
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Έστω οτι η γυναίκα ξεκινάει απο το κέντρο του κύκλου προς την αντίθετη κατεύθυνση απ αυτή που βρίσκεται το σκυλί (δέν βγάζει αλλιώς νόημα το πρόβλημα).
Η γυναίκα επομένως έχει να διανύσει απόσταση r (η ακτίνα του κύκλου) με ταχύτητα v. Το σκυλί έχει να διανύσει απόσταση πr (το ημικύκλιο) με ταχύτητα 4v. Ο χρόνος που χρειάζεται η γυναίκα είναι t=r/v. Ο χρόνος του σκυλιού είναι t=(πr)/(4v) = 0,785*(r/v). Άρα το σκυλί προφτάνει τη γυναίκα.
Συμφωνω: το κοριτσάκι είναι καταδικασμένο...
Το συρματόπλεγμα όμως είναι κυκλικό και λογικά το σκυλί δεν μπορεί να τρέξει σε στροφή με την ίδια (τετραπλάσια) ταχύτητα που αναπτύσσει στην ευθεία. Θα πρέπει να μας δοθεί αν το σκυλί είναι υπερστροφικό ή υποστροφικό, η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα πέλματα των ποδιών του κλπ κλπ πριν καταδικάσουμε το κοριτσάκι.
-
Η αν η διαμετρος του χωρο ειναι τοσο μεγαλη που ο σκυλος δε θα καταλαβει την απόδραση,ή αν η κοπέλα χρησιμοποιει καποιο σκουτερακι που τρεχει με τετραπλάσια ταχυτητα απο αυτη του σκυλου
-
Λοιπόν, το κοριτσάκι θα κάνει το 1/4 της διαμέτρου του κύκλου, ο σκύλος θα αρχίσει να τρέχει σε κάποια κατεύθυνση και τότε το κοριτσάκι θα αλλάξει πορεία και θα κατευθυνθεί ακριβώς απέναντι από το σημείο που έχει φτάσει ο σκύλος. Θα έχει να καλύψει πολύ λιγότερη διαδρομή, ενώ ο σκύλος θα πρέπει να κάνει ένα ημικύκλιο. Μπορεί να συμβαίνει το ίδιο και φτάνοντας στη μέση του κύκλου. Όποιος δεν βαριέται ας κάνει πράξεις. Το κορίτσι σώζεται....
-
Σκάω μούρη εγώ πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Σώζω και πηδάω την κοπέλα. Πυροβολώ τον σκύλο. Η κοπέλα σώζεται.
Εναλλακτικό σενάριο: Σκάω μούρη εγώ πάνω σε ένα άσπρο άλογο Σώζω την κοπέλα. Δεν μου κάθεται. Την πυροβολώ και πηδάω τον σκύλο. Φεύγουμε μαζί προς το ηλιοβασίλεμα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σκάω μούρη εγώ πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Σώζω και πηδάω την κοπέλα. Πυροβολώ τον σκύλο. Η κοπέλα σώζεται.Εναλλακτικό σενάριο: Σκάω μούρη εγώ πάνω σε ένα άσπρο άλογο Σώζω την κοπέλα. Δεν μου κάθεται. Την πυροβολώ και πηδάω τον σκύλο. Φεύγουμε μαζί προς το ηλιοβασίλεμα...
Μου 'φτιαξες τη (γ@μω)Δευτέρα μου !!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σκάω μούρη εγώ πάνω σε ένα άσπρο άλογο. Σώζω και πηδάω την κοπέλα. Πυροβολώ τον σκύλο. Η κοπέλα σώζεται.Εναλλακτικό σενάριο: Σκάω μούρη εγώ πάνω σε ένα άσπρο άλογο Σώζω την κοπέλα. Δεν μου κάθεται. Την πυροβολώ και πηδάω τον σκύλο. Φεύγουμε μαζί προς το ηλιοβασίλεμα...
Κάτσε να βρω από ποιο chain mail το έχεις ξεσηκώσει αυτό
-
4 ζωα συναντωνται κατω απο μια μεγαλη φοινικια .
ενα Λιονταρι
ενας Πιθηκος
μια Καμηλοπαρδαλη
ενας Σκιουρος
Βαζουν στοιχημα ποιος θα μπορουσε πιο γρηγορα να κοψει μια μπανανα απο την κορυφη κ να επιστρεψει πισω.
Η απαντηση σου δινει τα χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας σου . -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
4 ζωα συναντωνται κατω απο μια μεγαλη φοινικια .ενα Λιονταρι
ενας Πιθηκος
μια Καμηλοπαρδαλη
ενας Σκιουρος
Βαζουν στοιχημα ποιος θα μπορουσε πιο γρηγορα να κοψει μια μπανανα απο την κορυφη κ να επιστρεψει πισω.
Η απαντηση σου δινει τα χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας σου .H φοινικια δεν κανει μπανανες!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
4 ζωα συναντωνται κατω απο μια μεγαλη φοινικια .
ενα Λιονταρι
ενας Πιθηκος
μια Καμηλοπαρδαλη
ενας Σκιουρος
Η απαντηση σου δινει τα χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας σου .H φοινικια δεν κανει μπανανες!!
Τοτε δεν χρεαζεσαι αδεια ,συνεχισε την εργασια σου
Quiz γενικών γνώσεων