-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν ήταν τελικός αυτός ρε.
Πάντως μαγκιά του που δεν κόλωσε να το βαρέσει το πέναλτυ. Ο **Φίγκος **γιατί δεν βάρεσε?
Λόγω ηλικίας δεν αντέχει τις συγκινήσεις
Συνομίληκοι ε?
-
Τελικά αμά δε τα δείρεις μικρά μεγαλώνει η γλώσσα τους.
-
Mπορούσε να αποκλειστούν και οι δύο? Δυστυχώς όχι.
Ένα τίποτα είδαμε πάλι, με την Αγγλία παρόλο που έμεινε με 10 να μην καταθέτει τα όπλα. Σ' αυτό βέβαια μεγάλο ρόλο παίζει και η αρρωστημένη νοοτροπία των Πορτογάλων που παραπέμπει σε μικρή ομαδούλα. Ούτε στο τοπικό δεν κάνουν τέτοιες γελοιότητες που έχουμε δει ως τώρα, με πεσίματα και καραγκιοζιλίκια.
Περίμενα να περάσουν οι Άγγλοι στα πέναλτι αλλά τόσο η κακή τους μέρα όσο και ένας τρομερός Ρικάρντο τους έκοψαν το δρόμο. Εγώ προσωπικά δεν έχω ξαναδεί τερματοφύλακα να αντιδρά έτσι σε πέναλτι. Σε όλα καθόταν ακίνητος, σε όλα τους ψώνισε, απέκρουσε 4 και ακόμα και αυτό που έφαγε το ακούμπησε!
Μπράβο στον Έρικσον που κατάφερε να μεταμορφωσει την Αγγλία. Τέτοιο ποδόσφαιρο μπορούν να παίζουν και χωρίς προπονητή, τί να λέμε τώρα. Δεν τίθεται πάντως θέμα αδικίας. Ήμαρτον δλδ αν περνούσε αυτή η Αγγλία στους 4, εγώ το ήθελα μόνο και μόνο για να πέσει στη Βραζιλία (αν περάσει). Μόνο ένα καλό ημίχρονο (για τα δεδομένα της) έκανε η Αγγλία, το α' με τη Σουηδία. Απο εκεί και πέρα, και την Ξάνθη να βάζαμε να παίξει στο Μουντιάλ καλύτερο θέαμα θα βλέπαμε.
-
Μαλιστα το ειδαμε και αυτο...Μεσα απο τρα χερια τους το χασανε οι Αγγλοι. Τους βοηθησε ο Θεος με τα 2 απανωτα πεναλτυ που χασανε οι Πορτογαλοι και ανταποδωσαν... Στο αγωνιστικο μερος η Αγγλια για τα δεδομενα της επαιξε καλυτερα. Ο Ρουνει εκαψε την ομαδα που εφαγε την κοκκινη χωρις λογo (εσπρωξε τον συμπαιχτη του στην Μαn.United Ronaldo). Απο τον παιχτη Gerrard kai Lambard δεν περιμενα να τα χασουν...τι να πω. Αξιοι της μοιρας τους ειναι. Πολυ ατυχος και ο Μπεκαμ που τραυματιστηκε...Για Πορτογαλια δεν σχολιαζω...
Φιγκο και Μπεκαμ δεν βαρεσαν επειδη δεν μπορει να βαρεσει πεναλτυ παιχτης ο οποιος δεν ειναι στην 11αδα που τελειωνει το ματς. Επισης πιστευω οτι ειναι αδικο για οποιαδηποτε ομαδα να αποκλειεται σε αυτη τη φαση στα πεναλτυ. Αν παει και το επομενο ματς πεναλτυ εγω δεν προκειται να τα δω...
-
Σωστοοοοοος yo+ respect ^^
Α ρε κατι αμπαλιδες που εχουν περασει..
οχι οτι οι Εγγλεζοι ειναι καλυτεροι βεβαια
Εγω παντως απο τριτο-δευτερους λουζερς Ιβηρο-Λουζιτανους δεν ακουω λεξη!Η Μπραζιλια παιζει με τους Ronaldo Pachos και Adriano Varieme, αντι να βαλει μεσα κανα Φρεντ.. η Αρχεντινα αποκλειστικε απο τη Νασιονμανσαφτεν, που μεχρι και ο κουτσοσπυρος εβαλε πεναλτι..
πω πω τι γινεται..
ολα εντωμεταξυ στα πεναλτι, δεν υπαρχει κανεις που να ξεχωριζει
Εγω ελπιζω να το παρει η Γαλλιαρα παντως..
Βιβ λε φγονς
ΕΙναι η μονη ομαδα που μου τα λεει πλεον να 'ουμ -
ο ενας χειροτερος απο τον αλλον...απιστευτο ματς...
εχουμε τρελαθει στο θεαμα και τα γκολ...ουτε πεναλτι δε μπορουν να βαλουν...
-
Χάλια μάτς, σούπα ....
Οι Άγγλοι δεν βάζουν πέναλτυ ούτε με παραγγελία .....
Πάμε BRAZIL !!!!!!!
-
Μόνο στη Βραζιλία ελπίζουμε για τη σωτηρία της ψυχής της μπάλας.
Το 666 ετοιμάζεται να κατακλύσει τον κόσμο. -
zidaaaaaaaane = ΡΕΣΠΕΚΤΑ
γαλλιαρα εισαι τρελα
μπραζιλεϊρες = χορευτριες για στριπ σοου
τουλαχιστον εβαλε το ζουνινχο αυτη τη φορα
αντε μπας κ δουμε λιγη μπαλα -
O Αλγερίνος είναι πραγματικά μεγάλος παίχτης και όχι προϊόν του μάρκετιγκ.
Κρίμα που θα τον χάσουμε
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
O Αλγερίνος είναι πραγματικά μεγάλος παίχτης και όχι προϊόν του μάρκετιγκ.Κρίμα που θα τον χάσουμε
Συμφωνώ
Πελέ - Κρόιφ - Μαραντόνα - Ζιντάν κατα χρονολογική σειρά -
-
↑ ↑
-
Τι ατυχια να ειναι κανεις πιτσιρικας και να μην εχει δει το mundial του 86
-
Oσο για τα Αγγλακια σημερα αξιζαν να περασουν. Οι Πορτογαλλοι ειναι ανετα η πιο βρωμικη ομαδα της διοργανωσης.
Και η Brazil μαπα μεχρι τωρα. -
Δώστε το στον άνθρωπο να το πάρει σπίτι του
Έχω μια σακούλα πατατάκια για τους Βραζιλιάνους, σαν παρηγοριά
-
ΓΚΟΟΟΟΛ
-
Για να δούμε. Και τους Γάλλους συμπαθώ (λόγω Ζιντάν και μερικών άλλων).
-
Νταξ! Άμα είναι αυτοί οι μάγοι της μπάλας...
Vive le Franve ρεεεεεεε!
-
Aπό Βιεϊρα και Μακελελέ δεν περνάει τίποτα πίσω
Παγκοσμιο κυπελο 2006-Γερμανια