-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
εγω που πηγα σε αντιπροσωπεια της opel δεν το ειχαν....το εχει δει κανεις απο κοντα????
Εγώ στην ΙΑΑ της Φρανκφούρτης. Δεν μου είπε απολύτως τπτ μέσα έξω σαν εμφάνιση αλλά είναι σαφώς βελτιωμένο σε θέματα υλικών και εκμετάλευσης χώρων σε σχέση με το παλιο.
Εμενα μου αρεσε αρκετα εσωτερικα,
ειναι πολυ καλυτερο απο το τωρινο astra,
αλλα εξωτερικα δεν μου εκανε καποια ιδιαιτερη εντυπωση......... -
Κάτι άκουσα σε ραδιοφωνικό σποτ ότι θα το έχουν εντός των ημερών σαν έκθεμα στην Οpel Σφακιανάκης. Δεν συγκράτησα όμως ποια ημερομηνία ακριβώς....
Πήρα τηλ. να πληροφορηθώ και τελικά το είχαν χθες μόνον για μία (!!) μέρα στην Κηφισίας. Οπότε τζίφος.Επίσης ο HonestJohn.co.uk στην ιστοσελίδα του λέει ότι το turbo είναι δυνατό αλλά δεν τραβάει χαμηλά όπως ο γνωστός 1.4Τsi του group VAG
βλ. http://www.honestjohn.co.uk/road_tests/index.htm?id=408 -
Το golf σίγουρα θα τραβάει λίγο καλύτερα από τις πολύ χαμηλές. Έχει ροπή από τις 1500 στροφές και το astra από τις 1850. Για το megane δεν νομίζω γιατί αν δεν κάνω λάθος οι ροπές είναι χαμηλότερες και σε ψηλότερες μάλιστα στροφές και με λιγότερα άλογα. Το astra δεν είναι τόσο εντυπωσιακό στην εκκίνηση γιατί δόθηκε πολύ βάρος στην κατανάλωση και στις εκπομπές(σασμάν). Καταναλώνει λιγότερο και εκπέμπει λιγότερα καυσαέρια από το golf παρόλο που το astra είναι 150 κιλά πιο βαρύ.
-
To να καταναλώνει λιγότερο από τον κινητήρα 1.4ΤSi μοιάζει σχεδόν απίστευτο γιατί ήδη το μοτέρ της VW έχει χαμηλή κατανάλωση. Τοι οδήγησα για 200 χλμ και μέσα σε πόλη καίει γύρω στα 8,5 και έξω στα 7 λίτρα με συνετή οδήγηση, όχι όμως τελείως ψόφια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πέρασα σήμερα από μια αντιπροσωπία opel και έφαγα ΤΟ ξενέρωμα. Το astra με τον 1,4Τ θα αρχίσει να παράγεται από τον Γενάρη και οι πρώτες παραλαβές από Μάρτη.
και γιατι οι παπαρες βγαλανε τιμες απο τωρα???
γι αυτους που θελουν να κλεισουν μια stock εκδοση τωρα βλεποντας το ως εκθεμα και μονο και να παραλαβουν Γεναρη.
Κλείνοντάς τη απο τώρα, όσοι προλάβουν, θα έχουν δώρο το gps+μεγαλύτερο ζαντολάστιχο.
Μιλαμε για GPS μοναδα στο ταμπλο απο την μαμα εταιρια... η κανα PNA σε craddle? Αυτο για την ζαντα... δεν ειναι απαραιτητα καλο παντος.
κανα κρατημα φtιαξανε τουλαχιστον στα opel και ειδικα στο astra opc η μπα?
-
Είδα test στην γαλλική εκπομπή Turbo και τα σχόλια ήταν θετικά για την συμπεριφορά στο δρόμο.
-
Παίδες , ένα μοντέλο υπάρχει στην Ελλάδα, κι αυτό είναι το εκθεσιακό της Φρανκφούρτης,(αυτό ήξερα πριν ένα μήνα που το είδα), το οποίο το περιφέρουν ανα την Ελλάδα για να το δούμε...
Το θέμα είναι οτι είναι προ παραγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν λίγο χάλια(τι είδαν τα μάτια μου!), τα πλαστικά, το ένα προεξήχε πάνω απο το άλλο, το πορτμπαγκάζ ήταν ασύμμετρο κλπ...
Το gps θα είναι ενσωματωμένο όπως στο insignia(ίδιο), πάντως τα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα είναι καλύτερα/πιο όμορφα απο το insignia. -
Σε σχέση με το νεο Megane 1.4 TCe?
Υπάρχει κάποιο συγκριτικό? -
Ο χρήστης harrysvr έγραψε:
Παίδες , ένα μοντέλο υπάρχει στην Ελλάδα, κι αυτό είναι το εκθεσιακό της Φρανκφούρτης,(αυτό ήξερα πριν ένα μήνα που το είδα), το οποίο το περιφέρουν ανα την Ελλάδα για να το δούμε...
Το θέμα είναι οτι είναι προ παραγωγής, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν λίγο χάλια(τι είδαν τα μάτια μου!), τα πλαστικά, το ένα προεξήχε πάνω απο το άλλο, το πορτμπαγκάζ ήταν ασύμμετρο κλπ...
Το gps θα είναι ενσωματωμένο όπως στο insignia(ίδιο), πάντως τα κουμπιά στην κεντρική κονσόλα είναι καλύτερα/πιο όμορφα απο το insignia.Χεχε
Δεν ήταν ασύμμετρο,απλά προφανώς κάποιος απο το προηγούμενο στατικό test drive
δεν το τακτοποίησε το χώρισμα που υπάρχει στο χώρο αποσκευών.Το αναφέρω,γιατί όταν έβλεπα το χώρο αποσκευών σκεφτόμουν 'Κατόρθωμα χωρίς πολλαπλούς και να
έχεις τόσο λίγο χώρο αποσκευών' και ήταν λες και ο Uri G μετέφερε τη σκέψη μου στον υπεύθυνο και
αυτός αναλυτικά μου έδειξε μέχρι και το πως βγαίνει η ρεζέρβα -
Ο χρήστης leonidasgti έγραψε:
Μπά, παπάρια....
Απλά το αστρα θα το το gti σε πρώτη φάση έτσι γ σεβασμό στον κεραυνό κ μετα οι κρυόκωλοι στη φαβέ θα βγάλουν κανένα R340,5% ή κανένα edition80χρόνια 54μέρες κ 40 ώρες γ να ξεπλύνουν τη ντροπή του λουκουμά.... -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Μπά, παπάρια....
Απλά θα το το gti σε πρώτη φάση έτσι γ σεβασμό στον κεραυνό κ μετα οι κρυόκωλοι στη φαβέ θα βγάλουν κανένα R340,5% ή κανένα edition80χρόνια 54μέρες κ 40 ώρες γ να ξεπλύνουν τη ντροπή του λουκουμά....ας φτιαξουν πρωτα κανα μοτερ της προκοπης και μετα βλεπουμε και το κρατημα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ας φτιαξουν πρωτα κανα μοτερ της προκοπης και μετα βλεπουμε και το κρατημα...
Εννοείς καμια 800αρια κυβικα με εβδομυνταδυό τουρμπίνες και σαραντατέσσερους κομπρέσορες και σπόνσορα:
-
Μπά, παπάρια....
Απλά θα το το gti σε πρώτη φάση έτσι γ σεβασμό στον κεραυνό κ μετα οι κρυόκωλοι στη φαβέ θα βγάλουν κανένα R340,5% ή κανένα edition80χρόνια 54μέρες κ 40 ώρες γ να ξεπλύνουν τη ντροπή του λουκουμά....ας φτιαξουν πρωτα κανα μοτερ της προκοπης και μετα βλεπουμε και το κρατημα...
Βασικά το 1.6Τ τους είναι πολύ καλό και σπορ ύφους μοτέρ που δίνει πολύ γερά μέχρι τις 6000 και έχει κόφτη στις 6500. Οπότε από μοτέρ τα πάνε καλά
Στο στήσιμο πρέπει να ψαχτούν τώρα.ας φτιαξουν πρωτα κανα μοτερ της προκοπης και μετα βλεπουμε και το κρατημα...
Εννοείς καμια 800αρια κυβικα με εβδομυνταδυό τουρμπίνες και σαραντατέσσερους κομπρέσορες και σπόνσορα
Φίλε μου εγώ με το σπονσορασισμένο απ την Άλτις μοτέρ με 140 άλογα μπορώ και επιταχύνω με 6η και 1000 στροφές ενώ το 1.6T με 180 και 193 άλογα δεν μπορεί Οπότε κάπου πιάνει τόπο το Άλτις μας
-
Ο χρήστης Dr.Evil έγραψε:
Εννοείς καμια 800αρια κυβικα με εβδομυνταδυό τουρμπίνες και σαραντατέσσερους κομπρέσορες και σπόνσορα:
ας ξεκινησουν απο ενα 2λιτρο που να μπορει να κινησει πιο γρηγορα το αστρα / gt απο ενα αλλο διλιτρο 4κινητο με 150/100 κιλα επιπλεον βαρος και βλεπουμε...
οσο για το λαδι , αστο καλυτερα... ειχαμε 9 χρονια οπελ και τσιμπουσε και αυτο το λαδακι του
το παραμυθακι σε οσους δεν ξερουν.. αυτο δεν ειναι ουτε βλαβη ουτε προβλημα. καποια μοτερ ετσι ειναι -
Στο στήσιμο πρέπει να ψαχτούν τώρα.
Εννοείς καμια 800αρια κυβικα με εβδομυνταδυό τουρμπίνες και σαραντατέσσερους κομπρέσορες και σπόνσορα
EEEEEEτσι!!!Σωστος!! Η πλέμπα της αυτοκίνησης!!!
Το βαρκέ στησιμο του 4αριου κ οι προβληματικοι FSI ξαχαστηκαν αμεσως ε???? ΕΕΕ?
Κ δοξαζουμε τωρα τα μοτερ με την ετοιμη πατεντα της BorgWagner ε?
E ρε τι κανουν τα €! -
Κοιτα ομολογώ οτί ο 1.6Τ και ο 2l του OPC δεν εχουν και καμιά τρελή τεχνολογία, αλλά το OPC είχε και με διαφορά τον πιο δυνατό κινητήρα και από τους άμεσους εμπορικούς αντιπάλους.
Και αυτό το επιχείρημα που ακούω κατα κόρον απο βαγγίτες με τις 1000 στροφες και τα σχετικά πρακτικά είναι λίγο άτοπο γιατί δε νομίζω κανένας που να θέλει κινηθεί γρήγορα η σε κανα προσπέρασμα να το δουλεύει κάτω απο 2Κ. Πολύ πιο χρήσιμο το overboost.
Εντάξη σας καταλαβαίνω..δε θέλετε να το πιέζετε και πολύ...δε ξέρεις τι γίνεται -
Κοιτα ομολογώ οτί ο 1.6Τ και ο 2l του OPC δεν εχουν και καμιά τρελή τεχνολογία, αλλά το OPC είχε και με διαφορά τον πιο δυνατό κινητήρα και από τους άμεσους εμπορικούς αντιπάλους.
Και αυτό το επιχείρημα που ακούω κατα κόρον απο βαγγίτες με τις 1000 στροφες και τα σχετικά πρακτικά είναι λίγο άτοπο γιατί δε νομίζω κανένας που να θέλει κινηθεί γρήγορα η σε κανα προσπέρασμα να το δουλεύει κάτω απο 2Κ. Πολύ πιο χρήσιμο το overboost.
Εντάξη σας καταλαβαίνω..δε θέλετε να το πιέζετε και πολύ...δε ξέρεις τι γίνεταιΤο Leon Cupra είναι εξίσου δυνατό στα χαρτιά και στην πράξη πιο γρήγορο από το OPC.
Μήπως πρέπει να μεταφερθούμε στους Κατασκευαστές; Το νέο Astra υπάρχει ήδη στους ελληνικούς τιμοκαταλόγους.
-
Εντάξη σας καταλαβαίνω..δε θέλετε να το πιέζετε και πολύ...δε ξέρεις τι γίνεταιτο μοτερ του opc ειναι μια μαπα και μιση, ουτε το s2000 δε μπορει να περασει...
ντροπη για τουρμπατο ιδιων αλογων -
Ο χρήστης ak20 έγραψε:
Στο στήσιμο πρέπει να ψαχτούν τώρα.
EEEEEEτσι!!!Σωστος!! Η πλέμπα της αυτοκίνησης!!!
Το βαρκέ στησιμο του 4αριου κ οι προβληματικοι FSI ξαχαστηκαν αμεσως ε???? ΕΕΕ?
Κ δοξαζουμε τωρα τα μοτερ με την ετοιμη πατεντα της BorgWagner ε?
E ρε τι κανουν τα €!κανεις δεν ξεχναει ουτε ποσο κακο ηταν το 4αρι , ουτε ποσο κακοι ηταν οι fsi (προβληματικοι ομως? )
αυτη την ετοιμη πατεντα που λες ας τη χρησιμοποιουσαν κι αλλοι , οπως και ta dsg
κανεις δε τους εμποδισε..
τωρα τρεχουν ολοι να βαλουν τουρμπο και διπλο συμπλεκτη.. -
Εντάξη σας καταλαβαίνω..δε θέλετε να το πιέζετε και πολύ...δε ξέρεις τι γίνεταιτο μοτερ του opc ειναι μια μαπα και μιση, ουτε το s2000 δε μπορει να περασει...
ντροπη για τουρμπατο ιδιων αλογωνΤι σχέση έχει το OPC με το s2000..... Άλλη κατηγορία, άλλα κιλά..άλλες χρονιές..
Opel Astra 2009