-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
ήταν >1500€ ;Ναι.
Ακριβώς 40 μέρες μετά τον έλεγχο.
-
Εγώ, που 15 μέρες από τότε που έστειλα ηλεκτρονικά τη δήλωση, έχω >1500 επιστροφή και δεν έχω πάρει καν το 'τυπωμένο' εκκαθαριστικό μέσω ταχυδρομείου, που αναφέρει τα περί 'προσκόμισης δικαιολογητικών στην οικεία μου ΔΟΥ' κλπ, κλπ, πρέπει ν' ανησυχώ ;
-
skous σου στειλανε κοκκινο εκκαθαριστικο με τραπεζικη επιταγη η σου τα βαλανε κατευθειαν στη τραπεζα;
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
skous σου στειλανει κοκκινο εκκαθαριστικο με τραπεζικη επιταγη η σου τα βαλανε κατευθειαν στη τραπεζα;Χάρη αν αναγραφεις στην δήλωση ΙΒΑΝ τραπεζας μπαίνουν στον λογαριασμό. Ετσι ελπίζω φέτος (σε λίγες μέρες) να πάρω τα 600€ μου πίσω!
-
Ξερω περιπτωση που ειχε κανει ηλεκτρονικα τη δηλωση ειχε δωσει και ιβαν και τελικα της ειπαν να παει απο εφορια να παρει επιταγη...το ποσο ηταν 135 ευρω.
Και εγω οταν πηγα στην εφορια οταν πηγα στην εφορια για να δειξω τα δικαιολογητικα μου ειπαν για επιταγη, γι αυτο ρωταω να δω τι κανουν τελικα.
-
Κατευθείαν στην Τράπεζα.
Εγώ ενημερώθηκα μέσω web bankingSent from my iPhone using Tapatalk
-
Κάτι που δεν έχω καταλάβει απο τα γραφόμενα σας. Υποβλήθηκε ηλκτρονικά η δήλωση και πήγατε (φανταζομαι με ειδοποιηση) και στην ΔΟΥ για να τα ελέγξουν?
Χάρη τωρα που το λες ... στην περσινή μου εκκαθάριση και εγώ είχα δηλώσει ΙΒΑΝ αλλά το τεραστιο ποσό των 87€ (ή 78 ... δεν θυμάμαι) τα πήρα από την ΕΘνική με 3 ώρες αναμονή λόγω του κόσμου.
-
Την εκανα ηλεκτρονικα, μου ρθε πρασινο χαρτι που εγραφε οτι πρεπει να παω στην εφορια νε δειξω τα δικαιολογητικα. Στην ουσια ηθελαν να δουν φανταζομαι τις βεβαιωσεις για την παρακρατηση φορου και το δικαιολογητικο του τσμεδε οτι οντως εχει πληρωθει. Τις αποδειξεις τις εβαλε σ ενα φακελο και τις πεταξε στη σακουλα.
Τωρα περιμενω το κοκκινο εκκαθαριστικο και την επιταγη. Εκτος και αν τα βαλουν κατευθειαν στην τραπεζα οπως στον σκους.
-
Ας με φωνάξουν να με ελέγξουν ... να φύγει και ο φακελος με τις αποδείξεις που πιάνει χώρο...
Στην δικιά μου ΔΟΥ δυο ετων ΕΤΑΚ φαίνονται στους υπολογιστές τους καταχωρημένα ... και έχασαν τα πρωτότυπα! Εγώ να τους ελέγξω πρέπει, όχι αυτοι εμένα!
Το κλου της βραδιάς ήταν ότι υπάρχει καταχωρημένο Ε9 στο όνομα μου το 2008 ... όταν τελευταία φορά έκανα το 2004! Κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθώ μάλλον και μ' αυτό! Φετος με είδανε τουλάχιστον 6 φορές. Ας με δουν και 7η! -
Κωστα, για 600€ δεν σε φωναζουν, εισαι λιγος γι αυτους! εμας τους μεγαλοκαρχαριες φωναζουν...
-
Ετσι, έτσι! Πάρτε τις S class σας και πάτε στις ΔΟΥ για έλεγχο!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ας με φωνάξουν να με ελέγξουν ... να φύγει και ο φακελος με τις αποδείξεις που πιάνει χώρο...Στην δικιά μου ΔΟΥ δυο ετων ΕΤΑΚ φαίνονται στους υπολογιστές τους καταχωρημένα ... και έχασαν τα πρωτότυπα! Εγώ να τους ελέγξω πρέπει, όχι αυτοι εμένα!
Το κλου της βραδιάς ήταν ότι υπάρχει καταχωρημένο Ε9 στο όνομα μου το 2008 ... όταν τελευταία φορά έκανα το 2004! Κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθώ μάλλον και μ' αυτό! Φετος με είδανε τουλάχιστον 6 φορές. Ας με δουν και 7η!Του 2008 είναι από την ειδοποίηση που έστειλαν για τις on-line διορθώσεις (αν έκανες).
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Ας με φωνάξουν να με ελέγξουν ... να φύγει και ο φακελος με τις αποδείξεις που πιάνει χώρο...
Στην δικιά μου ΔΟΥ δυο ετων ΕΤΑΚ φαίνονται στους υπολογιστές τους καταχωρημένα ... και έχασαν τα πρωτότυπα! Εγώ να τους ελέγξω πρέπει, όχι αυτοι εμένα!
Το κλου της βραδιάς ήταν ότι υπάρχει καταχωρημένο Ε9 στο όνομα μου το 2008 ... όταν τελευταία φορά έκανα το 2004! Κάτι μου λέει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθώ μάλλον και μ' αυτό! Φετος με είδανε τουλάχιστον 6 φορές. Ας με δουν και 7η!Του 2008 είναι από την ειδοποίηση που έστειλαν για τις on-line διορθώσεις (αν έκανες).
Ναι έκανα! Δεν είχα διεύθυνση σε ένα χωράφι στην άκρη της γης και έκαν αδιόρθωση ηλεκτρονικά!!! Να' σαι καλά!
-
Να ρωτήσω κάτι...
Αυτό στο μεσοπρόθεσμο που λέει
'Στην περίπτωση β ́ της παραγράφου 3 του άρθρου 9 του Κ.Φ.Ε. προστίθενται οι υποπεριπτώσεις γγ ́, και δδ ́, ως εξής:
«γγ ́) του ποσού της δαπάνης των εισφορών που καταβάλλονται από το φορολογούμενο σε ταμεία ασφάλισής του, εφόσον η καταβολή τους είναι υποχρεωτική από το νόμο, καθώς και το ποσό των καταβαλλόμενων εισφορών στις περιπτώσεις προαιρετικής ασφάλισής του σε ταμεία που έχουν συσταθεί με νόμο.'Τι σημαίνει;;
Έχει κανείς πρόχειρο τον νόμο;
-
http://www.taxheaven.gr/laws/law/index/law/7
Σημαίνει πως αν το ταμείο ασφάλισης δεν έχει συσταθεί με νόμο, δεν εκπίπτει η δαπάνη.
-
Ώχ....
Μάλλον δεν βγαίνει το ποσό ασφάλισης από τον φόρο και αφαιρείται ΜΟΝΟ το 20%!!!
Δηλαδή για κάποιον που πληρώνει 2.000 ΤΣΜΕΔΕ, σημαίνει ότι θα φορολογηθεί επιπλέον περίπου κατά 350 ευρώ!!!
Πάμε καλά;;;
-
Ναι -καλά κατάλαβες (εγώ δίνω ΤΣΜΕΔΕ > 4000 το χρόνο )
Οχι -δεν πάμε καλά -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι -δεν πάμε καλάΜάλιστα.
Άρα εάν πούμε ότι το ακαθάριστο εισοδημά σου ήταν 20.000 και πήγε καθαρό φορολογητέο με το ΤΣΜΕΔΕ στα 16.000 (ας υποθέσουμε 0 άλλα έξοδα), τώρα, απλά το φορολογητέο εισοδημά σου θα είναι 19.200.
Άρα π.χ. 3.200χ20%=640 ευρώ επιπλέον φόρος!Χμ.... Βλέπω να δηλώνουμε ασφαλιστικές εισφορές ως έξοδα! Να μην σου πώ ότι έξοδο είναι και το τέλος εισοδήματος
Ποιός θα τα ελέγξει;;Όταν είπα ότι με αυτά που κάνουν τα έξοδα των ΕΕ θα εκτοξευτούν, δεν έκανα πλάκα. Κάποιος που δήλωνε 2-3.000 έξοδα, ΑΝΕΤΑ πλέον θα δηλώνει 10.000
Και άντε γεία!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οχι -δεν πάμε καλάΚαλά πας και επειδή είσαι φοροφυγάς πρέπει να δώσεις πολλά περισσότερα από αυτά που θα κληθείς σε λίγους μήνες. Τέλος το φαγοπότι σου αγαπητέ κύριε nass
-
Long live Peraiosis
--
Sent from my iPhone using Tapatalk
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος