Εδώ και 6 μέρες έχω παραλάβει το αμάξι. Τα περίπου 150 χιλιόμετρα που έχει γράψει είναι ακόμα πολύ λίγα για διεξαγωγή συμπερασμάτων. Ποιοτικά μ'αρέσει πάρα πολύ, και έπειτα σε χώρους δεν παίζεται. Λίγο θέλω εξοικείωση με τον κλιματισμό γιατί δεν ξαναείχα, αλλά οκ. ΡαδιοCD πολύ καλό, παίζει mp3 και από CD και USB. Αρκετά καλό(πλήρες) trip computer. Λίγο σπαζοκεφαλιά ήταν στην αρχή να καταλάβω πως ειδοποιεί για τα σέρβις, αλλά τέλος καλό όλα καλά. Από εκεί και πέρα είναι φοβερά ευκολοδήγητο. Κιβώτιο απλά τέλειο που χαίρεσαι να αλλάζεις ταχύτητες. Για τον κινητήρα δε μπορώ να μιλήσω ακόμη μιας και δεν έχει περάσει τις 3000σαλ. Οι πρώτες ενδείξεις είναι θετικές πάντως. Τέλος, η ανάρτηση είναι λιγάκι σκληρή νομίζω. Έχει ωραία αίσθηση, αλλά κοπανάει λιγάκι στις λακούβες... Το Clio μπροστά του φαίνεται μαγικό χαλί, αλλά με λίγο προσοχή και ελάττωση ταχύτητας στις ανωμαλίες είναι οκ. Είχα και παραπάνω πίεση αρχικά και για αυτό μου φαινόταν περίεργο. Συνολικά πάντως είμαι αρκετά ευχαριστημένος, και για 13700€ που κόστισε, με όλα τα έξοδα, πιστεύω πως ήταν από τις καλύτερες επιλογές.