-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Παιδιά έκανα μια βλακεία στο βιβλίο εσόδων-εξόδων (είμαι ελεύθερος επαγγελματίας). Πέρασα τέσσερις αποδείξεις εξόδων (ΔΕΗ, ΟΤΕ) του 2010 στα έξοδα του 2009!!!
Πώς διορθώνεται;Διαγραφη με μια γραμμη... να φαινεται καθαρα τι εχεις σβησει... μην κανεις μουτζουρα δλδ... και ξαναγραψε τα ορθα στοιχεια. Δεν θα σου πει κανεις τιποτα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Παιδιά έκανα μια βλακεία στο βιβλίο εσόδων-εξόδων (είμαι ελεύθερος επαγγελματίας). Πέρασα τέσσερις αποδείξεις εξόδων (ΔΕΗ, ΟΤΕ) του 2010 στα έξοδα του 2009!!!
Πώς διορθώνεται;Διαγραφη με μια γραμμη... να φαινεται καθαρα τι εχεις σβησει... μην κανεις μουτζουρα δλδ... και ξαναγραψε τα ορθα στοιχεια. Δεν θα σου πει κανεις τιποτα...
http://www.cultpens.com/acatalog/Pilot_ ... rball.html
-
Έγινε παιδιά ευχαριστώ, θα τα διαγράψω με μια γραμμή.
(αυτό με το στυλό που σβήνει, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα μόλις έκανα τη λαλακία!!! ) -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
(αυτό με το στυλό που σβήνει, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα μόλις έκανα τη λαλακία!!! )Μονος σου τα κανεις?
Δεν τα πας στο λογιστη? -
Τα αφορολόγητα επιδόματα σε ποιό κωδικό του Ε1 μπαίνουν;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Τα αφορολόγητα επιδόματα σε ποιό κωδικό του Ε1 μπαίνουν;Αν μιλάμε για επιδόματα ΟΑΕΔ, αναπηρίας, τότε στον 659.
-
Για όποιον μισθωτό ΙΚΑ* ενδιαφέρεται να υπολογίσει τον καθαρό μισθό του βάσει του προσχεδίου του νέου φορολογικού νομοσχεδίου:
http://rapidshare.com/files/365927557/_ ... 0.xls.html
*: Θεωρώντας ότι δεν αλλάζει κάτι στις κρατήσεις του ΙΚΑ (16%).
EDIT: Λαθάκι στο excel
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
(αυτό με το στυλό που σβήνει, ήταν το πρώτο που σκέφτηκα μόλις έκανα τη λαλακία!!! )Μονος σου τα κανεις?
Δεν τα πας στο λογιστη?Ναι, είναι χειρόγραφα και λίγα, οπότε τα κάνω μόνος μου.
Στο λογιστή πηγαίνω μόνο για τη φορολογική δήλωση. Μάλιστα, τώρα ψάχνω για λογιστή, θα αρχίσω από βδομάδα να ρωτάω τιμές. -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για όποιον μισθωτό ΙΚΑ* ενδιαφέρεται να υπολογίσει τον καθαρό μισθό του βάσει του προσχεδίου του νέου φορολογικού νομοσχεδίου:
http://rapidshare.com/files/365410772/_ ... 0.xls.html
*: Θεωρώντας ότι δεν αλλάζει κάτι στις κρατήσεις του ΙΚΑ (16%).Με τα παιδιά τι γίνεται; (Θα) Ισχύει το 1,5 χιλιάρικο για το κάθε ένα ;
-
Διέτρεξα πολύ γρήγορα το προσχέδιο του νέου φορολογικού νόμου (168 σελίδες, ούτε ο manosk να ήμουν ρε πούστη μου ) και στο άρθρο 88 είδα ότι η ΥΠΕΕ μετονομάζεται εκ νέου σε ΣΔΟΕ
Άιντε πάλι, τι καραγκιόζηδες -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Διέτρεξα πολύ γρήγορα το προσχέδιο του νέου φορολογικού νόμου (168 σελίδες, ούτε ο manosk να ήμουν ρε πούστη μου ) και στο άρθρο 88 είδα ότι η ΥΠΕΕ μετονομάζεται εκ νέου σε ΣΔΟΕ
Άιντε πάλι, τι καραγκιόζηδεςΤο διάβαζα χθες (δεν θυμάμαι σε ποια εφημερίδα...).
Οι 'κλέφτες', λέει, φοβούνταν περισσότερο στο άκουσμα των συγκεκριμένων αρχικών γραμμάτων ... -
Χτες το ΣΔΟΕΕ ηρθε στη περιοχη μου ως επισκεπτης σε μερικα καταστηματα!! Εριξε μερικα προστίματα κυρίως σε βενζιναδικα...
Επισης εκανε και μπλοκα, ευτυχος δεν μου ετυχε γιατι δεν ξερω πως; το αντιμετωπιζουν το θέμα αυτό... -
Για να ξεκινήσει καλά η βδομάδα μόλις υπέβαλα τη φορολογική μου δήλωση μέσω taxisnet και η εφορία μου χρωστάει 261,76 €
-
Εγώ έχω λαμβάνειν πολύ περισσότερα, αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ...
Και η επόμενη που θα αφορά το 2010, θα ...τους χρωστάω κιόλας!Επιστροφή 273€ δεν είναι και για πανηγύρια πάντως, αλλά φαίνεται πως είσαι...ολιγαρκής άνθρωπος!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Εγώ έχω λαμβάνειν πολύ περισσότερα, αλλά μάλλον θα περιμένω πολύ...
Και η επόμενη που θα αφορά το 2010, θα ...τους χρωστάω κιόλας!Επιστροφή 273€ δεν είναι και για πανηγύρια πάντως, αλλά φαίνεται πως είσαι...ολιγαρκής άνθρωπος!
Δούλευα ελάχιστους μήνες μέσα στο 2009, οπότε και τα 261 € καλά είναι
Υ.Γ. Τα 'πολλά' μου τα χρωστάει το ΤΣΜΕΔΕ, αλλά γι αυτά θα πρέπει να περιμένω αρκετούς μήνες ακόμα... για την ώρα η αίτησή μου είναι απλά ένας αριθμός πρωτοκόλλου
-
Συνταξιούχος του ΟΓΑ μεχρι ποτε πρέπει να παραδοσει την φορολογική του δήλωση?
Γιατι δεν βγάζω ακρη στο τεφτέρι+ότι αλλαξαν και οι ημερομηνιες! -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Για να ξεκινήσει καλά η βδομάδα μόλις υπέβαλα τη φορολογική μου δήλωση μέσω taxisnet και η εφορία μου χρωστάει 261,76 €Σε καλή μεριά.....
ΥΓ: Στο δικό μου πρόγραμμα (πριν την υποβάλλω) βγάζει επιστροφή φόρου 2800€.....λες??
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Για να ξεκινήσει καλά η βδομάδα μόλις υπέβαλα τη φορολογική μου δήλωση μέσω taxisnet και η εφορία μου χρωστάει 261,76 €
Σε καλή μεριά.....
ΥΓ: Στο δικό μου πρόγραμμα (πριν την υποβάλλω) βγάζει επιστροφή φόρου 2800€.....λες??
Καταρχήν ευχαριστώ... μάλλον αεροπορικά εισιτήρια για Ζυρίχη θα γίνουν Έχουμε και φίλους να επισκεφτούμε
Κατα δεύτερον πρόσεξε να διαθέτεις Ο,ΤΙ δικαιολογητικό μπορεί να χρειαστεί γιατί αν η επιστροφή σου είναι μεγαλύτερη από 1500 € θα σε καλέσουν να παραδώσεις το φάκελό σου με όλα τα δικαιολογητικά και θα τον ελέγξουν (ή τέλος πάντων αυτό λένε ότι κάνουν )
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Καταρχήν ευχαριστώ... μάλλον αεροπορικά εισιτήρια για Ζυρίχη θα γίνουν Έχουμε και φίλους να επισκεφτούμεΜε το καλό να πάτε....
Κατα δεύτερον πρόσεξε να διαθέτεις Ο,ΤΙ δικαιολογητικό μπορεί να χρειαστεί γιατί αν η επιστροφή σου είναι μεγαλύτερη από 1500 € θα σε καλέσουν να παραδώσεις το φάκελό σου με όλα τα δικαιολογητικά και θα τον ελέγξουν (ή τέλος πάντων αυτό λένε ότι κάνουν )
Ναι το γνωρίζω αυτό, είναι όλα σωστά δηλωμένα.....
-
Σε ποιο σαιτ μπορουμε να δουμε τον φορο που μας αναλογει για τα εισοδηματα του 2009 ( οικον. ετος 2010);
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος