-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αρα δεν ηταν γρηγορος οδηγος, ουτε ειχε γρηγορο αμαξι.... απλα ηταν επικινδυνος οδηγος! Εχει μεγαλη διαφορα το ενα με το αλλο... Ετσι νομιζουν πολλοι... οτι πανε γρηγορα, οτι τα τουτουνια τους μαμανε και δερνουν κλπ... αλλα ουσιαστικα απλα ειναι an accident waiting to happen!
Ήταν ΚΑΙ πολύ γρήγορος ΚΑΙ λίγο επιίνδυνος (έχω δει πολύ χειρότερα από πολύ πιο αργούς...)
λογικο ρε συ, ποιος θα καταδεχθει να ανοιξει με 206?
Μέρος, ημέρα, ώρα...
Το αστείο είναι ότι και η Νίτσα πάει πιο γρήγορα από την πλειοψηφία...
-
Ακομα το καινουργιο Astra δεν εχει βγει στις εκθεσεις και οι εταιριες του χωρου της αισθητικης βελτιωσεις βγαλανε πακετο αναβαθμισης.
Μου αρεσει αρκετα ,ειναι διακριτικα και τα 2 πακετα του δινουν την απαραιτητη αγριαδα χωρις να χαρακτηριστουν καγκουριες
-
Δεν το εχω δει απο κοντα το astra αλλα στις φωτο ψιλοleonνιζει.
Ειδικα σε αυτη την φωτο...
Ο χρήστης 1.8fotis έγραψε:
δεν το λεω για θεμα καταλωσης τα 140hp αλλα γιατι καποιοι ειπαν οτι ειναι πιο γρηγορο το λεον κ ας ειναι 122!
Το θεμα ειναι η ροπη και οχι τα αλογα.
-
δειτε και τα παραθυρα στα πλαγια ...σαν να ειχε προγονο το mazda 3 ειναι! -
Μακαρι το 3θυρο να ξεχωριζει εντελως απο το 5θυρο!
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Δεν το εχω δει απο κοντα το astra αλλα στις φωτο ψιλοleonνιζει.
Ειδικα σε αυτη την φωτο...
γιατί η φατσούλα ; είναι άσχημο το λεόν ;
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
viewtopic.php?f=6&t=39690
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
δειτε και τα παραθυρα στα πλαγια ...σαν να ειχε προγονο το mazda 3 ειναι!Και το προηγούμενο asrta κάπως έτσι ήταν.
-
μπα........ηταν διαφορετικό!
-
Οτι πρεπει το πακετο προφυλακτήρων για τον γρήγορο Ιταλόφιλο συνφορουμά που το επέλεξε
-
+1, του ταιριάζει (μπι)κουτί.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
γιατί η φατσούλα ; είναι άσχημο το λεόν ;
Δεν ειναι ασχημο αλλα γιατι να μοιαζει με το λεον?
viewtopic.php?f=6&t=39690
Δεν καθομαι να διαβασω ολες αυτες τις σελιδες!
-
Σημερα το ειδα απο κοντα ! Το αμαξι ειναι παρα πολυ καλο
Το ειδα σε μαυρο και μου αρεσε αρκετα , αυριο θα παω να το δω και σε κοκκινο
Μου εκανε εντυπωση το πισω μερος που ειναι αρκετα φαρδυ,εσωτερικα ειναι πολυ ποιοτικο και τα υλικα ειναι αρκετα καλα, οι πορτες του εχουν πολυ ωραια αισθηση οτν κλεινουν, το αμαξι εχει πολυ καλους χωρους μπροστα και πισω, δεν θα στριμωχτει ευκολα καποιος
Το ταμπλο του ειναι φανταστικο ,εχει πολυ ομορφο σχεδιασμο,
ειναι εργονομικο αλλα θα χρειαστει μια μικρη εξικειωση λογο των αρκετων κουμπιων που εχει,τα οποια κουμπια ειναι μαλακά και απαλα στο πατημα.
Καποιο σοβαρο αρνητικο δεν ειδα , μοναδικες εξαιρεσεις οτι το ταμπλο εχει αρκετο σκληρο πλαστικο ,αλλα σε καμια περιπτωση δεν το βλεπεις και δεν το αισθανεσαι φθηνο και η αλλη μου ενσταση ειναι το μικρο σε βαθος ντουλαπακι, λεπτομερειες δηλαδη
Το πορτμπαγκαζ του ειναι αρκετα καλο για την κατηγορια του
Γενικα ειναι πολυ καλο το αυτοκινητο δεν εχω κανενα παραπονο -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Καποιο σοβαρο αρνητικο δεν ειδα , μοναδικες εξαιρεσεις οτι το ταμπλο εχει αρκετο σκληρο πλαστικο
για την ακριβεια το ταμπλο, μαλακο πλαστικο εχει... check again...
-
Ποσα mm μπαίνει μέσα το δάχτυλο?
-
Καποιο σοβαρο αρνητικο δεν ειδα , μοναδικες εξαιρεσεις οτι το ταμπλο εχει αρκετο σκληρο πλαστικο
εισαι του ζουληχτου και εσυ ε;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ποσα mm μπαίνει μέσα το δάχτυλο?αρκετα για να ερεθιστεις
-
Δεν ξερω μηπως τα πλαστικα διαφοροποιουνται αναλογα την εκδοση, γιατι αυτο που ειδα εγω στο επανω μερος του ταμπλο, ακριβως εκει που ειναι ο πινακας οργανων στην περιοχη που συγκλινει το ταμπλο με το παρμπριζ ειναι σκληρο πλαστικο αλλα με μαλακη αισθηση και επεισης στο κατω μερος εχει καποιες δοσεις σκληρου πλαστικου.
Ο πωλητης μου ειπε οτι το Μαρτιο θα ερθει ο 1400 με τα 140 αλογα, μεχρι τοτε οτι ερθει θα ειναι με τον ατμοσφαιρικο
-
όσο αφορά το ταμπλό του άστρα αποτελείται απο μαλακό πλαστικό εκτός πάνω απο το καντραν που χρησιμοποιται πιο σκληρο. η έκδοση που είδα ήταν η Cosmo αρα και στις υπόλοιπες θα ισχύει το ίδιο.
-
Σε ότι αφορά το flexride η 2η γεννιά που φοράει το Astra & Insignia έχει πλέον 3 ρυθμίσεις στις κανονικές εκδόσεις και 3 άλλες στην OPC αντί δύο ( sport , Normal ) που είχε στο astra h. Να πώ εδώ πως θα θεωρήσω ψιλόφάουλ να μην επιτρέπει το SportSwitch χωρίς τις αναρτήσεις ( όπως δηλαδή επέτρεπε το 'H' , να έχεις δηλαδή καλλίτερη απόκριση στο γκάζι , πιο σφιχτό τιμόνι και πιο χαλαρό ESP ).
Opel Astra 2009