-
Την πατησα!!!
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
4 ζωα συναντωνται κατω απο μια μεγαλη φοινικια .ενα Λιονταρι
ενας Πιθηκος
μια Καμηλοπαρδαλη
ενας Σκιουρος
Βαζουν στοιχημα ποιος θα μπορουσε πιο γρηγορα να κοψει μια μπανανα απο την κορυφη κ να επιστρεψει πισω.
Η απαντηση σου δινει τα χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας σου .Ο πίθηκος, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και με χέρια πιο μακρυά από του Διαμαντίδη, μετά από οδηγίες του κόουτς κρατάει την επίθεση στα 22 δευτερόλεπτα με την καμηλοπάρδαλη να κόβει στο πεντάρι για μπακ-ντορ, κάπως αργά είναι αλήθεια, φαίνεται ξεκάθαρα ότι της λείπουν αγώνες. Καθώς το γέρικο λιοντάρι δεν μπορεί να διώξει τις μύγες και να κουνηθεί να βγάλει τα σκριν, ο πίθηκος κόβει στην κορυφή της ρακέτας στο 4αρι που πετυχαίνει ένα λιονταρίσιο καλάθι και κερδίζει επάξια φάουλ-γκόλ και τη μπανάνα.
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
4 ζωα συναντωνται κατω απο μια μεγαλη φοινικια .
ενα Λιονταρι
ενας Πιθηκος
μια Καμηλοπαρδαλη
ενας Σκιουρος
Βαζουν στοιχημα ποιος θα μπορουσε πιο γρηγορα να κοψει μια μπανανα απο την κορυφη κ να επιστρεψει πισω.
Η απαντηση σου δινει τα χαρακτηριστικα της προσωπικοτητας σου .Ο πίθηκος, εξαιρετικός χειριστής της μπάλας και με χέρια πιο μακρυά από του Διαμαντίδη, μετά από οδηγίες του κόουτς κρατάει την επίθεση στα 22 δευτερόλεπτα με την καμηλοπάρδαλη να κόβει στο πεντάρι για μπακ-ντορ, κάπως αργά είναι αλήθεια, φαίνεται ξεκάθαρα ότι της λείπουν αγώνες. Καθώς το γέρικο λιοντάρι δεν μπορεί να διώξει τις μύγες και να κουνηθεί να βγάλει τα σκριν, ο πίθηκος κόβει στην κορυφή της ρακέτας στο 4αρι που πετυχαίνει ένα λιονταρίσιο καλάθι και κερδίζει επάξια φάουλ-γκόλ και τη μπανάνα.
Πολυ ωραια απαντηση ενος πετυχημενου πολιτικου ,που απανταει ,χωρις να λεει τιποτα κ δεν ρισκαρει να εκτεθει
-
Κουίζ με δυο σκέλη:
Α. Ποιό επιφανέs μέλοs του 4τφ, γνωστό αλήτη - κοντράκια, 'πάτηsαν' σε κόντρα σε φανάρι δυο ξανθιέs με SLK;
Β. Ποιό μέλος του 4τφ είναι διάσημο για τον καλό καφέ που ψήνει; -
A. tm, aka, θελω το GTi μου πισω
-
Θα σταματησω δεν θα ρισκαρω
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κουίζ με δυο σκέλη:
Α. Ποιό επιφανέs μέλοs του 4τφ, γνωστό αλήτη - κοντράκια, 'πάτηsαν' σε κόντρα σε φανάρι δυο ξανθιέs με SLK;
Β. Ποιό μέλος του 4τφ είναι διάσημο για τον καλό καφέ που ψήνει;A. Pasxos
B. ToyotamanΤι κερδισα?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Τι κερδισα?Έχασες.
Ο Σπύρος κέρδισε το 50%.
Διάσημος για τον καφέ του είναι ο ... tt. Όποτε πηγαίνει σε φιλικό σπίτι, παίρνει παραγγελίες και χάνεται στην κουζίνα. -
Διάσημος για τον καφέ του είναι ο ... tt. Όποτε πηγαίνει σε φιλικό σπίτι, παίρνει παραγγελίες και χάνεται στην κουζίνα.Θα πετύχουμε λοιπόν τον καλύτερο συνδυασμό ... Εσύ θα φτιάχνεις τα κοκόρια του forum (με τη νέα εγκατάσταση ποιος σε πιάνει ) και εγώ, μετά το περιποιημένο γεύμα, τους καφέδες
-
Κουίζ με δυο σκέλη:
Β. Ποιό μέλος του 4τφ είναι διάσημο για τον καλό καφέ που ψήνει;Μπορούμε να έχουμε τη βοήθεια του κοινού ;;;;;
-
Ο χρήστης tt έγραψε:
Διάσημος για τον καφέ του είναι ο ... tt. Όποτε πηγαίνει σε φιλικό σπίτι, παίρνει παραγγελίες και χάνεται στην κουζίνα.
Θα πετύχουμε λοιπόν τον καλύτερο συνδυασμό ... Εσύ θα φτιάχνεις τα κοκόρια του forum (με τη νέα εγκατάσταση ποιος σε πιάνει ) και εγώ, μετά το περιποιημένο γεύμα, τους καφέδες
ποτε ειπαμε οτι θα το κανονισουμε αυτο?
-
τι είναι ο μορφοτροπέας ενέργειας?
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
τι είναι ο μορφοτροπέας ενέργειας?Μετατροπή μίας ενέργειας σε μία άλλη. Π.χ την ηλιακή σε ηλεκτρικό ρεύμα
-
άλλο πραμα εβλεπα και άλλο πετυχα
ποιος-πού-πότε και ποσο είχε την μεγαλυτερη επιβράδυνση που εχει καταγραφει έως τώρα??
(εννοειται αναφέρομαι σε ατύχημα)
-
Όταν λες μεγαλύτερη επιβράδυνση εννοείς μικρότερο χρόνο από τη στιγμιαία ταχύτητα που είχε έως το μηδέν, άρα περισσότερα G? (δεν ξέρω αν το λέω σωστά, παλιός τριτοδεσμίτης γαρ)
-
Και αφου απαντησετε σε ολα τα προηγουμενα να μια και απο μενα:
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ;
Καπου διαβασα οτι αμα βγαινουν απο τη φωλια τους στριβουν ΠΑΝΤΑ αριστερα!!!
Ειναι αληθεια η ; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και αφου απαντησετε σε ολα τα προηγουμενα να μια και απο μενα:ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ;
Καπου διαβασα οτι αμα βγαινουν απο τη φωλια τους στριβουν ΠΑΝΤΑ αριστερα!!!
Ειναι αληθεια η ;εγω έχω να κανω μια αλλη ερωτηση για κουκουβάγια κ πραγματικά θα ηθελα να μαθω δικες σας απαντήσεις (δεν είναι κουιζ δλδ)
@PID εννοώ τα 'ανρητικά' G. πχ να πηγαινε με 200 χλμ/ω κ να έπεσε στα 30 ή 10 ή 0 ή οτιδηποτε σε οσο το δυνατον λιγότερο χρονο (κ αποσταση εννοειται).
-
Εχει σχεση με προσγειωση διαστημοπλοιου
-
Δεν ξέρω την απάντηση, αλλά σχετικά με την ερώτηση, θυμάμαι το περσινό Παλλάδιο, όταν Βωβός-Ελ Εμ έπεσαν σε βράχο με 110χλμ και ακινητοποιήθηκαν σε λιγότερο από 1'' σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου. Περίπου 35g όπως είχε πει αν θυμάμαι καλά και ο κ.ΕΛ-ΕΜ.
-
Ο χρήστης PID έγραψε:
35gπολλά πολλα περισσοτερα...
Quiz γενικών γνώσεων