-
Ο χρήστης dsaraf έγραψε:
Από 12700€ το Honda Jazz το Μήνα Σεπτέμβριο (2011)! Η προσφορά αφορά στο τρέχον μοντέλο και γίνεται λόγω επικείμενης άφιξης της ανανεωμένης έκδοσης η οποία θα έχει επιδερμικές αλλαγές σε σχέση με το τρέχον μοντέλο (νέα μάσκα και ελαφρώς αλλαγμένο ταμπλώ), κάτι που κάνει την προσφορά αυτή ακόμη πιο δελεαστική! Προσοχή, η τιμή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ!..αυτό το νέο που έγραψα προέκυψε από την τηλεφωνική μου επικοινωνία με την ΓENIKH AYTOKINHTΩN AEBE (ΣAPAKAKH), Τηλέφωνο 210-3483300, και όχι από κάποιο site
-
Καθώς ψάχναμε για αυτοκίνητο, πήγαμε προχθές να δούμε και το Jazz που έκανε facelift. Καθώς το βλέπαμε, μας ενημέρωσε ο πωλητής πως είχε 6-7 κομμάτια από το παλιότερο, μόνο σε μαύρο χρώμα, και στην πλουσιότερη εκδοση Elegance, τα οποία τα δίνανε στα 13850 από 16450 που κόστιζε. Το σκεφτήκαμε καλά, και σήμερα το παραγγείλαμε. Κάναμε και ένα σχετικό παζάρεμα, και μας το άφησε 13700 με δώρα αισθητήρες και συναγερμό. Με όλα τα έξοδα μέσα στην τιμή. Πιστεύω πως έγινε καλή επιλογή.
-
ναι καλή ειναι πιστεύω
-
Πολυ καλα εκανες φιλε Mark. Καλοριζικο!
-
Eυχαριστώ. Θα γράψω εντυπώσεις, σε καμιά βδομάδα με το καλό!
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Καθώς ψάχναμε για αυτοκίνητο, πήγαμε προχθές να δούμε και το Jazz που έκανε facelift. Καθώς το βλέπαμε, μας ενημέρωσε ο πωλητής πως είχε 6-7 κομμάτια από το παλιότερο, μόνο σε μαύρο χρώμα, και στην πλουσιότερη εκδοση Elegance, τα οποία τα δίνανε στα 13850 από 16450 που κόστιζε. Το σκεφτήκαμε καλά, και σήμερα το παραγγείλαμε. Κάναμε και ένα σχετικό παζάρεμα, και μας το άφησε 13700 με δώρα αισθητήρες και συναγερμό. Με όλα τα έξοδα μέσα στην τιμή. Πιστεύω πως έγινε καλή επιλογή.μπράβο άριστο deal!
Καλοτάξιδο! -
Ευχαριστώ!
Χάρηκε πολύ και ο πατέρας μου ο οποίος είναι και φανατικός Hondάκιας(εκτός από το τελευταίο, έχουν περάσει νομίζω όλες οι γενιές civic από τα χέρια του). Αλλά σήμερα άρχισε να έχει κάποιες αμφιβολίες για το αν κάναμε καλά... Όχι για την επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά που προτιμήσαμε το προ facelift αντί για την πιο απλή έκδοση του κανούριου. Για εκείνον πέρα από ζάντες δεν έχει κάτι ουσιώδες λέει.. (έχει προβολάκια, δερμάτινο τιμόνι/λεβιέ, 4ηχεια + 2tweeter έναντι μόνο 2 ηχείων και αυτόματο κλιματισμό έναντι a/c από ότι θυμάμαι) και η διαφορά είναι 200€ υπέρ του παλιού. Μετά μου λέει και άμα βρίσκαμε κανένα για απόσυρση θα πήγαινε ακόμα χαμηλότερα το νέο. Στο παλιό δε γίνεται αυτό γιατί τα κομμάτια που έχει είναι ήδη ταξινομημένα. Δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω πως δε θα έχουν μεγάλες διαφορές. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά η μόνη ορατή διαφορά που παρατήρησα είναι μια αντιστρεπτική που είναι 20mm στο παλιό ενώ στο νέο 18mm. -
σε μεταπωληση χανεις κυριως, παρα κατι αλλο.
για 200€ μονο δεν αξιζει, θα χασεις πολλα περισσοτερα απο τη μεταπωληση. -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Ευχαριστώ!
Χάρηκε πολύ και ο πατέρας μου ο οποίος είναι και φανατικός Hondάκιας(εκτός από το τελευταίο, έχουν περάσει νομίζω όλες οι γενιές civic από τα χέρια του). Αλλά σήμερα άρχισε να έχει κάποιες αμφιβολίες για το αν κάναμε καλά... Όχι για την επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά που προτιμήσαμε το προ facelift αντί για την πιο απλή έκδοση του κανούριου. Για εκείνον πέρα από ζάντες δεν έχει κάτι ουσιώδες λέει.. (έχει προβολάκια, δερμάτινο τιμόνι/λεβιέ, 4ηχεια + 2tweeter έναντι μόνο 2 ηχείων και αυτόματο κλιματισμό έναντι a/c από ότι θυμάμαι) και η διαφορά είναι 200€ υπέρ του παλιού. Μετά μου λέει και άμα βρίσκαμε κανένα για απόσυρση θα πήγαινε ακόμα χαμηλότερα το νέο. Στο παλιό δε γίνεται αυτό γιατί τα κομμάτια που έχει είναι ήδη ταξινομημένα. Δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω πως δε θα έχουν μεγάλες διαφορές. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά η μόνη ορατή διαφορά που παρατήρησα είναι μια αντιστρεπτική που είναι 20mm στο παλιό ενώ στο νέο 18mm.Μια χαρα επραξες φιλε, μην το μετανιωνεις. Το f/l του Jazz δεν εχει κατι ουσιαστικα καινουργιο. Οποτε ΟΚ.
-
ο αυτόματος κλιματισμός είναι όντως κάτι καλά. ΑΝ βρεις όμως απόσυρση τότε αλλάζει το πράγμα. ΓΙα το κλιμα ομως... ειναι όλα τα λεφτα
-
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Ευχαριστώ!
Χάρηκε πολύ και ο πατέρας μου ο οποίος είναι και φανατικός Hondάκιας(εκτός από το τελευταίο, έχουν περάσει νομίζω όλες οι γενιές civic από τα χέρια του). Αλλά σήμερα άρχισε να έχει κάποιες αμφιβολίες για το αν κάναμε καλά... Όχι για την επιλογή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, αλλά που προτιμήσαμε το προ facelift αντί για την πιο απλή έκδοση του κανούριου. Για εκείνον πέρα από ζάντες δεν έχει κάτι ουσιώδες λέει.. (έχει προβολάκια, δερμάτινο τιμόνι/λεβιέ, 4ηχεια + 2tweeter έναντι μόνο 2 ηχείων και αυτόματο κλιματισμό έναντι a/c από ότι θυμάμαι) και η διαφορά είναι 200€ υπέρ του παλιού. Μετά μου λέει και άμα βρίσκαμε κανένα για απόσυρση θα πήγαινε ακόμα χαμηλότερα το νέο. Στο παλιό δε γίνεται αυτό γιατί τα κομμάτια που έχει είναι ήδη ταξινομημένα. Δεν ξέρω, θέλω να πιστεύω πως δε θα έχουν μεγάλες διαφορές. Διαβάζοντας τα τεχνικά χαρακτηριστικά η μόνη ορατή διαφορά που παρατήρησα είναι μια αντιστρεπτική που είναι 20mm στο παλιό ενώ στο νέο 18mm.μου έγραψες ότι ήταν η ακριβότερη έκδοση...αυτή είχε και αυτόματο κλιματισμό και οροφή...
-
Ναι, τότε που το έγραψα είχα δει μόνο το φυλλάδιο, το οποίο έχει αυτή σαν ακριβότερη. Από ότι έμαθα όμως έβγαινε και μια executive που είχε και οροφή. Δεν είναι αυτή πάντως. Για να τα συνοψίσω οι κύριες διαφορές είναι αυτές : ζάντες - αυτόματος κλιματισμός - 4 ηχεία + τweeter αντί για 2 - δερμάτινο τιμόνι/λεβιέ - προβολάκια. Το νέο έρχεται (χωρίς αυτά) 200€ ακριβότερο, και με πλεονέκτημα την επιλογή χρώματος(το παλιό της προσφοράς είναι μόνο μαύρο). Ψάχνοντας για τεστ βρήκα μόνο στο autotriti να το έχουν δοκιμάσει μετά το facelift. Εκεί λέει πως μέσα δεν έχει διαφορές στα υλικά (ποιο ποιοτικά π.χ.), ενώ είναι βελτιωμένη η άνεση όμως οι κλίσεις γίνονται πιο αισθητές σε σχέση με πριν. Επίσης μετρήσανε 0-100 10,5' πράγμα που μου φαίνεται εκτός πραγματικότητας... Δεν ξέρω, νομίζω πως μάλλον είναι καλύτερη επιλογή το πιο 'φορτωμένο' παλιό σε σχέση με το πιο απλό 'νέο'. Τουλάχιστον μια εικόνα που είδα από ένα χωρίς δερμάτινο τιμόνι και με απλό a/c έδειχνε αρκετά χειρότερο...
-
Eίναι ξεκάθαρα lose-lose situation... Αν παραγγείλεις το παλιό μετανιώνεις που δεν πήρες το καινούργιο με λίγο περισσότερα χρήματα. Αν παραγγείλεις το καινούργιο μετανιώνεις που δεν πήρες το παλιό με λιγότερα χρήματα και καλύτερο εξοπλισμό.
Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι να μην μπαίνεις καν σε αυτή τη λογική. Πήρες το παλιό που νομίζεις ότι είναι καλύτερη επιλογή (αυτό νομίζω και εγώ) και ΤΕΛΟΣ. Δεν το σκέφτεσαι αλλο...
-
αμάξι χωρίς κλιμα, δερμάτινο τιμόνι κ ζάντες δεν θα έπαιρνα προσωπικά
αν δεν σε πειράζει που ειναι μαύρο (εγώ μετά από ένα μαύρο που έχουμε στην οικογένεια....ούτε για πλάκα δεν ξαναπαίρνω), καλά έκανες ΕΚΤΟΣ αν στο καινουργιο μπορέσεις να σου κολλήσουν καμιά απόσυρση κ σου έρθει κανά χιλιάρικο παραπάνω (με καλό εξοπλισμό εννοείται) -
Μωρέ γενικά εγώ δεν είχα πρόβλημα. Πάντα έλεγα ζάντες βάζεις μετά, δερμάτινο τιμόνι και να μην έχει καλύτερα για να μη φθείρεται και δε μου έκανε καμία διαφορά το a/c. Αλλά η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο αμάξι το είδα σε μια φωτογραφία πως είναι η απλή έκδοση, και πραγματικά μέσα αλλάζει πολύ(προς το χειρότερο)... Όπως επίσης τα καθίσματα που δε μ'αρέσανε καθόλου(μαύρα στο πλάι και μπλε στο κέντρο). Οπότε πάμε για το πιο πλούσιο και τέρμα. Άμα δεν έχει διαφορά ποιοτικά δε με νοιάζει τίποτα άλλο.. Ευχαριστώ για τη βοήθεια όλους.
-
Ο χρήστης n00b έγραψε:
Eίναι ξεκάθαρα lose-lose situation... Αν παραγγείλεις το παλιό μετανιώνεις που δεν πήρες το καινούργιο με λίγο περισσότερα χρήματα. Αν παραγγείλεις το καινούργιο μετανιώνεις που δεν πήρες το παλιό με λιγότερα χρήματα και καλύτερο εξοπλισμό.Σε αυτές τις περιπτώσεις η λύση είναι να μην μπαίνεις καν σε αυτή τη λογική. Πήρες το παλιό που νομίζεις ότι είναι καλύτερη επιλογή (αυτό νομίζω και εγώ) και ΤΕΛΟΣ. Δεν το σκέφτεσαι αλλο...
+1
-
Εδώ και 6 μέρες έχω παραλάβει το αμάξι. Τα περίπου 150 χιλιόμετρα που έχει γράψει είναι ακόμα πολύ λίγα για διεξαγωγή συμπερασμάτων. Ποιοτικά μ'αρέσει πάρα πολύ, και έπειτα σε χώρους δεν παίζεται. Λίγο θέλω εξοικείωση με τον κλιματισμό γιατί δεν ξαναείχα, αλλά οκ. ΡαδιοCD πολύ καλό, παίζει mp3 και από CD και USB. Αρκετά καλό(πλήρες) trip computer. Λίγο σπαζοκεφαλιά ήταν στην αρχή να καταλάβω πως ειδοποιεί για τα σέρβις, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Από εκεί και πέρα είναι φοβερά ευκολοδήγητο. Κιβώτιο απλά τέλειο που χαίρεσαι να αλλάζεις ταχύτητες. Για τον κινητήρα δε μπορώ να μιλήσω ακόμη μιας και δεν έχει περάσει τις 3000σαλ. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές πάντως. Τέλος, η ανάρτηση είναι λιγάκι σκληρή νομίζω. Έχει ωραία αίσθηση, αλλά κοπανάει λιγάκι στις λακούβες... Το Clio μπροστά του φαίνεται μαγικό χαλί, αλλά με λίγο προσοχή και ελάττωση ταχύτητας στις ανωμαλίες είναι οκ. Είχα και παραπάνω πίεση αρχικά και για αυτό μου φαινόταν περίεργο. Συνολικά πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος, και για 13700€ που κόστισε, με όλα τα έξοδα, πιστεύω πως ήταν από τις καλύτερες επιλογές.
-
Παρουσιάστηκε και θα διατίθεται από το ερχόμενο καλοκαίρι στο αμέρικα, έναντι $36,625 (ή 399 $ το μήνα για λήζινγκ)...
Να δούμε σε τι άλλο θα μεταμορφωθεί αυτό το καημένο το Jazzάκι .http://www.autoevolution.com/news/2013- ... 40450.html
Honda Jazz 2008