-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
δυστυχώς το ίδιο φοβόμαστε κ εμείς!
το περίεργο σε κάθε πρίπτωση είναι το τι ήθελαν τις πινακίδες?
Προφανώς για να διασφαλίσουν ότι δεν θα το μετακινήσετε - έως ότου βγάλετε καινούριες - και να έχουν το χρόνο για να προετοιμάσουν το τελικό χτύπημα....
Μπορεί να ήταν αρχαιοκάπηλοι ..... Αυτό που λέει ο φίλος είναι αρκετά σοφό.
Πέρα από την πλάκα είναι τραγικό αυτό που έγινε.
Καλό κουράγιο
-
Σε τί τιμές πάιζουν αυτά στο εξωτερικό και πόσα υπάρχουν ;;;;
Έχεις σκεφτεί οτι μπορεί να στο πήρε κάποιος που έχει το ίδιο μοντέλο (μάλλον στην Ελλάδα) γιατι του λείπουν ανταλλακτικα που δεν μπορεί να βρεί πουθενά ;
-
Και εγω για τα ανταλλακτικα σκεφτηκα!
-
Θα γυρίσει ο τροχός της τύχης Νικόλα...
Υπομονή!
-
να είσαι καλά Νικόλα μου
όπως σου είπα δεν χάνουμε την διάθεση μας κ δεν ταραζόμαστε για τίποτα όσο είμαστε υγιείς
Τα άλλα μας στεναχωρούν αλλά μας δίνουν κ δύναμη κ λόγους να παλέψουμε ποιο δυνατά με όλα αυτά τα 'ζώα' που κυκλοφορούν γύρω μας
-
κοίτα να δεις τους αλήτες...
Νικόλα πόσο σας στοίχισε η απώλεια του οικονομικά;
-
δεν γνωρίζω Σάββα, ούτε με απασχολεί!
Το θέμα είναι ότι ήταν το αγαπημένο 'παιχνίδι' εξαιρετικά αγαπημένου μας προσώπου που εδώ κ λίγους μήνες δεν ζει πιά οπότε.... καταλαβαίνεις! -
-
Κρίμα ρε Νίκο...
Ειμαι Πάτρα αυτό το καιρό, θα το έχω υπόψιν μου αν το δώ πουθενά...
-
σε ευχαριστώ πολύ αρχηγέ μου!
Το άλλο ΠΣΚ θα είμαι κ εγώ αν είναι κανονίζουμε κ κανά καφεδάκι τι λες?
-
Δε νομίζω ότι αυτό το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στην Πάτρα τώρα...
-
Οχι ρε Νικόλα !!
Και είναι κουκλάκι ρε γμτ !!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε νομίζω ότι αυτό το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στην Πάτρα τώρα...Ποτέ δεν ξέρεις..!!Εγώ που σπούδαζα εκεί είχα δει τα απίστευτα..τι μηχανάκια,τι αυτοκίνητα κλεμμένα...όπου θέλεις...Έκλεβαν τα μηχανάκια,έβγαζαν το μοτέρ,το πήγαιναν σε ένα μηχανουργείο,έξυναν από κάτω τον κωδικό και ούτε γάτα ούτε ζημιά... Η εθνική με το που μπάινεις στην πόλη βρωμάει από κλεμμένα τα οποία απ ό,τι ξέρω έρχονται από παντού..
-
Δυστυχώς Βασίλη μου πάει η 'Ιταλίδα'..... τι να γίνει?
Φίλε pasxos κ εσύ φοιτητής στην Πάτρα μία από τα ίδια!
Εκλάπη Moretti 128 (Fiat)