-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Πάμε στη ΕΥΘΕΙΑ που χάραξαν και τα υπόλοιπα... -
Η ζήλεια θα σας φάει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η ζήλεια θα σας φάει.Έτσι ....
Το κρύβουν βέβαια με ωραίο χιούμορ...
-
ASTRA I ή J? (κάτι προβλήματα...)
-
I λογικά , ε ;
-
Τελικά υπάρχει κάποιο αξιόπιστο photoshop για το επόμενο Astra?
-
αυτο που προεξεχει(sic) πανω ειναι η διακοσμητικη λωριδα 'λοφιο' που λενε οτι θα εχει,ή η κεραια?
-
Ο χρήστης paulgiot έγραψε:
αυτο που προεξεχει(sic) πανω ειναι η διακοσμητικη λωριδα 'λοφιο' που λενε οτι θα εχει,ή η κεραια?Ε??????
@νδρέας
-
το λοφιο ειναι παλια φημη απ'το αυτοτριτη
Νέο Opel Astra
Στην Έκθεση της Γενεύης, σε σχεδόν 1 χρόνο από τώρα, αναμένουμε την εμφάνιση της νέας -πέμπτης στη σειρά- γενιάς του Opel Astra. Το νέο γερμανικό μικρομεσαίο θα είναι ακόμη πιο επιβλητικό, διαθέτοντας περισσότερο όγκο, αφού το νέο Astra θα είναι πιο μεγάλο (το μήκος του θα πάει στα 4,3 μέτρα). Σχεδιαστικά, το αμάξωμα θα έχει περισσότερες καμπύλες γραμμές, ενώ στοιχείο διαφοροποίησης του νέου μοντέλου (αλλά και -απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα- 'σήμα κατατεθέν' του), θα είναι η ανάγλυφη λωρίδα στην οροφή του. -
Στο θέμα της ανάρτησης τι παίζει απο την Όπελ; Θα επμείνει στον ημιάκαμπτό ή θα πάει σε πιο προηγμένη λύση;
-
νομιζω για πολλαπλους πισω ακουγεται,ετσι?
μονο ας μην παει σε μια προηγ(ου)μενη λυση σαν καποιους αλλους
-
Κι εγώ για ανεξάρτητη έχω διαβάσει. Μακάρι, αρκετά με την κοροϊδία των δήθεν καλορυθμισμένων ημιάκαμπτων.
-
Μάλλον το λοφίο είναι μούφα του Autotriti
Στις φωτογραφίες παραπάνω που είναι καλυμένο με σεντόνι δεν φαίνεται τίποτα -
και γω για μουφα το κοβω μαζι με αλλα που αναφερει το συγκεκριμενο αρθρο.
-
Πάντως, φέρνει τρομερά στην σειρά 1 από μπροστά
-
Ο λόγος που ξεθάψατε αναξιόπιστα chops του Schulte ηλικίας 2,5 χρόνων ποιος είναι;
@νδρέας
-
TOSO POLI? SE 1 XRONO?
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ο λόγος που ξεθάψατε αναξιόπιστα chops του Schulte ηλικίας 2,5 χρόνων ποιος είναι;@νδρέας
εννοειτα πως ειναι παλια κι ανεπιβεβαιωτα(το εγραψα αλλωστε),κι ο λογος ηταν η δικη σου απορια για το 'λοφιο'
-
Ναι, δεν κατάλαβα τι εννοούσατε με το 'λοφίο', απλά είδα να το συζητάμε κιόλας αν είναι αξιόπιστο ή όχι, ενώ το αυτοκίνητο πρακτικά το έχουμε δει. Τέσπα, μπερδέυτηκα κ εγώ
@νδρέας
-
χάλια κατάμαυρα
Opel Astra 2009