-
Κάνω copy/paste από ένα mail που μόλις μου ήρθε, και περιμένω τις απόψεις σας...
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΑΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
Πριν απο 2 ημερες, η διοικηση της Ελληνικης Ραδιοφωνιας Τηλεορασης, ανακοινωσε με περηφανια την συμφωνια της με τις 2 κατα τεκμηριο κορυφαιες Ελληνικες ποδοσφαιρικες ομαδες, τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο, για την εξασφαλιση των τηλεοπτικων τους δικαιωματων. Ο Ολυμπιακος συμφωνησε στα 14,5 εκατομμυρια Ευρω για την περιοδο 2006-2008, ενω ο Παναθηναικος (συμφωνα με δημοσιογραφικες πηγες) στα 16 εκατομμυρια Ευρω για το διαστημα 2007-2010. Η ειδηση μαλιστα επικοινωνηθηκε απο τους κρατικους τηλεοπτικους & ραδιοφωνικους σταθμους ως ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΡΤ & απαρχη μιας νεας εποχης για το αθλητικο τμημα της.
Τι σημαινει αυτο για σενα αγαπητε Ελληνα πολιτη, ποδοσφαιροφιλε η μη?
Σημαινει ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ οτι καλεισαι να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 30,5 εκατομμυρια Ευρω (και κατι ψιλα), ητοι 10,4 δις δραχμουλες, στην επομενη 3ετια. Λεφτα τα οποια η (ηδη υπερχρεωμενη απο υπεραριθμο προσωπικο κ τηλεοπτικα πανηγυρακια) ΕΡΤ δεν υπαρχει περιπτωση να βρει απο αλλους πορους, πλην των μηνιαιων εισφορων σου!!
Την στιγμη που ο ΑLPHA (ιδιωτικος σταθμος με πληρως οργανωμενο τμημα πωλησης διαφημιστικου χρονου) καταφερε φετος να εισπραξει λιγοτερα απο 2,3 εκατομμυρια Ευρω για τα αντιστοιχα παιχνιδια του Ολυμπιακου (περιπου 145.000 Ευρω ανα παιχνιδι), η ΕΡΤ καλειται να εισπραξει τα υπερτριπλασια απλα για να μην ζημιωθει!!! Δηλαδη 485.000 Ευρω ανα αναμετάδοση, κατι πρακτικως αδύνατον με βαση το κοστος μοναδας του τηλεοπτικου χρονου + την διαρκεια της αναμεταδοσης. Τα ιδια φυσικα θα ισχυσουν και για το πακετο του Παναθηναικου.
Σημειωτεον οτι ο ανταγωνιστης της ΕΡΤ στα δικαιωματα του Ολυμπιακου (ALPHA) προσεφερε λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια Ευρω....με αλλα λογια, η ΕΡΤ προσεφερε 45% περισσοτερα απο τον ανταγωνιστη, χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ για την μεγαλη αυτη διαφορα....
Η φραση-κλισε 'κοινωνικη προκληση' σε περιοδους ανεχειας & ανεργειας, μαλλον ωχρια...
Ο κ. Παναγοπουλος - προεδρος/τσαρος/αυτοκρατωρ της ΕΡΤ- δηλωσε οτι ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τις αντιδρασεις των πολιτων (βλ. εμμεσων μισθοδοτων) και οτι 'το σχεδιο ανατασης της ΕΡΤ θα προχωρησει με καθε κοστος!'
Καθε κοστος λοιπον? ΝΟ PROBLEM mister. Γιατι εγω ΔΕΝ προτιθεμαι να χρηματοδοτησω το γαιτανακι δημοσιων σχεσεων σας αγαπητε κυριε Τζεγκις Χαν-καναλαρχη. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:
Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους. Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!
ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ» ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ.
ΕΝΑ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ και ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.....ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ......
-
Κάνω copy/paste από ένα mail που μόλις μου ήρθε, και περιμένω τις απόψεις σας...
Πριν απο 2 ημερες, η διοικηση της Ελληνικης Ραδιοφωνιας Τηλεορασης, ανακοινωσε με περηφανια την συμφωνια της με τις 2 κατα τεκμηριο κορυφαιες Ελληνικες ποδοσφαιρικες ομαδες, τον Ολυμπιακο και τον Παναθηναικο, για την εξασφαλιση των τηλεοπτικων τους δικαιωματων. Ο Ολυμπιακος συμφωνησε στα 14,5 εκατομμυρια Ευρω για την περιοδο 2006-2008, ενω ο Παναθηναικος (συμφωνα με δημοσιογραφικες πηγες) στα 16 εκατομμυρια Ευρω για το διαστημα 2007-2010. Η ειδηση μαλιστα επικοινωνηθηκε απο τους κρατικους τηλεοπτικους & ραδιοφωνικους σταθμους ως ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΡΤ & απαρχη μιας νεας εποχης για το αθλητικο τμημα της.
Σημαινει ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ οτι καλεισαι να ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ 30,5 εκατομμυρια Ευρω (και κατι ψιλα), ητοι 10,4 δις δραχμουλες, στην επομενη 3ετια. Λεφτα τα οποια η (ηδη υπερχρεωμενη απο υπεραριθμο προσωπικο κ τηλεοπτικα πανηγυρακια) ΕΡΤ δεν υπαρχει περιπτωση να βρει απο αλλους πορους, πλην των μηνιαιων εισφορων σου!!
Την στιγμη που ο ΑLPHA (ιδιωτικος σταθμος με πληρως οργανωμενο τμημα πωλησης διαφημιστικου χρονου) καταφερε φετος να εισπραξει λιγοτερα απο 2,3 εκατομμυρια Ευρω για τα αντιστοιχα παιχνιδια του Ολυμπιακου (περιπου 145.000 Ευρω ανα παιχνιδι), η ΕΡΤ καλειται να εισπραξει τα υπερτριπλασια απλα για να μην ζημιωθει!!! Δηλαδη 485.000 Ευρω ανα αναμετάδοση, κατι πρακτικως αδύνατον με βαση το κοστος μοναδας του τηλεοπτικου χρονου + την διαρκεια της αναμεταδοσης. Τα ιδια φυσικα θα ισχυσουν και για το πακετο του Παναθηναικου.
Σημειωτεον οτι ο ανταγωνιστης της ΕΡΤ στα δικαιωματα του Ολυμπιακου (ALPHA) προσεφερε λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια Ευρω....με αλλα λογια, η ΕΡΤ προσεφερε 45% περισσοτερα απο τον ανταγωνιστη, χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ για την μεγαλη αυτη διαφορα....
Η φραση-κλισε 'κοινωνικη προκληση' σε περιοδους ανεχειας & ανεργειας, μαλλον ωχρια...
Ο κ. Παναγοπουλος - προεδρος/τσαρος/αυτοκρατωρ της ΕΡΤ- δηλωσε οτι ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για τις αντιδρασεις των πολιτων (βλ. εμμεσων μισθοδοτων) και οτι 'το σχεδιο ανατασης της ΕΡΤ θα προχωρησει με καθε κοστος!'
Καθε κοστος λοιπον? ΝΟ PROBLEM mister. Γιατι εγω ΔΕΝ προτιθεμαι να χρηματοδοτησω το γαιτανακι δημοσιων σχεσεων σας αγαπητε κυριε Τζεγκις Χαν-καναλαρχη. ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ:
Η διαδικασία που μπορεί κάποιος να ακολουθήσει για να ΜΗΝ πληρώνει την ΕΡΤ μέσω λογαριασμού της ΔΕΗ έχει να κάνει με την άρνηση αναγνώρισης χρέους. Δηλαδή: εάν κάποιος σου χρεώνει μια υπηρεσία ή ένα προϊόν που εσύ δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις (π.χ. τηλεοπτικό πρόγραμμα) μαζί με μια υπηρεσία που αποδέχεσαι και χρησιμοποιείς (π.χ. ηλεκτρικό ρεύμα) με ένα ενιαίο τιμολόγιο, λογαριασμό ή οτιδήποτε μπορείς να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να πληρώσεις ΜΟΝΟ το δεύτερο. Σε περίπτωση που ο πιστωτής δεν δεχτεί την πληρωμή, πηγαίνεις στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων και ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ μόνο το ΠΟΣΟ της υπηρεσίας που αποδέχεσαι (ηλεκτρικό ρεύμα) και όχι το υπόλοιπο. Το ΤΠκΔ ενημερώνει τον πιστωτή για την κατάθεσή σας και αυτός δεν έχει πλέον δικαίωμα να απαιτεί αυτά τα χρήματα (οπότε και να σου κόψει το ρεύμα). Το υπόλοιπο ποσό ΜΠΟΡΕΙ να το διεκδικήσει δικαστικά!
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ.....ΝΑ ΔΩ ΜΕΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΦΟΥΚΑΡΑ ......
-
-
Να θυμήσω οτι η Αειμνηση Μελίνα Μερκούρη ήταν η μόνη Ελληνίδα που δεν πληρωνε ΕΡΤ ακολουθόντας ακριβώς την παραπάνω διαδικασία..... (πριν το 1981 φυσικά)
-
εδιτ
αλλη φορα θα διαβαζω μεχρι το τελος
-
Μα καλά τόσες οργανώσεις καταναλωτών έχουμε, έχουμε και το συνήγορο (που δεν γνωρίζω αν μπορεί να επέμβει), αυτές τι λένε;
Μήπως το e-mail προωθείται από δικηγόρους που θέλουν να τα τσεπώσουν για ακόμα μια φορά (ασχέτως αν συμφωνώ να μην πληρώνουμε);
-
Ρε παιδιά, τι να σας πω τώρα; Ότι το μόνο που δεν με πειράζει που πληρώνω χωρίς να το θέλω 100% είναι η ΕΡΤ; Γιατί τη γουστάρω! Κάθε πρωί που ετοιμάζομαι βλέπω ΕΡΤ (καμία σχέση με Καμπουράκηδες-Παπαδάκηδες κτλ), προτιμώ τις ειδήσεις τους, έχει και το Lost , μερικές καλές ταινιούλες, ανακάλυψα πρόσφατα και τη ΒΟΥΛΗ, πιστεύω τελικά ότι μέσα στο χάος και το απίστευτο σκ@τό που κυκλοφορεί μέσα στην τηλεόρασή μου, η ΕΡΤ είναι μία ευχάριστη διαφορά! Ε, ας την πληρώνω! Εδώ πληρώνουμε άλλα και άλλα, η ΕΡΤ μας πείραξε;
-
ΕΙΝΑΙ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
Μάλιστα άκουσα ότι οι ιδιωτικοί σταθμοί θα πάνε την ΕΡΤ στο Ευρ. Δικαστήριο καθώς παρότι έχει κρατική επιχορήγηση κάνει ανταγωνιστικές εμπορικές κινήσεις, όπως τα δικαιώματα του Champions League. Ξέρετε πόσα λεφτά πήγαν και εκεί?
Εγώ άμα θέλω να δω τον ΠΑΟΚ βάζω Nova και ΠΛΗΡΩΝΩ. Επειδή έτσι γουστάρω. Τον Ολυμπιακό γιατί να τον πληρώσω? ΔΕΝ θέλω να τον δω. Ούτε τον Παναθηναϊκό. Ούτε Champions League θέλω. Τα έβλεπα τα παραπάνω τόσο καιρό χωρίς να πληρώνω στο Mega, τον Alpha κτλ. Ας μπουν στο Nova να πληρώσω άμα θέλω να δω χωρίς να με υποχρεώνει κανείς να το κάνω όμως. ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ?
Αν είχε ΚΕΡΔΗ η ΕΡΤ από τις παραπάνω συμφωνίες να το καταλάβω, αλλά εδώ ο Alpha με 100 διαφημίσεις που σε έβαζε στο ματς 1 λεπτό αφού άρχιζε δεν είχε, θα έχει η ΕΡΤ? Αλλά προφανώς όχι κέρδη αλλά ΤΕΡΑΣΤΙΑ ζημία θα έχει, που θα την πληρώσουμε εμείς.
Πραγματικά άμα υπήρχε δεδικασμένο (να μην τρέχω στα δικαστήρια γιατί δεν έχω λεφτά) θα το έκανα αυτό με το ταμείο Π&Δ.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Να θυμήσω οτι η Αειμνηση Μελίνα Μερκούρη ήταν η μόνη Ελληνίδα που δεν πληρωνε ΕΡΤ ακολουθόντας ακριβώς την παραπάνω διαδικασία..... (πριν το 1981 φυσικά)Και με το που την έβαλαν στην κυβέρνηση, έκανε μούγκα στην στρούγκα… κλασική Ελλάδα, πόσο σε αγαπώ.
-
Στην Αγγλία το BBC το βλέπει όποιος θέλει να τον πληρώνει και εκεί τουλάχιστον ΔΕΝ έχει διαφημίσεις
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ρε παιδιά, τι να σας πω τώρα; Ότι το μόνο που δεν με πειράζει που πληρώνω χωρίς να το θέλω 100% είναι η ΕΡΤ; Γιατί τη γουστάρω! Κάθε πρωί που ετοιμάζομαι βλέπω ΕΡΤ (καμία σχέση με Καμπουράκηδες-Παπαδάκηδες κτλ), προτιμώ τις ειδήσεις τους, έχει και το Lost , μερικές καλές ταινιούλες, ανακάλυψα πρόσφατα και τη ΒΟΥΛΗ, πιστεύω τελικά ότι μέσα στο χάος και το απίστευτο σκ@τό που κυκλοφορεί μέσα στην τηλεόρασή μου, η ΕΡΤ είναι μία ευχάριστη διαφορά! Ε, ας την πληρώνω! Εδώ πληρώνουμε άλλα και άλλα, η ΕΡΤ μας πείραξε;Σόρι, αλλά εμένα που δε μου αρέσουν οι νοικοκυρές σε απόγνωση π.χ., θα με ενοχλούσε αν ήξερα ότι κάθε μήνα πληρώνω 10 ευρώ παραπάνω στη ΔΕΗ για να μπορεί να το βλέπει η κάθε πικραμένη
Και φυσικά, προτιμώ το 10ρικο αυτό να το πληρώνει απευθείας ο ενδιαφερόμενος σε ένα συνδρομητικό, και οι υπόλοιποι να γλιτώνουν το δεκαρικάκι, ειδικά σε περίοδο τέτοιας οικονομικής στενότητας.
Το mail δεν ξέρω αν έχει γραφτεί από δικηγόρους για να τα τσεπώσουν από τις αγωγές, αλλά βασίζεται σε μια θεμελιώδη αρχή: αν σε ενοχλεί το σύστημα, ενεργοποίησε τους μηχανισμούς του, μέχρι αυτοί να μην μπορούν να αντεπεξέλθουν και να γονατίσουν.
Α, και σε όσους λένε για το δεδικασμένο: κάποιος, κάπου, κάποτε θα πρέπει να κάνει την αρχή, για να υπάρξει το δεδικασμένο
-
Εαν τα χρήματα πήγαιναν για πρόγραμμα που δεν μπορεί να κάνει ιδιωτικο π.χ Ντοκυμαντέρ κτλ δεν θα έιχα πρόβλημα..
αλλά η ΕΡΤ τα τελευταια 1-2 χρόνια φέυγει από το εκπαιδευτικό/ενημεροτικό/πολιτιστικό στύλ και πάει να ανταγωνιστεί τα ιδιωτικά και αυτό δεν μου αρέσει καθόλου.
Ας τα δίνω κατευθείαν να βλέπω το discovery channel
-
ΑΕΚτζης το εστειλε το email!!
-
[quote='Δ.Ε.Η. Α.Ε. / Εξυπηρέτηση Πελατών / Συχνές Ερωτήσεις / 4. Θέλω να μάθω για τον λογαριασμό μου.']
4.7 Γιατί πληρώνω με το λογαριασμό ρεύματος χρεώσεις υπέρ τρίτων (Δημοτικά Τέλη, Δημοτ. Φόρο, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και ΕΡΤ) και πως υπολογίζονται.Η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη βάσει του Ν.2130/93 να συνεισπράττει με τους λογαριασμούς και το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.
Ομοίως, βάση των Νόμων 25/75, 29/76, και 1080/80, η ΔΕΗ υποχρεούται να εισπράττει τα υπέρ τρίτων ποσά των Δημοτικών Τελών και Δημοτικού Φόρου και βάση του άρθρου 21 του Νόμου 2644/98, να εισπράττει το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ και να διακόπτει την παροχή εάν αυτά δεν καταβάλλονται από τον πελάτη.Η χρέωση των Δημοτικών Τελών (Δ.Τ.) του Δημοτικού Φόρου (Δ.Φ.) και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) γίνεται σύμφωνα με τα χρεωσταία τετραγωνικά μέτρα που αναφέρονται στο έγγραφο του αρμόδιου Δήμου, το οποίο προσκομίζεται από τον πελάτη κατά την αρχική ηλεκτροδότηση.
Ο υπολογισμός γίνεται ως ακολούθως :
Για ΔΤ, ΔΦ :
(τ.μ. ακινήτου) Χ (συντελεστή Δ.Τ ή Δ.Φ.) Χ (ημέρες έκδοσης λογ/σμού)
365 ημέρεςΓια ΤΑΠ :
(τ.μ. ακινήτου) Χ (τιμή ζώνης) Χ (παλαιότητα) Χ (συντ. ΤΑΠ) Χ (ημέρες έκδοσης λογ/σμού)
365 ημέρες[b][color=red]Η χρέωση υπέρ ΕΡΤ από 1-1-04, είναι 3,24
-
[quote='kubiak'][quote='Δ.Ε.Η. Α.Ε. / Εξυπηρέτηση Πελατών / Συχνές Ερωτήσεις / 4. Θέλω να μάθω για τον λογαριασμό μου.']
4.7 Γιατί πληρώνω με το λογαριασμό ρεύματος χρεώσεις υπέρ τρίτων (Δημοτικά Τέλη, Δημοτ. Φόρο, Τέλος Ακίνητης Περιουσίας και ΕΡΤ) και πως υπολογίζονται.Η ΔΕΗ είναι υποχρεωμένη βάσει του Ν.2130/93 να συνεισπράττει με τους λογαριασμούς και το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας.
Ομοίως, βάση των Νόμων 25/75, 29/76, και 1080/80, η ΔΕΗ υποχρεούται να εισπράττει τα υπέρ τρίτων ποσά των Δημοτικών Τελών και Δημοτικού Φόρου και βάση του άρθρου 21 του Νόμου 2644/98, να εισπράττει το ανταποδοτικό τέλος της ΕΡΤ και να διακόπτει την παροχή εάν αυτά δεν καταβάλλονται από τον πελάτη.Η χρέωση των Δημοτικών Τελών (Δ.Τ.) του Δημοτικού Φόρου (Δ.Φ.) και του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας (ΤΑΠ) γίνεται σύμφωνα με τα χρεωσταία τετραγωνικά μέτρα που αναφέρονται στο έγγραφο του αρμόδιου Δήμου, το οποίο προσκομίζεται από τον πελάτη κατά την αρχική ηλεκτροδότηση.
Ο υπολογισμός γίνεται ως ακολούθως :
Για ΔΤ, ΔΦ :
(τ.μ. ακινήτου) Χ (συντελεστή Δ.Τ ή Δ.Φ.) Χ (ημέρες έκδοσης λογ/σμού)
365 ημέρεςΓια ΤΑΠ :
(τ.μ. ακινήτου) Χ (τιμή ζώνης) Χ (παλαιότητα) Χ (συντ. ΤΑΠ) Χ (ημέρες έκδοσης λογ/σμού)
365 ημέρες[b][color=red]Η χρέωση υπέρ ΕΡΤ από 1-1-04, είναι 3,24
-
Η πλάκα είναι οτι ΕΡΤ πληρώνουν και τα ανσασέρ, οι απόθηκές.. κτλ κτλ... δεν υπάρχει καμία συσχέτιση μεταξύ πραγματική ύπαρξης τηλεόρασης με την χρέωση.
Επίσης, αφού πληρώνω στην Αθήνα το τέλος γιατί να το πληρώνω και στο εξοχικό ;;
-
Εντάξει, μην τρελαίνεστε τώρα για τα ψιλά στην ΕΡΤ που κρατάει κι ένα επίπεδο στο χάος. Τα κερατιάτικα του δημάρχου σας που τα πληρώνετε με τον ίδιο λογαριασμό έχετε προσέξει πόσα είναι;
Ναι, αυτουνού που προσλαμβάνει άχρηστους συγγενείς του, που βάζει σαμαράκια μπροστά στο σπίτι του κολλητού του, που ρίχνει 3 εκ. άσφαλτο 3 μήνες πριν τις εκλογές. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εντάξει, μην τρελαίνεστε τώρα για τα ψιλά στην ΕΡΤ που κρατάει κι ένα επίπεδο στο χάος. Τα κερατιάτικα του δημάρχου σας που τα πληρώνετε με τον ίδιο λογαριασμό έχετε προσέξει πόσα είναι;
Ναι, αυτουνού που προσλαμβάνει άχρηστους συγγενείς του, που βάζει σαμαράκια μπροστά στο σπίτι του κολλητού του, που ρίχνει 3 εκ. άσφαλτο 3 μήνες πριν τις εκλογές.Να με συγχωρνάς ( ) αλλά τα εκτομμύρια που παίρνει η Δρούζα, και αυτά που ξοδεύονται για την Ευροβίζιον και τα τηλεοπτικά δικαιώματα των 'αιωνίων', @@@ επίπεδο είναι!
-
Τελικά μπορούμε να κάνουμε κάτι η όχι ; Θα βοηθούσε να βγάζαμε ένα συμπέρασμα
-
Με την ευκαιρία πολλοί νταβατζίδες μαζευτήκαν.
Μία η Δ.Ε.Η μια ο ΟΤΕ με τα πάγια ....
ΔΕΗ και ΕΡΤ