-
Το χρέος δεν διαγράφεται ακόμα και μετά τους πλειστηριασμούς, μόνο μειώνεται αναλόγως του πόσα πιάνουν τα ακίνητα.
Θα ήθελα πάντως να ξέρω πόσοι μεροκαματιάρηδες που σήμερα ψωμολυσσάνε έραιναν τον Βοσκόπουλο και κάθε Βοσκόπουλο και Βοσκοπουλίτσα με λέλουδα και 'σαμπάνιες', χωρίς να ζητάνε ποτέ απόδειξη για ο,τιδήποτε.
Σήμερα θα γράφουν στο παρόν θέμα γκρινιάζοντας για το αν το τεκμήριο πιάνει το δίλιτρο και τους εμφανίζει +3.000 εισόδημα το χρόνο. -
3 χρονια με αναστολή ο Τόλης μας
Ποινή εξαγοράσιμη με 5€/μερα, εστί 5000€ στο σύνολο.Μήπως την εβγαλε 'καθαρη' ο Τόλης με χρέος 5.000.000€ σε τιμή προσφορας!!! 5500€????
http://news247.gr/ellada/varia_poinh_gia_th_forodiafygh.766623.html
-
Τώρα που άλλαξε η εφαρμογή για τις δηλώσεις ΦΠΑ, πως μπορεί να υποβάλλει κανείς τη συγκεντρωτική για το 2010 ?
Ποιά είναι η προθεσμία ? -
Προς το παρόν είναι τέλη Ιουνίου.
Θα δοθεί παράταση για Σεπτέμβριο και θα ανεβάσουν τη νέα εφαρμογή στις 29/09, μην αγχώνεσαι
-
Έχει αλλάξει το ποσοστό παρακράτησης φόρου σε εργαζόμενο με σύμβαση έργου ή έχει παραμένει στο 20%?
Μια φίλη μου έλεγε προχθές πως από 1/1/2011 πήγε στο 13%. Ισχύει? -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Προς το παρόν είναι τέλη Ιουνίου.Θα δοθεί παράταση για Σεπτέμβριο και θα ανεβάσουν τη νέα εφαρμογή στις 29/09, μην αγχώνεσαι
Ουφ, είπα και γω
Χωρίς πλάκα, δεν ήταν κάθε χρονιά κάπου 1-15 Φεβρουαρίου ? Τι έγινε φέτος ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θα δοθεί παράταση για Σεπτέμβριο και θα ανεβάσουν τη νέα εφαρμογή στις 29/09, μην αγχώνεσαι
Ουφ, είπα και γω
Ουπς, την Εκκαθαριστική ΦΠΑ λες;
Με μπέρδεψες
Οι εκκαθαριστικές ΦΠΑ ξεκινούν στις 25.02, οπότε κάπου τότε να περιμένεις την ανανεωμένη εφαρμογή. -
Ευχαριστούμε για την πληροφορία Σταύρο
-
Εχεις δίκιο, έγραψα 'συγκεντρωτική' = 'πελατών προμηθευτών'.
Ευχαριστώ -
Ουφ, είπα και γω
Ουπς, την Εκκαθαριστική ΦΠΑ λες;
Με μπέρδεψες
Οι εκκαθαριστικές ΦΠΑ ξεκινούν στις 25.02, οπότε κάπου τότε να περιμένεις την ανανεωμένη εφαρμογή.Χ θες ρώτησα στην εφορία και μου είπαν ότι δέχονται χειρόγραφες όπως παλιά. (από 25/2)
-
Προς το παρόν είναι τέλη Ιουνίου.Θα δοθεί παράταση για Σεπτέμβριο και θα ανεβάσουν τη νέα εφαρμογή στις 29/09, μην αγχώνεσαι
Φέτος (τουλάχιστον) αυτό που λες θα γίνει. Ο Σταματόπουλος πάντως σε ένα σεμινάριο που είχε κάνει 05/2010 στη Θεσσαλονίκη είχε πει οτι στόχος του Υπουργείου είναι να τηρηθούν αυτές οι προθεσμίες (όπως και οι προθεσμίες υποβολής των ΔΦΕ) έτσι ωστε μέχρι τα μισά κάθε έτους να υπάρχει πλήρης φορολογική εικόνα για το προηγούμενο. Φέτος ούτε με σφαίρες δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο και είμαι σχεδόν σίγουρος και για το '12. Με το θέμα των ΔΟΥ που πρόκειται να κλείσουν και τις μετατάξεις των ΔΥ να πάνε και να έρχονται, ο μηχανισμός αποκλείεται να έχει 'ισορροπήσει' ωστε να 'βγουν' οι προθεσμίες. Μέχρι τότε προβλέπεται μπάχαλο σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Χ θες ρώτησα στην εφορία και μου είπαν ότι δέχονται χειρόγραφες όπως παλιά. (από 25/2)
Αν την υποβάλεις μόνος σου (χωρίς να την συντάξει λογιστής δλδ) ναι
-
πρεπει να κοψω αποδειξη παροχης υπηρεσιων ως ΕΕ σε πελατη ποσου με ΦΠΑ πάνω απο 1500€.
Τι πρεπει να κανω σχετικα ωστε να φανει καταθεση ποσού σε λογαριασμο τραπέζης? Ο λογαριασμος αυτος ειναι ενας οποιοσδήποτε ή πρεπει να ανοιξω καποιον μονο για αυτο το σκοπο ( πληρωμες)?
Να προσθέσω οτι το ποσο το εχω προπληρωθει σχεδον όλο.ΥΣ. με τις αποδειξεις που μαζεψαμε πέρυσι, τελικα τι θα κανουμε? Για φετος, ποτε θα βγει αυτη η 'καρτα', γιατι τελειώνει οσονούπω και ο δευτερος μήνας...
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
πρεπει να κοψω αποδειξη παροχης υπηρεσιων ως ΕΕ σε πελατη ποσου με ΦΠΑ πάνω απο 1500€.
Τι πρεπει να κανω σχετικα ωστε να φανει καταθεση ποσού σε λογαριασμο τραπέζης? Ο λογαριασμος αυτος ειναι ενας οποιοσδήποτε ή πρεπει να ανοιξω καποιον μονο για αυτο το σκοπο ( πληρωμες)?
Να προσθέσω οτι το ποσο το εχω προπληρωθει σχεδον όλο.ΥΣ. με τις αποδειξεις που μαζεψαμε πέρυσι, τελικα τι θα κανουμε? Για φετος, ποτε θα βγει αυτη η 'καρτα', γιατι τελειώνει οσονούπω και ο δευτερος μήνας...
Γιατι δεν κοβεις δυο αποδειξεις?
-
Tον τελευταίο μήνα παρατηρώ στα βενζινάδικα ότι είμαι απο τους πολύ λίγους που παίρνουν απόδειξη.
Βουνό οι αποδείξεις.
Τι στο διαλο κάνουν οι άλλοι και δεν τις χρειάζονται? -
Οι άλλοι δε δηλώνουν εισόδημα, οπότε δεν χρειάζονται και αποδείξεις για κατοχύρωση του αφορολογήτου
-
Τη τελευταία φορά που γέμισα ο βενζινάς μου έδωσε 5-10 αποδείξεις από αυτούς που δεν τις παίρνουν.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Για το ιδιο εργο?? Γινετε αυτό?
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
:lol:Τη τελευταία φορά που γέμισα ο βενζινάς μου έδωσε 5-10 αποδείξεις από αυτούς που δεν τις παίρνουν.
Και εμένα αλλά μου έδωσε αποδείξεις των 5 ευρώ (3-4 συνολικά)!
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Γίνεται, αλλά προβλέπεται από το νόμο και συνεχίζει να ισχύει η διάταξη περί μη εξόφλησης με μετρητα
-
Γίνεται, αλλά προβλέπεται από το νόμο και συνεχίζει να ισχύει η διάταξη περί μη εξόφλησης με μετρητα
Για το ιδιο εργο, λογικο ειναι να συνεχιζει να ισχυει η διαταξη περι μετρητων. Δε μπορεις ομως να εκδοσεις 2η αποδειξη λιγες μερες μετα με 'συμπληρωματικες εργασιες' ?
Ή να εκδοσεις μια αποδειξη εισπραξης για προκαταβολη και τον επομενο μηνα εξοφληση?
TAXIS NET - φορολογία εισοδήματος