-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
lkar
spirosσιγά ρε μην μας πάθετε τίποτα από την συγκίνηση...
σιγα μη συγκινηθηκα με 170 ψωροαλογα...
-
Χαλαρά golf κι από εμένα. Μην ξεχνάμε ότι πάνω απ' όλα 'είναι Golf'
-
S_Mario
Βασικα δε δουλευει πια με φτωχο μιγμα ,εχει ξανασυζητηθει παλιοτερα το θεμα.Οποτε ουσιαστικα δεν ειναι FSI πλεον,αλλα απλα αμεσου ψεκασμου.Ο ΤSi δε δουλευε ποτε με στρωματοποιημενη καυση οπως και ο TFSI
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χαλαρά golf κι από εμένα. Μην ξεχνάμε ότι **πάνω απ' όλα 'είναι Golf' **Και το πουλάς αμα λάχει όποτε γουστάρεις σα μοσχομπίζελο!
-
Golf .................... δεν είναι όπελ
-
δες που πηρε τα πανω του το γκολφ..........
at last.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
δες που πηρε τα πανω του το γκολφ..........at last.......
Από την ψήφο σου
-
Μεταξύ των δύο το Astra (σε 2πορτο) ειναι πολύ όμορφο
Δεν λέει να αγοράζεις αυτ/το και να κοιτάς τα άλλα γιατι είναι ποιό όμορφα.
Αλλά 22.500 για το 1.6 ειναι πολλά Δές το 1.8 όπως λένε όλοι
Προσωπικά θα έβλεπα το ' 6 ' σε 1.8 . ή και 2.0 έχει τρομερή προσφορά και ειναι και ..... -
ναι αλλα το 6 ειναι πιο μεγαλο και μεσα στη Θεσσαλονικη για να το παρκαρω πρεπει να το κεταβαζω με το ελικοπτερο οποτε...
για το gt που ειπε καποιος οτι ειναι η προταση του
ναι και μενα μ'αρεσει θα το παρω αλλα αν μου δωσεις τα επιπλεον 4000 που χρειαζεται ..η επεκταση εγγυησης ποσο κοστιζει περιπου?
και τα καλυπτει ολα οπως η εργοστασιακη? -
Ο χρήστης nikos2004dj έγραψε:
ναι αλλα το 6 ειναι πιο μεγαλο και μεσα στη Θεσσαλονικη για να το παρκαρω πρεπει να το κεταβαζω με το ελικοπτερο οποτε...για το gt που ειπε καποιος οτι ειναι η προταση του
ναι και μενα μ'αρεσει θα το παρω αλλα αν μου δωσεις τα επιπλεον 4000 που χρειαζεται ..η επεκταση εγγυησης ποσο κοστιζει περιπου?
και τα καλυπτει ολα οπως η εργοστασιακη?310 και καλύπτει ότι ακριβώς η εργοστασιακή χωρίς ψιλά γράμματα
αν δεν βιάζεσαι πολύ θα ρθει και 1.400/140 με πιο χαμηλή τιμή
-
To mazda 3 είναι τελείως εκτός; Ειδικά στα 1600 αξίζει και το δίνουν σε καλή προσφορά, κυρίως το sedan.
-
Παίδες, με την έλευση του GT δυστυχώς τα 1600άρια από άποψη τιμής και μόνον δεν έχουν καμία τύχη. Πρεπει να μισείς τρομερά τον κατασκευαστή για να μην το βάλεις στις επιλογές σου. Καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια.
-
Με βάση το κοινό στο οποίο απευθύνονται και τα 3,5 χιλιάρικα της διαφορας θα διαφωνησω..... Αν το 1.4/140 ερθει πιο κοντα στα 22k αλλαζει το πραγμα
Το 5θ Sportline εχει περιπου 22k με το κλειδι στο χερι (μειον διαφορες εκπτωσεις που ποικιλουν από εμπορο σε εμπορο ), ενω το TSI παλι με το κλειδι στο χερι βγαινει κοντα στα 25,5...
-
Ή να φοβάσαι τα turbo από πλευράς κατανάλωσης ή/και αξιοπιστίας.
-
το 1400/140 θα εχει περι τα 22Κ με πολυ καλο εξοπλισμο.
οδηγω αυτες τις μερες ενα Αστρα 1600 (φτου κακα! ) και θα σας πω αργοτερα τις εντυπωσεις...
πρωτη παρατηρηση: πιο αργο απο το Ιμπιζα μου αλλα και πιο πολιτισμενο (καταραμενη σκουπα...). Οριακα τα αλογα του αν κινεισαι συχνα με φορτιο...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ή να φοβάσαι τα turbo από πλευράς κατανάλωσης ή/και αξιοπιστίας.Ή να πάρεις μια φτηνοτερη από τη sportline εκδοση με αξιοπρεπη εξοπλισμο και 20, το πολύ, χιλιαρικα (επιλογη που δεν εχεις με το GT)
Ή παλι ν' αποφυγεις τα πολλά εξοδα συντηρησης.(σημ: από την τιμη καταλόγου μεχρι την παραλαβη μεσολαβει κανα χιλιαρικο εξοδα: μεταλλικο, πινακιδες, μεταφορικα κλπ.)
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
το 1400/140 θα εχει περι τα 22Κ με πολυ καλο εξοπλισμο.οδηγω αυτες τις μερες ενα Αστρα 1600 (φτου κακα! ) και θα σας πω αργοτερα τις εντυπωσεις...
πρωτη παρατηρηση: πιο αργο απο το Ιμπιζα μου αλλα και πιο πολιτισμενο (καταραμενη σκουπα...). Οριακα τα αλογα του αν κινεισαι συχνα με φορτιο...
Σε τί πιο αργό ;
Σε α) 0-100 ; β) 0-160 ; ή γ) Σε ρεπριζ ;
-
Ο χρήστης S_Mario έγραψε:
το 1400/140 θα εχει περι τα 22Κ με πολυ καλο εξοπλισμο.
οδηγω αυτες τις μερες ενα Αστρα 1600 (φτου κακα! ) και θα σας πω αργοτερα τις εντυπωσεις...
Σε τί πιο αργό ;
Σε α) 0-100 ; β) 0-160 ; ή γ) Σε ρεπριζ ;
οπως δειχνει, ειναι σε ολα πιο αργο...
το δικο μου εχει περιπου 110 αλογα βεβαια.αποψε θα σχηματιζω πιο πληρη αποψη
-
Εννοείται ότι είναι πιο αργό. Αρκετά βαρύτερο και με ίδια ή χαμηλότερη ιπποδύναμη, θα έπρεπε να ήσουν φανατικός opelista για να δήλωνες το αντίθετο.
Αλλού βρίσκονται τα προτερήματά του. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εννοείται ότι είναι πιο αργό. Αρκετά βαρύτερο και με ίδια ή χαμηλότερη ιπποδύναμη, θα έπρεπε να ήσουν φανατικός opelista για να δήλωνες το αντίθετο.
Αλλού βρίσκονται τα προτερήματά του.Τα ποια;
golf 1.6 sportline vs astra gtc 1.6 cosmo + sport button