-
-
-
-
Αμάν!
Χάλια μαύρα. Τι τους έφταιγε το αμαξάκι;
-
Το επομενο Αστρα ειναι ακομη πιο σημαντικο οχημα απο το σημερινο διοτι ειναι πολυ πιθανον οτι θα εισαχθει στις ΗΠΑ ως Saturn. Ισως να ονομαστει Ion, ισως Evoke, ισως κατι αλλο. Υπαρχει επισης περιπτωση να παραχθει στις ΗΠΑ και στην Ευρωπη.
-
Photoshop της κακιάς ώρας πάνω στο σημερινό μοντέλο.
ελπίζω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Photoshop της κακιάς ώρας πάνω στο σημερινό μοντέλο.Σίγουρα! Από μπροστά είναι πολύ ωραίο από πίσω όμως...
-
Εμένα μου αρέσει, αν εξαιρέσουμε αυτό το απαράδεκτο stripe στην οροφή...
-
Η τελευταια φωτο μοιάζει με SW πάντως. Τα τελευταία παράθυρα ειναι εκτός πόρτας σε σχέση με τις 2 πρώτες φωτό.
Η κοψια του πάντως μου φέρνει κάτι σε Signum -
Κατι σε σειρα 1 μήπως ?
-
Προσέξατε το υδατογράφημα πάνω στις 'φωτογραφίες'; Γράφει Schulte-Design.
http://www.schultedesign.de
Οι άνθρωποι σχεδιάζουν...ντουλάπες!
Να τι κάνει ένας επιπλάς όταν κωλοβαράει.[ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ OPEL! ]
-
Εμένα μπροστά μ' αρέσει περισσότερο απ' το τωρινό.
-
Δε νομίζω πως αξίζει να ασχολούμαστε απο τώρα με το Astra. Είναι νωρίς ακόμη και τα παραπάνω σχέδια είναι η καλύτερη απόδειξη.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσέξατε το υδατογράφημα πάνω στις 'φωτογραφίες'; Γράφει Schulte-Design.
http://www.schultedesign.de
Οι άνθρωποι σχεδιάζουν...ντουλάπες!
Να τι κάνει ένας επιπλάς όταν κωλοβαράει.[ΟΧΙ, ΔΕΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ OPEL! ]
πιο δύσκολες είναι οι ντουλάπες
-
Υποστηρίζει η μηχανή του φόρουμ λειτουργία anti-envertical για απόκρυψη θεμάτων από συγκεκριμένους χρήστες;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Υποστηρίζει η μηχανή του φόρουμ λειτουργία anti-envertical για απόκρυψη θεμάτων από συγκεκριμένους χρήστες;άλλοι θα το θέλαν περισσότερο
Ποιος νοιάζεται για το Astra, θα γεμίσει ο κόσμος GT... Opel GT
-
Ο χρήστης ΚΩΣΤΑΣ 1970 έγραψε:
Κατι σε σειρα 1 μήπως ?Μα η BMW είχε κατηγορηθεί για πίσω μέρος που θυμίζει Opel. Και όχι άδικα κατά τη γνώμη μου. Το ίδιο είχε γίνει και με την τελευταία Compact.
-
απα απα απαπα !!!!
κοίτα να δεις που μου αρέσει αυτοκ OPEL ...
χάλασε ο κόσμος !!!
-
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Photoshop της κακιάς ώρας πάνω στο σημερινό μοντέλο.
Σίγουρα! Από μπροστά είναι πολύ ωραίο από πίσω όμως...
Μα δεν τους ενδιαφέρει το πίσω που το έβαλαν απλώς για να γεμίσει η φωτό. Το μπροστά τους ενδιαφέρει για να δούν αν θα αρέσει στον κόσμο το μπροστά μέρος του NEOY OPEL VECTRA που στην τελευταία φωτό φαίνετε στην έκδοση sw. Κατά την γνώμη μου θα σκίσει με αυτή την μούρη και τα 140 άλογα στα 1800. Φέρτε το παίδες............
Opel Astra 2009