-
Ψηφισα Αργεντινη, πιο πολυ ως ευχη και οχι ως προβλεψη.
Δυστυχως εχει ενα ανεπαναληπτο ταλεντο αυτη η χωρα να στηριζεται σε λαθος παικτες και να απογοητευεται (πχ Ορτεγκα, Βερον, Κρεσπο)Αν εκανα προβλεψη θα ψηφιζα Ιταλια.
Η πραγματικη μου ευχη ομως ειναι η Βραζιλια να πιασει πατο. Δυστυχως η εθνικη ομαδα της Βραζιλιας ειναι η ομαδα-οχημα μετατροπης του μεγαλου μαζικου λαϊκου αθληματος σε τσιρκο Μεντρανο.
-
Σε τί φταίει η Βραζιλία που οι ευρωπαϊκές ομάδες πληρώνουν δεκάδες δισεκατομμύρια για να πάρουν κορυφαίους Βραζιλιάνους και μετά τους επιδεικνύουν σαν πριμαντόνες;
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος είναι εξαιρετικοί παίκτες και ο λόγος που δεν συμπαθώ πλέον την ομάδα είναι ότι οι προπονητές της τη βάζουν να παίζει σαν την Ιταλία ή τη Γερμανία για να πάρουν αποτελέσματα φιμώνοντας το ταλέντο. Η Βραζιλία είχε κερδίσει αμέτρητους φίλους την εποχή του Πελέ και του Σώκρατες και τα τελευταία χρόνια τους χάνει από πιο επιθετικές και τεχνικές ομάδες, όπως η Αργεντινή και η Ολλανδία (όποτε παίζει μπάλα). -
Η Βραζιλια ειναι το φαβορι, με δευτερο την Αργεντινη και την Ιταλια.
Η Γερμανια δεν εχει τυχη με τετοια ομαδα που εχει.
Επισης ψαχνω την μεγαλη διοργανωση που η Σουηδια θα κανει το μεγαλο ΜΠΑΜ, λετε να ηρθε η ωρα??????
-
Είχε πάρει την 4η θέση και μια 2η παλιά στο μουντιάλ που είχε γίνει στο έδαφός της, πόσο μεγαλύτερο μπαμ να κάνει; Ας πάρει πρώτα το ευρωπαϊκό για να κάνει όνομα.
-
Οι δυνατοί παίκτες κατά τη γνώμη μου είναι Βραζιλία, Ιταλία, Αγγλία (με αυτή τη σειρά). Η Αργεντινή πιστεύω θα αποκλειστεί νωρίς στη φάση του νοκ-άουτ, δε νομίζω ότι έχει μεγάλες βλέψεις.
Προβλέπω να οργιάζει ο Kaka' ...
-
FORZA PARAGUAY
αλλες φιλικες ομαδες: Αργεντινη, Ολλανδια
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος είναι εξαιρετικοί παίκτες και ο λόγος που δεν συμπαθώ πλέον την ομάδα είναι ότι οι προπονητές της τη βάζουν να παίζει σαν την Ιταλία ή τη Γερμανία για να πάρουν αποτελέσματα φιμώνοντας το ταλέντο. Η Βραζιλία είχε κερδίσει αμέτρητους φίλους την εποχή του Πελέ και του Σώκρατες και τα τελευταία χρόνια τους χάνει από πιο επιθετικές και τεχνικές ομάδες, όπως η Αργεντινή και η Ολλανδία (όποτε παίζει μπάλα).+1!
Ελπίζω να δούμε τιποτα καλυτερο απο την Βραζιλία αυτη τη φορά... αλλιώς Ολλανδία!Ψήφισα Ιταλία όμως!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
http://rapidshare.de/files/19925616/WORLD_CUP_SCHEDULE__THIS_WORKS_.xls.htmlδωρακι
και το 'επίσημο'
http://eur.i1.yimg.com/eur.yimg.com/i/e ... /wcp06.xls -
Καλή μπάλα να δούμε κι ας το πάρει όποιος θέλει.
Αν βέβαια αυτός ο 'όποιος' είναι η Αργεντινή δε θα έλεγα όχι.
Σχετικά με τη Βραζιλία κανείς δεν αμφισβητεί ότι έχει κορυφαίο υλικό, αλλά από τότε που άκουσα (από το μουντιάλ στη Γαλλία) ότι η επιλογή της πλειοψηφίας των παικτών (7 Νομίζω) γίνεται από τον χορηγό της ομάδας (όρα nike) κάπου με χάλασε. Κρίμα.
-
Εγώ δεν υποστηρίζω κανέναν! Οι Βραζιλιάνοι, πρόλου που παίζουν μπαλάρα, μου φαίνονται λίγο εκνευριστικοί γιατί είναι τα φαβορί-οι καλύτεροι κλπ...
Θα είμαι μ' αυτόν που θα παίζει καλύτερη μπάλα (μακάρι να είναι ευρωπαϊκή ομάδα) και με τα αουτσάιντερ-εκπλήξεις, πχ Σενεγάλη!
-
Άν και η Βραζιλία φαντάζει ανίκητη, η Αργεντινή θα ήθελα επιτέλους να το σηκώσει...
-
Πολύ θα ήθελα να ποντάρω ΠΟΛΛΑ λεφτά στην Τρινιδάδ & Τομπάγκο ΚΑΙ να κερδίσει...ωραία δε θα'τανε
-
Πάντως το παγκόσμιο κύπελο του 2002 ήταν πολύ ενδιαφέρον! Αν και δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρου μ'αρέσει πολύ να το παρακολουθώ, έχει και ωραίες φάσεις.
Δεν ξέρω πια ομάδα να υποστηρίξω όμως. Δυστυχώς έχω και την κώλο εξεταστική ρε γμτ απο τις 5 Ιουνιου μέχρι τις 30!!
-
Ψηφησα Γαλλια, αν και μαλλον η Βραζιλια θα το παρει.
-
Είμαι κλασικά με την Αγγλία, αλλά επίσης κλασικά θα πάρει τ' ******* μου όπως πάντα...
Τελικά, ψηφίζουμε ποιος ΘΕΛΟΥΜΕ να το πάρει ή ποιος ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι θα το πάρει?
-
Πρέπει να ομολογήσω ότι όχι μόνο πιστεύω ότι θα τα καταφέρει η Βραζιλία αλλά είμαι και ένθερμος οπαδός της. Είναι σε άλλη κλάση βρε παιδιά και έχουν και τον ασχημομούρη που χορεύει με την μπάλα στα πόδια και όχι μόνο.
Πάντως ελπίζω να δούμε καλό ποδόσφαιρο αν και δύσκολο πολλές φορές. Και οι ποδοσφαιριστές άνθρωποι είναι και έχουν όλοι τους παίξει ΠΟΛΛΑ παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν κάποιος να είναι 10 ή 11 μήνες το χρόνο σε φόρμα!!!! -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Είμαι κλασικά με την Αγγλία, αλλά επίσης κλασικά θα πάρει τ' ******* μου όπως πάντα...Τελικά, ψηφίζουμε ποιος ΘΕΛΟΥΜΕ να το πάρει ή ποιος ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι θα το πάρει?
Μια απ τα ιδια!!Ψηφισα Αγγλια(μεγαλη αγαπη για να την προδωσω!) αλλα χλωμο να το κλεψει καποιος απ την Βραζιλια!Και λεω 'κλεψει' γιατι αν το παρει αλλος πιστευω οτι θα το 'κλεψει', δε θα το παρει στα ισια!!
-
Χμμμ, από μικρός υποστηρίζω τη Γερμανία. Από την εκπληκτική νίκη του Αμβούργου επί της Γιουβέντους. Μας τα είχαν πρήξει οι Ιταλοί τότε. Μετά, στο μουντιάλ του 82, πάλι ήμουν ο μόνος και τον...ήπια. Το 86 πάλι τα ίδια. Το 90 πήρε εκδίκηση. Το 2002 τον ξανάπια. Τώρα όμως
Όπως είπε και ο Λίνεκερ 'Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται με 11 παίχτες και στο τέλος κερδίζουν πάντα οι Γερμανοί'
Πέρα της πλάκας
Λογικό φαβορί η Βραζιλία. Όμως μπορεί σ' ένα παιχνίδι να μπλοκαριστεί και να γίνει η ζημιά. Πρόσφατο παράδειγμα το Μεξικό στο Συνομοσπονδιών.
Η Αργεντινή δεν έχει αυτό που απαιτείται. Με τον Μέσι μόνο δε γίνεται δουλειά. ’σε που φορμάρεται και παίζει καλή μπάλα στις λάθος χρονιές (όταν έχει το ΝοτιοΑμερικανικό Κύπελλο). Ξέρετε 1996, 2000, 2004 κλπ. Το Μουντιάλ κύριοι πέφτει στο ενδιάμεσο
Φοβού τους Ιταλούς.
Αουτσαϊντερ οι Ολλανδοί, οι ’γγλοι (λέμε τώρα και καμιά μλκ να περνάει η ώρα). Να δω πότε οι Ισπανοί θα σπάσουν τη γκίνια τους (και τη διαιτησία...)Επομένως θα ήθελα Γερμανία (αλλά χλωμό) αλλά προβλέπω να το παίρνει κάποιος από τους παραπάνω με περισσότερες πιθανότητες στη Βραζιλία
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Πάντως το παγκόσμιο κύπελο του 2002 ήταν πολύ ενδιαφέρον! Αν και δεν παρακολουθώ ποδόσφαιρο το παγκόσμιο κύπελο ποδοσφαίρου μ'αρέσει πολύ να το παρακολουθώ, έχει και ωραίες φάσεις.Δεν ξέρω πια ομάδα να υποστηρίξω όμως. Δυστυχώς έχω και την κώλο εξεταστική ρε γμτ απο τις 5 Ιουνιου μέχρι τις 30!!
Αχ τι μου θύμισες τώρα
Τότε που γράφαμε ομαδικώς την εξεταστική (φεύγαμε στο δεκάλεπτο) για να πάμε στην καφετέρια του ΤΕΙ που είχε γιγαντοοθόνη. Φανταστικές μάχες Κορέας-Ιαπωνίας, ο Κάν κατέβαζε τα ρολά σε κάθε μάτς (ενώ τώρα ) και φυσικά το βραδάκι Πανουτσοκαρπετόπουλος με πολύ κέφι.
Τώρα (2006) χρωστάω μόνο πέντε μαθήματα οπότε ποιός με πιάνει
Ελπίζω βέβαι να έχω αποφοιτήσει μέχρι το επόμενο μουντιάλΕίμαι κλασικά με την Αγγλία, αλλά επίσης κλασικά θα πάρει τ' ******* μου όπως πάντα...
Τελικά, ψηφίζουμε ποιος ΘΕΛΟΥΜΕ να το πάρει ή ποιος ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ότι θα το πάρει?
Μια απ τα ιδια!!Ψηφισα Αγγλια(μεγαλη αγαπη για να την προδωσω!) αλλα χλωμο να το κλεψει καποιος απ την Βραζιλια!Και λεω 'κλεψει' γιατι αν το παρει αλλος πιστευω οτι θα το 'κλεψει', δε θα το παρει στα ισια!!
Ελπίζω αυτό το τελευταίο να είναι απλά σαρκαστικό σχόλιο
Έτσι έλεγαν και για την Βραζιλία του 2002 αλλά είδαμε τι έγινε στον ημιτελικό με τους Τούρκους
Ένας μόνο απο τους λόγους που ο γερο-Ρίμπο είναι must και για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο -
La Argentina para la taza!!! Φυσικοτατα και μιας και εχω και αργεντινικες ριζες ενας λογος παραπανω. Με τον Ντιεγκο να μας προσεχει φετος θα το σηκωσουμε. Βραζιλια ποτε δεν την πηγαινα αλλα παντα την σεβομουνα.
Ευρωπαικες ομαδες? Χωρις φαντασια μπροστα στο λατινοαμερικανικο ποδοσφαιρο. Οποιος εχει δει αργεντινικο πρωταθλημα καταλαβαινει τι θελω να πω.
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια