-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Και είναι πράγματι θλιβερό ένας τόσο ξακουστός αγώνας να μένει στη μνήμη για μια κρίσιμη απόφαση των αγωνοδικών.
Ο καθενας δικαιουται φυσικα την αποψη του ομως αυτο εδω διαστρεβλωνει την πραγματικοτητα. Ο ξακουστος αγωνας θα μεινει στην ιστορια για μια αχαρακτηριστη πραξη ενος απο τους πρωταγωνιστες του. Το οτι επρεπε μετα να βγει μια αποφαση απο τους αγωνοδικες, ηταν αναγκαιο κακο.
Παντως διαβαζοντας ολες αυτες τις δηλωσεις του MS περι αθωοτητας μου εκανε φλας οτι θα ηταν ενδιαφερον καποιος να τον ρωτησει αν υποστηριζει οτι ηταν αθωος και στα αλλα δυο γκριζα περιστατικα που σημαδεψαν την καριερα του. Γιατι εχω την αισθηση οτι ο ανθρωπος ειναι τσακωμενος με την πραγματικοτητα...
16 ολοκληρα χιλιομετρα, δυσκολο αυτοκινητο αυτη η Ferrari.
Ναι σωστά αποφάσισαν οι κριτές. Και ήμουν πρώτος σε αυτό το φόρουμ που τάχθηκα ευθύς αμέσως στην αναγκαίοτητα τιμωρίας αυτού του συμβάντος! Αλλά η ουσία δεν αλλάζει: Αντί να το θυμόμαστε σε 1-2 χρόνια το πολύ για τις συναρπαστικές μάχες, θα το θυμόμαστε για την ακύρωση Σουμάχερ...
-
Σιγά μην θυμόμαστε το Μονακό για την ακύρωση Σουμάχερ...
Όσο για το αν ήταν δίκαια η τιμωρία ή όχι ας μην αρχίσουμε άλλο κύκλο, τα γεγονότα έχουν γίνει και ο καθένας έχει την άποψη του.
Και όχι, δεν βγήκαν οι πάντες εναντίον του Σουμάχερ έστω και εάν το παρουσιάζουν έτσι κάποιοι. Θα έλεγα μάλιστα ότι η πλειοψηφία των φίλων της Φ1 ήταν εναντίον της τιμωρίας.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Σιγά μην θυμόμαστε το Μονακό για την ακύρωση Σουμάχερ...Όσο για το αν ήταν δίκαια η τιμωρία ή όχι ας μην αρχίσουμε άλλο κύκλο, τα γεγονότα έχουν γίνει και ο καθένας έχει την άποψη του.
Και όχι, δεν βγήκαν οι πάντες εναντίον του Σουμάχερ έστω και εάν το παρουσιάζουν έτσι κάποιοι. Θα έλεγα μάλιστα ότι η πλειοψηφία των φίλων της Φ1 ήταν εναντίον της τιμωρίας.
Εσύ μπορείς να θυμάσαι το Μονακό για τις προσπεράσεις του Φιζικέλα ή για το πόσο κάνει εκεί ο καφές - γούστα ειναι αυτά
Οι φίλοι της Φερράρι (και όχι μόνο) αμφιβάλω αν θα θυμούνται κάτι άλλο (εκτός από την ακύρωση της πολ ποσίσιον του Σουμάχερ...) -
Έτσι λέμε τώρα, στο επόμενο κιόλας GP θα χουν ξεχαστεί όλα.
-
-
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Καποιος κανει φιγουρα ε; -
Ο χρήστης Red Spirit έγραψε:
Όσο για το αν ήταν δίκαια η τιμωρία ή όχι ας μην αρχίσουμε άλλο κύκλο, τα γεγονότα έχουν γίνει και ο καθένας έχει την άποψη του.
Εσύ μπορείς να θυμάσαι το Μονακό για τις προσπεράσεις του Φιζικέλα ή για το πόσο κάνει εκεί ο καφές - γούστα ειναι αυτά
Οι φίλοι της Φερράρι (και όχι μόνο) αμφιβάλω αν θα θυμούνται κάτι άλλο (εκτός από την ακύρωση της πολ ποσίσιον του Σουμάχερ...)Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.
Το Μονακό 2006 θα θυμούνται για την ακύρωση ή γενικά την πίστα του Μονακο?
-
-
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Οι φίλοι της Φερράρι (και όχι μόνο) αμφιβάλω αν θα θυμούνται κάτι άλλο (εκτός από την ακύρωση της πολ ποσίσιον του Σουμάχερ...)Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα.
Το Μονακό 2006 θα θυμούνται για την ακύρωση ή γενικά την πίστα του Μονακο?
Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι μιλάω κινέζικα
Kαθένας θυμάται ό,τι εντυπώνεται καλύτερα στο θυμικό του. Άλλος χαίρεται τις θεαματικές προσπεράσεις, άλλος 'κλαιγεται' (καλή ώρα ο υποφαινόμενος) για τα κακώς κείμενα μιας διοργάνωσης (αλλά όχι πάντα, όταν χρειάζεται..) και άλλος χαζεύει τα pit-girls
Εγώ απλά εστίασα στον σάλο που προκάλεσε η ακύρωση της pole position του Schumacher.
- Μήπως είμαι ο μόνος άραγε;
-
Δύο μέτριες φωτό (με μάλλον αδιάφορο θέμα, αλλά δεν θέλω να ζορίσω το thread με πολύ πράγμα...)
και η 2η, για την δίδα Funis, έτσι για να καίγεται και εγώ να γελάω!
Πρόσεξε το καπελάκι στη μέση! Γράφει Kimi και είναι MERCEDES-BENZ OFFICIAL PRODUCT... Kαι ΟΧΙ, δεν το πουλάω!
Άντε, πάρτε μία ακόμα, απ' την Κυριακή, μετά το τέλος του GP...
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
και η 2η, για την δίδα Funis, έτσι για να καίγεται και εγώ να γελάω!Να καιγομαι με τι? Με το κεραμυδί χρωμα του καναπέ σου? Γιατί τις μπλουζες και το καπελάκι το βρίσκω κι εγω..
(εξυπνε.. )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
και η 2η, για την δίδα Funis, έτσι για να καίγεται και εγώ να γελάω!
Να καιγομαι με τι? Με το κεραμυδί χρωμα του καναπέ σου? Γιατί τις μπλουζες και το καπελάκι το βρίσκω κι εγω..
(εξυπνε.. )
Ναι, τον καναπέ μου ήθελα να σου δείξω... Αυτό ήταν!
Και δεν μου λες, πώς ακριβώς βρίσκεις μπλούζες που γράφουν Monaco 2006 και καπελάκι ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ Kimi;;; (Γιατί μυρίζει Kimi, μη νομίζεις ότι πήρα κανένα τυχαίο καπέλο...)
Άσε που έχει πάνω του καυσαέρια απ' τη McLaren (και απ' το Jazz βέβαια...)...
Για πες μου, αυτά που τα βρίσκεις;;;
Άντε, πάω για ύπνο... Τα λέμε άλλη ώρα! Αρκετά δουλέψαμε για σήμερα!
-
ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ.ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ??????
Καλά, μιλάς σοβαρά τώρα;;;
Ήμασταν στη Χ2, στις θέσεις Α 31-35 (που έγιναν 32-36)... Εσύ που ήσουν; Και πώς είναι δυνατόν να μη βρεθούμε ρε γαμώ το;;; Έλληνες ήμασταν!!! Το Σάββατο βέβαια, έτσι;
Εμείς ήμασταν στη Χ2 rang d place 7 το σαββατο.αν και καποια στιγμη ανεβηκαμε πανω στα μη αριθμημενα γιατι βλέπαμε πολύ μεγάλο μέρος της πίστας.
-
Ατυχία, το 7 ήταν απ' την δεξιά μεριά της εισόδου, εμείς ήμασταν στην αρχή της αριστερής κερκίδας της Χ2... Δεν πειράζει, θα βρεθούμε στο επόμενο, χεχε...
Στην φτηνή ήμασταν την Κυριακή εμείς. Το Σάββατο τα είδαμε όλα από κοντά!
(Άσχετο, μήπως οι φωτό δεν ταιριάζουν εδώ; Αν οι mods το θεωρούν λάθος, να μου το πουν!)
-
νάσε θα τις φας καλοκαιριάτικα...
ωραίες φωτογραφίες...
-
Ατυχία, το 7 ήταν απ' την δεξιά μεριά της εισόδου, εμείς ήμασταν στην αρχή της αριστερής κερκίδας της Χ2... Δεν πειράζει, θα βρεθούμε στο επόμενο, χεχε...Στην φτηνή ήμασταν την Κυριακή εμείς. Το Σάββατο τα είδαμε όλα από κοντά!
(Άσχετο, μήπως οι φωτό δεν ταιριάζουν εδώ; Αν οι mods το θεωρούν
λάθος, να μου το πουν!)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΛΕ
ΜΠΛΟΥΖΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΗΜΑΣΤΑΝ Χ1. -
Σάββατο βράδυ κοιμηθήκατε στις επάλξεις;
Γιατί Κυριακή πρωι πρωί ήταν όλες οι θέσεις πιασμένες (αυτές που έβλεπες κάτι)
Δεν είδατε κανέναν τρελοέλληνα τυλιγμένο με τη σημαία;
Τελικά λόγω συνωστισμού είδαμε τον αγώνα απο την Χ1
Φωτο πολύ προσεχώς -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Σάββατο βράδυ κοιμηθήκατε στις επάλξεις;
Γιατί Κυριακή πρωι πρωί ήταν όλες οι θέσεις πιασμένες (αυτές που έβλεπες κάτι)
Δεν είδατε κανέναν τρελοέλληνα τυλιγμένο με τη σημαία;
Τελικά λόγω συνωστισμού είδαμε τον αγώνα απο την Χ1
Φωτο πολύ προσεχώςΚοιμηθήκαμε ωραία και καλά στο σπίτι που είχαμε νοικιάσει... Κατά τις 12 το μεσημέρι ανεβήκαμε στη Rocher, με λίγο ψάξιμο και αρκετή τύχη βρήκαμε θέσεις απ' όπου έβλεπες πολύ μεγάλο τμήμα της πίστας. Κασκαντεριλίκια εμείς δεν κάνουμε. Άκου να κοιμηθούμε εκει... Χεχε!
Επίσημο thread:GP Mονακό