-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mα καλά είναι δυνατόν κάποιος συνειδητοποιημένος να βάλει αυτά τα ελαστικά;Nankang, TOP, Maxxis, Star Performer, Debica..κτλ
Μπορεί να θέλει λάστιχα για τό τρέιλορ του Σάββα
η για να τα δένει στήν άκρη απο το καίκι του,για να μήν το γρατσουνίσει όταν το δένει
ή στίς αμμοπαγίδες στήν πίστα,για να μειώνεται τό χτύπημα
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Mα καλά είναι δυνατόν κάποιος συνειδητοποιημένος να βάλει αυτά τα ελαστικά;
Nankang, TOP, Maxxis, Star Performer, Debica..κτλ
Μπορεί να θέλει λάστιχα για τό τρέιλορ του Σάββα
η για να τα δένει στήν άκρη απο το καίκι του,για να μήν το γρατσουνίσει όταν το δένει
ή στίς αμμοπαγίδες στήν πίστα,για να μειώνεται τό χτύπημα
...θέλει να το πηγαίνει πλαγιολισθαίνοντας ε;
-
παντως τα toyo proxes T1-R σε 205/55/16 σε μαγαζια απο 500 εως 600 ευρω και στο σαιτ τους 404 ευρω.καλο μου ακουγεται
-
Νεότερα πριν λίγο:
Ήρθα στην δουλιά σύμερα και έμαθα ότι οι συνεργάτες μου σας έχουν στείλει ήδη κιανούργια ελαστικά χωρίς να συμπληρώνετε τα χαρτιά πρώτα. Μπορείτε να περιμένετε μια εβδομάδα;
-
Να πω την μαύρη αλήθεια, εγώ δεν θα εμπιστευόμουν άνθρωπο που 'ήρθε στη δουλιά σύμερα'...
Δηλαδή, έχει εταιρία που ασχολείται με On-line πωλήσεις (ουχί ο λαστιχάς της γειτονιάς δηλαδή) και δεν ξέρει καν τον ορθογραφικό έλεγχο του word;
Κολλήματα είναι αυτά, μάλλον εγώ είμαι περίεργος...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
παντως τα toyo proxes T1-R σε 205/55/16 σε μαγαζια απο 500 εως 600 ευρω και στο σαιτ τους 404 ευρω.καλο μου ακουγεταιναι εάν είναι του 2003 όπως του φίλου Νάσου πιο πάνω...καλή ακούγεται!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Να πω την μαύρη αλήθεια, εγώ δεν θα εμπιστευόμουν άνθρωπο που 'ήρθε στη δουλιά σύμερα'...Δηλαδή, έχει εταιρία που ασχολείται με On-line πωλήσεις (ουχί ο λαστιχάς της γειτονιάς δηλαδή) και δεν ξέρει καν τον ορθογραφικό έλεγχο του word;
Κολλήματα είναι αυτά, μάλλον εγώ είμαι περίεργος...
Δεν είσαι καθόλου περίεργος. Τέτοια δείγματα θα με έκαναν και εμένα πολύ σκεπτικό μιας και δείχνουν μια γενικότερη προχειρότητα.
Ας δούμε όμως την εξέλιξη του θέματος. -
i eikona tou site deixnei poly proxeiri pantws....kai ta e-mail tou typou ' irtha stin douleia simera....' mou fainontai asteia....pantws paratirisa oti se alles markes einai ftinoteroi kai se alles akrivoteroi apo ton lastixa tis geitonias....isws kapoia montela na einai kai palioteris imerominias...den kserw....eimai distaktikos....
-
Ο χρήστης ** Χρησιμοποιώντας λατινικούς χαρακτήρες ο teris3* έγραψε:*
i eikona tou site deixnei poly proxeiri pantws....kai ta e-mail tou typou ' irtha stin douleia simera....' mou fainontai asteia....pantws paratirisa oti se alles markes einai ftinoteroi kai se alles akrivoteroi apo ton lastixa tis geitonias....isws kapoia montela na einai kai palioteris imerominias...den kserw....eimai distaktikos....Οι άνθρωποι έχουν λάθος ορθογραφία, αν ήταν σωστή θα είχε μεγάλη σημασία; Μόνο οι αγράμματοι είναι κακοί επαγγελματίες;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Μόνο οι αγράμματοι είναι κακοί επαγγελματίες;Σε καμία περίπτωση! Απλά, από τη στιγμή που η μόνη εικόνα που δίνεις στο πελάτη σου είναι μέσω e-mail, θα έπρεπε να το φροντίζεις λίγο, έτσι δεν είναι;
Ξαναλέω ότι μπορεί να είμαι υπερβολικός...
-
Κοιτάχτε, κι εγώ ήμουν διστακτικός. Επειδή όμως έχω συνηθίσει τις ιντερνετικές αγορές εδώ και πολλά χρόνια, δέχθηκα εν γνώσει μου να κάνω ένα πείραμα. Σε γενικές γραμμές οι τιμές τους είναι καλύτερες από τις ελληνικές.
Ελπίζοντας πως το χειρότερο σενάριο είναι αυτό που τελικά έγινε, και όχι πως θα χάσω τα λεφτά μου, προχώρησα στην παραγγελία. Και αν μου καθόντουσαν όλα καλά, θα το είχα στα υπ'όψην να αγοράζω από εκεί αφού θέλω 6 ελαστικά των 170-200 ευρώ το χρόνο. Προφανώς δεν θα ξαναπάρω από εκεί πλέον, όσο φτηνότερα και αν τα βρω. Μη σας πω και πως κάνανε 15 μέρες να φορτώσουν τα ελαστικά από τη μέρα που τους έβαλα τα χρήματα, μετά από αρκετά μπινελίκα τηλεφωνικώς και ηλεκτρονικώς.
Το καλύτερο σενάριο που παίζει τώρα, θα είναι να έχω τα νέα μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή και να μου αφήσουν και τα πρώτα σε ένδειξη 'συγνώμης'.
Θα σας κρατάω ενήμερους πάντως...
-
To συγκεκριμένο κατάστημα είναι στην Γερμανία... Κάποια συμπεράσματα περί λαθών κλπ... μπορούν να βγουν. Σημειώστε ότι είναι πολύ λίγα τα ευρωπαϊκά καταστήματα που υποστηρίζουν την Ελληνική γλώσσα έστω και με λάθη. Ειδικά τα Γερμανικά οnline που υποστηρίζουν Ελληνικά είναι σχεδόν ανύπαρκτα. Ισως τα Ελληνικά email να τα στέλνει κάποιος απλός συνεργάτης π.χ. αποθηκάριος ελαστικών εδώ στην Ελλάδα?
*Delticom AG
Brόhlstr. 11
30169 Hannover
GermanyΤηλέφωνο: 0049-511-93634-930 Fax: 0049-89-208081017
Register-No. Hannover, Germany HRB 58026
Προεδρος Δ.Σ.: Peter Stappen
Γενικοί Διευθυντές: Rainer Binder, Dr. Andreas Prόfer
Τραπεζικός Λογαριασμός: Τράπεζα Πειραιώς, Υποκατάστημα 2926, 8, Οδός Γκαμβέτα. 10678 Αθήνα
Αριθμός Λογαριασμού 5011-019499-995
Αριθμός Swift PIRBGRAA
Αριθμός IBAN GR5901720110005011019499995Αριθμός Φ.Π.Α. (VAT Registration No.) DE 812759861
Υπεύθυνος για το περιεχόμενο: Timon SamuschΠλησιέστερη διεύθυνση επικοινωνίας:
Delticom Ελλάδος (Greece)
Ευφρονίου 16,
Αθήνα 116 34.Τηλέφωνο: 0049-511-93634-930 Fax: 0049 89 208081017
Παρακαλούμε μην επιστρέφετε ελαστικά στην παραπάνω διεύθυνση. Δεν μπορούμε να δεχτούμε παραδόσεις ελαστικών σε αυτή τη διεύθυνση. Παρακαλούμε τηλεφωνείστε μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο elastika@delti.com.
Θα έρθουμε να παραλάβουμε τα ελαστικά.
Παράπονα
Αν για κάποιο λόγο είστε δυσαρεστημένος με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 0049-511-93634-930 ή στο elastika@delti.com. Τα παράπονα θα βεβαιωθούν ότι παραλήφθηκαν μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Μόλις λάβουμε το παράπονο σας θα σας επιβεβαιώσουμε ότι το λάβαμε, θα σας πούμε πόσο χρόνο πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί για να λύσουμε το πρόβλημα και θα σας κρατούμε ενήμερους για την πρόοδο που έχουμε. Όλα τα παράπονα αντιμετωπίζονται δίκαια, αποτελεσματικά και με μυστικότητα.*
-
Παντως επειδη ψαχνω λαστιχα για το S2000 μου , σε 17αρες που θελω τα DUNLOP SP SPORT MAXX τα εχει σε εκπληκτικη τιμη σε σχεση με το πως κυκλοφορουν. Συγκεκριμενα τα 2 μπροστα 215/45/17 και τα 2 πισω 245/40/17 που θελω βγαινουν 642 ευρω την ωρα που οπου κι αν εχω ρωτησει εχουν κοστος 800+ ευρω !!! Εχω στειλει ενα mail με κατι διευκρινησεις που θελω κι αν ικανοποιηθω απο τις απαντησεις θα τα παραγγειλω μεσα στην βδομαδα , αλλωστε στα 642 ειναι μεσα το κοστος αποστολης. Δεν με χαλαει να γλυτωσω 200 ευρω
-
Τσεκάρισα μερικές τιμές.
Είναι ελάχιστα πιο ακριβός από το βουλκανιζατέρ της γειτονιάς μου
Ακόμη και σε μάρκες που ο 'λαστιχάς' μου δεν παίρνει τη μέγιστη δυνατή έκπτωσηΔε νομίζω ότι συμφέρει να μπει κάποιος στο κόπο...
Όσο για τις No-Name μάρκες που έχει.... αυτές μπορούν να στις φέρουν όλα τα καταστήματα ελαστικών...
-
Μου ήρθε χτες τυποποιημένο μήνυμα, αντίστοιχο μ'αυτό που είχε έρθει στην πρώτη παραγγελία αλλά με ΜΗΔΕΝ χρεώσεις, πως στείλανε νέα ελαστικά και θα τα παραλάβω 1η Ιουνίου. Για να δούμε...
(Για τα παλιά ελαστικά ούτε λόγος παρ'όλο που τους ρώτησα δύο φορές. Δεν τους το ξαναλέω, λέτε να μου μείνουν; )
-
Παντως πανε να με χασουνε απο πιθανο πελατη , εχω στειλει 2 mail εδω και 5 μερες και ουτε φωνη ουτε ακροαση. Και ειναι απλα κατι τελευταιες διευκρινησεις που ηθελα. Καλα online πωληση ελαστικων και δεν κοιτανε τα mail τους ; Αληθεια Νασο εσυ πηρες και τηλεφωνο ή μονο με mail ?
- topic:timeago_later,18 days
-
19/5 παρέλαβα τα λάθος
19/5 πήρα τηλέφωνα και έστειλα e-mail
20/5 μου στείλανε e-mail με χίλια συγνώμη και με παρακαλούσαν να περιμένω 1 εβδομάδα να μου στείλουν τα άλλα
22/5 μου έρχεται τυποποιημένο e-mail πως στείλανε τα άλλα
31/5 στέλνω e-mail, παίρνω τηλέφωνο και με γειώνουν
7/6 στέλνω e-mail (με cc info@delti.com) και μου απαντάνε από Αγγλία (!) πως απ'ότι βλέπουνε τα ελαστικά είναι στην Ελλάδα από τέλη Μαϊου και στείλανε ερώτηση στον μεταφορέα να μάθουν τι έχει γίνει
8/6 στέλνω e-mail και με γειώνουν
8/6 παίρνω τον μεταφορέα που μου είχε στείλει τα πρώτα ελαστικά (Goldair, Ασπρόπυργος) και δεν ξέρανε τίποτα για δεύτερη αποστολή, παρά μόνο την πρώτη
8/6 στέλνω e-mail με όνομα και τηλέφωνο του υπαλλήλου που μίλησα από την Goldair και με γειώνουν
9/6 στέλνω e-mail με cc info@delti.com πως βαρέθηκα τα παιχνίδια τους, απαιτώ ΤΩΡΑ τα λεφτά μου, και αν έχουν πρόβλημα να μου το πούνε ώστε να μιλήσω με τον δικηγόρο μου και να τα βρούμε στα δικαστήρια
9/6 παίρνω απάντηση από το λογιστικό τμήμα, ζητάνε IBAN και Swift να επιστρέψουν τα λεφτά (έτσι τα είχα πληρώσει, όχι με κάρτα). Τους τα στέλνω και τους γράφω πως δεν πρόκειται να δώσω τα λάστιχα πίσω αν δεν πάρω επίσημη επιβεβαίωση ή αν δεν δω τα χρήματα στο λογαριασμό μου. Συμφωνήσανε, και είπανε πως βάλανε τα χρήματα. Αναμονή...
10/6 μου έρχεται e-mail απάντηση γι'αυτό που είχα στείλει 31/5, πως θα παραλάβουν τα ελαστικά και μετά θα μου βάλουν τα χρήματα. Απαντάω σε στύλ 'καλά κρασιά, τώρα το θυμήθηκες' και να ρωτήσει του συναδέλφους της για το τι έχει γίνει.
12/6 αναμονή... -
Κατάλαβα...μακρυά! Καλά ούτως ή άλλως δεν θα έπαιρνα από δαύτους αλλά μου κάνει εντύπωση η αντιμετώπισή τους! Για ενημέρωσε Νάσο το ΙΝΚΑ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για ενημέρωσε Νάσο το ΙΝΚΑ.Για γερμανική εταιρία; Σωθήκαμε...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Για ενημέρωσε Νάσο το ΙΝΚΑ.
Για γερμανική εταιρία; Σωθήκαμε...
Ωχ γερμανοί είναι; Ε όχι ρε...λαζογερμανοί* ίσως...
- έλληνες μετανάστες
Οnline πώληση ελαστικών