-
..Ετσι φαίνεται..
-
Παιζει να ειμαι κ εγω εκει το Σαββατο...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μέχρι τέλος του χρόνου σίγουρα θα ξανανέβω Σέρρες (με ποιό αυτοκίνητο δεν ξέρω)
Και ο alman310 το πουλάει το χοντάκι,τί σας έπιασε βρε;Αντι για group-buy θα κάνετε grοup-sell οι χοντόβιοι;
Μπα, εγώ αποφάσισα να το κρατήσω μέχρι να βγει το Evo X, να δούμε τι ψάρια πιάνει, και αποφασίζω μετά.
-
Παιδια εγινε δυστυχως αυτο που φοβομουν. Ξεκιναω εκτακτως δειγματισμους την παρασκευη για Νοτια Ελλαδα και δεν θα μπορεσω να παρευρεθω. Να περασετε καλα ρε και βγαλτε και καμια φωτο.
-
Δυστυχώς ενώ το πίεζα μέχρι τελευταία στιγμή για να έρθω, δεν μου βγαίνει από χρόνο... Καλά να περάσετε και θα σας έρθω όσο πιο σύντομα γίνεται!
-
Εγώ θα μπω πάντως...
-
Τι βλέπω;
Λακίζετε ένας-ένας έ;
-
Αύριο ειναι το Σαββατο που συζητάμε ε;
Θελει κανείς να ξεκινήσουμε μαζι απο Θεσσαλονίκη;
-
Εγω δυστυχώς....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Δεν θα προλαβω να κανω ζυγοσταθμιση τα λαστιχα, ουτε ευθυγραμμιση για να δώσω 0,0005 μοίρες +, αλλα θα έρθω.... ...Να φέρω γρύλο ή θα έχουμε...?
Αντρέα φτάσω κατα τις 8 Σαλονικα να πάρω και ένα φίλο...Τι ώρα θα ξεκινησεις..?
-
για ποιο Σαββατο λετε παιδια?
-
Αύριο.
-
Kατα τις οχτω το πρωί λέω να ξεκινάω,να είμαι πρωί-πρωί στην πίστα.Αύριο προβλέπεται πολύ ζεστη μέρα,και εφ'όσων δίνεται θερμοκρασία κοντα στους 32 βαθμούς,στο οδόστρωμα θα έχουμε 40.Οσο νωρίτερα,τόσο καλύτερα.
Τα λάστιχα που θα έχω αύριο,ούτως ή άλλως,θα βγάλουν λινα σε ελάχιστους γύρους,οπότε θα κοιταξω αυτοι οι γύροι να γίνουν και με σχετική δροσιά,όσο πιο πρωί γίνεται.
-
Ανδρέα μάλλον εσύ και εγώ θα είμαστε μόνο!!Δεν βλέπω ζωντάνια!Το Alfisti το ακύρωσε!!
-
Δεν πειραζει Γιάννη,εμεις πάλι καλά θα περασουμε!
-
geia sas re paidia...... kainourios stin parea.
kala...kai tin kiriaki pou tha eiste???????
ego kiriaki leo na mpo. -
Φωτογραφίες - Σέρρες 12/5/2007
(αργεί λίγο) -
Ωραίοι!!!!
-
Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες πολύ πρωί ή δεν είχε κόσμο;
-
Σε ψαροταβέρνες και παραλίες είναι ο κόσμος, όχι σε πίστες.
-
Ωραία μέρα και η σημερινή!
Ποιος θα είναι αύριο πίστα?Μπορεί να πάω καμιά βόλτα!
Επισκέψεις στήν πίστα τών Σερρών (TDS-29/11 σελ 114)