-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Eμένα ακόμα δεν έχει εκκαθαριστεί η δήλωση! έλεος!
Και η δική μου το ίδιο ! Έχεις επιστροφή, σωστά ;
Λογικά ναι. Αλλά ούτε η έκτακτη εισφορά έχει έρθει.
-
Ξέρει κανείς αν αυτοί που έκαναν αίτηση για νέα εκκαθάριση (λόγω λάθους της ΔΟΥ) νομιμοποιούνται να μην πληρώσουν;
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ξέρει κανείς αν αυτοί που έκαναν αίτηση για νέα εκκαθάριση (λόγω λάθους της ΔΟΥ) νομιμοποιούνται να μην πληρώσουν;Όταν μπλέκεις σε τσαπατσοδουλειές του δημοσίου σαν αυτή, τότε ΠΡΩΤΑ πληρώνεις και ΜΕΤΑΑΑΑΑαααααα σου τα επιστρέφουν ...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λογικά ναι. Αλλά ούτε η έκτακτη εισφορά έχει έρθει.
Αν υποβάλλεις μέσω ίντερνετ, τότε μπορείς (μπορούσες δηλ., τώρα πέρασε η 30η Σεπτέμβρη ...) να πάρεις εκτύπωση από εκεί . Αν όχι, τότε θα φταίει το μελάνι του ΚΕΠΥΟ που τελείωσε !!
-
http://news.in.gr/economy/article/?aid=1231131053
Συγνώμη, ποια εισφορά;
Εμένα δεν μου έχει έρθει χαρτί, πλην της δόσης για την ετήσια εφορία.
Αν έχει παραπέσει ή έχουν αργήσει να το στείλουν, τι γίνεται;; -
για το ειδικό τέλος των ακινήτων μεσω της δεη
α) οι τριτεκνοι θεωρουνται πολυτεκνοι ? και πληρωνουν το μειωμενο?
β) το ρολοι της δεη ειναι στο ονομα του πατερα μου που εχει πεθανει , το σπιτι ομως ανηκει σε μενα και δηλωνεται
στην εφορια , τι γινεται σε αυτην την περιπτωση?γ) αν σαν τριτεκνος θεωρουμαι πολυτεκνος θα πρεπει να στειλω το περιφημο sms για να απαλλαγω?
ευχαριστω.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
Πήγα χτές, έκαναν εκκαθάριση, συμψηφισμό και μου έδωσαν τα ρέστα!.. (...το παίζω κι ευχαριστημένος... )
H επιστροφη σου ηταν πανω απο 1500 ευρω ή λιγοτερο?
Δεν μου εχει ερθει ακομα η εκκαθαριση,ουτε η εκτακτη εισφορα εισοδηματος.
Να παω? -
Αν η επιστροφή είναι πάνω από 1500 δεν θα γίνει συμψηφισμός. Ετσι ανακοίνωσαν στας ειδήσεις.
-
από 2-3 εφορίες που ξέρω, πρέπει να έχουν εντολές ότι όποιος πάει για να ζητήσει επανα-εκκαθάριση της έκτακτης εισφοράς, να του ξεπετάνε επί τόπου και έναν έλεγχο στη φορολογική δήλωση για να δεχτούν την αίτηση
-
Φοροκάρτα από το 12:
αυτοί που αγοράζουν από το ίντερνετ πως θα την χρεώνουν;
πως διασφαλίζεσαι ότι όντως σου έχουν περάσει την απόδειξη; πχ την δίνεις στον Πάκι στο βενζινάδικο κάνει ότι στην πέρασε ...μέσα αλλά δεν στην έχει περάσει.
υπάρχει τρόπος να βλέπεις τις καταχωρήσεις;
-
Ο μπογιατζής που μου βάφει το μαγαζί, πού θα την περάσει την φοροκάρτα, στη κωλοχαραμάδα του...??
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
στη κωλοχαραμάδα του...??απογνωση???!!!
-
μπογιατζιδες κ λοιποι ΕΕ δεν κοβουμε αποδειξη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φοροκάρτα από το 12:αυτοί που αγοράζουν από το ίντερνετ πως θα την χρεώνουν;
πως διασφαλίζεσαι ότι όντως σου έχουν περάσει την απόδειξη; πχ την δίνεις στον Πάκι στο βενζινάδικο κάνει ότι στην πέρασε ...μέσα αλλά δεν στην έχει περάσει.
υπάρχει τρόπος να βλέπεις τις καταχωρήσεις;
Θα τυπώνει χαρτάκι το μηχάνημα, ανάλογο με αυτό που βγάζει για τις πιστωτικές αλλά με διαφορετικό κείμενο.
Όμως για το internet, για υδραυλικούς και άλλους τεχνίτες, για τις λαϊκές και για 1.000.000 άλλες περιπτώσεις δεν μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει...
Αλήθεια, υπάρχει τέτοια κάρτα σε άλλη χώρα του κόσμου ή είναι ελληνική πατέντα; -
Οπως το καταλαβαίνω, η χρήση της φοροκάρτας δεν θα είναι αποκλειστική, δηλ. θα παίζουν και οι παλιές μέθοδοι.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οπως το καταλαβαίνω, η χρήση της φοροκάρτας δεν θα είναι αποκλειστική, δηλ. θα παίζουν και οι παλιές μέθοδοι.Μα αποδειξη ετσι και αλλιως θα μας δινουν μιας και θα την θελει ο ΣΔΟΕ σε πιθανον ελεγχο στον δρομο.
Και προβλεπω οτι εκει θα γινει ο χαμος......Τις περισευουμενες αποδειξεις (αυτες που περαστηκαν ΚΑΙ στη φοροκαρτα) καλλιστα μπορουμε να τις δωσουμε σε οποιον τις εχει αναγκη..... Εκτος αν γραφουν επανω το ΑΦΜ μας.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Και προβλεπω οτι εκει θα γινει ο χαμος......Τις περισευουμενες αποδειξεις (αυτες που περαστηκαν ΚΑΙ στη φοροκαρτα) καλλιστα μπορουμε να τις δωσουμε σε οποιον τις εχει αναγκη.....Όχι, δε μπορείς. Η απόδειξη που περάστηκε ήδη στην φοροκάρτα δε μπορεί να ξαναπεραστεί. Θα το γράφει επάνω της.
Εκτος αν γραφουν επανω το ΑΦΜ μας.
Όχι, δε θα γράφει. Ούτε η απόδειξη ούτε η φοροκάρτα γράφουν πάνω το ΑΦΜ. Ο μόνος που θα ξέρει την αντιστοιχία ΑΦΜ φοροκάρτα είναι το υπουργείο οικονομικών. Ούτε καν η τράπεζα που μας έδωσε την κάρτα.
Εντάξει, είμαστε αντιδραστικοί σε αυτά, και πολλές από αυτές τις αντιδράσεις είναι εν μέρει δικαιολογημένες, αλλά να μη γράφουμε και ό,τι νά'ναι...
-
Η φοροκάρτα δεν ήταν να κυκλοφορήσει πριν κανά εξάμηνο ;
Τι σας κάνει να πιστεύετε πως θα γίνει αυτό από το '12 ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η φοροκάρτα δεν ήταν να κυκλοφορήσει πριν κανά εξάμηνο ;Ναι. Και το ατομικό συνταγολόγιο του ΙΚΑ πριν από 10 μήνες. Και δε θα υπήρχαν νέα μέτρα για τους φορολογούμενους. Και λεφτά υπήρχαν. Ποιο είναι το point σου;
-
Aν και είμαι offtopic θα την κανω την ερωτηση. Γνωρίζει κανεις το κόστος(συμβολαιογράφοι κ.τ.λ) μεταβίβασης οικοπεδου εκτος σχεδίου με γονική παροχη?
Η αξία του πρεπει να είναι γυρω στις 30.000ε
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος