-
Ουτε ο Χατζηνικολαου ηταν σοβαρος ουτε το mega.
Τα συμφεροντα τους εξυπηρετουσαν.....με ειδικο τροπο και σημερα και οι 2 λαικιζουν τρελλα. -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Σαφώς και έχει προσφέρει, μάλιστα είναι μία πολύ καλή επιλογή έναντι των ιδιωτικών.Με το να ξοδεύει όμως αυτά τα ποσά σε δύο ομάδες που τρώνε ΠΕΝΤΑΡΕΣ στο champions league και σε ένα πρωτάθλημα που ούτε σε υπανάπτυκτους δεν αξίζει, μας προκαλεί.
Και τα άλλα ιδιωτικά κανάλια κρατάνε αρχείο αν δεν κάνω λάθος.
Δε νομίζω βέβαια ότι το αρχείο και η συντήρησή του αξίζουν έξτρα εισφορά (και στο κάτω κάτω ας βρουν τρόπους αξιοποίησής του)...
Έχεις υπόψη σου τι πλήρωσε η ΕΡΤ ανά επεισόδιο για εκπομπές όπως το ντιριντάχτα της Διγενή, τη σειρά για τη eurovision, τη eurovision, και κάποιες άλλες που δεν έχω πρόχειρες να αναφέρω (ή μήπως πόσο κοστίζουν οι απευθείας αναθέσεις και τα ρούχα Βίσσεων, Παπαρίζων κλπ);
Το δίδυμο της πρωινής ζώνης αλλά και η κυρία που ακολουθεί πρέπει να αξίζουν πάντως (αν και μάλλον δεν κοστίζουν ένα σκασμό λεφτά το επεισόδιο). Όπως και κάποια documentaries...
Ας μην ξεχνάμε ότι ΕΡΤ δεν είναι μόνο ΝΕΤ αλλα και ΕΤ1 και ΕΤ3....Η δημόσια τηλεόραση είναι τόσο σοβαρή που σε περίοδο πολέμου αποτελεί απο τα πρώτα εχθρικά χτυπήματα..Πάντως το όλο θέμα που έχει δημιουργηθεί μου φαντάζει λιγάκι υποκριτικό...Όσα χρόνια η δημόσια τηλεόραση δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα (ακόμα και οι ενημερωτικές εκπομπές ήταν για πέταμα) κατηγορούσαμε την ΕΡΤ ότι τα λεφτά που παίρνει τα πνίγει..Τώρα που ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ λεφτα (ακόμα και αν αυξηθούν λίγο) προσπαθεί να κάνει κάτι πιό αποδοτικό πέσαμε να την φάμε...Απο που υποκινούνται αυτές οι διαμαρτυρίες??? Θεωρώ ότι τα χρήματα που ξοδεύονταν στην Διγενη πχ η στην Euroviosion καλά κάνουν και ξοδεύονται, απο την στιγμή που δεν έχει αυξηθεί η εισφορά στους πολίτες...
Τα χρήματα που ξοδεύω -ακόμα και άσκοπα- προτιμώ να επιλέγω που, πότε, γιατί και με ποιον θα τα ξοδέψω και όχι να τα πληρώνω χαράτσι.
σωστά...αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για τους Δήμους?γιατί εκει δεν ξεσηκονόμαστε...Επειδή έχω φίλους που δουλεύουν για Δήμους, ξερετε ποσοι μισθοί βγαίνουν για ανθρώπους που δεν πατανε το πόδι τους στα δημαρχεία. Πόσα άσκοπα επιδόματα δίνονται???..Το ίδιο ισχύει και τις Οικοδομικές Άδειες..μέχρι και ο ΟΓΑ πέρνει σε εισφορές απο την εκδοση.., και για πολλά άλλα...Αυτό μας πείραξε τόσο πολύ..??
Πως να το κάνουμε, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ και συντηρείται από μερίδα ανθρώπων που δεν έχουν άλλες διεξόδους (πέραν όλων αυτών των υπάνθρωπων που μαζεύονται στα γήπεδα να δουν τους μπαλαδόρους της κακιάς ώρας)...
σωστά....Αλλά δεν θεωρώ υπανθρώπους όσοι πάνε την κυριακή να δούμε μπάλα (αν αυτο λες)...ΜΑζί με τα ξερά δεν κάνει να καίγονται όμως και τα χλορά...
Αυτή την υπηρεσία είχες επιλέξει να την πληρώνεις και κακώς την πλήρωνες αν δεν σου άρεσε... [quote]
κοίτα να δέις, μου αρέσει η μπάλα...τρελαινομαι να βλεπω μπάλα...το αν έκανα κακώς ας το κρίνω εγώ..Προτιμώ να βλέπω μπαλα με σωστούς casters παρα να βαζω εικονα απο συνδρομιτικό και να ακούω απο ΕΡΑ ΣΠΟΡ
Από αυτό φαίνεται ότι είσαι ρομαντικός...
Οι εποχές αυτές έχουν περάσει...[quote]το οτι ειμαι είμαι!...Σε πολλά πράγματα όντως έχουν αλλάξει..Στο συγκεκριμένο εκτός του ότι έχουν ξεφτυλίσει εντελώς τα ιδιωτικά κανάλια την τηλεόραση τι άλλο έχει αλλάξει...Μήπως παλιά δεν πλήρωνε δικαιώματα στις ομάδες?αλλα τότε δεν υπάρχαν τα ιδιωτικά να ανεβάσουν το κασέ με αντιπροσφορές...Και τώρα που η ΕΡΤ αποφάσισε να τα πάρει πίσω, κοινώς τους έτσουξε..!!
-
Για την ιστορία και μόνο υπάρχει και EΡΤ Κρήτης ....
Υπάρχουν και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ...Οσο για τη ΔΕΗ απλά σημειώνω ότι δεν έχει Contact ή Call Center αλλά απλά τηλεφωνικά κέντρα παλαιού τύπου (PBX) διεσπαρμένα σε κεντρικές περιοχές τα οποία σηκώνουν οι ίδιοι οι τεχνικοί ... Μέσα στην τεχνολογία η ΔΕΗ ... Υποτίθεται ότι στα πλάνα είναι να αναβαθμιστούν ...
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
για να φύγουμε λίγο από την ΕΡΤ.Πριν κάτι μήνες, ο λογαριασμός μου της ΔΕΗ έχει πέσει στην πολυκατοικία και δεν τον πρόσεξα με αποτέλεσμα να μέινει απλήρωτος για 14 μέρες, με αποτέλεσμα να μου το κοψουν.
Δεν θα γκρινιάξω που πέρασα μια μέρα χωρίς ηλεκτρικό, δεν με πείραξε καθόλου όσο οτι τόσο χρόνια δεν είχα αφήσει πότε λογαριασμό απλήρωτο και από λάθος μια φόρα το κόψαν χωρίς τηλεφώνημα προειδοπόηση .. τίποτα.
Στην πιο καπιταλιστική χώρα του κόσμου, αυτό ΠΟΤΕ δεν θα γινόταν τόσο
στεγνά γιατί οι ιδιωτικές εταιρίες θέλουν να κρατήσουν τους πελάτες τους,
αλλά στο κοινωνικό μας κράτος συνέβει.Εαν ήμουν σε άλλη χώρα (και έχω ζήσει χρόνια στο εξωτερικό) θα άλλαζα
εταιρία παροχής ρευματος μετά από αυτήν την αντιμετώπιση αλλά δεν μπορώ γιατί η ΔΕΗ είναι μονοπόλιο.... και συμπεριφέρεται ώς μονοπόλιο.Την μέρα που θα την ιδιωτικοποίσουν πληρως και αρχίσουν να απωλείουν
τους κηφίνες εχω δεν θα στεναχοριθώ καθόλου... από μέσα μου θα υπάρχει ένα μεγάλο χαμόγελο... ίσως αυτό να επιιδιώκουν έτσι κι αλλιώς.Καταρχην οι λογαριασμοι του ρευματος φευγουν για το ταχυδρομειο 10 ημερες πριν τη ληξη τους και εχουν αλλες δεκα μερες (και περισσοτερο) μεχρι να βγει η εντολη διακοπης.
Το οτι 'δεν το προσεξες' σε καμμια περιπτωση δεν ευθυνεται η ΔΕΗ.Οσον αφορα το τηλεφωνημα που δεν σου εγινε τωρα.
Ο λογαριασμος αποτελει και ειδοποιηση.
Στο πισω μερος του θα διαβασεις πολυ χρησιμες πληροφοριες, που ισως λυσουν και σχετικες αποριες σου.
Νασαι σιγουρος ομως, οτι αν η ΔΕΗ ειχε ενημερωθει οτι δεν εχεις λαβει το λογαριασμο σου για οποιοδηποτε λογο, δε θα σου εκοβε το ρευμα.Μην εισαι και τοσο πολυ σιγουρος οτι στο εξωτερικο δε γινονται αυτα.
Σε πολλες χωρες του εξωτερικου οι μετρητες του ρευματος ειναι με προπληρωμενη καρτα.
Αγοραζεις τη καρτα τη βαζεις στο μετρητη και οσο εχει η καρτα τοσο ηλεκτρικο καις.
Μολις τελειωσει η καρτα παπαλα το φως και με το τροπο αυτο ουτε παραταση υπαρχει ουτε τιποτα.
Αν για οποιοδηποτε λογο δεν εχεις λεφτα για δυο τρεις μερες δεν εχεις και ρευμα.Μακαρι να ερθει ο ανταγωνισμος στην ενεργεια.Ο ανταγωνισμος ομως δεν θα ωφελησει εσενα τον οικιακο καταναλωτη , μαλλον θα σε επιβαρυνει προς ωφελος των ενεργοβορων καταναλωτων...
Παραδειγματα υπαρχουν τοσο στην Αγγλια οσο και αλλου οπου εφαρμοστηκε....Οσο για τους κηφηνες που θα απολυθουν τι να σχολιασω....
'Η κατσικα του γειτονα να ψοφησει κλπ κλπ'Για φαντασου ομως ποσο κερδισμενος εισαι στο θεμα της κινητης τηλεφωνιας οταν μπηκε στην αγορα μια κρατικη (τοτε) εταιρεια οπως η cosmote και ποσες απο τις 'καλες' ιδιωτικες εταιρειες σταθερης θα επιβιωσουν αν αποφασισει ο ΟΤΕ να διεκδικησει τα (τεραστια) χρεη που εχουν οι 'καλες' ιδιωτικες προς αυτον....
-
Εγω εχω μια απορια, στο γραφειο που δουλευουμε ο κλητηρας ξεχασε να πληρωσει τον λογαριασμο,αποτελεσμα;Το κόψανε.
Και λεω εγω τωρα,εαν ενας επισκεπτης εκεινη την ωρα μεινει στο ασανσερ και ειναι κλειστοφοβικος,την ευθυνη ποιος την εχει;Φανταζομαι οτι συμφωνα με την ελληνικη νομικη λογικη ο φταιχτης θα ειναι ο ιδιοκτητης ο οποιος μπορει να ειναι πχ μια χήρα στο Περού! -
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Καταρχην οι λογαριασμοι του ρευματος φευγουν για το ταχυδρομειο 10 ημερες πριν τη ληξη τους και εχουν αλλες δεκα μερες (και περισσοτερο) μεχρι να βγει η εντολη διακοπης.
Το οτι 'δεν το προσεξες' σε καμμια περιπτωση δεν ευθυνεται η ΔΕΗ.
Οσον αφορα το τηλεφωνημα που δεν σου εγινε τωρα.
Ο λογαριασμος αποτελει και ειδοποιηση.
Στο πισω μερος του θα διαβασεις πολυ χρησιμες πληροφοριες, που ισως λυσουν και σχετικες αποριες σου.
Νασαι σιγουρος ομως, οτι αν η ΔΕΗ ειχε ενημερωθει οτι δεν εχεις λαβει το λογαριασμο σου για οποιοδηποτε λογο, δε θα σου εκοβε το ρευμα.Δεν κατάλαβες.
Δεν είναι οτι δεν έιχα χρήματα να τον πληρώσω. Δεν τον πήρα.
Ειμαι σίγουρος οτι στα ψιλά γράμματα έχει ΔΕΗ έχει το δικαιώμα να κάνει οτι θέλει.
Εαν δεν έμενα σε πολυκατοικία θα την είχα κλείση την συνδεση εντελώς
με 10.000 -
Μου φαίνεται πως είναι το μοναδικό κρατικό κανάλι στην ευρώπη που έχει διαφημίσεις.
Οι υπάλληλοι πρέπει να περνάνε ζάχαρη. -
Δωστε μια παγια εντολη πληρωμης σε καποια τραπεζα, και μην ξανασχολειστε ουτε με ΔΕΗ ουτε με ΟΤΕ και γενικοτερα με λογαρισμους.
-
§
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Πριν 2-3 χρόνια ναι... σήμερα δεν ξέρω πια...η ποιότητα των προγραμμάτων έχει πέσει πάρα πολύ πια
Τα ντοκυμαντέρ έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο και οι ίδιες παραγωγές είναι σχεδόν ανύπαρκτες...Τουλάχιστον διακρίνονται από αυτό το σκουπιδιαριό που έχει κατακλύσει τα ιδιωτικά...
Είναι διαφορετικό κατ'εμέ να ψάχνεις μέσα σε σωρούς δύσοσμων σκουπιδιών από το να ψάχνεις μέσα σε αδιάφορα και φτωχά ράφια...Ας μην ξεχνάμε ότι ΕΡΤ δεν είναι μόνο ΝΕΤ αλλα και ΕΤ1 και ΕΤ3....Η δημόσια τηλεόραση είναι τόσο σοβαρή που σε περίοδο πολέμου αποτελεί απο τα πρώτα εχθρικά χτυπήματα..Πάντως το όλο θέμα >>> καλά κάνουν και ξοδεύονται, απο την στιγμή που δεν έχει αυξηθεί η εισφορά στους πολίτες...
Η ένστασή μου έχει να κάνει με το ότι τα χρήματα ξοδεύονται σε λάθος επιλογές.
Ο δημόσιος χαρακτήρας δεν δικαιολογεί να απορροφάται σεβαστό ποσό του προϋπολογισμού (και σε σχέση με την πραγματική αξία του προϊόντος), σε δύο ομάδες και σε ένα μουσικό διαγωνισμό, τα οποία και τα δύο θεωρώ ότι ταιριάζουν σε ιδιωτικά κανάλια (όπως και τα καλλιστεία, playmate της χρονιάς, reality talk shows, reality παιχνίδια, ντιριντάχτα, τηλε-δικεία, και όλες αυτές οι εκπομπές υποβιβασμού του ανθρώπινου επιπέδου, του πολιτισμού και της αξιοπρέπειας). Δεν έχετε προσέξει πόσο σιγά, απλοϊκά και τονίζοντας τις λέξεις, μιλάνε παρουσιαστές όπως λ.χ. ο εισαγγελάτος, σαν να απευθύνονται σε νοητικά καθυστερημένους;
σωστά...αλλά το ίδιο δεν ισχύει και για τους Δήμους?γιατί εκει δεν ξεσηκονόμαστε...Επειδή έχω φίλους >>> τόσο πολύ..??
Ποιος είπε ότι μας αρέσει; Στο κάτω κάτω όμως αυτό είναι πολιτικό θέμα, δεν άπτεται του χαρατσιού (και του 'εγώ ο τσιφλικάς, ο διορισμένος από το κράτος, ξοδεύω όπου γουστάρω την υποχρεωτική εισφορά σου και σε γράφω με παχιά έντονα γράμματα στα @@ μου')...
σωστά....Αλλά δεν θεωρώ υπανθρώπους όσοι πάνε την κυριακή να δούμε μπάλα (αν αυτο λες)...ΜΑζί με τα ξερά δεν κάνει να καίγονται όμως και τα χλορά...
Τότε πια η δουλειά της αστυνομίας, των ΜΑΤ, και των στρατηγικών σχεδίων μετακίνησης των οπαδών στα γήπεδα; Γιατί δεν υπήρχαν ΜΑΤ πέρσι στην SSS στο ΟΑΚΑ; Μήπως γιατί στα γήπεδα πάνε ως επί των πλείστον φανατισμένοι;
Σε όσους αγώνες είχα πάει αν δεν είχα αηδιάσει από τους αλήτες που βρωμοκοκούσαν είχα απογοητευτεί από το θέαμα...κοίτα να δέις, μου αρέσει η μπάλα...τρελαινομαι να βλεπω μπάλα...το αν έκανα κακώς ας το κρίνω εγώ..Προτιμώ να βλέπω μπαλα με σωστούς casters παρα να βαζω εικονα απο συνδρομιτικό και να ακούω απο ΕΡΑ ΣΠΟΡ
Έτσι όπως το είπες φάνηκε να μην απολάμβανες το ότι έδινες τόσα χρήματα για 4 αγώνες το μήνα. Αν άξιζε ή όχι εσύ το ξέρεις...
το οτι ειμαι είμαι!...Σε πολλά πράγματα όντως έχουν αλλάξει..Στο συγκεκριμένο εκτός του ότι έχουν ξεφτυλίσει εντελώς τα ιδιωτικά κανάλια την τηλεόραση τι άλλο έχει αλλάξει...Μήπως παλιά δεν πλήρωνε δικαιώματα στις ομάδες?αλλα τότε δεν υπάρχαν τα ιδιωτικά να ανεβάσουν το κασέ με αντιπροσφορές...Και τώρα που η ΕΡΤ αποφάσισε να τα πάρει πίσω, κοινώς τους έτσουξε..!!
Μην ξεχνάς ότι ο Alpha Digital την πάτησε στον τομέα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων όταν είχε δώσει πάρα πολλά χρήματα για το ποδόσφαιρο...
Που είναι ο Alpha Digital οεο; (κάπου υποστηριζόταν ότι το μεγαλύτερο οικονομικό κενό οφειλόταν στο ότι στη δαπάνη για τα δικαιώματα δεν ανταποκρίθηκε ο κόσμος, και πως να γίνει αυτό άλλωστε)...Δωστε μια παγια εντολη πληρωμης σε καποια τραπεζα, και μην ξανασχολειστε ουτε με ΔΕΗ ουτε με ΟΤΕ και γενικοτερα με λογαρισμους.
Νομίζω ότι οι τράπεζες σε χρεώνουν για κάθε τέτοια πληρωμή... (λογικό βέβαια, μία υπηρεσία σου προσφέτουν και αυτές, μάλλον υπερκοστολογημένη όμως)...
§
-
Οι τράπεζες δεν χρέωνουν αυτή την υπηρεσία...
-
Η ΕΡΤ είναι άλλη μία (κλασική) περίπτωση δημόσιας επιχείρησης, όπου η ολιγαρχία της 20ετίας ασέλγησε πάνω της προς όφελος μαζικής ψηφοθηρίας!
Αλλες περιπτώσεις;
ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ, ΟΣΕ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ κτλ κτλΣε αυτές τις επιχειρήσεις υπάρχουν χιλιάδες βολεμένων χαραμοφάϊδων, που ζουν σε βάρος των υπολοίπων (μη κλαδικάριων)...
Και όπως τις πληρώναμε τόσα χρόνια, τώρα πληρώνουμε και τα πρόστιμα από την ΕΕ , και η πλάκα είναι ότι, στο τέλος δεν θα είναι και δικές μας - αφού τώρα τις ξεπουλάμε !!!Περαστικά μας! (Ζήτω ο Σοσιαλισμός!)
-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
Οι τράπεζες δεν χρέωνουν αυτή την υπηρεσία...Αν καποιες χρεωνουν ειναι ελαχιστα, αλλες δεν χρεωνουν τιποτα, και με απολυτη σιγουρια μπορω να σας πω για την alpha bank που κανω ηλεκτρονικες πληρωμες εδω και χρονια χωρις το παραμικρο εξοδο.
Πληρωνω μεσο internet τα παντα, ασφαλιστρα, ΔΕΗ , ΟΤΕ , ΕΥΔΑΠ, ΚΙΝΗΤΑ .
-
Πριν 1-2 μήνες λόγω εργασιών-βλάβης του ΟΤΕ, γνωστός έμεινε χωρις τηλέφωνο για 2 με 3 εβδομάδες.
Δεν υπήρξε ιδιαίτερο πρόβλημα αφού χρησιμοποιούσε το κινητό για τις κλήσεις
και δεν έχει ιντερνετ.όταν ήρθε ο επόμενος λογαριασμός (χωρις φυσικά κανένα συγγνώμη) εκνευριστικε ότι δεν έιχαν αφαιρέσει από το πάγιο αναλογικά τις ημέρες
που δεν είχε τηλεφωνο.Ζήτησε από τον ΟΤΕ το πόσο αυτό να αφαιρεθεί αλλα του απάντησαν οτι
αυτό δεν γίνεται και να κάνει επίσημό παράπονο ή να κινηθεί αλλίως.
Παράραπονο έγινε αλλά δεν πήρε καμία απάντηση.Το ποσό φυσικά είναι πολύ μικρό αλλά είναι λίγο θέμα αρχών.
Ειναι μονοπολιακή αλητεία ή ο ΟΤΕ έχει δίκιο ;
-
Είναι μονοπωλιακή αλητεία. Προς το παρόν τουλάχιστο.
edit: Ας κάνει και μια αναφορά στο συνήγορο του πολίτη (http://www.synigoros.gr)
-
Δεν είναι αλητεία γιατί δεν έχεις υπογράψει καμμία σύμβαση που να λέει ότι σε περίπτωση βλάβης ο ΟΤΕ υποχρεούται να σε καλύψει με άλλο τρόπο, ή να μη σε χρεώσει το πάγιο...
-
Όχι, έχει όμως υπογράψει σύμβαση παροχής υπηρεσιών. Αν οι υπηρεσίες δεν παρέχονται, θα πρέπει να επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό ή να αφαιρεθεί στην επόμενη χρήση ως αδικαιολογήτως καταβληθέν ή χρεωθέν.
Ο ΟΤΕ ποντάρει στο ότι κανείς δεν θα πάει στα δικαστήρια για 10 ευρώ αφενός και στο ότι είναι ο αποκλειστικός παροχέας γραμμών ADSL αφετέρου, άρα δεν θα σε χάσει από πελάτη. Προς το παρόν με έχει χάσει από πελάτη σταθερής τηλεφωνίας (μόνο το πάγιο του πληρώνω) και από πελάτη internet (μόνο τη γραμμή του πληρώνω). Όταν μπορέσω θα τον σουτάρω 100%. -
Μάνο το έχουν καταλάβει αυτό και αλλάζουν συμπεριφορά. Ειδοποιούν τηλεφωνικά για απλήρωτους λογαριασμούς και δεν κόβουν απροειδοποίητα το τηλέφωνο - επιτέλους. Φυσικά με όσα έχω τραβήξει από το καθεστώς τους και γω μόνο πάγια τους πληρώνω.
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Σημειωτεον οτι ο ανταγωνιστης της ΕΡΤ στα δικαιωματα του Ολυμπιακου (ALPHA) προσεφερε λιγοτερα απο 5 εκατομμυρια Ευρω....με αλλα λογια, η ΕΡΤ προσεφερε 45% περισσοτερα απο τον ανταγωνιστη, χωρις ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ για την μεγαλη αυτη διαφορα....
Αυτό έμεινε ασχολίαστο. Είναι απαράδεκτο σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού. Ξέρω ότι οι προσφορές είναι σφραγισμένες, αλλά πάντα οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό κάνουν κάποιου είδους οικονομική ανάλυση του προϊόντος με ζητούμενο τη βιωσιμότητα της επένδυσής τους. Και είναι προφανές ότι αν ο ALPHA δεν κατάφερε να τα βγάλει, σίγουρα αποκλείεται να τα βγάλει η ΕΡΤ και μάλιστα με 45% μεγαλύτερο κόστος. Φαίνεται όμως ότι τόσα έλειπαν από τους αξιότιμους κυρίους προέδρους...
-
Αυτο παιζει να ειναι και διακομματικη απάτη.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αυτο παιζει να ειναι και διακομματικη απάτη.λες?
μπα... δε νομίζω
χα χα χα
ΔΕΗ και ΕΡΤ