-
Μου τον έφερε Ιταλός φίλος μου, υποσχόμενος οργασμό στο φλυτζάνι κλπ Σας λέει τίποτα;
-
Δεν την ξέρω την κοπέλα
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Δεν την ξέρω την κοπέλαστείλε PM αν εχεις πρόβλημα....
-
Σκεφτομαι αυτες τις Tassimo, κυριως για την ευκολια στα επιπλεον ροφηματα, (καμια σοκολατα για τα παιδια κτλ)
Απο καφε τι λεει; Ακουσα οτι λογω μονο 3.3bar , ο εσπρεσσο απο καιμακι ειναι χαλια κτλ.... -
παρε μία καλή σοκολάτα απο το σουπερ και βρασε λίγο νερο.... μωρε... εγω δε θα το έκανα
-
Δεν εχεις αδικο, αλλα ψιλο-ψαχνω και μια καφετιερα γιατι η προηγουμενη που εχω, μετα απο λιγοτερο απο ενα χρονο, τι και αν εκανα καθαρισματα απανωτα, εχει χασει το καυμακι που εκανε...
Αλλα δεν ειμαι και τοσο ψαγμενος οσο οι περισσοτεροι που γραφουνε εδω για καφεδες , και δεν ψαχνομαι για τη σουπερ καφετιερα...
και ελεγα μπας και τα συνδιασω...Μαλλον δε λεει ομως...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μου τον έφερε Ιταλός φίλος μου, υποσχόμενος οργασμό στο φλυτζάνι κλπ Σας λέει τίποτα;
άμα έχεις οργασμό στο φλυτζάνι τότε κάτι δε πάει καλά ή όλα καλά (bukkake φάση κι έτσι)
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Δεν εχεις αδικο, αλλα ψιλο-ψαχνω και μια καφετιερα γιατι η προηγουμενη που εχω, μετα απο λιγοτερο απο ενα χρονο, τι και αν εκανα καθαρισματα απανωτα, εχει χασει το καυμακι που εκανε...
Αλλα δεν ειμαι και τοσο ψαγμενος οσο οι περισσοτεροι που γραφουνε εδω για καφεδες , και δεν ψαχνομαι για τη σουπερ καφετιερα...
και ελεγα μπας και τα συνδιασω...Μαλλον δε λεει ομως...
μηπως αλλαξες καφε?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φωτό .....
Μου τον έφερε Ιταλός φίλος μου, υποσχόμενος οργασμό στο φλυτζάνι κλπ Σας λέει τίποτα;Mακάρι να κάνω λάθος, αλλά μάλλον δεν είναι καθόλου καλός.
Αλλά έχω την εντύπωση, ότι στην Ιταλία πωλείται σε εξευτελιστικές τιμές, λόγω ποιότητας.Οταν δοκιμάσεις, επειδή μπορεί να μη θυμάμαι καλά απο τη συσκευασία και να κάνω λάθος, θα σου πώ περισσότερα.
Περιμένω την ' κριτική' σου με ..... αγωνία! -
Οταν έχεις κάφέ κομμένο και βγαίνει νεροζούμι σχεδόν αμέσως...
Δεν τον έχω πατήσει και ειναι χοντροκομμένος? -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Οταν έχεις κάφέ κομμένο και βγαίνει νεροζούμι σχεδόν αμέσως...
Δεν τον έχω πατήσει και ειναι χοντροκομμένος?Xοντροκομμενος οσο κ να τον πατησεις νεροζουμι θα σου βγαλει .
-
Αρα ο μύλος ο φτηνός δε θα βγάλει ποτέ εσπρέσο παιδια...
μιλάω για αυτούς με τα κουμπιά.... και το καπάκιhttp://www.skroutz.gr/c/446/koptika.htm ... F%86%CE%B5
-
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ !!!
Γιατί ξυνεις πληγές ΡΕ !!!!!
-
Για τέτοια καφετιέρα, αξίζει κανεί να ασχοληθεί;
http://www.google.gr/imgres?q=ε� ... x=81&ty=40
έχει δοκιμάσει κανείς να παρασκευάσει καφέ με τετοιο μηχάνημα; 2-3 φορές που δοκίμασα δνε βγάζει καθόλου καιμάκι. -
Καϊμάκι από το συγκεκριμένο μοντέλο δεν θα δεις, ο μεσιέ dbekos όμως μας δίδαξε κολπάκι για να φτιάξουμε δικό μας. Σαν τον καφέ από κανονική, καλή μηχανή δεν είναι, έχει δικά του χαρακτηριστικά θα έλεγα. Προσωπικά τον προτιμώ από καμένους, μπαγιάτικους ή γενικά χάλια καφέδες από μαγαζί.
Εψές το βράδυ έφτιαξα 2 καφεδούμπες, κανονικά τον δικό μου τον πίνω σκέτο αλλά άντε να πείσεις γυναίκα πως δεν είναι καλύτερη η εσπρεσσάρα μου χωρίς αφρόγαλα.
Αποτέλεσμα:
-
Καθ οτι νεος στο σπορ πηγα και αγορασα εσπρεσσο απο ενα μαγαζι στην Μεταμορφοσεως και ο τυπος μου ειπε οτι τον εκοψε στο 2,4. Εμενα μου φανηκε χοντροκομμενος σε σχεση με τον ιlly του σουπερμακρετ βλεπω τη μηχανη να κανει λιγοτερο καφε απο το κανονικο. τι λετε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εψές το βράδυ έφτιαξα 2 καφεδούμπες, κανονικά τον δικό μου τον πίνω σκέτο αλλά άντε να πείσεις γυναίκα πως δεν είναι καλύτερη η εσπρεσσάρα μου χωρίς αφρόγαλα.Αποτέλεσμα:
Φλυτζάνι (ποτήρι) με συνδεση USB;
-
Σύνδεση ethernet.
Αποστέλλεται με e-mail.
Περί καφέ και καφετιέρων (κυρίως Espresso!)