-
Ει μαγκιτες,,καλοκαιρι,ηλιος,θαλασσα...Που θα πατε φετος διακοπες?? αν πατε βεβαια...
Εγω θα παιξω Ευβοια-Μονεμβασια και σιγουρα Χανια Κρητης...Βεβαια ολα αυτα ειναι απλως σχεδια.........
-
Ει μαγκιτες,,καλοκαιρι,ηλιος,θαλασσα...Που θα πατε φετος διακοπες?? αν πατε βεβαια...
Εγω θα παιξω Ευβοια-Μονεμβασια και σιγουρα Χανια Κρητης...Βεβαια ολα αυτα ειναι απλως σχεδια.........
-
-
Δυστυχώς ξέρω που ΔΕΝ θα πάω διακοπές και λυπούμαι πολύ...!!
Δε βαριέσαι...κάτι για να αναμένουμε για του χρόνου
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δυστυχώς ξέρω που ΔΕΝ θα πάω διακοπές και λυπούμαι πολύ...!!Δε βαριέσαι...κάτι για να αναμένουμε για του χρόνου
ASXΕΤΟ...
ΕΣΥ ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΙΛΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΟΜΠΙΑΝΚΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ???
-
Άσχετο, όντως...!
Εγώ δεν κάνω παντιλίκια! Πάω μόνο με γραμμές
-
Πολυ ομορφο και ενδιαφερον θεμα. Καθε χρονο παω και σε διαφορετικο μερος και εχω ζαλιστει απο τα ομορφα μερη που εχει η Ελλαδα μας.................
Τί κριμα να μην μπορω να κατσω ενα καλοκαιρι σπιτι μου και να πηγαινω στη δουλεια καθε μερα. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Άσχετο, όντως...!Εγώ δεν κάνω παντιλίκια! Πάω μόνο με γραμμές
Άσχετο επί ασχέτου.
Ναι το επιβαιβεώνουν πολλοί ο Θέμης πάει με γραμμές.
Λίγο πλάγιες βέβαια αλλά αυτό δεν έχει σημασία. -
Δε νομίζω να πάω πουθενά φέτος... Μάλλον άραγμα στην Πάτρα, κάνα μπανάκι Καλογρια, τπτ ιδιαίτερο... Δεν θα παίζουν και λεφτά μετά την μονοήμερη στην Ιταλία...
-
Τήνο (λόγω εξοχικού) και βολτες στα γύρω νησιά καμια 10ριά ημέρες τον Αύγουστο..
-
δε με βλεπω για πουθενα...
-
Θέλω roadtrip (όπου μας βγάλει ο δρόμος με το αυτοκίνητο) ή ταξίδι στο εξωτερικό (hostels κλπ).
Αλλά με τους αχαΐρευτους του φίλους μου, δεν βλέπω να γίνεται κάτι τέτοιο. Και 5 μέρες σε νησί με ξύπνημα στις 2-σάπισμα στην παραλία μέχρι το βράδυ-έξω, δεν μ' αρέσει...
-
με βλεπω σε ενα χωριο της Μεσσηνίας 7 χιλιομετρα απο την θαλασσα, υπαρχει ενα παλιο πατρικο εκει......εαν ειχα και αυτοκινητο ακομη καλυτερα. Λιγοι κατοικοι, ηρεμια, καθαρη θαλασσα, οξυγονο.... Δεν βλεπω την ωρα.......
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
με βλεπω σε ενα χωριο της Μεσσηνίας 7 χιλιομετρα απο την θαλασσα, υπαρχει ενα παλιο πατρικο εκει......εαν ειχα και αυτοκινητο ακομη καλυτερα. Λιγοι κατοικοι, ηρεμια, καθαρη θαλασσα.... Δεν βλεπω την ωρα.......Το πέταξες το Lada?!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
με βλεπω σε ενα χωριο της Μεσσηνίας 7 χιλιομετρα απο την θαλασσα, υπαρχει ενα παλιο πατρικο εκει......εαν ειχα και αυτοκινητο ακομη καλυτερα. Λιγοι κατοικοι, ηρεμια, καθαρη θαλασσα.... Δεν βλεπω την ωρα.......
Το πέταξες το Lada?!!!
οχι εκει ειναι και περιμενει
ισως αποφασιστει η τυχη του αυτο το καλοκαιρι. τα παντα ειναι matter of money. -
να ρωτησω κατι αλλο, ποσα χρηματα χρειαζοντε την ημερα για διακοπες σε καποιο νησί της χωρας μας?
-
Εγώ τις διακοπές μου για φέτος τις πήγα! Τώρα, τα κεφάλια μέσα για μπόλικη δουλειά ώστε να βγάλουμε τα σπασμένα!!!
Άλλωστε, αποφάσισα να μαζέψω λεφτά για μηχανή, οπότε τα έξοδα πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστον!
-
Στην Ρόδο ....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Στην Ρόδο ....γιατί καλέ τι έχει η Ρόδος μια χαρά είναι, εγώ τι να πω που θα μαι στη Λέρο??
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Στην Ρόδο ....
γιατί καλέ τι έχει η Ρόδος μια χαρά είναι, εγώ τι να πω που θα μαι στη Λέρο??
Μένω μόνιμα στην Ρόδο .....
Άσχημα είναι στη Λέρο ? Μόνο καλά έχω ακούσει ....
Καλοκαιρινές διακοπές 2006. Για πού?