-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
πάνε να γλυτώσουν τα 261,76 € που μου χρωστάνε μου φαίνεταιΦαντάσου να σου χρωστάνε 3000+ ....
-
Του χρόνου...
Εγώ την έστειλα χθες. Μηδενική. Να δούμε ποιο εκκαθαριστικό θα έρθει πρώτο
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
πάνε να γλυτώσουν τα 261,76 € που μου χρωστάνε μου φαίνεται
Φαντάσου να σου χρωστάνε 3000+ ....
Για τέτοιο ποσό θα χρειαστεί να περάσεις πρώτα μια βόλτα από τα γραφεία της εφορίας να πιείτε ένα καφεδάκι
-
Εννοείται αυτό, αλλά 'μαθημένα τα βουνά στα χιόνια' μεν (και πέρσι ξανά η ίδια ιστορία), 'καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται' δε (όλα τα δικαιολογητικά είναι εντάξει). Ο φόβος είναι μην πουν ότι 'επειδή λεφτά δεν υπάρχουν, θα σας τα κρατήσουμε πιστωτικά, ως προκαταβολή φόρου για του χρόνου' or something...
-
Ο χρήστης emil έγραψε:
Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος. Λέει «αφού ελέγξετε το ποσό μπορείτε να συνεχίσετε».To έλεγξα και εγώ. Έτσι είναι.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
πάνε να γλυτώσουν τα 261,76 € που μου χρωστάνε μου φαίνεται
Φαντάσου να σου χρωστάνε 3000+ ....
Για τέτοιο ποσό θα χρειαστεί να περάσεις πρώτα μια βόλτα από τα γραφεία της εφορίας να πιείτε ένα καφεδάκι
Μπα, απλά κάνουν έξτρα έλεγχο μήπως τους χρωστάς τίποτα. Δε νομίζω ότι σε καλούν (τουλάχιστον εμένα που επί πολλά χρόνια είχα πιστωτικά δεν με είχαν καλέσει ποτέ)
-
εμένα όποτε είχα πιστωτικά (παλιές καλές εποχές ) με καλούσαν κάθε μα κάθε φορά
-
Αν το πιστωτικο ειναι πανω απο 1500 σε φωναζουν..... με τα πρωτοτυπα... χαρτια.... αν τα δεχτουν τοτε ολα Ο.Κ. περιμενεις λιγο ακομα για να πιστωθουν τα χρηματα στην τραπεζα... αυτα βεβαια μεχρι περυσι....
-
Πάντως εμένα και για μεγάλα πιστωτικά δεν με είχαν καλέσει ποτέ
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως εμένα και για μεγάλα πιστωτικά δεν με είχαν καλέσει ποτέΕίσαι μισθωτός;
Εγώ πέρυσι είχα πολύ μεγάλα ποσά από νοσοκομεία, γιατρούς και εξετάσεις, βγήκε επιστροφή πάνω από 1500 και με κάλεσαν να πάω τα παραστατικά. Όλα ΟΚ, απλώς καθυστέρησα να πάρω τα χρήματα.
Κάνω πάντα δήλωση μέσω διαδικτύου. -
Οχι, δεν είμαι μισθωτός και έχω μεγάλη παρακράτηση φόρου.
-
Κι εγώ έχω μεγάλη παρακράτηση (και μεγάλη επιστροφή) και με καλούν κάθε χρόνο για έλεγχο παραστατικών (και στην παλιά και στη νέα ΔΟΥ).
-
κι εμένα τα ίδια, με κάλεσαν πέρσι και πρόπερσι. Ελέγχουν τα πρωτότυπα και καθαρίζεις....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πάντως εμένα και για μεγάλα πιστωτικά δεν με είχαν καλέσει ποτέΔήλωση κατέθετες μέσω internet ή στη ΔΟΥ/ταχυδρομείο;
Στην πρώτη περίπτωση πρόσκληση για έλεγχο δικαιολογιτικών γίνεται σε όλους όσους δικαιούνται πάνω απο 800 Ευρώ (αν δεν κάνω λάθος) επιστροφή. -
Internet φυσικά, είμαι από τους 'ιδρυτικούς χρήστες' του TaxisNet
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως με είχαν καλέσει παλιά
Τέλος πάντων, αν η κλήση είναι φάση 'να τσεκάρουμε τα δικαιολογητικά' (πχ. παρακράτηση φόρου) ΟΚ, αν είναι κανονικός έλεγχος -
Πέρυσι κατέθεσα την δήλωση στην εφορία και όχι ηλεκτρονικά, ο έλεγχος έγινε εκείνη την στιγμή και δεν με ξανακάλεσαν, παρόλο που η επιστροφή ήταν κάποια χιλιάρικα.
Μάλιστα, η επιταγή ήρθε και σχετικά σύντομα...
Να δούμε φέτος (που πάλι θα την καταθέσω...γραπτώς, του χρόνου βλέπουμε! ).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Internet φυσικά, είμαι από τους 'ιδρυτικούς χρήστες' του TaxisNet
Τώρα που το σκέφτομαι ίσως με είχαν καλέσει παλιά
Τέλος πάντων, αν η κλήση είναι φάση 'να τσεκάρουμε τα δικαιολογητικά' (πχ. παρακράτηση φόρου) ΟΚ, αν είναι κανονικός έλεγχοςΘεωρω και εγω τον εαυτο μου 'ιδρυτικο'..... υπαρχει τροπος να ξερεις ποτε πηρε καποιος κωδικους....???? Απο το user ID ας πουμε??
-
Ερώτηση!Με το εκκαθαριστικό που μου έβγαλε το taxisnet αμέσως με την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης ,μπορώ να πάω να εισππάξω την επιστροφή ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν εκκαθαριστικό και ταχυδρομικώς;
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Ερώτηση!Με το εκκαθαριστικό που μου έβγαλε το taxisnet αμέσως με την ηλεκτρονική υποβολή της δήλωσης ,μπορώ να πάω να εισππάξω την επιστροφή ή πρέπει να περιμένω να μου στείλουν εκκαθαριστικό και ταχυδρομικώς;Με το αποκομμα που θα υπαρχει στο εκκαθαριστικο που θα σου στειλουν ταχυδρομικως και την ταυτοτητα.
Εαν ειχες δωσει λογαρισμο τραπεζης, μπορει να εχουν κατατεθει. -
Περσι ειχα υποβαλλει Ε9 καθυστερημενα. Αν και ειχε δωθει παραταση, η εφορια λεει δεν ηταν ενημερη και πληρωσα 60 ευρω.
Φετος πηγα να πληρωσω το φορο για τα ενοικιαζομενα δωματια:
-Υπαρχει ενα υπολοιπο απο περσι 130 ευρω.
-Γιατι?
-Γιατι τα δωματια ειναι διχωρα και εμεις περσι τα καταχωρησαμε ως μονα
-Αφου καθε χρονο σας φερνω το σημα λειτουργιας που επανω το γραφει καθαρα
-Ναι εχει γινει λαθος. Μπορειτε ομως βαση ενος νεου Νομου να τα πληρωσετε χωρις επιβαρυνση.- Α δηλ. αμα δεν υπηρχε αυτος ο Νομος θα επρεπε να πληρωσω και προσαυξηση!
-Ναι
Κατα τ αλλα διεκδικουμε και απεργουμε...Ρε ουστ!
- Α δηλ. αμα δεν υπηρχε αυτος ο Νομος θα επρεπε να πληρωσω και προσαυξηση!
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος