-
Αγαπητοι φιλοι....οσο και αν καποιοι με χλευασαν ΤΩΡΑθα με δοξασουν..Στην επομενη συναντηση στα Μεγαρα ο Random κατεβαινει με Porsche Cayenne S...Nαι σωστα διαβασατε...
Το νεο μου ετερον ημισυ διαθετει το μπαχαρι και το οποιο μου παραχωρησε..Εγω ομως κρατησα και το Σαντα...Εχθες στην παραλια πατησα οτι 4κινητο και μη μπορουσε να κινηθει ελεω κινησης...Τι να λεμε τωρα...
Τωρα θελω να δω τι θα βρειτε να μου πειτε για το ΚΤΗΝΟΣ......
ειλικρινα τοσο αμεσο γκαζι, ροπη και ταχυτητα δεν εχω ξαναδει..κολλας στα καθισματα και το αμαξι δεν σπινιαρει ουτε πεταει κ@Ρ2ς και τα συναφη..πολυ συντομα φωτογραφιες....
-
Αγαπητοι φιλοι....οσο και αν καποιοι με χλευασαν ΤΩΡΑθα με δοξασουν..Στην επομενη συναντηση στα Μεγαρα ο Random κατεβαινει με Porsche Cayenne S...Nαι σωστα διαβασατε...
Το νεο μου ετερον ημισυ διαθετει το μπαχαρι και το οποιο μου παραχωρησε..Εγω ομως κρατησα και το Σαντα...Εχθες στην παραλια πατησα οτι 4κινητο και μη μπορουσε να κινηθει ελεω κινησης...Τι να λεμε τωρα...
ειλικρινα τοσο αμεσο γκαζι, ροπη και ταχυτητα δεν εχω ξαναδει..κολλας στα καθισματα και το αμαξι δεν σπινιαρει ουτε πεταει κ@Ρ2ς και τα συναφη..πολυ συντομα φωτογραφιες....
-
-
*Ξέρει να διαλέγει ο Σαρδανάπαλος...
* -
-
Καμιά αδερφή με GT3 παίζει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Καμιά αδερφή με GT3 παίζει;Exει μια αδερφη που την λενε Αντζι..απλα ειναι λιγο γεματουλα αλλα πολυ ωραια...αν ενδιαφερεσαι στειλε μυνημα πριν να ειναι αργα...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Exει μια αδερφη που την λενε Αντζι..απλα ειναι λιγο γεματουλα αλλα πολυ ωραια...αν ενδιαφερεσαι στειλε μυνημα πριν να ειναι αργα...
Όρια ηλικίας υπάρχουν;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
*Ξέρει να διαλέγει ο Σαρδανάπαλος...
*αυτή το ξέρει;
-
-
Kαι ύστερα σου λένε δεν υπάρχει προίκα...
-
αυτα ειναι..
το ζουμε με σαμπανια, χαβιαρι, λιμουζινες, ζαν πωλ γκοτιε, πραντα κλπ
με τη λιμουζινα γυρναμε στην Αθηνα
πουλαμε κ αγοραζουμε γιατι εχουμε το χρημα
η πρωτη μας η σταση μπροστα σε μια βιτρινα
4 γκομενακια που'ταν πολυ φινα
και αμεσως ο πελοπιδας
πεταξε ιδεα
ρε δεν παμε ξενοδοχειο να περασουμε ωραια;4tforum beverly hills brandon 90210
thug lifeκαι μενα το ατιμο το γκομενι εχει σκοντα φαμπια.. μπλε μαλιστα. πριν ειχε fiat sei.
eιχα βρει και εγω μια πλουσια καποτε αλλα μολις καταλαβε οτι δεν ξερω απο σαβουαρ βιβρ και προτιμω τα σουβλακια απο το χαβιαρι με εστειλε αφου μου εδωσε τη φτηνη αποζημιωση των 50 χιλιαδων εουρωνεντωμεταξυ τωρα ειμαι σε παρακμιακο internet cafe στο Ηρακλειο τσι Κρητης..
οι γονεις μου κρατανε ζωντανη τη φαση εδω κατω στο σπιτι με γελαδια, κατσικες κλπ
δεν την παλευω
θελω καυσαεριο και το a/c μουεντιτ.. δε φανταζεστε φαση να πουμε
ολοι καμμενοι
ρε ναρκωτικα εχουν αυτα τα παιχνιδια;
εντωμεταξυ φωναζουν σα καγκουρια
ΠΑΡΤΑΑΑΑ ΡΕ NOOBA ΝΑ ΠΟΥΜΕ
ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΡΕ ΓΡΟΘΕ
ΠΩΩΩΩ
κλπ
δεν την παλευουν -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Exει μια αδερφη που την λενε Αντζι..απλα ειναι λιγο γεματουλα αλλα πολυ ωραια...αν ενδιαφερεσαι στειλε μυνημα πριν να ειναι αργα...
Όρια ηλικίας υπάρχουν;
Αμα εισαι 25+ σοβαρος κυριος με ταλεντο στο μπλα μπλα....
Εχθες μαγκες αποχωρησα απο το Ακρωτηρι με την Καγιεν...το θαυμα του ψωνιου σε ολο του το μεγαλειο..την ωρα εκεινη εμπαινε στο κλαμπ μια μποχτερ και γω υποτιμητικα τον εκλεισα εχοντας σηκωσει την αναρτηση.... Η δε γκο#%$#να στη μποχτερ σχεδον μου εδειξε ολο το δεξι της στηθος..Α ρε παλιοκενωνια
-
Random1
no offence αλλά είσαι τόσο ψωνάρα;
-
Εχθες μαγκες αποχωρησα απο το Ακρωτηρι με την Καγιεν...το θαυμα του ψωνιου σε ολο του το μεγαλειο..την ωρα εκεινη εμπαινε στο κλαμπ μια μποχτερ και γω υποτιμητικα τον εκλεισα εχοντας σηκωσει την αναρτηση.... **Η δε γκο#%$#να στη μποχτερ σχεδον μου εδειξε ολο το δεξι της στηθος..**Α ρε παλιοκενωνιαEμένα σχεδόν πάντα μου υψώνουν το μεσαίο δάχτυλο.
Α ρε παλιοκενωνια -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Εχθες μαγκες αποχωρησα απο το Ακρωτηρι με την Καγιεν...το θαυμα του ψωνιου σε ολο του το μεγαλειο..την ωρα εκεινη εμπαινε στο κλαμπ μια μποχτερ και γω υποτιμητικα τον εκλεισα εχοντας σηκωσει την αναρτηση.... **Η δε γκο#%$#να στη μποχτερ σχεδον μου εδειξε ολο το δεξι της στηθος..**Α ρε παλιοκενωνια
Eμένα σχεδόν πάντα μου υψώνουν το μεσαίο δάχτυλο.
Α ρε παλιοκενωνιαAs οδηγούσες κάποια Ferrari (π.χ. 430) και σου έλεγα εγώ...
-
Σ' ειδα στο ποδηλατο
και ησουν ολο τρελα.
Μα υστερα καταλαβα,
πως ελειπε η σελα!Τι να τα κανεις τα λεφτα, αμα δεν εχεις φραγκο....!
-
Όρια ηλικίας υπάρχουν;
Αμα εισαι 25+ σοβαρος κυριος με ταλεντο στο μπλα μπλα....
Εχθες μαγκες αποχωρησα απο το Ακρωτηρι με την Καγιεν...το θαυμα του ψωνιου σε ολο του το μεγαλειο..την ωρα εκεινη εμπαινε στο κλαμπ μια **μποχτερ **και γω υποτιμητικα τον εκλεισα εχοντας σηκωσει την αναρτηση.... Η δε γκο#%$#να στη μποχτερ σχεδον μου εδειξε ολο το δεξι της στηθος..Α ρε παλιοκενωνια
Porsche Bochter.
Random, Καγιέν ρε συ έχει κι ο τελευταίος κακομοίρης σήμερα, με το Santa Fe πρέπει να νιώθεις πιο ξεχωριστός. Ειδικά, έτσι όπως το έχεις κάνει.
-
Οι παπαράτσι αποθανάτησαν το γκομενάκι του random δίπλα στην cayenne.
http://www.gothamdreamboards.com/images ... GDB_33.jpg
Εδώ πλένουν την GT3 της αδερφής της.
http://gothamdreamboards.com/forum/view ... 07495d#506
-
Εχει πλακα παντως που ο δισκος φαινεται μινιον μεσα στην ζαντα...
Ποτε μη λες ποτε...ωραιο το πιπερι..