-
δωσε κανα στοιχειο για το αλλο με το βασιλια... καπου το χω δει αυτο αλλα δε δουλευει ο εγκεφαλος..
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αμάν αδελφέ μου αυτός ο νέος προϊστάμενος. Πολύ καταπιεστικός σου λέω. Με κάνει και νοιώθω σαν παστουρωμένος.
Τι είναι το «παστούρωμα» ;.
Εφαρμόζεται σε ατίθασα υποζύγια. Δένεται με τριχιά το ένα μπροστινό με το πισινό πόδι, ώστε το ζώο να μη μπορεί πλέον να κινηθεί γρήγορα ή να το σκάσει.
Εχεις δωσει λαθος απαντηση . Εκει κατεληξε
Η απάντηση είναι πέρα από κάθε αμφισβήτηση σωστή, δώσε όμως και την δική σου ερμηνεία για τη λέξη.
Δενανε τα μικρα αλογα (πουλαρια) για να αποκτησουν ωραιο βαδισμα
Κοντο κοφτο βαδισμα , με το λαιμο κυρτωμενο , το χαρακτηριστικο των παρελασεων .
Αυτο εφαρμοζεται τωρα κυριως στα νησια , οταν τα ζωα αφηνονται ελευθερα , να μην μπορουν να απομακρυνθουν κ να πιανονται ευκολαTo ιδιο δεν λετε?
Η ένσταση του Γιώργου είναι ότι η πρακτική αυτή ξεκίνησε με ένα σκοπό και κατέληξε να χρησιμοποείται για άλλο
Ακριβως!
-
Φίλιππος ο Δ',βασιλιάς της Ισπανίας(1605-1665).Κατά την διάρκεια της βασιλίας του η Ισπανία έχασε καίριες κτήσεις της στην Ευρώπη.Έσυρε τη χώρα του στον τριακονταετή πόλεμο,στον οποίο νικήθηκε από τους Γάλλους,η Πορτογαλία ανεξαρτητοποιήθηκε και σημειώθηκαν εξεγέρσεις στην Καταλονία και σε άλλες περιοχές της Ιβηρικής χερσονήσου.Αποτέλεσμα της αποτυχημένης εξωτερικής πολιτικής του ήταν οι συνθήκες της Βεστφαλίας(1648) και των Πυρηναίων,στις οποίες η Ισπανία έχασε πολλά εδάφη.
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Φίλιππος ο Δ',βασιλιάς της Ισπανίας(1605-1665).Κατά την διάρκεια της βασιλίας του η Ισπανία έχασε καίριες κτήσεις της στην Ευρώπη.Έσυρε τη χώρα του στον τριακονταετή πόλεμο,στον οποίο νικήθηκε από τους Γάλλους,η Πορτογαλία ανεξαρτητοποιήθηκε και σημειώθηκαν εξεγέρσεις στην Καταλονία και σε άλλες περιοχές της Ιβηρικής χερσονήσου.Αποτέλεσμα της αποτυχημένης εξωτερικής πολιτικής του ήταν οι συνθήκες της Βεστφαλίας(1648) και των Πυρηναίων,στις οποίες η Ισπανία έχασε πολλά εδάφη.Αυτός είχε 13 παιδιά σύνολο! Τι 2 έγραψες?(edit :έγραψες με την ανηψιά του..Με αυτή είχε 5) - (5 αγόρια σύνολο, 2 εν ζωή τη στιγμή του θανάτου του)
Ποιόν ζωγράφο όρισε διάδοχο?Αφού τον διαδέχτηκε ο γιος του ο καθυστερημένος...
Που αναφέρεται ότι εμφανίστηκε μόνο 3 φορές ενώπιον του λαού του? -
Μπραβο μυαλο ο Πυργιωτης!
-
καλα ρε κουτσαν ηρεμησε...
καπου θα ειδε κατι λαθος..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα ρε κουτσαν ηρεμησε...καπου θα ειδε κατι λαθος..
Είμαι ηρεμότατος...Νομίζω ότι είμαι αλλιώς όταν εκνευρίζομαι...
-
Bαζω ενα ευκολο φωτο-κουϊζ.
Βλεπετε το χωριο Τριταια. Με ποιο ονομα ειναι γνωστο ανα το πανελληνιο; -
Καλέντζι
-
Stavrodromi
-
Μπα!
Τριταια Φωκιδας -
...........
-
Κολοπετινίτσα
-
Να βάλω και εγώ μία:
Μπορεί, έστω και άτυπα να θεωρηθεί ως το πρώτο σοβιέτ* στην Ελλάδα.
Που και πότε?
(*τουλάχιστον έτσι το παρουσίαζε ένα κείμενο που διάβασα πρόσφατα σχετικά με την ιστορία της περιοχής)
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
ΚολοπετινίτσαΠαλι εσυ
-
Σκιαδα!
-
Και μία ερώτηση που εάν την βρεί ο koutsan θα καθισω να με....
Ποιά είναι η μάζα της Γης σε γραμμάρια;
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Και μία ερώτηση που εάν την βρεί ο koutsan θα καθισω να με....Ποιά είναι η μάζα της Γης σε γραμμάρια;
5.9742x10^27 g
-
Πατρινέ την γλίτωσες την παρθενιά σου
-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Και μία ερώτηση που εάν την βρεί ο koutsan θα καθισω να με....Ποιά είναι η μάζα της Γης σε γραμμάρια;
Γιατί είναι δύσκολο?
5.9736*10^27 gr
Quiz γενικών γνώσεων