-
Προσοχή στους τόκους, κουπόνια κλπ.
Στους κωδικούς 659 660 βάζουμε τους καθαρούς τόκους και στους κωδικούς 433 434 τον φόρο που παρακρατηθηκε.
Αν ξεχάστε το 433 434 τρώτε παραπάνω έκτακτη εισφορά. -
Αφου υπεβαλα ηλεκτρονικα τη δηλωση,τη οποιας η εκκαθαριση ειναι -φυσικα-χρεωστικη,μου εβγαλε το μηνυμα οτι εντος 15 ημερων θα πρεπει να υποβαλω ειτε αυτοπροσωπως ειτε με συστημενη επιστολη τα πρωτοτυπα δικαιολογητικα,για να γινει η τελικη εκκαθαριση.Ισχυει για ολους αυτο;Μηπως ειμαι σε καποιο δειγματοληπτικο ελεγχο;
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Αφου υπεβαλα ηλεκτρονικα τη δηλωση,τη οποιας η εκκαθαριση ειναι -φυσικα-χρεωστικη,μου εβγαλε το μηνυμα οτι εντος 15 ημερων θα πρεπει να υποβαλω ειτε αυτοπροσωπως ειτε με συστημενη επιστολη τα πρωτοτυπα δικαιολογητικα,για να γινει η τελικη εκκαθαριση.Ισχυει για ολους αυτο;Μηπως ειμαι σε καποιο δειγματοληπτικο ελεγχο;Κομπιούτερακι και φτιαξε λίστα με τις αποδείξεις.
Δεν ισχύει για όλους. 1 στους 10, αλλα δεν ξέρω γιατι. Και σε μας έσκασε στην γιαγιά ετών 96 συνταξιούχος.
Λέω να την πάω αυτοπροσώπως να γίνει ντορος.
Μπορεί να χτυπάς σε κάποια ηλεκτρονική συναληθευση.
Μπορεί να έχεις βάλει κάτι λάθος.
Μπορεί να έχεις κατάθεση και να είσαι συνδικαιουχος.
Μπορεί να έβαλες κλειστό κανά διαμέρισμα με κατανάλωση ρεύματος.
Μπορεί να μην ταιριάζουν τίποτα τμ
Μπορεί διάφορα.Οταν σου πούνε πες μας και εμάς.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Στους κωδικούς 659 660 βάζουμε τους καθαρούς τόκους και στους κωδικούς 433 434 τον φόρο που παρακρατηθηκε.
Αν ξεχάστε το 433 434 τρώτε παραπάνω έκτακτη εισφορά.Δηλαδη? η ταπεζα δινει αναλυτικη κατασταση διοτι λεω να βαλω κανα διχιλιαρο σε τοκους να τελειωνουμε...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αν ξεχάστε το 433 434 τρώτε παραπάνω έκτακτη εισφορά.Δηλαδη? η ταπεζα δινει αναλυτικη κατασταση διοτι λεω να βαλω κανα διχιλιαρο σε τοκους να τελειωνουμε...
Δεν έστειλαν όλες τα στοιχεία τελικά. Μόνο οι μεγάλες 'συστημικές'.
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Πειραιως?
Δεν βλεπω ακομη συμπληρωμενο κατι.Βασικα ειμαι συνδικαιουχος ως τριτο προσωπο, λογικα στο πρωτο δεν θα ειναι η ¨χρεωση ¨ των τοκων?
-
Προσπαθώ να στείλω οριστική ΦΜΥ με αρχείο και μου βγάζει την παρακάτω εικόνα:
Το πρόβλημα είναι οτι αν πατήσω το βελάκι στην έκδοση εντύπου είναι κενό και δέν μπορώ να επιλέξω τίποτα και χωρίς αυτό δέν με αφήνει να στείλω το αρχείο.
-
Επειδή οι εφαρμογές είναι πολύ καλές, μερικές φορές τα κουτάκια είναι πολύ μικρά και αδύνατον να τα χρησιμοποιήσεις.
Δοκίμασε σε άλλο πισί (διαφορετικό browser,...)
-
Ο χρήστης GF έγραψε:
Κάπoυ έλεγε ότι οι τόκοι θα πρέπει να δηλωθούν μόνο αν είναι πάνω από 250 ευρώ - παίζει κάτι τέτοιο τελικά?
Και πας και σου δίνουν βεβαίωση?[EDIT]
Εδώ το αναφέρει...
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113049043 -
Έκανα λοιπόν την δήλωση των γονιών αλλά δεν μου έβγαλε εκκαθαριστικό. Απλά μου έγραφε 'Θα ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσής σας, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπληρώσατε, μέσω της ιστοσελίδας http://www.gsis.gr'. Στο preview των στοιχείων μου έβγαλε το ποσό που είναι για πληρωμή, αλλά απο κάτω έλεγε κατι παλαβά που τα πέρασα λίγο στο ντούκου (κακώς). Δεν νομίζω να χρειάζεται να πάω στην εφορία τις αποδείξεις κλπ; Αν ήταν δεν θα το έλεγε στην τελική σελίδα που μου έλεγε οτι η δήλωση υποβλήθηκε οριστικά;
Με έχει κάνει πολύ νευρικό αυτό το πράγμα πλέον.
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Έκανα λοιπόν την δήλωση των γονιών αλλά δεν μου έβγαλε εκκαθαριστικό. Απλά μου έγραφε 'Θα ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσής σας, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπληρώσατε, μέσω της ιστοσελίδας http://www.gsis.gr'. Στο preview των στοιχείων μου έβγαλε το ποσό που είναι για πληρωμή, αλλά απο κάτω έλεγε κατι παλαβά που τα πέρασα λίγο στο ντούκου (κακώς). Δεν νομίζω να χρειάζεται να πάω στην εφορία τις αποδείξεις κλπ; Αν ήταν δεν θα το έλεγε στην τελική σελίδα που μου έλεγε οτι η δήλωση υποβλήθηκε οριστικά;Με έχει κάνει πολύ νευρικό αυτό το πράγμα πλέον.
Συνηθως αν εχεις πιστωτικο υπολοιπο και προκειμενου να σου καθυστερησουν την καταβολη αλλα και για να επαληθευσουν τα γραφομενα σου σε καλουν να πας με ολα τα δικαιολογητικα....Δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο για χρεωστικα υπολοιπα......
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Έκανα λοιπόν την δήλωση των γονιών αλλά δεν μου έβγαλε εκκαθαριστικό. Απλά μου έγραφε 'Θα ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσής σας, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπληρώσατε, μέσω της ιστοσελίδας http://www.gsis.gr'. Στο preview των στοιχείων μου έβγαλε το ποσό που είναι για πληρωμή, αλλά απο κάτω έλεγε κατι παλαβά που τα πέρασα λίγο στο ντούκου (κακώς). Δεν νομίζω να χρειάζεται να πάω στην εφορία τις αποδείξεις κλπ; Αν ήταν δεν θα το έλεγε στην τελική σελίδα που μου έλεγε οτι η δήλωση υποβλήθηκε οριστικά;
Συνηθως αν εχεις πιστωτικο υπολοιπο και προκειμενου να σου καθυστερησουν την καταβολη αλλα και για να επαληθευσουν τα γραφομενα σου σε καλουν να πας με ολα τα δικαιολογητικα....Δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο για χρεωστικα υπολοιπα......
Και εμενα γι αυτο μου εκανε εντυπωση. Ειμαι περιεργος τωρα που θα κανω τη δικια που που θα εχει πιστωτικό τι θα μου ζητησει
Sent from my GT-S6312 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης P@ulet@ έγραψε:
Έκανα λοιπόν την δήλωση των γονιών αλλά δεν μου έβγαλε εκκαθαριστικό. Απλά μου έγραφε 'Θα ενημερωθείτε για την εκκαθάριση της δήλωσής σας, μετά τον έλεγχο των στοιχείων που συμπληρώσατε, μέσω της ιστοσελίδας http://www.gsis.gr'. Στο preview των στοιχείων μου έβγαλε το ποσό που είναι για πληρωμή, αλλά απο κάτω έλεγε κατι παλαβά που τα πέρασα λίγο στο ντούκου (κακώς). Δεν νομίζω να χρειάζεται να πάω στην εφορία τις αποδείξεις κλπ; Αν ήταν δεν θα το έλεγε στην τελική σελίδα που μου έλεγε οτι η δήλωση υποβλήθηκε οριστικά;Με έχει κάνει πολύ νευρικό αυτό το πράγμα πλέον.
4/5 δηλωσεις τετοιο μηνυμα περνουν. Μην ανυσηχεις λοιπον παραπανω απο οσο πρεπει...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
4/5 δηλωσεις τετοιο μηνυμα περνουν. Μην ανυσηχεις λοιπον παραπανω απο οσο πρεπει...
Thanks!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Κάπoυ έλεγε ότι οι τόκοι θα πρέπει να δηλωθούν μόνο αν είναι πάνω από 250 ευρώ - παίζει κάτι τέτοιο τελικά?
Και πας και σου δίνουν βεβαίωση?[EDIT]
Εδώ το αναφέρει...
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113049043Ναι και ναι
-
Ευχαριστώ.
Οπότε τα στοιχεία ισχύει ότι δεν τα στέλνουν οι τράπεζες οι ίδιες. -
-
Τι θα πει 'οι τόκοι έχουν εισαχθεί στο σύστημα'. Ποιο σύστημα; Το matrix;
Έκανα 5 φορολογικές δηλώσεις χθες (γονιών, γιαγιάς, δική μου, αδερφής, κοπέλας) και σε καμία δεν υπήρχαν συμπληρωμένοι τόκοι. Εκτός αν εννοεί κάτι άλλο ο δημοσιογράφος, πχ ότι έχει πρόσβαση η εφορία σε κάποιο 'σύστημα' και βλέπει ανα πάσα στιγμή τους τόκους του καθενός μας. -
Οι δικοί μου πάντως μέχρι χτες δεν είχαν μπει. Η τράπεζα μου λέει τους έχει στείλει από τέλη Ιουλίου. Άρα αφού κατά τον Θεοχάρη έχουν 'μπει', την επόμενη φορά που θα μπω στο taxisnet να ρίξω τη δήλωση, θα τη ρίξω είτε έχουν μπει, είτε έχουν 'μπει' και να πάνε να πνιγούν οι άχρηστοι.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Οι δικοί μου πάντως μέχρι χτες δεν είχαν μπει. Η τράπεζα μου λέει τους έχει στείλει από τέλη Ιουλίου. Άρα αφού κατά τον Θεοχάρη έχουν 'μπει', την επόμενη φορά που θα μπω στο taxisnet να ρίξω τη δήλωση, θα τη ρίξω είτε έχουν μπει, είτε έχουν 'μπει' και να πάνε να πνιγούν οι άχρηστοι.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
δεν ειναι λογος καθυστερησης ο Θεοχαρης.... στειλε την δηλωση σου με τους τοκους οπως τους εχεις στα χερια σου. Χεστηκες για το τι θα κανουν οποτε ξυπνησουν....
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος