-
εσυ ειπες οτι καλυτερος απο τους 2λιτρους του ανταγωνισμου
ε οι καλυτεροι 2ιλιτροι του ανταγωνισμου το εχουν για πρωινο το εν λογω αυτοκινητο -
υπάρχει κάποιο αρχείο με τον αναλυτικό εξοπλισμό
καθώς και τον προαιρειτικό με τιμές? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ε οι καλυτεροι 2ιλιτροι του ανταγωνισμου το εχουν για πρωινο το εν λογω αυτοκινητοΕγώ μίλησα για άμεσους εμπορικούς ανταγωνιστές, αλλα και πάλι
Είναι ανταγωνιστής το S2000 με το OPC?...τι άλλο θα ακούσουμε..
Υπάρχει άνθρωπος στο κόσμο να έχει διλημα αν θα πάρει 3πορτο μικρομεσαίο hatchback ή κάμπριο?
Οταν φτιάξανε το αστρα στην οπελ είπανε, ας φτιάξουμε και την OPC version να χτυπήσουμε το s2000 που μας έχει ξεσκίσει σε πωλήσεις....Και στο κάτω κάτω που είδες ότι είναι πιο 'γρήγορο' το s2000?
Είδες καμια κόντρα στην παραλιακή?
Τα έχεις οδηγήσει?
Είδες συγριτικό σε περιοδικα (Συγκρίνουμε hot hatchbacks με 2θέσια cabrio )?
Εγώ προσωπικά δεν έχω αποψη για τη συγκεκριμένη ανούσια σύγκριση παρά μόνο το γύρο στο Nurburgring που βλέπω ότι το s2000 τοπινει chocoholic.
Τώρα με τι οδηγούς, τι εκδόσεις, τι συνθήκες..τράβα βρες... -
Ο χρήστης billy7 έγραψε:
υπάρχει κάποιο αρχείο με τον αναλυτικό εξοπλισμό
καθώς και τον προαιρειτικό με τιμές?Ψάξε λίγο στις προηγούμενες σελίδες, κάποιος τα είχε βγάλεi.
Είναι λίγο πριν την συζήτηση για το πόσα km αντέχει ο ιμάντας του Audi -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
ε οι καλυτεροι 2ιλιτροι του ανταγωνισμου το εχουν για πρωινο το εν λογω αυτοκινητοΕγώ μίλησα για άμεσους εμπορικούς ανταγωνιστές, αλλα και πάλι
Είναι ανταγωνιστής το S2000 με το OPC?...τι άλλο θα ακούσουμε..
Υπάρχει άνθρωπος στο κόσμο να έχει διλημα αν θα πάρει 3πορτο μικρομεσαίο hatchback ή κάμπριο?
Οταν φτιάξανε το αστρα στην οπελ είπανε, ας φτιάξουμε και την OPC version να χτυπήσουμε το s2000 που μας έχει ξεσκίσει σε πωλήσεις....Και στο κάτω κάτω που είδες ότι είναι πιο 'γρήγορο' το s2000?
Είδες καμια κόντρα στην παραλιακή?
Τα έχεις οδηγήσει?
Είδες συγριτικό σε περιοδικα (Συγκρίνουμε hot hatchbacks με 2θέσια cabrio )?
Εγώ προσωπικά δεν έχω αποψη για τη συγκεκριμένη ανούσια σύγκριση παρά μόνο το γύρο στο Nurburgring που βλέπω ότι το s2000 τοπινει chocoholic.
Τώρα με τι οδηγούς, τι εκδόσεις, τι συνθήκες..τράβα βρες...πρωτα απο ολα εγω μιλησα για μοτερ ..ασε το στησιμο...
(οπως επισης ασε ποιος εκανε το ποιος εκανε το γυρο του opc και του χοντα, οποιος ασχολειται εστω και λιγο ξερει οτι λογω οδηγου κυριως εκανε καλυτερο χρονο )επισης τυχαινει να εχω ανοιξει και opc , gt και s2000 ωστε να εχω αποψη, περισσοτερες απο μια φορες μαλιστα.επισης εχω φιλο με s2000
δεν εχει νοημα να συνεχισουμε αυτη την αντιπαραθεση, πιστευε ο,τι θες..ειναι το καλυτερο μοτερ..
το καλυτερο της κατηγοριας του.. με 10 αλογα πιο κατω απο το leon cupra που βρηκα στα προχειρακαι φυσικα ας μη μιλησουμε για τη λειτουργια του ενος μοτερ και του αλλου
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11127
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=11888δες και τις ρεπριζ του opel gt και συγκρινε τες με αυτες του σ3 (πολυ πιο βαρυ) και δικαιολογησε μου μετα οτι το gt εχει πολυ μακριες σχεσεις καθως εχει μολις 5.. για αυτο ειναι πιο αργο
(πιο ελαφρυ ξαναθυμιζω )
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12033opel gt
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Τελ. Ταχύτητα (χλμ/ώρα): 229
0-100 χλμ/ώρα (δλ): 5,7*/6,8**
Ρεπρίζ 50-80 με 3η (δλ): 2,9**
Ρεπρίζ 80-110 με 4η (δλ): 4,4**
Ρεπρίζ 120-140 με 5η/6η (δλ): 5,1**
Φρενάρισμα 120-0 χλμ/ώρα (μ): 56,0**
Μέση Κατανάλωση (λίτρα/100 χλμ): 14,2**
s3
ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ
Τελ. Ταχύτητα (χλμ/ώρα): 250
0-100 χλμ/ώρα (δλ): 5,7*/6,3**
Ρεπρίζ 50-80 με 3η (δλ): 2,6
Ρεπρίζ 80-110 με 4η (δλ): 3,5
Ρεπρίζ 120-140 με 5η/6η (δλ): 3,3/4,2
Φρενάρισμα 120-0 χλμ/ώρα (μ): 54,8
Μέση Κατανάλωση (λίτρα/100 χλμ): 13,9τα καλυτερα μοτερ εχει η οπελ! συγχρονα, πολιτισμενα , χωρις lag και πανω απ'ολα τα πιο δυνατα και γρηγορα
-
Συνεχίζεις τις άτοπες συγκρίσεις...
Μετά το s2000 τώρα κότσαρες και το S3 το οποίο ειναι 15 μηνιάτικα πάνω..
Εγώ μίλησα για άμεσους εμπορικούς ανταγωνιστές και όχι το κόσμο όλο όπως εσύ συνεχίζεις να ισχυρίζεσαι χωρίς να διαβάζεις αυτά που λέω.
Δεν είπα οτι έιναι οι καλυτεροι από όλους. -
κανεις δεν ξεχναει ουτε ποσο κακο ηταν το 4αρι , ουτε ποσο κακοι ηταν οι fsi (προβληματικοι ομως? )
αυτη την ετοιμη πατεντα που λες ας τη χρησιμοποιουσαν κι αλλοι , οπως και ta dsg
κανεις δε τους εμποδισε...
τωρα τρεχουν ολοι να βαλουν τουρμπο και διπλο συμπλεκτη..Ε όχι κ κανεις δεν ξεχνάει... Το βούλωσαν κανονικά όλοι!!! Ο ειδικός τύπος μόκο κανονικά! Βασιλιάς κ βασιλιάς κ μας τα έχουν πρήξει....
X&στηκε η φατμέ γ τα dsg.... Δοξα τω Θεω δεξί χερακι κ αριστερό ποδαράκι έχω... Κ κατεβάζω όποτε θέλω κ αμα γουστάρω κολλάω κ τις βαλβίδες στα πιστόνια....Ποιός ήξερε ρε φίλε γ τουρμπο; Αυτοί που έβγαζαν 1400άρια με 60 άλογα;;;
Φίλε υπήρχαν εκφραστές του Downsizing που έδειξαν το δρόμο ,αρχής γενομένης απο την Chryshler με τον 2,2Τ το '82, στις αρχές των '90s απο τη Saab,τη Renault,τη Citroen, οι kompressors της Merc στα μέσα των 90's,τα τουρμπο της Opel κ της Volvo στα τέλη των 90's μέχρι τα υπετροφοδοτούμενα V6 διαμάντια των Ιταλών (παρεμπιπτόντως Ιταλοί δεν ήταν κ αυτοί που έβαλαν πρώτοι turbo-compressor?). -
ωραιο καλο αλλα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ....δηλ με ποιο σκεπτικο αγοραζεις ενα τοσο μεγαλο αυτοκινητο ....
ειναι στην ουσια οσο ενα μεγαλο σενταν. -
Κανα νέο για το gtc?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κανα νέο για το gtc?Σε κανα χρόνο κλασσικά..
Βγήκαν και 2 φότο από το cc μάλλον είναι:
-
μουν@ρα
-
ξυπνησε και η Opel >
επιτελους να υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος......αυτα ειναι !! -
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Κανα νέο για το gtc?
Σε κανα χρόνο κλασσικά..
Βγήκαν και 2 φότο από το cc μάλλον είναι:
Διακρίνω λίγες σχεδιαστικές ομοιότητες με το νέο Megane ή μου φαίνεται?
Αναφέρομαι στα χρωμιωμένα 'δάκρυα' κάτω από τα μπροστινά φώτα.
Κάτι αντίστοιχο έχει και το ηλεκτρικό Ampere, αν και εκεί νομίζω ότι τα 'δάκρυα' είναι συνέχεια των προβολέων. -
κανεις δεν ξεχναει ουτε ποσο κακο ηταν το 4αρι , ουτε ποσο κακοι ηταν οι fsi (προβληματικοι ομως? )
αυτη την ετοιμη πατεντα που λες ας τη χρησιμοποιουσαν κι αλλοι , οπως και ta dsg
τωρα τρεχουν ολοι να βαλουν τουρμπο και διπλο συμπλεκτη..+1000
Oτι και να λετε η Vag αυτη τη στιγμη ειναι ο αρχηγος (και με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους) στους Turbo κινητηρες και στα κιβωτια διπλου συμπλεκτη.-
-
ειμαι περιεργος αν το μοντελο παραγωγης θα εχει τοσο κεκλιμενο πισω μερος
κριμα που δεν προχωρησε ο γαμος της opel με την Magna-steyr θα βλεπαμε παρα πολυ καλα αυτοκινητα
-
Ισχύει, είναι σαν να μην χωράνε οι πίσω ή να έχουν για πανοραμική οροφή το πίσω παρπρίζ...
Η μάσκα και η ζάντα που θυμίζει isignia opc.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Oτι και να λετε η Vag αυτη τη στιγμη ειναι ο αρχηγος (και με μεγαλη διαφορα απο τους αλλους) στους Turbo κινητηρες και στα κιβωτια διπλου συμπλεκτη.-
Ναι πουλαει τρελα αλλα ας ειναι καλα η BorgWagner που ανεπτυξε tsi και dsg και της εδωσε την τεχνολογια γιατι αλλιως ακομα μοτερ με 60hp εβγαζε οχι οτι ειναι κακο οτι πηρε ετοιμη τεχνολογια αλλα να ξερουμε και τι λεμε
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
ειμαι περιεργος αν το μοντελο παραγωγης θα εχει τοσο κεκλιμενο πισω μεροςκριμα που δεν προχωρησε ο γαμος της opel με την Magna-steyr θα βλεπαμε παρα πολυ καλα αυτοκινητα
αμα το διαβασουν αυτο καποιοι (ιταλοι ) φιλοι μας θα ζωστουν με εκρηκτικα και θα ερθουν να αντιναχτουν εξω απο τη πορτα σου
ειχε σκυλιασει η fiat που δεν πηρε την οπελ (χωρις να ριξει φραγκο βεβαια ) , αλλα η γερμανικη κυβερνηση ηθελε να την δωσει κατευθειαν στους 'ρωσους μαφιοζους'
ψαξε να βρεις το σχετικο θεμα στο περι αυτοκινησης ειναι τρομερο
-
ειμαι περιεργος αν το μοντελο παραγωγης θα εχει τοσο κεκλιμενο πισω μερος
κριμα που δεν προχωρησε ο γαμος της opel με την Magna-steyr θα βλεπαμε παρα πολυ καλα αυτοκινητα
αμα το διαβασουν αυτο καποιοι (ιταλοι ) φιλοι μας θα ζωστουν με εκρηκτικα και θα ερθουν να αντιναχτουν εξω απο τη πορτα σου
ειχε σκυλιασει η fiat που δεν πηρε την οπελ (χωρις να ριξει φραγκο βεβαια ) , αλλα η γερμανικη κυβερνηση ηθελε να την δωσει κατευθειαν στους 'ρωσους μαφιοζους'
ψαξε να βρεις το σχετικο θεμα στο περι αυτοκινησης ειναι τρομερο
xaxaxa ελιωσα
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ναι πουλαει τρελα αλλα ας ειναι καλα η BorgWagner που ανεπτυξε tsi και dsg και της εδωσε την τεχνολογια γιατι αλλιως ακομα μοτερ με 60hp εβγαζε οχι οτι ειναι κακο οτι πηρε ετοιμη τεχνολογια αλλα να ξερουμε και τι λεμε
Eνω ολες οι αλλες εταιριες αυτοκινητων φτιαχνουν τις τουρμπινες και τα κιβωτια μονες τους ε?
Το 90% των εξαρτηματων ενος αυτοκινητου προερχεται απο τους προμηθευτες.Απλα η Διοικηση της VAG πηρε σωστες αποφασεις τις σωστες στιγμες και τωρα ολες οι αλλες εταιριες τρεχουν να την αντιγραψουν ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Αυτη ειναι η αληθεια.-
Τωρα το οτι το Tubro ειναι πατεντα της BorgWagner κλπκλπ ειναι φτηνες δικαιολογιες ...
Opel Astra 2009