-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα μετά αν κάποια από τις φίλες μου μου έλεγε ότι νίώθει κάτι για μένα.
Υπάρχουν γυναίκες φίλες?
Άποψη μου είναι ότι μπορεί να υπάρξει φιλία μεταξώ των 2 φύλων αλλά μέχρι ένα ορισμένο σημείο. Όταν η οικειότητα φτάσει σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο, τότε πιστεύω παύει να υπάρχει η φιλική διάθεση. Αυτή η αλλαγή γίνεται κυρίως από την μεριά του άντρα.
-
Τheofaman θα διαφωνησω... Τον τελευταιο χρόνο έγιναν κινήσεις από 3 κοπέλες που θεωρούσα φίλες μου προς εμένα και σοκαρίστηκα γιατί δεν το περιμενα από αυτές σε καμια περίπτωση. Για να πω την αλήθεια ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό...
Αρα δεν η μεταλλαξη της σχεσης οφείλεται και στους 2.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Τheofaman θα διαφωνησω... Τον τελευταιο χρόνο έγιναν κινήσεις από 3 κοπέλες που θεωρούσα φίλες μου προς εμένα και σοκαρίστηκα γιατί δεν το περιμενα από αυτές σε καμια περίπτωση. Για να πω την αλήθεια ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό...Αρα δεν η μεταλλαξη της σχεσης οφείλεται και στους 2.
Αφού έχεις 'ζωντανό' παράδειγμα δεν μπορώ να φέρω αντίλογο
Μήπως όμως τις θεωρούσες εσύ φίλες ενώ αυτές εξαρχής δεν είχαν τέτοιο σκοπό? Εγώ πάντως αναφέρθηκα σε περιπτώσεις ξεκάθαρης φιλίας η οποία μεταλλάσεται αργότερα. -
Εγώ προσωπικά δεν θα είχα πρόβλημα μετά αν κάποια από τις φίλες μου μου έλεγε ότι νίώθει κάτι για μένα.
Υπάρχουν γυναίκες φίλες?
Υπάρχουν.-
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Τheofaman θα διαφωνησω... Τον τελευταιο χρόνο έγιναν κινήσεις από 3 κοπέλες που θεωρούσα φίλες μου προς εμένα και σοκαρίστηκα γιατί δεν το περιμενα από αυτές σε καμια περίπτωση. Για να πω την αλήθεια ούτε μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό...
Αρα δεν η μεταλλαξη της σχεσης οφείλεται και στους 2.
Αφού έχεις 'ζωντανό' παράδειγμα δεν μπορώ να φέρω αντίλογο
Μήπως όμως τις θεωρούσες εσύ φίλες ενώ αυτές εξαρχής δεν είχαν τέτοιο σκοπό? Εγώ πάντως αναφέρθηκα σε περιπτώσεις ξεκάθαρης φιλίας η οποία μεταλλάσεται αργότερα.Οι 2 από τις 3 ήταν φίλες εδώ και καμια 5ετία.. (σχολή κτλ)
-
Συνεχίζουμε εδώ. Με την επιμονή σας να ποστάρετε, λυπάμαι πολύ αλλά 5-6 ποστς χάθηκαν. Νομίζω μπορείτε να τα ξαναγράψετε. Πάμε.
[ταλαίπωρος]
-
λυπάμαι πολύ αλλά 5-6 ποστς χάθηκαν. Νομίζω μπορείτε να τα ξαναγράψετε. Πάμε.οκ θα τα ξαναγραψουμε.
'Τωρα μπορουμε να μιλησουμε κυριε Κρουση??'
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
λυπάμαι πολύ αλλά 5-6 ποστς χάθηκαν. Νομίζω μπορείτε να τα ξαναγράψετε. Πάμε.
οκ θα τα ξαναγραψουμε.
Γυναίκες παιδί μου, γυναίκες....
-
Βρε τι γίνεται πρωινιάτικα...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
οκ θα τα ξαναγραψουμε.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
-
Πανικός! Πάντως δεν είναι πολύ αστεία η δικαιολογία 'σόρρυ, σε βλέπω σαν φίλο';
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
οκ θα τα ξαναγραψουμε.
Να διευκρινίσω ότι η διάσπαση ενός τόπικ 130 σελίδων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ υπόθεση, ακόμα και με dsl σύνδεση. Περιμένεις να φορτώσουν ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΕΛΙΔΕΣ σε ΕΝΑ παράθυρο όλες μαζί, και διαλέγεις μία μία ποιες δημοσιεύσεις θα διασπαστούν. Τις κόβεις και μετά τις κολλάς σε άλλο θέμα.
[ταλαίπωρος^2]
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
οκ θα τα ξαναγραψουμε.
Ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου!
μπά με τον σκύλο έχεις και ψυχική επαφή
(κάνω πλακα ελπίζω να μην παρεξηγηθουν οι ξύπνιες κυριες του φορουμ)
-
οκ θα τα ξαναγραψουμε.
Να διευκρινίσω ότι η διάσπαση ενός τόπικ 130 σελίδων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΗ υπόθεση, ακόμα και με dsl σύνδεση. Περιμένεις να φορτώσουν ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΕΛΙΔΕΣ σε ΕΝΑ παράθυρο όλες μαζί, και διαλέγεις μία μία ποιες δημοσιεύσεις θα διασπαστούν. Τις κόβεις και μετά τις κολλάς σε άλλο θέμα.
[ταλαίπωρος^2]
Η Ηλέκτρα και όλοι οι υπόλοιποι ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία...
θα φάω ξύλο τώρα;
-
Και εγώ συγνώμη, από εμένα ξεκίνησε αυτός ο πανικός!
-
Σπύρο σορρυ και απο μενα, δεν φανταζομουν οτι ειναι τοσο δυσκολη υποθεση..
-
Aυτο που λειπει απο τις σημερινες γυναικες (τουλαχιστον απο τις περισσοτερες..) ειναι η ντροπη...Δεν ντρεπονται πια με τιποτα!
Δεν αναφερομαι στην σεμνοτητα αλλα σε πραγματα που τουλαχιστον πιο παλια τα θεωρουσαμε αυτονοητα.
Εχουμε μπερδεψει λιγο τους ρολους..Υιοθετουν ανδρικες συμπεριφορες(λογικης) ,πραγμα οχι απαραιτητα κακο, αλλα δεν απαρνουνται ουτε στιγμη τις ηδη κεκτιμενες (με χρονια γκρινιας!) δικες τους..Και αντε τρεχα να βγαλεις ακρη -
(στα προηγούμενα)
ΔΕΝ υπάρχουν γυναίκες-φίλες. Τουλάχιστον τόσο φίλες ώστε να κοιμάστε για παρεα στο σπιτι τους και να λέτε για μπαλα (εστω, για fame story ).
Εχω και παραδείγματα αλλά είναι πρωί ακομα κι επεσε και δουλειά -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
(στα προηγούμενα)ΔΕΝ υπάρχουν γυναίκες-φίλες. Τουλάχιστον τόσο φίλες ώστε να κοιμάστε για παρεα στο σπιτι τους και να λέτε για μπαλα (εστω, για fame story ).
Εχω και παραδείγματα αλλά είναι πρωί ακομα κι επεσε και δουλειάΥπάρχει αυτό που λες! Εγώ το έχω ζήσει! Όλα υπάρχουν, αρκεί να έχετε βρει τις κατάλληλες ισορροπίες!
(Βέβαια, 10 χρόνια μετά, η φίλη αυτή έγινε η πιο σοβαρή μου σχέση, αλλά αυτό δεν νομίζω ότι βοηθάει ως επιχείρημα, άρα δεν το λέω... )
-
Ναι μην το λες...
Πάντως αν το δούμε λογικά, φυσικό δεν είναι να ενδέχεται να εξελιχτεί σε μια ερωτική σχέση;
Women σχολια,παρατηρησεις,εμπειριες και οτι αλλο θελετε